A ρε Νικόλα...



Σε 6 μέρες έχουμε το ντέρμπι και για πρώτη φορά από τότε που υπάρχει το blog δεν θα ανεβάσω πριν από ματς με τον γαύρο ένα σχετικό κείμενο για το πως βλέπουμε, εμείς οι οπαδοί, την μάχη με τις κόκκινες φανέλες από την Ριζούπολη και μετά. Δεν θα το ανεβάσω γιατί φοβάμαι το Σάββατο μην ξεφύγει η κατάσταση και δεν θέλω να έχω "βοηθήσει" ούτε έναν να πάει με κατεστραμμένο εγκέφαλο στην Λεωφόρο, μεταφράζοντας αλλιώς το εν λόγω κείμενο όπως τον βολεύει μέσα στον φανατισμό του. Όσοι διαβάζουν το μπλογκ ξέρουν σε ποιο κείμενο αναφέρομαι.

Και όμως εκεί που λέω δεν θα ανέβει το κείμενο που μου θυμίζει εκείνη την ΜΑΥΡΗ ημέρα, πέφτω πάνω στιςς δηλώσεις του Λύμπε για την Ριζούπολη.

Δεν θα το κουράσω. Ο Νικόλας ξέρετε πως είναι από τις αδυναμίες μου γιατί από την πρώτη στιγμή που τον διώξανε από τον Σύλλογο ξεχώρισε τον κόσμο από την διοίκηση και πάντα σεβόταν με την συμπεριφορά του το τριφύλλι. Διάβασα λοιπόν τα όσα δήλωσε..

..ένα πράγμα μόνο.

ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΝΙΚΟΛΑ ΠΟΣΟ ΖΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ. ΝΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΙΩΣΑΤΕ. ΔΕΝ ΝΙΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΑΝ ΤΟ ΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΓΑΤΕ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ.

ΠΟΛΛΟΙ ΖΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

Τίποτα περισσότερο.

Σχόλια

  1. Αχ αδερφέ... Είναι φορές που προτιμώ να είμαι ρομαντικός και στον κόσμο μου. Τις υπόλοιπες όμως δε θέλω να θυμάμαι τίποτα από τα παλιά. Μα τίποτα.
    Πολλά θα ήθελα να σου γράψω, αλλά νιώθω τη σημερινή μιζέρια να πλακώνει κάθε ιδέα ανάτασης, κάθε σκέψη ιστορίας, κάθε γ.μημένου κατεστημένου πλοκάμι που πήδηξε την ομάδα και τα όνειρά μας. Κλείστηκε στον εαυτό του και ο Νικόλας και αδιαφορεί πια για τα περασμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο ντέρμπι?? Έχουμε κανένα ντέρμπι με τον ολυμπιακό και δε το ξέρω?? Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι έχουμε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι τη Τετάρτη με το μεγαλύτερο παράρτημα της Κρήτης (στο ίδιο επίπεδο με πλατανιά) το οποίο βγάζει 40 ανακοινώσεις κάθε μέρα εναντίων μας!!!


    Ας μου θυμίσει κάποιος πότε ήταν - αν υπάρχει - η τελευταία φορά που ο Εργοτέλης επιτέθηκε με ανακοίνωση εις βάρος άλλης ομάδας με αφορμή τη διαιτησία...


    Έχουν 4 δανεικούς από τον ολυμπιακό, πουλάνε δουλικότητα, διαφημίζουν τις μπίζνες του Μαρινάκη και τολμάνε και μιλάνε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ....ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ....ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΑΔΙΚΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Κ ΔΙΧΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ Κ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ......mprabo tzigger ta kataferes...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου