Άνοιγμα Γιαννακόπουλου σε Βγενόπουλο;

Newsbomb.gr 



Site του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μιλάει για δυνατό come back του Ανδρέα Βγενόπουλου και πανηγυρική αθόωση του για την υπόθεση με το Βατοπέδι.


Δεν ξέρω τι να πω μάγκες για τον Δημήτρη. Πραγματικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΙΔΕΑ τι έχει στο μυαλό του και πόσες φορές μέσα στην μέρα αλλάζει απόψεις για πρόσωπα και πράγματα. Ήξερα ότι το χοντρό πρόβλημα το χει με τον Πατέρα και όχι με τον Βγεννόπουλο, αλλά τέτοιο άρθρο-αποθέωση προς το πρόσωπο του Βγενόπουλου δεν το περίμενα.

Προφανώς αυτό το κείμενο κάτι σημαίνει για τις σχέσεις τους ή σηματοδοτεί άνοιγμα του Δημήτρη στον Βγενόπουλο.
Προφανώς θα έχει αντίκτυπο στα του Παναθηναϊκού (αν θυμηθούν και οι δύο πως έχουν κάτι παρατημένες μετοχές στην ΠΑΕ...).

Τα μυαλά μας στο mixer...

Αναλυτικά το κείμενο που ανέβηκε στο newsbomb:

Περίπου επτά μήνες έχουν περάσει από την πανηγυρική αθώωση του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου στο πλαίσιο της υπόθεσης Βατοπεδίου, καθώς η σχετική δικογραφία τέθηκε στο αρχείο.

Μετά από έρευνες διάρκειας τριών ετών, η Εισαγγελία Εφετών έβαλε στο αρχείο τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί σε βάρος του επιχειρηματία για την υπόθεση Βατοπεδίου.

Ο Εισαγγελέας κ. Μωραϊτάκης αποφάνθηκε ότι δεν στοιχειοθετούνται κατηγορίες, ούτε υπάρχουν ενδείξεις διάπραξης αδικημάτων εκ μέρους του κ. Βγενόπουλου σχετικά με τις καταγγελίες που αφορούσαν τη σύναψη δανείου μεταξύ της τράπεζας Marfin Egnatia Bank (MEB) και της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, τη χορήγηση δανείων από την MEB, για συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της MIG, περί πιθανής χειραγώγησης της μετοχής της εταιρείας ΟΤΕ και πιθανής χειραγώγησης της μετοχής της εταιρείας VIVARTIA.

Με την πανηγυρική αθώωση του κ. Βγενόπουλου για το Βατοπέδι απαλείφθηκαν οι όποιες υπόνοιες εμπλοκής του στην υπόθεση, με τον επιχειρηματία να δηλώνει ότι οι τελικές αποφάσεις των δικαστικών αρχών αποκαθιστούν τη δικαιοσύνη και θέτουν τους πραγματικούς ενόχους ενώπιον των ευθυνών τους.

Επίσης, από την πρόσφατη δημοσιογραφική έρευνα δεν προκύπτουν αποδεδειγμένα «σκοτεινά» σημεία στην επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Βγενόπουλου, η οποία έγινε αντικείμενο πλείστων δημοσιευμάτων και στο διεθνή Τύπο. Ο πρόεδρος της MIG, άλλωστε, πολλές φορές έχει κάνει λόγο για την αρχή της ηθικής επιχειρηματικότητας, η οποία αποτελεί οδηγό του στην πολυετή και επιτυχημένη πορεία του στον επιχειρηματικό κόσμο.

Η αποκατάσταση της αλήθειας στην υπόθεση του Βατοπεδίου εν τέλει διέλυσε όποιο ψήγμα αμφισβήτησης της ακεραιότητας του κ. Βγενόπουλου, όσον αφορά στην προσωπικότητα όσο και στην επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Το newsbomb.gr επανέφερε το θέμα ως όφειλε, δεδομένου του ότι είχε πρωτοστατήσει στο ρεπορτάζ γύρω από την ενδεχόμενη εμπλοκή Βγενόπουλου στην υπόθεση του Βατοπεδίου, ασκώντας μάλιστα δριμεία κριτική στον επιχειρηματία, που σε πολλά σημεία άγγιζε και τα όρια της ''δικαστικής ετυμηγορίας''.

Η δικαιοσύνη όμως απεφάνθη και το newsbomb.gr γενναία επαναφέρει το θέμα στο προσκήνιο προς πλήρη αποκατάσταση του ονόματος του κ. Βγενόπουλου, το οποίο σχεδόν διασύρθηκε κατά την μακρά χρονική περίοδο που διήρκησε η δικαστική διαμάχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr ο Ανδρέας Βγενόπουλος ετοιμάζεται να υλοποιήσει μια σειρά από νέες επιχειρηματικές ιδέες, απαλλαγμένος πλέον από το ''βάρος'' της υπόθεσης του Βατοπεδίου, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι παραμένει ένας από τους πλέον ισχυρούς επιχειρηματικούς ''παίκτες'' της χώρας μας.

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/347766/to-comeback-toy-vgenopoyloy-meta-tin-panigyriki-athoosi-gia-to-vatopedi

Σχόλια

  1. Φοβατε τις αγωγες που δικαιως θα τρωγε απο τον Βγενοπουλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάντως αν είχα αγωγές από κάποιον δεν θα του έκανα τεμενάδες και γλυψίματα, απλά θα καθόμουν στην άκρη και θα περιμενα να τελεσιδικήσουν οι αποφάσεις των δικαστηρίων. Επομένως πιστεύω ότι κάτι άλλο παίζεται που δεν μπορούμε να καταλάβουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε μαγκα που έχεις το μπλογκ σε είχα για σοβαρό.....
    Μα είναι δυνατόν να γράφεις τέτοια πράγματα;;;;
    Προφανώς και το άρθρο ανέβηκε λόγω των δικαστικών θεμάτων που έχουν οι δυο άντρες μεταξύ τους.
    ΥΓ: Το να ελπιζεις να αλλάξει μυαλά ο dpg είναι σα να ελπιζεις να είναι αληθινός ο πρίγκιπας του τσακα...
    Δεν αλλάζει ο άνθρωπος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο που ξεχνάς ότι ακόμα χρωστάει η ΠΑΕ τους ...τζιμπριλολέτηδες !!!
    Και πολύ ευαίσθητο τον βρίσκω !!!
    Άκου "χαλάστηκε" διότι κάποιοι δεν "έφαγαν" το παραμύθι του !!!
    Ας πήγαινε να αναλάβει το τμήμα .. μπρίτζ του συλλόγου ,αν δεν αντέχει την κριτική !!
    Μέχρι και το 2008 που ήρθε , προβλήματα σαν τα σημερινά , δεν είχαμε !!
    Με αυτόν στο μετοχολόγιο ξεκίνησαν !!


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα ακομη σε πηδαει εσενα ο Τζιγγερ..δεν βαρεθηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΩΡΓΟΣ20/9/13 4:22 π.μ.

    ρε φιλε ειναι δυνατον να κανει ανοιγμα επειδη αποκαθιστα την δικαιοσυνη.. του εχει ριξει τοσο κραξιμο μεσα απο εκει.. ωρες ωρες γραφεις ασυναρτησιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κριμα το μπλογκ να βρωμιζει με την παρουσια σκουπιδιων σαν αυτουνου του μακρυ που εχουν χασει την ψυχραιμια τους και επικοινωνουν με εκφρασεις λιμανιου και αναπαραγουν συνεχως αισχρα υπονοουμενα επιπεδου τουλουμπας και πιο κατω ( ναι υπαρχει και πιο κατω )


    προτεινω εντελως δημοκρατικα να μπλοκαριστει οπως εγινε στο gz

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου