Αλαφούζο, ο Παναθηναϊκός δεν είναι "διαθέσιμος" μόνο για τους πλούσιους!



Ποιο εξυπνοπούλι όρισε αυτές τις τιμές για το ντέρμπι;
Βάλατε 25 ευρώ το φθηνότερο εισιτήριο και 150 το ακριβότερο. Ζητάτε 35 ευρώ από τους Συμμάχους για τις γωνιακές θύρες! Μα πάτε καλά; Που στο διάολο ζείτε; Κατηγορούσαμε τον Τζίγγερ και γενικά την οικογένεια Βαρδινογιάννη πως διαχρονικά με την συμπεριφορά της δεν ήταν προσιτή στον κόσμο του Συλλόγου και εσείς τώρα υποτίθεται πως είστε;


Είναι θράσος να βγαίνετε και να λέτε πως η ΠΑΕ βρίσκεται σε οικονομική λιτότητα και να απαιτείται μετά από τον κόσμο να πληρώνει τα κερατιάτικα.
Είναι ντροπή να "ανήκει ο Παναθηναϊκός στον λαό του" με αυτόν τον τρόπο.
Είναι άδικο την αποτυχία της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στην ανταπόκριση του κόσμου, να την πληρώνουν με τις παράλογες τιμές τα μέλη της.

Είναι παράλογες οι τιμές που ζητάς Αλαφούζο για το ντέρμπι σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μια μικρή κάστα πλουσιών που θα δώσουν με ευκολία ένα 30ευρο στις εποχές που ζούμε. Πολλοί θα το δώσουν γιατί είναι τρελαμένοι με το τριφύλλι, αλλά αυτό λέγεται εκμετάλλευση.

Για όλα αυτά που λέω η καλύτερη απάντηση έρχεται από τον κόσμο που ακόμη δεν έχει εξαφανίσει τα εισιτήρια του ντέρμπι... Και για αυτό απόλυτα υπεύθυνη είναι η ΠΑΕ.


ΥΣ: Αναφέρομαι όπως είδατε στις τιμές των Συμμάχων. Για αυτούς που δεν γράφτηκαν είναι άλλου παππά ευαγγέλιο, αν και σε 2-3 ματς να έχουν έρθει από την αρχή της σαιζόν θα πήραν πρέφα πως άξιζε οικονομικά να δίνανε το 50ευρο της εγγραφής με τα "καπέλα" που έχουν πληρώσει.

ΥΣ2: Στο μπάσκετ προφανώς θα τους θεωρείτε μαλάκες που όχι μόνο δεν κάνανε αύξηση των τιμών στα εισιτήρια, αλλά τα μειώσαν κιόλας.

Σχόλια

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ28/10/13 2:31 μ.μ.

    ΑΔΕΡΦΕ να αγιασει το στομα σου!!! και το πληκτρολογειο σου!! αυτα που βλεπουμε δεν υπαρχουν!!! θα καταφερει το γηπεδο να ειναι μισοαδειο.. και μονο υπερ μας δεν ειναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι. Πες τα.

    υγ. η διοίκηση της παε δεν έχει καμία ασχολία με την καε. Είναι 2 διαφορετικοί κόσμοι. Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει εκείνη η μεγάλη κουβέντα ποιό τμήμα αληθινά κ πρακτικά αντιπροσωπεύει τον Παναθηναϊκό και ποιό κατ' όνομα.
    υγ2. Χρόνια Πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μισοάδειο ήταν το 2007 επί ΤΖΙΓΓΕΡ πάντως , μην ντρέπεστε να το πείτε παιδιά , αν θα είναι και φέτος θα διαπιστωθεί το Σάββατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to gipedo gemato tha nai alla den einai auto to thema.
    i ousia einai oi times twn eisitiriwn oi opoies ekmetaleuontai tin agapi tou opadou gia ton sillogo. einai polla ta fragka,pws na to kanoume?


    opws perysi ekane tis magkies me tis dwrean eisodous kai tou pame bravo, etsi kai twra malakistike me tis times gia to derby.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ξέρω ότι το σχόλιό μου θα χαλάσει πολύ κόσμο , αλλά ο λαϊκισμός με ενοχλεί ..
    ορισμένοι επαναστάτες της βούρτσας δεν γράφονται μέλη από ... άποψη .
    50 ευρώ --- μέλος ---- προνόμια --- βοηθάς τον Παναθηναϊκό + Ερασιτέχνη + την ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΑΣ
    9000 περίπου ανταποκρίθηκαν για 50 ΕΥΡΩ ΞΑΝΑΛΕΩ
    ΜΗΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ... Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΣΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΕΧΕΙ SOLD OUT ΜΙΑ ΕΒΔΜΑΔΑ ΠΡΙΝ , ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΤΛ
    λοιπόν όπως δεν έκανε τον κόπο απέναντι στον ΣΥΛΛΟΓΟ να συμβάλλει 50 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ .
    εγώ 25 ευρώ πήρα ενιαίο εισιτήριο για θράκη - gayρο μέσω συνδέσμου που ανήκω εδώ και χρόοονια
    και ξέρω ότι ένα ποσό θα παει σε ΠΑΕ - Α.Ο - ΛΕΩΦΟΡΟ
    Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΥΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ
    Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ 30 ΜΑΤΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ;
    ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΠ' ΕΞΩ ΣΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΟΜΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ , ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΑΛΙΣΤΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ , ΣΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ;
    στήριξέ τον ΣΥΛΛΟΓΟ και στα δύσκολα και μην περιμένεις μόνο το ντέρμπι με το μούλο για να έρθεις μαγκάκο που σε χαλάνε οι τιμές

    2000 εισιτήρια μείνανε για τα ΜΗ ΜΕΛΗ και σκούζετε με τις τιμές ;
    νόμος προσφοράς - ζήτησης σας λέει κάτι ή νομίζετε παίζουμε στο ΟΑΚΑ ;
    οποιος πάει μονο με τον gayro για να δουμε μπαλιτσα ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΥΡΙΟΙ

    όσοοι μαλάκες γραφτήκε μέλη ,πήραμε διαρκείας , σύνδεσμο , ερασιτέχνη ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ;
    ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;
    Ο πατέρας του κολλητού μου είναι μεγάλος άνθρωπος , έρχεται γήπεδο σε 1-3 ματς λόγω ηλικίας ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ


    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ για όποιον θυμάτε το τριφύλλι ΜΑΣ όταν παίζει με τους απόγονους του 6ου στόλου και ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΩΡΓΟΣ28/10/13 3:06 μ.μ.

    τοτε υπηρχε το ticket club που υπηρχε ολοκληρη διαδικασια για να σε εχουν σταμπρισμενο..και πολλοι δεν το δεχτηκανε αυτοι ειναι η διαφορα τωρα σε υποχρεωνουν να εισαι υποχρεωμενος μελος της συμμαχιας αλλα δεν ειναι ιδιες οι εποχες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 150 ευρώ το φτηνότερο διαρκείας πέρυσι στο ΟΑΚΑ για ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ... 120 ευρώ στη θύρα 10 στη Λεωφόρο αν δεν είσαι Σύμμαχος για να δεις ένα ματς με τον Ολυμπιακό...


    Όλα τα άλλα είναι να χούμε να λέμε..
    ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητε dimpaogate13 διαβασα με προσοχη το σχολιο σου, ο λαικισμος ενοχλει πολλους και κυριος αυτους που κανουν πως δεν λαικιζουν!! Οι επαναστατες και οι μπολσεβικοι δεν υπαρχουν μονο στο διαδικτυο αλλα ισως ειναι ο μονος χωρος που μπορει καποιος να πει την γνωμη του ανοιχτα χωρις να του την πεσουν σωματικα οι διαφοροι "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" της κερκιδας.
    Οσοι γραφτηκαν μελοι το εκαναν για την ομαδα για τον συλλογο και για την ιδεα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!!! Υπαρχουν πολλοι που εδωσαν το 50 ευρω για την συμμαχια και δεν πανε στο γηπεδο οπως επισης και αυτοι που χωρις να ειναι συμμαχοι πανε τουλαχιστον σε 5 αγωνες τις ομαδας,οτι εχει προσφερει ο καθενας!!!
    Δεν φταιει ουτε ο Παντελιδης ουτε η παραλιακη σε μια χωρα που αγγιζει το 40% η ανεργια!!!! Με το ιδιο σκεπτικο ενεργει και η κυβερνηση και μας φλομωνει με νεους φορους και περικοπες!!!
    Μπραβο σου που μπορεις και πηγαινεις σε παιχνιδια και ενισχυεις την ομαδα αλλα θα πρεπει να ξερεις πως ο φιλαθλος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ εχει αποψη και γνωμη!!!
    Οπως ειχε αποψη το 2008 με το συλλαλητηριο ετσι εχει και τωρα αποψη, βλεπει και κρινει,εχει υπομονη και εχει κανει το καθηκον του!!! πολλες φορες απεναντι στην ομαδα δεν περιμενει ανταποδωσει περιμενει τα αυτονοητα απο ολους
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
    Εκεινος που ηρθε "Μετα βαιων και κλαδων" ο Σωτηρας ο Μεσσιας!! αυτος που κανει το αφεντικο με τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!!! αυτος που διαχειριζεται ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ!!! εκεινος που ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ!!! Δεν πρεπει και αυτος να φερθει συμφωνα με το αξιωμα του??? Εκεινον σκεφτηκες να τον κραξεις??? Εκεινος δεν παει παραλιακη??? δεν παει για καφε??? Εκεινον που εχει καναλια και καραβια σκεφτηκες να του πεις ΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ???? Πολυ large σε βλεπω απεναντι στον Σωτηρα!!! μαλλον η κριτικη δεν αγγιζει τα υψηλα στρωματα το πεπλο ασφαλειας λειτουργει αψογα για το κυρος του υπερπαραγοντα για ολα φταιει ο φιλαθλος που δεν δινει 50 ευρα???
    Αν αισθανεσαι .οπως λες εσυ Μαλακας!! δικο σου θεμα!! δεν μπορεις να επιβαλεις ποιος και ποτε θα ερθει στο γηπεδο πολλοι υπηρξαμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!!! ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!!!


    ΥΓ Αν δεν σ'αρεσει η αποψη μου οπως ειπες και εσυ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφού έβαλα θετική ψήφο να πω δυό λόγια.

    Δεν είναι λογική σώφρονος ανθρώπου να κάνει σημαία τα 150 ευρώ (ή 300) της θύρας 3. Η θύρα αυτή είναι VIP, δηλαδή κλειστή για τους αγνώστους Παναθηναϊκούς, είναι μόνο για τους επώνυμους. Και να έχεις να δώσεις το ποσόν δεν θα πάρεις εισιτήριο. Κάτι που σε μικρότερο βαθμό ισχύει και για την απέναντι θύρα 10. Όπου όσοι από τους μη επώνυμους και να χωρέσουν εκεί είναι λίγοι.

    Παράλληλα αυτοί που φωνάζουν περισσότερο είναι εκείνοι που πιθανόν να μην δουν άλλο αγώνα φέτος εκτός από το ντέρμπι. Ειδικά για όσους φωνάζουν δυνατότερα είναι σχεδόν βέβαιο.

    Από την αντίθετη όψη οι τιμές είναι φαρμακερές και αναδεικνύουν διάθεση αρμέγματος του κόσμου. Προσωπικά ο Αλαφούζος έχει εδώ και καιρό χάσει την εμπιστοσύνη μου για τις καλές του προθέσεις. Αλλά αυτά να τα πούμε μετά το ντέρμπι.

    Υ.Γ. Κυκλοφορεί δυστυχώς η φήμη ότι έχουν οργανωθεί εκτεταμένα επεισόδια ΕΚΤΟΣ γηπέδου, ξέρετε από τους συνήθεις υπόπτους του Δημοσίου. Οι μισθοφόροι που έστειλαν και μολοτόφιασαν το βαν της Νόβα ήταν πρόβα τζενεράλε. Αλλά βλέπεις συνελήφθη κατά λάθος το εισαγόμενο χουλιγκάνι - το Τουρκάκι των Γκρίζων Λύκων - και η εργασία σκεπάστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι σου λένε το ίδιο όμως. Ότι πέφτεις και εσύ στη λούμπα να κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Εδώ το άρθρο δε μιλάει για τα εισιτήρια με τον στόλο γι' αυτούς με αραιή συχνότητα, που κολλάς εσύ, αλλά για τα εισιτήρια γενικώς και πάντα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διοικείς και εδώ είναι σαφές ότι η διοίκηση κάνει μαλακία.
    Και ο άλλος θα μπορούσε να πει ότι έχει ένα φίλο που γράφτηκε μέλος και δικαιούται 2 εισιτήρια των 10 ευρώ και τα παίρνει να τα πουλήσει στους άλλους με 15, όταν για μη μέλη έχουν 20. Με τέτοιες κουβέντες θα ασχολούμαστε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ted Vasilikopoulos29/10/13 12:55 μ.μ.

    Εγω πηρα με 180 ευρω δειαρκειας απο την Παλεφιπ.... Αυτοματος εγινα και μελος της συμμαχιας και με 20 ευρω πηρα εισητηριο σε ενα κολλητο μου για το ματς...

    ο Αλαφουζος ειναι προεδρος της ομαδας μεσω εκλογων που εγινε... δουλεια του και δουλεια του επομενου προεδρου ειναι να βρει λεφτα για την ομαδα και οχι να βαλει απο την τσεπη του για να ξεχρεωσει τα χρεη αλλονων.

    Δεν αναγκαζει κανεναν να πληρωσει...σας λεει απλα...ετσι εχουν τα πραματα...οποιος θελει βοηθαει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ted Vasilikopoulos29/10/13 1:04 μ.μ.

    φιλε....το θεμα της λαικης βασης ειναι απλο... εκλεγεται προεδρος ο οποιοςδηποτε, απο τον αλαφουζο μεχρι τον λυκουρεζο....αυτος πρεπει να βρει λεφτα και οχι να βαλει....βαλτε το πια στο μυαλο σας ΟΛΟΙ.... Ο προεδρος της λαικης βασης ετσι λειτουργει...σε ολες τις χωρες και σε ολες τις ομαδες... αμα δεν σου αρεσει...ειναι απλο μην βαζεις φραγκο και κατσε σπιτι να βλεπεις την αγαπημενη σου ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλτατε ted η λαικη βαση ειναι απλη οπως λες και αφου ο Αλαφουζος κατα την γνωμη σου υπαρχει για να βρει χρηματα και οχι να βαλει γιατι φαγωθηκανε ολοι να τον βαλουν σε μια γυαλα μην τον ματιασουν οι κακες γλωσσες??? Γιατι τοση υπερπροστασια οποτε γινεται καποιο σχολιο??? και στο κατω κατω γιατι δεν αναλαμβανει οποιοσδηποτε εχει χρονο να ασχοληθει για να βρει λεφτα και ασχολουμαστε τοσο καιρο με το ναι η οχι στον Αλαφουζο???
    Και πως θα βρει λεφτα ο Αλαφουζος??? θα ανεβασει τις τιμες??? θα ζητησει απο τον κοσμο extra συνδρομη??? θα ψαξει για επενδυτη???
    Τελικα κατα την γνωμη σου ο φιλαθλος φταιει για ολα???
    Και οσο δεν βαζει ο φιλαθλος λεφτα θα ειμαστε στην καταντια???
    Μηπως το θεμα ειναι να πηγαινουν γηπεδο μονο οι αρεστοι στην συμαχια???
    Μηπως δεν θελουν να ακουγεται τιποτα που βαζει σε σκεψεις????
    Μηπως ο αυτοσκοπος των παραγοντων και λοιπον παρατρεχαμενων ειναι να ειμαστε στον πατο για χρονια???
    Μηπως τελικα βολευει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O Αλαφούζος δεν είπε ποτέ ότι θα βάλει λεφτά από την τσέπη του για να τρέξει την ομάδα. Παρουσίασε το πλανο της λαϊκής βάσης και είπε "έτσι θα το πάω".


    Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δήλωσε ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ απών, για λόγους που δεν πιάνουν μία όταν παίζεται η σωτηρία της ομάδας που αγαπάς. Και δεν μιλάω για αυτούς που δεν έχουν το 50ρικο να δώσουν. Αλίμονο αν μόνο 8.000 είχαν την οικονομική άνεση του 50ρικου. Ο κόσμος μας είναι κυρίως για τις επιτυχίες και υπάρχουν αρκετά παραδείγματα που δυστυχώς οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα. Εκτός ενός πυρήνα 3.000-4.000 άτομων που είναι παντού και πάντα οι υπόλοιποι είναι για τις κούπες.


    Να φύγει ο Αλαφούζος. Μαζί σου. Βρες μου όμως ποιος θα ρθει γιατί εγώ δεν βλέπω κανέναν.


    Οι πόρτες στην Λεωφόρο είναι ανοιχτές για όλους. Ότι δεν θες να γραφτεί ο Χ είναι δικό του πρόβλημα. Μην είμαστε αντιδραστικοί σε όλα γιατί στο τέλος δεν έχουμε και πουθενά δίκιο.


    Μάθετε να είστε δίκαιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ted Vasilikopoulos29/10/13 2:54 μ.μ.

    250000 χιλιαδες ανθρωποι να εβαζαν απο 50 ευρω στο ταμειο θα εμπαιναν 12.500.000 εκατομμυρια...και ου το καθεξης...δεν ζηταει τρομερα ποσα..μην τρελαθουμε...βαζουμε λεφτα και στις εκλογες ψηφιζουμε αυτον που θελουμε ως προεδρο...
    ολα τα αλλα ειναι παπαρολογιες για τον καθε στραβωμενο που δεν βαζει 50 ευρω το χρονο αλλα ευκολα χαλαει 50 ευρω σε μια βραδυα...
    οποιος δεν θελει να βαλει 50 ευρω..τοτε λυπαμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φιλε στα 180 ειναι μεσα και η συνδρομη στη παλεφιπ. Το διαρκειας που πηρες ειναι ακομα φθηνοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ωραίος , εγώ ανήκω σε σύνδεσμο του Ε.Φορέα ( Θύρα 13 ) και παρότι κατά καιρούς έχω κράξει την ΠΑΛΕΦΙΠ , αναγνωρίζω ότι είναι Παναθηναϊκοί με διαφορετικά οπτική ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ δείχνουν πολύ καλή συνέπεια και στηρίζουν την προσπάθεια .
    Όπως μπορεί ο καθένας δίπλα στην ομάδα παιδιά , ενωμένοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου