Χάσαμε το σωστό ματς

ΓΑΥΡΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 55-45

Ήττα χωρίς κόστος...


Σε ένα από τα χειρότερα ποιοτικά ντέρμπι που έχουν γίνει ποτέ, η ομάδα μας έδειξε πως ακόμη βρίσκεται σε φάση πρροετοιμασίας και συντονισμού. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι αυτή η εικόνα, του ποιοτικά ανώτερου ρόστερ σε σχέση με πέρυσι, και η σταδιακά βελτίωση είναι δεδομένη. Το κακό λοιπόν είναι πως χάσαμε ένα μας απέναντι στον Ολυμπιακό και θα περάσει στην ιστορία ως μια ήττα. Το καλό είναι πως αυτή η ήττα είναι εντελώς ανούσια, αφού δε γίνεται ούτε ψυχολογικά να μας επηρεάσει, ούτε βαθμολογικά, ούτε και αγωνιστικά. Οπότε δεν μας έκατσε το διπλό, αλλά δεν έγινε και τίποτα...



Κορυφαίος της ομάδας μας ήταν αναμφιβίτητα το Διαμαντίδης, ο οποίος σε 3-4 φάσεις θύμισε γιατί είναι τεράστιος και ευφυέστατος αθλητής. Όμως όταν η ομάδα σουτάρει με ποσοστά ευστοχίας 33% -σε βολές,δίποντα,τρίποντα- τότε είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις ένα τέτοιο ματς. Μπορεί σήμερα και να κερδίζαμε -αφού ο γαύρος είχε παρόμοια στατιστικά- αλλά αυτό δεν θα άλλαζε τα τραγικά μας ποσοστά. Πλην λοιπόν του Διαμαντίδη -άντε και λίγο τους Φώτση και Παππά- δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον άλλο. Σε όλα αυτά υπολογίστε πως δεν δούλεψε καθόλου και η... εναέρια κυκλοφορία μας -που φέτος περιμένουμε πολλά- που πέρυσι έκανε την διαφορά και καταλαβαίνουμε γιατί δεν ήρθε σήμερα η νίκη.

Αρκετά κακή εμφάνιση έκανε ο Μαυροκεφαλίδης, ενώ εντύπωση μου έκανε η μη χρησημοποίηση του Γιάνκοβιτς έστω και για λίγο.

Η ομάδα θα δέσει και η λογική λέει πως φέτος θα δούμε ποιοτικότερο μπάσκετ, αφού και σχετική ομοιογένεια υπάρχει και ξεκάθαροι ρόλοι του καθενός μέσα στο ρόστερ. Επόμενο ματς με την Λιέτουβος Ρίτας εκτός για την πρεμιέρα της Euroleague όπου εκεί θα πρέπει να κερδίσουμε μιας και οι βαθμοί θα μετράνε κανονικά...

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS TOY ΜΑΤΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TOP-5 ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΥΚΙΤΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΙ



Σχόλια

  1. Πολύ νωρίς ακόμα και η ομάδα ήταν φανερά ανέτοιμη . Αυτό φάνηκε από την απόδοση παικτών όπως ο Λάσμε και ο Γκιστ που παίζει να κάνανε το χειρότερο ματς με την τριφυλλάρα στο στήθος .
    Στηρίζουμε όπως σε κάθε τμήμα την ομάδα και πόσο δε μάλλον ένα τμήμα που είναι το καμάρι μας .


    Το καλοκαίρι που κρίνοντα οι τίτλοι , οι γαύροι θα φάνε αυτό που τους αρμόζει : ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου