Xαμένοι μάλλον είστε εσείς...

Εφημερίδα Livesport



Τι ακριβώς εξηγείτε για το -7 από την κορυφή; Πήγαινε αυτός ο Παναθηναϊκός για πρωτάθλημα και μας το κρύβατε; Πως γίνεται να γράφετε πως στους...up παίκτες είναι οι Πράνιτς και Ατζαγκούν; Με ένα ματς ο ένας και λίγα λεπτά ο άλλος καταφέρατε να βγάλετε συμπέρασμα;

Το μεγαλύτερο στοίχημα σε όλους στον Παναθηναϊκό είναι ο
ρεαλισμός και να μην τρέφουν αυταπάτες πως επειδή η φανέλα έχει το τριφύλλι, ντε και καλά θα μπορέσει αυτό το ρόστερ να πάρει και πρωτάθλημα. Όσο δεν είμαστε ρεαλιστές, τόσο θα πέφτουμε από τα σύννεφα κάθε εβδομάδα και τόσο θα βρίσκουν πάτημα οι δημοσιογράφοι να ανοίγουν φακέλους και να κάνουν αναλύσεις για να πουλήσουν μιζέρια.

Οι γκέλες ήταν αναμενόμενες, ακόμη και με αυτές τις ομάδες. Αναμενέμονες δεν είναι οι τόσο κακές εμφανίσεις της ομάδας με εξαίρεση κάποια μικρά χρονικά διαστήματα.

Σχόλια

  1. Ναι μεν να ειμαστε ρεαλιστες αλλα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν ειναι ρεαλισμος αλλα ονειρο.Στηριξη στην ομαδα και το ονειρο θα γινει πραγματικοτητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως η κακή απόδοση και τα κακά αποτελέσματα έχουν φέρει τριγμούς. Οι φήμες λένε ότι Σωπήλης συναντήθηκε με Δώνη. Πάμε για χειρότερα δηλαδή. Το μόνο καλό είναι πως απομάκρυνση Αναστασίου πάει πακέτο με απομακρύνσεις Νταμπίζα και της γλάστρας μέχρι τώρα Σαραβάκου. Καθώς και του "Λονδρέζου" Πυργιώτη που κρύβεται πίσω τους. Και του μάνατζέρ του, Πασχάλη Τουντούρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δουλεια μας να στηριξουμε την ομαδα και τους παιχτες. και με τους καλυτερους, που ειχαμε παλιοτερα, υπηρχαν αγωνες που η ομαδα δεν βλεποταν και στο φιναλε τα τελευταια χρονια μονο επι ενα τριμηνο ειδαμε ωραια μπαλα μεσα εξω,επι ζεσουαλντο πριν τον τραυματισμο του λετο. το μονο που βλεπαμε ηταν καποιες πολυ καλες εμφανισεις σε καποιους αγωνες, συνηθως ευρωπαικους. προσωπικα κρινω θετική την προσπαθεια του αναστασιου κ θεωρω σωστη την επιλογη του. ο δωνης δεν νομιζω να ειναι καλυτερος του αναστασιου, ενω σε ομαδες με πιεση δεν εκανε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου