Πανηγυρίζατε επειδή ισοφαρίσατε τον Πλατανιά; Στον Παναθηναϊκό παίζετε!


Σχόλιο του Νίκου Αθανασίου σχετικά με την αντίδραση των παικτών όταν σημείωσαν το γκολ της ισοφάρισης. Τραγική εικόνα. Ότι είναι νέοι και άπειροι δεν σημαίνει πως πρέπει και να ξεχνάνε το έμβλημα που φοράνε...

 ""Μεγαλύτερο μάθημα από την αντίδραση ολόκληρης της ομάδας στο 1-1, πολύ απλά δεν υπάρχει. Ισοφαρίζει ο Ατζαγκούν και αντί να βρεθεί ΕΝΑΣ... χριστιανός να τους μαζέψει και να πάρει την πουτάνα την μπάλα από το πλεκτό, πανηγυρίζουν μπροστά από τους οπαδούς, οι οποίοι ήταν και οι μόνοι που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων με την καταπληκτική παρουσία τους στα Περιβόλια. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είσαι, ισοφαρίζεις κάποιον Πλατανιά στο 82' και πανηγυρίζεις ΓΙΑΤΙ; ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είσαι και μέχρι το 70' κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου και μέχρι την φάση του 1-1 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΣΗ! Μόνο ο Μπεργκ πάει και την παίρνει και αυτός περπατώντας και χωρίς να βάλει... χέρι στους υπόλοιπους, όπως θα έπρεπε!

Σχόλια

  1. Εγώ δεν ξέρω κανέναν αθανασίου που έχει και γνώμη για τον παναθηναϊκό. Καλά έκανε και πανηγύρισε και δεν το έκλεψε από κανέναν.
    Είπαμε να λέμε μαλακίες, αλλά όχι και να τις γράφουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και νόμιζα πώς μόνο εγώ θεώρησα αρχιμαλακία αυτό το άρθρο που ανέβηκε .


    Πες τα ρε Nik ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πανηγύρισε το πρώτο του γκολ και μπροστά στα αδέρφια και ο μαλάκας το γράφει από μόνος του, ενώ παλιότερα έβαζαν γκολ και μας έκλαναν. Από εκεί να καταλάβεις πόσο για τον πούτσο γραφιάδες έχει αυτός ο σύλλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι ακριβώς . Φυσικά αν δεν έκανε αυτή την κίνηση , θα βρισκόταν κάποιος άλλος να πει ότι δεν πήγε να πανηγυρίσει μαζί με τα παιδιά από όλη την Κρήτη που κάνανε τόσα km για να δουν την κάβλα τους .


    Ο καθένας γράφει την μαλακία του γύρω από τον Παναθηναϊκό φίλε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου