Σχετικά με τα σημερινά επεισόδια


Έχω άποψη για αυτά και την ξέρετε. Και μπορώ να έχω ξέροντας και 1-2 πραγματάκια παραπάνω και πιο συγκεκριμένες καταστάσεις να τις κρατάτω για την πάρτη μου.

Διάβασα όμως ένα σχόλιο και ήθελα να το διαβάσετε και εσείς. Μάγκες, αυτό που γίνεται τα τελευταία 6-7 χρόνια έχει ξεπεράσει τα όρια βίας..

Ειμαι Παναθηναϊκος και καποτε υπηρξα και εγω ανοητος(για να μη πω μ@λ@κ@ς).Οχι απλα δεν βγαζει πουθενα,οχι μονο κινδυνευεις συνεχεια ειτε να συλληφθεις ειτε να αποκτησεις "παρασημα"(ραμματα,σπασιματα,μαχαιριες,κατσαβιδιες), αλλα οταν καταλαβεις καποια στιγμη τι κανεις, ξενερωνεις.Αν εισαι τυχερος και δεν εχεις καταληξεις σε καμια τουφα,με κανενα μονιμο "κουσουρι" ή στο χωμα.Οι οπαδικες εφημεριδες, οι διοικητικοι παραγοντες, οι συνδεσμοι, σε μπουκωνουν με οργη και μισος λες και οι αλλοι οπαδοι ειναι εχθροι!Δυστυχως εφοσον δεν εχουμε παιδεια για να υπαρχει προληψη, η μονη λυση ειναι οι νομοι και η εφαρμογη τους.Βεβαια ο αθλητισμος ειναι καθρεφτης της κοινωνιας μας και η ατιμωρισια ζει και βασιλευει, θα μου επιτραπει να ειμαι απαισιοδοξος σε αυτο το θεμα.Μακαρι να δουμε καποια στιγμη καποια προτοβουλια απο την δικαιοσυνη και να τιμωρηθουν καποιοι ωστε να φοβηθουν οι υπολοιποι..ο φοβος φυλαει τα ερημα...

Σχόλια

  1. να σωθει ο μαγκας , μονο αυτο


    και οσο για τα αλλα τιποτα δεν θα αλλαξει , το πολυ πολυ να μαζευτουν ολοι για ενα διαστημα και να μην προκαλουν μεχρι να καταλαγιασει η σκονη , το ξερουμε ολοι αυτο και εσυ και εγω και ολοι μας , δεν υπαρχει επιστροφη σε τετοια θεματα ............δυστυχως ..........


    τασος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλή δύναμη στο παλικάρι , βάστα γερά ρε μάγκα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού πρώτα ευχηθώ το παιδί να γίνει καλά και το συντομότερο δυνατό να γίνει όπως πριν και ακόμα πιο δυνατό σε όλους τους τομείς και επειδή έχει ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΨΥΧΗ θα τα καταφέρει, να απαντήσω και στο γράμμα.



    Όλα γίνονται για τη στιγμή. Σχεδόν παντού. Αν τους τρέξεις νιώθεις καλά, αποκτάς και εκεί παράσημο, αν έχεις χτυπήσει σίγουρα είναι άσχημο. Απλά αν φοβάσαι δεν πας. Μη ξεχνάμε ότι αυτό δε γίνεται μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο το κόσμο. Δε μπορούμε να φταίμε και γι' αυτό. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που οι αντιπαλοί μας είναι μετρ στη πουστιά εντός και εκτός γηπέδου, νομίζω ότι δεν χρειάζεσαι και ειδικά μαθήματα από συνδέσμους για να μισήσεις αυτή τη φάρα, 10 αγώνες για κάποιον που βλέπει αρκούν.. Καλώς ή κακώς για ένα μέρος είναι τρόπος εκτόνωσης. Όχι μόνο τα επισόδεια, αλλά όλο το πακέτο, σπρεϊ, πανιά, εκδρομές τα πάντα. Απλά όταν κάνεις μια γειτονιά πράσινη, μαζεύεις κόσμο εκτός έδρας, τους τρέξεις κτλ κάνεις περήφανους πολλούς που ήθελαν να είναι αλλά τους εκπροσωπούσες εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστός φίλε για ακόμα μια φορά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kapoiosApToTelos5/10/13 9:46 π.μ.

    επειδη εξω απ το χορο πολλα τραγουδια λενε....πραγματικα σου ευχομαι την επομενη φορα να εισαι απο αυτους που θα μαζεψουν .....κι ας μην εχεις κανει τιποτα...και να την φας εσυ παλικαρι μου για παραδειγματισμο........οπως την εχουν πληρωσει αλλοι τη λατρεια τους για την ομαδα με τη διαφορα οτι δεν αρκουντε στον γραφουν βαριες κουβεντες πισω απο μια οθονη ενος υπολογιστη..!!Αντε κατσε στα ζεστα σου και συνεχιζε να κραζεις παντα εκ του ασφαλους......!!!Καλη σου συνεχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου