X αλλά δεν βλεπόμαστε...


Σε μια πολύ κακή εμφάνιση η ομάδα μας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 45' απο λανθασμένη έξοδο του Καπίνο κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ατζαγκούν λίγα λεπτά πριν το τέλος. Πέρα από την παρουσία των οπαδών μας δεν υπάρχει τίποτα θετικό από το σημερινό ματς.


Αν και έχω υποσχεθεί να μην κάνω κριτική στην ομάδα για κάποιο διάστημα, δε γίνεται να το κάνω όταν η ομάδα παίζει ή για την ακρίβεια δεν παίζει ποδόσφαιρο. Και δεν μιλάμε για υψηλής ποιότητας μπάλα. Σήμερα η ομάδα δεν μπορούσε να κάνει ούτε τα βασικά. Και αυτό ενώ έχουμε μπει στα μισά του Σεπτέμβρη, η ομάδα δεν δείχνει μέχρι στιγμής καμία βελτίωση. Και λέει ο Αναστασίου πως κυνηγούσαμε την νίκη. Άλλο ματς έβλεπα; Ποια νίκη κηνυγούσαμε; Ο Πλατανιάς έκανε τις κλασσικές ευκαιρίες..

Τέλος πάντων. Η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί ή τουλάχιστον να δούμε σε κάποιο τομέα μια καλύτερη εικόνα.

Θα ήθελα να γράψω αρκετά αλλά δεν έχει νόημα. Συνεχίζουμε την στήριξη στην ομάδα και το άλλο Σάββατο Λεωφόρο με τον Όφη.

ΥΣ: Το καλό είναι πως παίξανε πολλά παιδιά απο την ακαδημία, αλλά έχω ξαναπεί πως είναι πολύ εύκολο και να καούν..

Σχόλια

  1. Μπράβο στα παιδιά από την ακαδημία , ειδικά σε Ρισβάνη και Μαρινάκη .


    Κομβική χρονιά πάμε για όσο ψηλότερα γίνεται αντικειμενικά .


    Επόμενη αγωνιστική με την φόφη στην Λεωφόρο . Σηκώστε τον κώλο σας και σταθείτε δίπλα στην ομάδα που απαρτίζεται στην πλειοψηφία της από νεαρά παιδιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ματς δεν το είδα Πρες , άρα η κριτική που θα κάνω είναι με βάση τα σχόλιά τα δικά σου όπως και άλλων ιστοσελίδων.

    Έκανα ένα σχόλιο στην ανάρτηση που έκανες για την ενδεκάδα. Θεωρώ ότι η αντικατάσταση του Κουτρουμπή από τον Ρισβάνη ήταν λάθος.

    Ξεκινώ από τον προπονητή τον Αναστασίου. Κατέβασε σύνθεση ομάδας με παίκτη στόπερ τον Ρισβάνη που είναι παντελώς άπειρος. Δεν είναι δυνατόν όταν ξεκινάς για ένα δύσκολο παιγνίδι εκτός έδρας να βάζεις σε μια τόσο κρίσιμη θέση έναν παίκτη που δεν έχει επίσημα παιγνίδια στα πόδια του. Με μιας όλοι οι υπόλοιποι παίκτες μαζεύονται γύρω του , να τον βοηθήσουν μην τυχόν κάνει γκέλα και φάνε γκολ. Όπως και έγινε με το 1-0 του Ναζλίδη. Δεν έχει σημασία ποιός τον επιτηρούσε , το γκολ μπήκε με κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή. Αυτές οι φάσεις που ξεκινούν από κόρνερ με ένα καλό αμυντικό στόπερ πρέπει να καθαρίζονται.

    Ο Αναστασίου έχει πιο έμπειρο παίκτη και κατά την γνώμη μου καλύτερο των Τριανταφυλλόπουλου και Ρισβάνη , τον Κουτρουμπή. Τον είδα στη Λεωφόρο , στο ματς με την Βέροια νομίζω ότι έχει ποδοσφαιρική μαγκιά , είναι ψημένος από περυσι λόγω συμμετοχής στην ΑΕΚ , συνεπώς ήταν ο καταλληλότερος γιαυτή την θέση. Μπορεί να έκανε ένα λάθος στο ματς με την Βέροια , αλλά στάθηκε καλά . Δεν γίνεται για ένα λάθος , που έκανε ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής , να τον βγάζεις εκτός ενδεκάδας και να βάζεις έναν εντελώς άπειρο , σε ένα σχετικά δύσκολο εκτος έδρας ματς. Στερείται λογικής και με κάνει να αμφιβάλλω για τις προπονητικές ικανότητες του Αναστασίου.

    Η ομάδα δεν έχει δέσει ,ούτε ο ένας ποδοσφαιριστής ξέρει το παιγνίδι του άλλου. Συνεπώς οι αυτοματισμοί δεν βγαίνουν και εκεί θέλει πολύ δουλειά από το προπονητικό τιμ.

    Μου κάνει εντύπωση ο τραυματισμός του Σίφο και του Μέντες. Ο τραυματισμός του Σίφο έχει τραβήξει πάνω από 20 μέρες , πως είναι δυνατόν στην αρχή του πρωταθλήματος να υπάρχει ένας τόσο σοβαρός τραυματισμός; Μήπως έγινε δυνατή μίνι προετοιμασία για να βοηθήσει ο παικτης όσο δυντόν πιο γρήγορα την ομάδα και κάηκε; Με τον Μέντες τι γίνεται; Έχει να παίξει και αυτός από το ματς με τον Πανιώνιο.

    Σήμερα ήμασταν πολύ τυχεροί. Πέσαμε κάτω από δεκαόροφο κτήριο και την γλυτώσαμε με μικρά τραύματα. Δεν θα είναι πάντοτε έτσι. Σήμερα ο σωτήρας λεγόταν Αντζαγκούν. Αύριο ή στο επόμενο ματς μπορεί να μην υπάρξει άλλος σωτήρας.

    Επίσης από ότι φαινεται τα προβλήματα παραμένουν όσο αφορά την ανάπτυξη του παιγνιδιού της ομάδας και τον ρόλο του Ζέκα.

    Συμπερασματικά , καλόν είναι ο Αναστασίου όταν ξεκινά την προετοιμασία για ένα ματς να σκέφτεται με τι και πως θα κτίσει την ομάδα με βάση την δυναμικότητα του αντιπάλου. Παράτολμες ενέργειες ανευ λογικής απαγορεύονται γιατί οι πιθανές αποτυχίες θα κλονίσουν την ψυχολογία της ομάδας και στο τέλος θα δίδουμε μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οκ να λεμε για στηριξη κλπ, άλλωστε εδω που φτασαμε τι να κανεις. Ομως βλεπω μια μεγαλη ευκολια να αναπροσαρμοζουμε τις απαιτησεις μας και τα στανταρντς της ομαδας προς τα κατω, μετα απο καθε αγωνα. Κατ αρχην οι παικτες πρεπει να καταλαβουν οτι δεν αρκει μια φιλοτιμη προσπαθεια. Αν χρειαζεται να δινουν το 120℅ σε καθε αγωνα προκειμενου να παρουν και κανα τριποντο ας το κανουν. Απ οσο θα προσπαθουσαν σε οποιαδηποτε ομαδα εδω να προσπαθουνε περισσοτερο. Νομιζω οτι τα πανηγυρια στο 1-1 με τοσο λιγο χρονο να απομενει αλλα δειχνουν.
    Ακομα και στην κατασταση που ειμαστε οι απαιτησεις και οι προσδοκιες πρεπει να ναι ανταξιες του Παναθηναικου. Γιατι στην τελικη ελεος, με τον πλατανια, τη βεροια και τον πανιωνιο παιζουμε. Δεν υπαρχουν μεγαθηρια απεναντι μας.
    Επισης, ο αλαφουζος πρεπει να βρει μια πιο ρεαλιστικη "φορμουλα" προκειμενου να πεισει τη μεγαλη μαζα των φιλαθλων του ΠΑΟ οτι υπαρχει διεξοδος. Γιατι μεχρι τωρα προσωπικα δεν εχω καταλαβει βασει ποιου πλανου πρωτον θα ξεχρεωσουμε και δευτερον θα ξαναμεγαλωσουμε οικονομικα και αγωνιστικα.
    Γιατι μονο με λιτοτητα ειδαμε και εκτος ποδοσφαιρου οτι παραγεται μονο μιζερια, τπτ αλλο.
    Οσο για τον Αναστασιου νομιζω οτι πρεπει να υπαρξει περιοδος χαριτος οπως και σε καθε προπονητη. Δεν πρεπει να βγουν βιαστικα συμπερασματα δλδ. Ειναι αδυνατον να δεσουν αγωνιστικα τοσοι νεοι παικτες τοσο γρηγορα. Το μονο που θα θελα να δω συντομα ειναι μια αισθητη βελτιωση σε τομείς που ποναμε περισσοτερο και δε μας παιρνει να συνεχισουμε ετσι, π.χ. στην ανασταλτικη λειτουργια, στην τελικη πασα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ να τρωμε γκολ με κεφαλια μεσα στην μικρη περιοχη απο κορνερ...απειρη αμυνα το δεχομαι αλλα και παλι ανεπιτρεπτο.ο Καπινο ενω εχει φοβερα ρεφλεξ κανει αρκετα λαθη.ας δουμε λιγο και τον Ταμπακη λεω γω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nikos Raftopoulos16/9/13 11:17 π.μ.

    εγω για τον καπινο και τον παραλληλισμο με τον τζορβα σας τα ειπα απο τα φιλικα...τρωμε γκολ σε φασεις που δν υπαρχουν καν....και το κακο ειναι οτι δν βλεπω να τον "κουναει"κανενας απο την θεση του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να βάλει τον Κοτσόλη; Δεν θες να τον δεις καλύτερα..
    Έχει πέσει ο Καπίνο όντως αλλά δε γίνεται ξαφνικά να τον βγάλουμε και άχρηστο όταν πριν απο 2 χρόνια έβγαζε μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nikos Raftopoulos16/9/13 1:13 μ.μ.

    για εμενα ποτε δν εβγαλε ματια..εχει λιαν επιεικως μετρια τεχνικη για τερματοφυλακα πολυ κακα ποδια, τραγικες εξοδους,κακες τοποθετισεις και εξαιρετικα ρεφλεξ!δν φτανει μονο αυτο για να παιζεις στον παο ομως..γνωμη μου παντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε μου λες, επειδή το έχεις βάλει και δεξιά, αυτή η μαλακία με τον Δώνη, παίζει; Έμαθες τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ποτε δεν εβγαλε ματια?17 χρονων αμουστακο παιδι επαιξε σε ντερμπυ αιωνιων μες στο λυομενο και εκανε αποκρουσαρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Nikos Raftopoulos19/9/13 10:27 π.μ.

    το οτι εκανε αποκρουσαρες οπως λες σε ενα ματς δν αντικρουει αυτα που λεω..εχει εξαιρετικα ρεφλεξ!!αλλα μονο αυτο!!κανενας δν θυμαται βεβαια οτι στο συγκεκριμενο ματς τους ειχε δωσει απο λαθος με τα ποδια 2 φορες την ευκαιρια να βγουν μονοι τους...τεσπα το χειροτερο για εμενα ειναι οτι απο τοτε μεχρι τωρα αντι να εχει βελτιωθει εμφανιζεται πολυ χειροτερος..ΜΑΚΑΡΙ να βγω ψευτης τι αλλο να πω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οτι ειχε μια αδυναμια στα βολε εχεις δικιο το θυμαμαι.αλλα και ο Καρνεζης το ειχε αυτο το ελαττωμα.οπως το ειπες μακαρι να βγεις λαθος και ο Καπινο να βγαλει ματια στην πορεια.ιδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου