Δεν υπάρχει τίτλος



Σήμερα έγινε η συνέντευξη τύπου για την κοινή γραμμή που θα έχουν από δω και στο εξής Hip Hop και Low Bap. Η αξία και η σημασία αυτής της συνέντευξης ήταν να καταλάβουν όλοι πως δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μεταξύ μας και πως δεν είμαστε ξένοι. Και όλα αυτά με αφορμή την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ανεβάζω από όλη την συνέντευξη το συγκεκριμένο βίντεο και θέλω να ακούσετε προσεκτικά τα λόγια.

Δεν συνηθίζω να ανεβάζω αναρτήσεις που δεν έχουν σχέση με τον Σύλλογο εδώ στο blog. Για την ακρίβεια το κάνω μια στο τόσο. Ε από όλες τις αναρτήσεις που έχουν γίνει όλα τα χρόνια στο Panathinaikos Press, θεωρώ πως αυτή είναι και η πιο ουσιαστική.

Ακούστε τα λόγια στο βίντεο και προσπαθήστε να σκεφτείτε τι παίζει γύρω σας και τι κάνετε εσείς οι ίδιοι με την συμπεριφορά σας για να το αλλάξετε. Και μετά αν θέλετε πηγαίντε το και στα οπαδικά και σκεφτείτε πόσο "φασιστικό" είναι να μην δεχόμαστε την αγάπη ενός άλλου ανθρώπου για ένα άλλο χρώμα/έμβλημα/ιδέα και να υπάρχουν μερικοί που να σφάζονται για αυτόν τον λόγο. Αυτό δεν είναι ούτε οπαδισμός, ούτε τρόπος ζωής, ούτε τίποτα. Είναι τρέλα και αρώστεια με την κακή έννοια.

*Όσοι δεν μπορείτε να κατανοήσετε τι λέω και τον λόγο που έγινε αυτή η ανάρτηση, γαμήστε το και προχωρήστε παρακάτω μη δίνοντας σημασία.

Σχόλια

  1. Ως δημοκρατικός πολίτης , σου λέω μπράβο που έκανες τέτοια ανάρτηση. Επίσης , για όλο το κείμενο , σου λέγω ξανά μπράβο , γιατί πρέπει ως αγνοί φίλαθλοι να μάθουμε να σεβόμαστε τον αντίπαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=xNakji0mgQk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάλι ως παλιός hiphopας σου λέω σκέψου να έδινε τη συνέντευξη τύπου μαζί ο B.D. Foxmoor με το Τάκι Τσαν, θα γελούσαμε για 30 χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου