Με τι όρεξη θα έρθει να παίξει;



Επειδή διάβασα πάλι σήμερα το όνομα του στο πρωτοσέλιδο της ΠΡΑΣΙΝΗΣ, να ρωτήσω κάτι..

Καταρχάς όλοι ξέρουν πως ο Ντιαρά το παλεύει μέχρι τέλους για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Άγγλων και να αγωνιστεί και φέτος στην Φούλαμ και την Premier League. Για αυτό και έχει τραβήξει τόσο η ιστορία του και θα κρατήσει και μέχρι τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Πες λοιπόν ότι οι Άγγλοι δεν τον θέλουν και αυτός έρχεται στην ομάδα μας. Με τι όρεξη θα έρθει να παίξει σε μια ομάδα που την είχε καβάντζα και σε ένα πρωτάθλημα που προφανώς θα του περνάει αδιάφορο; Ούτε καν Ευρώπη δεν παίζουμε για να πεις ότι θα χει και ένα έξτρα κίνητρο να τον (ξανα)δουν ξένα μάτια.

Η πιθανή προσθήκη του θα κάνει σαφώς πιο ποιοτικό το ρόστερ μας, αλλά το θέμα είναι αν θα αποδώσει ο ίδιος...

Σχόλια

  1. Η ομάδα θέλει οπωσδήποτε αμυντικό χαφ.. Ο Μέντεζ μοιάζει το λιγότερο ανέτοιμος ..Ο Ντιαρά έστω και με ένα πόδι και χωρίς κίνητρο θα προσδώσει εμπειρία που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ..στην ομάδα.. Αλλα και να μην τα καταφέρουνε με τον Ντιαρά οφείλουν να έχουνε άλλη εναλλακτική επιλογή για τη θέση αυτή που ειναι από τις πιο σημαντικές για την ομάδα..Γιατι μέχρι τώρα ο Λαγός είναι προτιμότερος του Μέντεζ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαφωνώ. Αν έρθει ο Ντιαρά θα θέλει να δείξει ότι κακώς δεν τον κράτησε η Φούλαμ και αν του δώσεις κάποια χρηματικά μπόνους και τον πωρώσει λίγο και η κερκίδα, δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορος...
    Υ.Γ. Δυστυχώς συμφωνώ με το Βαγγέλη, ο Μέντεζ είναι παίκτης επιπέδου Βέροιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι και εγώ της άποψης ότι χρειάζεται οπωσδήποτε ένα ακόμα αμυντικό χαφ και ακόμα εάν δεν ευοδωθεί η περίπτωση Ντιαρά ελπίζω να υπάρχει κάποια προεργασία έστω και με κάποιον άλλον ελεύθερο.
    Όσον αφορά τον ίδιο τον Ντιαρά την όποια "ξενέρα" που θα έχει εάν "κοπεί" απο την Φούλαμ μπορεί να την υπερκαλύψει η στενή φιλική σχέση που έχει με τον Αναστασίου.
    Υ.Γ. Για τον Μέντεζ να του δώσουμε ένα ελαφρυντικό διότι έχει να αγωνιστεί απο τον Φεβρουάριο οπότε είναι λογικό να μην έχει καθόλου ρυθμό στα πρώτα παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mε τον Μέντεζ φίλε πολλοί βιάζονται να τον βγάλουν σκάρτο , και προβλέπω ηρωικές κωλοτούμπες παροίμιες με αυτές του Πάπε Σο πέρσι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεριό ανήμερο ο Σο .. Έρχεται και κάνει το κέντρο δυναμιτή ..Ο Παναθηναικός πάει για πρωτάθλημα με Σο Βελάσκεζ Καζιγιάμα Κάιπερ Πίντο Εσπάρθα και πάνω από όλα Φορναρόλι ..
    Τελικά ο Σο παίζει μετά απο 6 μήνες .. Η ομάδα βγαίνει εκτός Ευρώπης..αγωνιστικά..Και οι σάπιες μεταγραφές Βαρέλα - Φερέιρα ακόμα..να τους ξεφορτωθούμε..


    Αυτό όντως δεν ήταν κωλοτούμπα.. .. ήταν τριπλό άξελ με ανάποδη πιρουέτα..Και η δικαιώση ..για τον Σο ειναι οτι ακόμα.. δεν έχει κλείσει σε ομάδα..Και οι ίδιοι που γράφανε για το πόσο παιχταράς είναι.. τώρα λένε οτι ειναι αργός..δε ξέρει μπάλα και κτλ.. Ακόμα να βρει ομάδα και αυτός ε ? Ο προπονηταράς πάλι ο Φερέιρα αποκλείστηκε.. απο την Τουν..αμ ο αλλος ο Τεν Κάτε μετά την Κινα την Αραβια που βολοδέρνει.. ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΕ..


    Αλλά εντάξει.. αμα είναι του Αλαφούζου.. μέχρι και τον Φαμπριτσιάνο ..γουστάρατε γιατι ηταν αγριμι. ..Απλα για γιέλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. dimpaogate133/9/13 3:53 μ.μ.

    Εσένα ποιους σου μίλησε ρε οπαδέ του τουλούμπα ; Λογικό να σε χαλάει ο Σο όταν έχεις θαυμάσει παίκτες όπως ο Μίτου και ο Μπόβιο στα πράσινα .


    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΜΕ 1000 ΜΕΤΩΠΑ ΜΕ ΝΟΒΑ ΚΕΔ ΕΠΟ ΣΑΡΡΗ ΧΟΝΤΡΟ ΚΤΛ , ΚΑΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ . ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΑΡΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ .


    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ .


    αλλά ο press που σας δίνει βήμα μέσω του blog φταίει . ΤΟΥΛΟΥΜΠΕΣ


    υ.γ: ακόμα πονάει η χυλόπιτα του ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ στην ΜΟΥΜΙΑ για την Παιανία βρε βρε βρε ; μπουχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για την ταμπακέρα κουβέντα.. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.. ΤΟ συνηθισμένο ποιηματακι για τους Μιτου και τους Μποβιο..



    Εγω εχω την αξιοπρέπεια να πω οτι αυτοι οι παίχτες ήταν πολύ μικροί για τον Παναθηναικό ..εσυ προσπαθεις να μας βγάλεις τους σάπιους του Φερειρα - Βαρελα που σπάσανε όλα τα αρνητικά ρεκορ.. και η ιδια η διοικηση που τους έφερε τους έδιωξε !!!κακην κακώς , ΩΣ παιχταράδες !!


    Όμως μια και σ αρέσουν οι συγκρίσεις βάλε κάτω ποιους παίχτες .. είχαμε τότε πέρα από αυτούς που δε σ αρέσαν και βάλε κάτω ποιους είχαμε μέχρι πέρυσι.. Η διαφορά για κάθε έναν αντικειμενικό Παναθηναικό και οχι νεο - Γκότζους είναι χιλιόμετρα μακριά..Μετά βάλε κάτω και τα αποτελέσματα που έκανε εκείνη η κατα τεκμήριο μέτρια ομάδα με την περυσινή.. και έλα πάλι να μου αλλάξεις την κουβέντα με κανένα ποιήμα σου.. για τον γκοτζο την Παιανια και το Τζιγγερ.. Τα έχει κάνει τοσο χαλιά το παρέακι το καινουριο που τις γελοιότητες των προηγούμενων τις έχουνε ξεπεράσει..



    Για τον Γκότζο απλά γελάω γιατι εσείς που υποτίθετε τον εχθρεύεστε έχετε κοπιάρει τακτικές Γκότζου με πρωτοπαλίκαρο τον νέο Γκοτζο τον Βασιλαρα και μαθητουδι τον Αθανασίου.. Συνέχισε να σκορπάς γιέλια ..


    Γράψε μου κανένα ποιήμα πάλι που σας λενε ..αλλά τουλάχιστον πες τους να σε βάλουν ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιλάς εσύ για ταμπακιέρα ; Ρε τι γίνεται... Εσύ που είχες γράψει ότι φταίνει οι .. οπαδοί για την κατάντια ανδρικού βόλεϊ και μόλις σε κράξανε όλοι οι αναγνώστες , την έκανες γυριστή και ούτε ένα συγνώμη δε ζήτησες για την ψευδολογία ; Ρε κάνε μας τη χάρη . Μαθήματα ηθικής εσύ δε θα κάνεις .


    Ο Σο και οι λοιποί είναι λίγοι για τον Παναθηναϊκό ΓΕΝΙΚΑ . Αλλά έτσι όπως είναι τώρα ο σύλλογος , είναι χρήσιμα γρανάζια . Για θυμήσου τι έγραφες πέρσι εδώ μέσα για τον Σο όταν δεν είχε μπει στις προπονήσεις λόγω τραυματισμού .. Τα γραπτά μένουν . Εγώ θέλω να βλέπω Σαραβάκο , Ζιλμπέρτο και Σόουζα στο κέντρο , αλλά η μη συμμετοχή του ΤΖΙΓΓΕΡ στις ΑΜΚ μας έχει φέρει σε αυτά τα χάλια .


    Βασιλαρά και Αθανασίου δεν τους ξέρω , μόνο φατσικά . Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι Παναθηναϊκοί . Η ρήτοράς σου ο τουλούμπας , είναι υπαλληλάρα . Τα ξέρεις .


    Μπλα μπλα μπλα . Υπονοείς ότι μου λένε τι να γράψω κάποιοι ( γράψε όνομα ΤΩΡΑ ) και εγώ μπαίνω κια γράφω ;
    αν ναι ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ... αυτών που "μας βάζουν" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να το κλείσω το θεματάκι γιατι πάλι θα με ρωτάς.. στα επομενα σχόλια και θα αφήνεις υπονοουμενα οτι και καλα δεν απαντησα . Πάμε να τα κάνω 50αράκια ΠΑΛΙ..
    Αυτό που είπα ήταν ξεκάθαρο ... Οι οργανωμένοι δεν ήθελαν τους Γιαννακόπουλους να κανουνε κουμάντο στον Ερασιτέχνη . Αυτό δεν είναι σου πα μου πες ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ .. Απο τη στιγμή που έφυγαν λοιπόν οι οπαδοί .. για να ανοίξει ο Ερασιτέχνης άρχισε η ελεύθερη πτώση .. οποτε προφανώς για όσα τμήματα χαροπαλεύουνε δικιά τους είναι η ευθύνη .Τώρα φτάσαμε στο σημείο που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την πήρανε και στα χέρια τους άλλωστε αυτό θέλανε το κουμάντο .. θα τους δούμε λοιπόν ποσους τίτλους θα φέρουνε στο Βολλευ αντρικων και γυναικών και γενικά σε όλα τα αθλήματα. Ένα το κρατούμενο..

    Η μη συμμετοχή του Τζίγγερ ε ? Αυτό έγραψε.. ο Αθανασιου σε τελευταιο του άρθρο.. Αυτο λεω ..οτι λέτε όλοι το ίδιο ποιήμα.. Ένα όνομα λοιπόν Αθανασιου και κατ ' επέκταση Βασιλαράς.. Αλλα ονοματα δε ξέρω και μην ανησυχεις αν ήξερα με ονοματα ποιοι οργανωμένοι έχουνε τα κουμάντα .. και έρχονται μετά μικρά παιδάκια και γράφουνε όλοι ταυτόσημα πράμματα θα τους έκραζα αλλά δε τα ξέρω . Το μόνο που ξέρω ειναι τα γνωστά nicknames σε οπαδικό φορουμ ( δε θα του κάνω και διαφημιση) που περνάει εδώ και χρόνια γραμμή διαγράφοντας - βρίζοντας άτομα που έχουνε άλλη άποψη . Τέλος και αυτό για το ποιοι και πως και τι . Και δε θα ξαναμπω πάλι στη κουβέντα για τον Τζιγγερ.. τον φταίχτη των πάντων οταν εχει αποχωρήσει πάνω απο ενα χρονο τώρα.. Αντιθέτως κουβέντα για τον Πατερα τον Βγενοπουλο τον Πολεμη τον Ξυλα τον Νικα τον Ζολωτα που εδώ και χρονια είτε βάλαν ψίχουλα... είτε τίποτα . Πάει και αυτό ..

    Τα χάλια πέρα από τους βασικούς μετόχους πρώην και παραμένοντες τα έφερε η διοικηση ΑΛαφούζου με τα ψέμματα και γενικότερα τα λάθη να το πω σεμνα που έγιναν πέρυσι . Γιατι οταν δε βγαίνεις Ευρώπη .. διαλύεις ολοκληρη την ομάδα και φέρνεις νέους παίχτες που μετά τους απομηζιώνεις χάνοντας μεγάλα ποσά.. προφανώς και φταις για τα χάλια.. Αλλά έιναι και αυτό θέμα που έχω ξεκάθαρη άποψη και υπάρχει εδώ όπως και στο προηγούμενο και κακώς τώρα τα επαναλαμβάνω.

    Δε θα ξαναεπανέλθω σε θέματα άσχετα..Αυτό νομιζω απαντα σε όλες τις αποριες σου για πράμματα βέβαια που έχω ξεκάθαρη άποψη.

    Γιατι από το οτι χρειαζομαστε ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ μια και δεν βγαίνει η χρονιά αλλιώς φτάσαμε να λέμε για πράμματα ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. dimpaogate134/9/13 1:28 π.μ.

    Θα σταθώ μόνο στα όσα γράφεις για τον Ερασιτέχνη . Κυρίως για να τα διαβάσουν οι άλλοι αναγνώστες δηλαδή , σιγά μην σε πείσω κιόλας .


    Λοιπόν δεν έχεις ΙΔΕΑ στα του Ερασιτέχνη και κάθε φορά που αναφέρεσαι εκεί γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια . Άστο δεν το κατέχεις το θέμα , ασχολήσου με άλλα .
    Οι Γιαννακόπουλοι , και δη ο Θανάσης στον Ερασιτέχνη έχουν βάλει πολλά λεφτά . Αυτό είναι δεδομένο . Δίπλα τους όμως , υπήρχαν άτομα που δεν διαχειρίζονταν αυτά τα λεφτά που ΟΝΤΩΣ βάζανε οι Αφοί , σωστά .
    Ο Θανάσης γούσταρε το γυναικείο βόλει ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ( ούτε τον ξέρεις , αν τον ήξερες θα ήσουν σχετικός με τον ερασιτέχνη ) , και τα άλλα τμήματα τα είχε χεσμένα .
    Το πόλο είχε να πληρωθεί ένα χρόνο , για να τα ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ .
    ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ , μακριά από μένα .
    Αλλά σου εξηγώ την φάση .
    Στο ανδρικό βόλει 100% ευθύνη έχει ο Θανάσης .
    Που τα έβαλε με τον Σταθοκωστόπουλο που είχε φέρει στην τότε ομάδα παίκτες επιπέδου ροναλντίνιο , ρονάλντο και ινιέστα .
    Ο Θανάσης βγήκε και είπε "θα κάνω το βόλει σαν το μπάσκετ" .
    Καλά γαι μπασκετ γυναικών ας μην μιλήσω καλύτερα ,.
    Ξέρεις εγώ ήμουν από τους 50 που πηγαίναμε στον Τάφο , όταν δεν ασχολιόταν ούτε ο Θανάσης με αυτό το τμήμα .


    Η Θύρα 13 έλεγε να ανοίξουν οι πόρτες να μπουν μέσα άνθρωποι να ασχοληθούν όχι ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΦΟΙ . Αυτά δεν θα τα λες έτσι ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ και παραπληροφορείς . Σήμερα κάποια παιδιά με 13.0000000 κιλά @@ βγήκαν μρπστά γιατί ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΦΤΑΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΠΡΟ-ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ . Δεν μπήκαν για να βάλουν λεφτά γιατί ούτε επιχειρηματίες είναι ούτε υπάλληλοι σαν την λ7 που συντηρεί τμήματα με τα λεφτά του χοντρού .


    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ . Για να ξέρει ο κόσμος 5 πραγματάκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου