Τάσο μου δεν είναι ανάγκη να γλύφεις τόσο για να πάρεις κανένα αποκλειστικό..

Τάσος Νικολογιάννης, Gazzetta



...γιατί λες τόσες μαλακίες που δεν προλαβαίνει ο αναγνώστης σου να τις μετρά.
Την δουλειά σου θέλεις να διασφαλίσεις και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αλλά μαθήματα ήθους και σωστής συμπεριφοράς, όχι απο εσένα. Εσύ ειδικεύεσαι στις κωλοτούμπες. Τα υπόλοιπα οπότε άστα για τους άλλους.

Αλλά επειδή είμαι καλός άνθρωπος, να στα πάρω με την σειρά...


Λες πως ποτέ του δεν είχε προκαλέσει... εγώ σου λέω να πατήσεις στο παρακάτω link και να δεις πως αν δεν θέλω μια παίκτες που έχουν παίξει στην ομάδα της βρωμιάς τα βρώμικα χρόνια, δεν θέλω δύο τυπάδες που έχουν δηλώσει και με καμάρι πως είναι αντιπαναθηναϊκοί. Μπορεί να μην το γνωρίζεις οπότε δεν σε κατηγορώ. Μπορεί και να το γνωρίζεις και απλά να μην το θεωρείς σημαντικό. Πάλι δεν σε κατηγορώ γιατί την δουλειά σου κάνεις.

http://www.panathinaikos-press.com/2013/07/blog-post_24.html


Παρακάτω μας γράφεις πως τον Νταμπίζα δεν τον συνδέει τίποτα με τον Ολυμπιακό και τα πρόσωπα που "μεγαλούργησαν" και βίασαν το ελληνικό ποδόσφαιρο. ΛΙΓΑ χρόνια πριν ο Κόκκαλης τον βράβευσε τον Νικολάκη στο Καραϊσκάκη. Αν δεν την έχειςς δει την φωτογραφία εγώ είμαι εδώ για να στην δείξω...



Αλλά μας είπες πως ήταν και είναι κατά της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου, οπότε δεν πρέπει να θεωρεί και να θεωρείς τον Κόκκαλη ως μέρος της παράγκας. Αλλιώς σιγά μην δεχόταν λουλούδια, πλακέτες, αγκαλιές και φιλιά από αυτόν.

Δεν ξέρω... αν έχω κάπου λάθος βοήθησε με.

Για το τέλος άφησα την προπαγάνδα που αναπαράγεις πιστά κι εσύ ,πως δηλαδή το πέσιμο συσχετίζεται με τα αγωνιστικά αποτελέσματα της ομάδας και πως τέτοιες πράξεις δεν θεωρούνται στήριξη προς την ομάδα.

Το ίδιο θα γινόταν και αν η ομάδα 3 σερί νίκες. Ακριβώς το ίδιο. Και το ήξεραν όλοι από την πρώτη μέρα που ήρθε.
Δεύτερον η στήριξη φαίνεται στο γήπεδο εκεί όπου ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα στο τέλος του αγώνα και καθόλη την διάρκεια του ματς μόνο βοήθαγε τους παίκτες ψυχολογικά. Στηρίξαμε και στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό. Ο Νταμπίζας δεν έχει καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό.


Αυτά τα ολίγα και ελπίζω το άρθρο σου να έπιασε τόπο, να το διάβασε ο Αλαφούζος, να το διάβασε ο Νταμπίζας και να πάρεις και συ το αποκλειστικό σου.


ΥΣ: Στο ίδιο μοτίβο κινούνται και άλλοι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού που μας έχουν κάνει τον Νταμπίζα, Κολοκοτρώνη...

ΠΡΟΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ: Ποτέ δεν θα διαβάσετε εδώ πέρα να επικροτώ επεισόδια. Γιατί δεν μου άρεσε ποτέ σαν πράξη να πας να κάνεις κακό στον άλλον. Και το χω και σαν στάση ζωής. Όμως θα διαβάσετε κάποια να τα δικαιολογώ. Γιατί έτσι είναι η ανθρώπινη φύση και έτσι λειτουργεί ο άνθρωπος όταν είσαι μέρος ενός συστήματος που του ξεφτυλίζει κάτι που λατρεύει.

Σχόλια

  1. Καλά. Αντιπαρέρχομαι το γεγονός ότι κανείς από αυτούς δε γνωρίζει από πότε και γιατί επιτρέπεται δημοσιογράφοι να μας τσαμπουνάνε την παπάρα τους όποτε γουστάρουν και πληρώνονται γι' αυτό αντί να αναφέρουν απλά ειδήσεις, από το να μας πληρώνουν να διαβάζουμε τα άχυρα του μυαλού τους.

    Προσπερνάω και ότι οι δημοσιογράφοι της πανάθας είναι χτυπημένοι από πέτρα όταν ήταν μικροί και δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος να κάνεις κουβέντα. Εχτές προχτές κωλοβαρούσαν με τον μπαλμπόα.
    Κάνουν τώρα θέμα τον μαλάκα τον γαύρο λες και του την έπεσε οργανωμένα όλο το γήπεδο. Και δήθεν όλο το σκηνικό σημαίνει μη στήριξη της ομάδας. Έτσι για να φαίνεται στον τρίτο πόσο μαλάκες είναι οι "βάζελοι" και τους αρέσει να μανουριάζουν. Και οι υποτίθεται δικοί μας γραφιάδες κάνουν τη γραμμή των αστείων κορδόνι και την πασάρουν στους φταίχτες οπαδούς, στους δικούς τους δηλαδή. Και ποιός ζημιώνεται τελικά ρε μαλάκες, ο σύλλογος ή ο νταμπίζας και η 13;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανείς δεν κατηγορεί την 13 και προπαντός εγώ που είμαι φανατικός οπαδός του Παναθηναικού , είμαι μέλος της Παν Συμμαχίας και έχω θέση στην 8Α. Όμως ο Νταμπίζας μαζί με τον Αναστασίου έκτισαν το ρόστερ που βλέπεις και θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον αξιοπρεπές.



    Το ότι ο Νταμπίζας ήταν παίκτης του ΟΣΦΠ ουδείς το αμφισβητεί και μάλιστα σε εποχές σκληρές , με διαιτητές τους Παπουτσέληδες , που ήταν τα κυρίαρχα πρόσωπα της παράγκας του μπαρμπα Θωμά.


    Το τι ήταν ο Νταμπίζας έχει τη σημασία του , αλλά δεν αποτελεί σημείο τριβής γιατί η δουλειά που κάνει είναι τελειως διαφορετική με το τι έκανε τότε. Αυτή την στιγμή είναι τεχνικός διευθυντής και θα κριθεί από το αποτέλεσμα των επιλογών του.


    Θεωρώ ότι η αναπαραγωγή όλων των κειμένων , οι φωνές και οι προπηλακισμοί προς τον Νταμπίζα συνιστούν μη στήριξη της ομάδας. Συνιστούν μη στήριξη , γιατί ο Αλ θα τα πάρει στο κρανίο και θα φύγει.


    Έχει πόλεμο με την Νόβα του Μαρινάκη , -δες το σημερινό εξώφυλλο της Σπορντέι- , πόλεμο με τον Σέντρα και τους εκεί βαρώνους , -δες το σημερινό κείμενο του Καίσαρη που τον παρομοιάζει ως Τζαννετάκο- , έχει την μάχη με τους πολυμετοχικούς που δεν βάζουν δεκάρα , αν υπάρξει εσωτερικός πόλεμος με τους οπαδούς για τα πρόσωπα που αυτός επιλέγει θα τα βροντήξει και θα φύγει.


    Εσένα μπορεί να μη σε νοιάζει , υπάρχουν όμως , πολλοί οπαδοί του Παναθηναικού που βάλανε λεφτά στην Παν. Συμμαχία , -όπως εγώ- , αγοράσανε διαρκείας και ενισχύουν το σύλλογο. Αν φύγει ο Αλ μετά από όλα αυτά που έγιναν , η ομάδα θα πάει τραίνο για Γ Εθνική. Κανείς δεν θα την πάρει γιατί υπάρχει το προηγούμενο με τον Βαρδινογιάννη και την κόντρα με τους οπαδούς. Θέλεις να γίνουμε ΑΕΚ και να δίνουμε αγώνες με τον Ερμή Ζωνιανών;



    Δεν μου αρέσει να κάνω κυρήγματα , όμως πρέπει να συνέλθουμε και να στηρίξουμε τον Αλ σε όλες τις επιλογές του , άσχετα αν σε πολλές διαφωνούμε. Αυτός βάζει χρήμα στη ομάδα και αυτός εγγυάται. Εμείς είμαστε οπαδοί και έχουμε χρέος να στηρίζουμε τον πρόεδρο και την ομάδα. Πολυτέλειες του να κάνουμε πόλεμο σε πρόεδρο ή σε μεγαλομέτοχο , έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και δεν πρέπει να ξανασυμβούν γιατί η ομάδα δεν θα ξαναδεί άσπρη μέρα.


    Συγνώμη για το ύφος μου , αλλά ήθελα κάποια πράγματα να τα εκθέσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Νταμπίζα δεν τον θέλω, δεν τον ήθελα απ' την αρχή. Όχι γιατί έπαιξε στην ομάδα των βρωμιαραίων, το θεωρώ δευτερεύον, αλλά ψυχρά γιατί είναι καινούργιος στο αντικείμενο και μαθαίνει στου κασίδη το κεφάλι.

    Είναι αδύνατον να μου διαφύγει ότι γίνεται οργανωμένη προσπάθεια στήριξής του. Ειδικά όταν διαβάζω "ουδέτερους" δημοσιογράφους, σαν τον Σαμπράκο, να τον στηρίζουν. Το ίδιο κάνει και ο Νικολογιάννης, που είναι γραφείο Τύπου της ΠΑΕ, αλλά ενδεχομένως και άλλων. Αρκεί το μαρούλι να αλλάζει χέρια.

    Προέκταση της ίδιας οργανωμένης προσπάθειας ήταν και το προχθεσινό "πέσιμο", με σκοπό να παρουσιαστεί σαν θύμα μεν, επαγγελματίας δε αργότερα με την προσυνεννοημένη αντίδρασή του. Αυτοί που του την έπεσαν δεν ήταν αγανακτισμένοι οπαδοί αλλά άνθρωποι που πήραν μεροκάματο για την πράξη. Ιδιαίτερα μόλις έμαθα ότι οι μπάτσοι που ήταν μπροστά αδιαφόρησαν και δεν έκαναν την παραμικρή ενέργεια, κατάλαβα ότι ήταν οργανωμένο από "ψηλά". Από το παρακράτος του ποδοσφαίρου, που έχει πλοκάμια μέχρι μέσα στη Βουλή.

    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=24462

    Με την έγκριση του Πρωθυπουργού άρχισα τις νομοθετικές παρεμβάσεις, με πρώτη την ποινική κατάσταση των προσώπων που μπορούσαν να κατέχουν θέσεις στις Αθλητικές Οργανώσεις. Για την κατάθεση της σχετικής ρύθμισης συγκατατέθηκαν όλα τα κόμματα. Όταν, όμως, ήρθε η ώρα να ψηφιστεί, οι εκπρόσωποι της "παράγκας" στο Κοινοβούλιο, σε αγαστή διακομματική συνεργασία, επέβαλαν την απόσυρσή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα σου πω.
    Ήταν είδηση που του την έπεσαν και έκριναν ότι έπρεπε να δημοσιευτεί για να διαβάσουμε μήπως τραυματίστηκε, αντέδρασε κλπ. Ήταν είδηση και τα επεισόδια των επιστημόνων αλλά χαλαρά.
    Βαρύτητα δε δόθηκε από όσα μέσα το δημοσίευσαν, αλλά από προσπάθειες συνεχόμενες αρθρογράφων, και πράσινων να καταδικάσουν, όπως θεωρούσαν σωστό, το γεγονός.

    Είμαι συνειδητοποιημένος ότι το θέμα που λέμε δεν έχει καμία σχέση με άλλα πεσίματα τόσων ετών, που ωθεί πολλούς τώρα να μιλάνε για χουλιγκάνους, ζώα, δολοφόνους και να εξισώνουν συλλόγους και οργανώσεις. Είναι ένα θέμα για πράσινη κατανάλωση, που δε με ενδιαφέρει ποιός πράσινος το υπερασπίζεται, αλλά μου δείχνει την αστειότητα του συλλόγου του 2013. Ενώ ο πρόεδρος που λες ήταν ενήμερος για τη δυσαρέσκεια και μπορεί και να το περίμενε κάποτε, ίσως σε μεγαλύτερη κλίμακα από 2-3 άτομα όπως έγραψαν. Και αφού τελικά όπως λες είναι πλέον τεχν. διευθ., με πόστο, μισθό και έργο, δεν αξίζει επομένως για τα μάτια του γαύρου τόση πονεμένη αρθρογραφία. Έπρεπε να το περάσουν στο ντούκου, όπως το πέρασε ο ίδιος.



    Για τον συσχετισμό περιστατικού-διοίκησης-υπονόμευσης συλλόγου δε σου γράφω τίποτα. Για μένα δεν υφίσταται τέτοιο γεγονός. Και εκεί έγκεται, στο δικό μου το λογικό, η αστειότητα της διοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το λες απλά ότι δεν τρέχει τίποτα μεταξύ οπαδών και διοίκησης , όμως εμείς που έχουμε κάποιες άκρες παραπάνω , δεν ξέρεις τι τραβήξαμε για να φέρουμε π.χ τον Παναθηναικό στη Λεωφόρο. Μόνιμη επωδός κάθε ανθρώπου στην ΠΑΕ ήταν να μην κάνει τίποτα η Θύρα 13 και μας καταστρέψει.

    Δεν είναι θέμα υπονόμευσης του συλλογου. Μην θέτεις πράγματα που δεν έχω γράψει. Έγραψα ότι , ο Αλ με τέτοιο πόλεμο που αντιμετωπίζει από όλους τους άλλους , μπορεί να τα βροντήξει και να φύγει , αν διαπιστώσει ότι υπάρχει εσωτερικός πόλεμος ανάμεσα σε οπαδούς για επιλογές της διοίκησης. Γιατί άσχετα αν ο Νταμπίζας προπιλακίστηκε απο 2~3 ανθρώπους , εντούτις υπάρχει μανία προς το πρόσωπό του. Υπάρχει θυμός και αμφισβήτηση από μεγάλο μέρος των οπαδών. Όμως η δουλειά του είναι τελείως διαφορετική από αυτό που έκανε πριν 16 χρόνια.

    Σήμερα είναι τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναικό και θα κριθεί με βάση τα αποτελέσματα των επιλογών του.

    Μπορεί η διοίκηση να έβαζε κάποιον που να ήταν Παναθηναικός από τα γενοφάσκια του; Μάλλον δύσκολο , γιατί αφενώς θέλει άνθρωπο του χώρου αρκετά καταρτισμένο , αφετέρου η ομάδα μας δεν ήταν πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια ώστε να εξάγει παίκτες σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού που να μαθαίνουν την δουλειά και τη γλώσσα.

    Τέλος πάντων , για μένα είναι σημαντικό τουλάχιστον φέτος να υπάρξει πολυεπίπεδη στήριξη στην ομάδα , ώστε να ανακάμψουμε πρωτίστως οικονομικά και εν συνεχεία να φτιάξουμε ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την ομάδα την στηρίζουμε και την στηρίζουμε ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ . Αλλά άλλο στηρίζω διοίκηση και ομάδα και άλλο τσαλαπατώ κάποιες ιδεολογικές μου αρχές ( ότι αλλόθρησκοι μαγαρίζουν την Λεωφόρο μας πχ ) . Μην τα μπλέκεις φίλε αυτά τα δυο γιατί είναι ανόμια .


    Φιλικά πάντα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε Δημήτρη , ξεκόλλα. Είναι τεχνικός διευθυντής , δεν είναι παίκτης του ΟΣΦΠ. Από τις δηλώσεις του δείχνει ότι θέλει να προσφέρει.

    Δηλαδή , αν αύριο ένας φίλος σου έχει μια γκόμενα που τη γαμεί και λέει η γκόμενα πόσο τον γουστάρει και πόσο καλός είναι , μετά από 16 χρόνια έρθει σε σένα και διαπιστώσεις τα ειλικρινή της αισθήματα και σου πεί ότι θέλει να την παντρευτείς , θα της πείς όχι γιατί την γαμούσε ένας παλαιός σου φίλος;

    Ας είμαστε σοβαροί , ο Νταμπίζας θα κριθεί αυστηρά μόνο από τις επιλογές του ως προς το ρόστερ κατάρτισης της ομάδας μας, στο τέλος της χρονιάς.

    Τα άλλα έχουν την σημασία τους αλλά τούτη την εποχή δεν παίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραία συζήτηση και με επίπεδο. Αλλά θα ήθελα και εγω να πάρω μέρος σαν Παναθηναικος και οπαδός που παρακολουθει τα του ποδοσφαιρου.. Μιλησες για ''τυφλή'' στήριξη στον Αλ ετσι ωστε να μην γίνουμε σαν την αεκ.. Τι θα γινει αν αυριο μεθαύριο ο Αλ. πει πως, για να μείνει η ομαδα στην κατηγορία πρεπει να συνεργαστουμε με το σωματείο της πουστιάς και της βρωμιάς? Και σε αλλα ποστα οχι μονο με παλαιμαχους του. Καπου σαν οπαδος πρεπει να θετεις καποια ορια και να πρατεις παντα σύμφωνα με την ιστορια και το μεγεθος του συλλόγου σου, και ποσο μαλλον οταν αυτος ο συλλογος ειναι ο Παναθηναικος! Μπορει ο Νταμπιζας να κανει την καλυτερη δουλεια σαν τεχνικος δειυθυντης αλλα προς θεου... δεν ειναι ο τελευταιος στην θεση του, επισης ειναι και πολυ νεος σε αυτη!! Απορώ δηλαδη γιατι πρέπει να είναι αυτός στον Παναθηναικος που και νεος στη δουλεια ειναι, και οξυνει τις καταστασεις στην ομαδα οπως φαινεται...? Για να κλεισω, σημασια εχει η στήριξη στην ομαδα και οχι τοσο στη διοίκηση.. Ο προπονητής και οι πολλοί μικροι ηλικιακά παίκτες μας χρειάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν βρισκόμαστε σε εκκλησία. Οι συζητήσεις που γίνονται με φίλους και οπαδούς θα έχουν και σόκιν. Αν δεν σου αρέσει φεύγεις από τη συζήτηση.

    Τυφλή υποστήριξη σε Αλ. Δεν θα το συζητήσω περισσότερο , γιατί αυτά που ως στιγμής έχει κάνει δεν τα έχει πραγματοποιήσει κανείς άλλος απο εποχής Γιώργου Βαρδινογιάννη. Έφτιαξε την Λεωφόρο , -πήγαινε για κατεδάφιση- , αγόρασε νέο προπονητικό κέντρο και δημιουργεί εξ ολοκλήρου μια νέα ομάδα κάτω από πολύ σκληρές συνθήκες.

    Αυτό που λες για συνεργασία με την ομάδα της βρωμιάς , δεν έχει γίνει και από ότι καταλαβαίνω ο Αλ αυτό προσπαθεί να αποδείξει με τις όποιες δυνάμεις του (ΣΚΑΙ , Παναθηναικός).

    Ο Νταμπίζας για μένα , άσχετα ότι έχει θητεύσει στον ΟΣΦΠ , κρινόμενος ως ποδοσφαιριστής ήταν αξιολογότατος με διεθνή καρριέρα. Ως στιγμής αποδεικνύεται πολύ καλύτερος και σαν Τεχνικός Διευθυντής σε σχέση με παλαιότερους στην ίδια θέση (Ελευθεράκης). Το αν θα επιτύχει θα φανεί από τα αποτελέσματα των επιλογών του.

    Διαφωνώ στην τελευταία σου πρόταση. Στήριξη θα πρέπει να υπάρχει σε όλους , και στην διοίκηση και στην ομάδα.

    Ιδίως τώρα που βιώνουμε πραγματικά δύσκολες καταστάσεις. Ο προπονητής είναι η βάση των όλων , οι μικροι ηλικιακά παίκτες μπορεί να καούν ,χρειάζεται και ένας σημαντικός αριθμός έμπειρων παικτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό που εννοώ στο τέλος, είναι ότι ο συγκεκριμένος συσχετισμός που εμφανίστηκε με αφορμή το επεισόδιο του γαύρου δεν υφίσταται. Άλλο το να είναι ένα ποσοστό κόσμου δυσαρεστημένο με τη σημερινή διοίκηση και άλλο να έγινε απότομα προχθές, λόγω του πεσίματος στον τύπο αυτόν. Προσωπικά, δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στον αλαφούζο ούτε υποννοώ ότι δε στηρίζω την ομάδα ή ότι όσοι επέλεξαν να την πέσουν στον γαύρο δε στηρίζουν την ομάδα. Αντίστοιχη κουβέντα είχε γίνει στο ραδιόφωνο παρουσία αλαφούζου και ο καθένας είπε τη γνώμη του. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, ξέχωρα το διοικητικό με το θέμα του γαύρου. Τίποτα περισσότερο.



    Ο τελευταίος που σου απάντησε για επίπεδο, δε νομίζω ότι ειρωνευόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέλος πάντων στήριξη στην ομάδα και στη διοίκηση. Φέτος έχουμε την Λεωφόρο μας και το Γ. Καλαφάτης. Έχουμε και έναν καλό προπονητή , ας βοηθήσουμε να πάνε όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου