Η νέα μόδα: Παναθηναϊκοί εξ αποστάσεως!


Είπε ο Γιάννης Αλαφούζος πως ο Νικόλας Πατέρας βοηθάει και θα συνεχίσει να βοηθάει. Και ρε μάγκες θέλω να σας κάνω ένα ερώτημα γιατί κάποια πράγματα μου είναι αδύνατον να τα κατανοήσω.

Για να βοηθάς μια ομάδα σημαίνει πως ενδιαφέρεσαι για αυτήν, άρα δηλώνεις και φίλαθλος της. Πως γίνεται ρε πούστη μου να μην πατάς καθόλου στο γήπεδο; Συγκεκριμένα ο Πατέρας έχει να πατήσει 3 χρόνια παρά 2 μήνες. Δεν θέλει να πάει γήπεδο να δει την ομάδα;

Από την άλλη έχουμε και άλλα παραδείγματα. Ο Δ.Γιαννακόπουλος που δήλωσε το αμίμητο πως έχει να πατήσει από το 2001 και πως στην μπάλα είναι Γιουβέντους!!! Ο Α.Βγενόπουλος που κι αυτός πλέον κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις που χωράνε στα..μισά δάχτυλα του ενός χεριού ανά σαιζόν.

Έχεις την δυνατότητα να πας γήπεδο κι όμως δεν πατάς. Πως γίνεται να δηλώνεις Παναθηναϊκός;

Για αυτό στο συγκεκριμένο κομμάτι βγάζω το καπέλο στους Παύλο-Θανάση, Βλάσση Σταθοκωστόπουλο και Γιώργο Βαρδινογιάννη. Δεν πατάνε γήπεδο ανάλογα με την θέση που έχουν στον Σύλλογο...

Σχόλια

  1. Ποιό γήπεδο... Αυτοί εννοούν στήριξη να κατέχεις μετοχές και να μη συμμετέχεις σε άνοιγμα. Απλά έτσι να υπάρχεις, να δηλώνεις ό,τι σου καπνίσει και τα φιλαράκια να σου λένε μάλιστα.

    Έτσι στηρίζει και ο άλλος τη γιουβέντους, από το σπίτι του... Πας δεν πας το ίδιο δεν είναι;.... o_O

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. vagos mbraxami135/10/13 3:50 π.μ.

    swstos file...me ta fraga sthn tseph kai logia xortasame emeis kai peinase h omada mas...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΗΜΝΙΟΣ5/10/13 11:52 π.μ.

    ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ .....ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου