Στο χαλαρό

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 79-65


Χωρίς να συναντήσουν καμία ουσιαστική δυσκολία τα κορίτσια μας νίκησαν τον Ιπποκράτη με 79-65 και έκαναν στο χαλαρό το 2Χ2. Πρώτο ματς το σημερινό στον Τάφο με τον κόσμο να δίνει το παρών δημιουργώντας μια από τις γνωστές ατμόσφαιρες, με την ώρα (12:00) όμως να μην βοηθάει για να τιγκάρει ο ναός. Ελπίζω να μην χρειαστεί ξανά να παίξουμε τόσο νωρίς, αν και αυτές οι ώρες μας θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές...

Πρώτη σκόρερ η Ντέλβα με 17 πόντους.

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Α.ΜΑΓΚΛΑΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Α.ΣΛΟΥΚΑ 

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του αγώνα:


Η Γιασεμή Σαμαντούρα άρχισε το παιχνίδι με τις Μαγκλάρα, Καλέντζου, Δίελα, Κοσμά και Ντέλβα.

Από την αρχή του παιχνιδιού οι πράσινες έδειξαν ότι δεν είχαν όρεξη για παιχνίδια. Παίζοντας συγκεντρωμένα από το πρώτο λεπτό και εκμεταλλευόμενες στο έπακρο τις αδυναμίες του Ιπποκράτη οι παίκτριες του Τριφυλλιού επέβαλαν τον ρυθμό τους.

Μαγκλάρα και Καλέντζου οργάνωναν και Ντέλβα και Κοσμά εκτελούσαν με τον Παναθηναϊκό να χτίζει από το πρώτο δεκάλεπτο μία διαφορά η οποία ήταν κοντά στους δέκα πόντους. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα ήταν ανάλογη με τις Κεχαγιά και Ράσιντ να κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν τον Ιπποκράτη κοντά στο σκορ.

Το 45-35 του πρώτου ημιχρόνου αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα ο οποίος χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη ευστοχία των δύο ομάδων (κυρίως του Παναθηναϊκού), αλλά και την υπεροχή των πράσινων κάτω από τα δύο καλάθια.

Καθάρισε και ξεκουράστηκε...

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Οι πράσινες έσφιξαν την άμυνά τους παραμένοντας όμως στους ίδιους ρυθμούς στην επίθεση.

Έτσι, σιγά σιγά η διαφορά άρχισε να μεγαλώνει και να βρίσκεται κοντά στους 20 πόντους. Ντέλβα και Κοσμά έκαναν πάρτι κάτω από τα δύο καλάθια χωρίς να έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Την ίδια ώρα Κεχαγιά και Ράσιντ συνέχισαν να παλεύουν αλλά αυτό δεν έφτανε.

Με τη διαφορά να είναι σταθερά πάνω από τους 15 πόντους η Γιασεμή Σαμαντούρα βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετές παίκτριες της δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες της. Παρ'όλα αυτά η εικόνα του ματς δεν άλλαξε και αν δεν χαλάρωναν λίγο προς το τέλος οι πράσινες σίγουρα θα ήταν μεγαλύτερη η διαφορά.

Το τελικό 79-65 βρήκε τις πράσινες να παίρνουν το πιο ζεστό χειροκρότημα των περίπου 600 φίλων τους που βρέθηκαν στον "Τάφο του Ινδού".

Τα δεκάλεπτα: 22-13, 45-35, 66-49, 79-65

Παναθηναϊκός: Καλέντζου 13 (1), Μαγκλάρα 12, Δίελα 2, Κοσμά 14 (1), Ντέλβα 17, Καβάσιλα 8, Σλούκα 8, Χριστινάκη 2, Θεολόγου 1, Χρονοπούλου 2


Σχόλια

  1. agoneslivestreaming26/10/13 3:53 μ.μ.

    http://agoneslivestreaming.blogspot.com

    Εργοτελης - Παναθηναικος live streaming TV 100% ΚΑΘΑΡΑ ΕΔΩ ΜΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ LINK!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παιχνίδι έγινε τόσο νωρίς , επειδή η αντίπαλη ομάδα ήρθε από την Κω και όσο να ναι , έπρεπε να γυρίσει πίσω σε νορμάλ πλαίσια . Η ωραία είναι πολύ ωραία για εμάς τα αρρωστάκια , και να σκεφτούμε ότι και πέρσι με την Αθηναϊκό έγινε πολύ νωρίς το ματς , αλλά είχαν γεμίσει μέχρι και οι διάδρομοι . Όλοι θέμα θέλησης και βούλησης είναι βασικά .


    Πάμε γερά για το νταμπλ φέτος έχουμε ομαδάρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου