Σοβαρότητα για τον πρώτο στόχο!



Κάποτε η ομάδα μας έπαιζε αγώνα Κυπέλλου και κατέβαινε με τα δεύτερα και τα τρίτα, κάποιες φορές αποτελούσε μια βαρετή διαδικασία και κάποιες άλλες πέφταμε θύματα αρνητικών εκπλήξεων με αποκλεισμούς απο πιο αδύναμες ομάδες. Φέτος δεν πρέπει τίποτε από αυτά να συμβεί. Ούτε να κατέβουμε με πολλές αλλαγές, ούτε να μην χτυπήσουμε στα ίσια το ματς, ούτε να πέσουμε θύματα. Γιατί πολύ απλά φέτος δεν έχουμε αυτήν την πολυτέλεια.


Το Κύπελλο αν αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και με περισσότερο πάθος από το πρωτάθλημα, τότε μπορούμε να το χτυπήσουμε. Και πρέπει να το χτυπήσουμε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να το σνομπάρουμε. Ούτε τον θεσμό, ούτε και το ματς με τον Εργοτέλη καθώς η φανέλα δεν είναι αρκετή. Μάλιστα πιστεύω πως πρέπει να είναι και ο πρώτος ιεραρχικά στόχος μας, καθώς μιλάμε για μια κούπα (που εξασφαλίζει και την Ευρώπη παράλληλα).

Τα ματς με τον Εργοτέλη δεν θα είναι εύκολα. Θα γίνουν εύκολα μόνο αν πάρουμε ένα καθαρό σκορ σήμερα στην Λεωφόρο. Αλλά και πάλι, κανείς δεν μας εγγυάται την πρόκριση. Πρέπει και ο προπονητής και οι παίκτες να δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτά τα ματς.

Βαρύτητα πρέπει να ρίξει και ο κόσμος με μαζική παρουσία σήμερα στην Λεωφόρο (αν και πολύ αμφιβάλλω). Γενικά να πάουμε όλοι μας πρέφα τι κυνηγάμε φέτος ώστε να συμπεριφερθούμε και ανάλογα.

Καθαρό σκορ λοιπόν για σήμερα και βλέπουμε...

Σχόλια

  1. gruenerteufel25/9/13 1:11 μ.μ.

    ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΝΔΥΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ
    ΜΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΓΚΟΛ ( ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΥΚ ) ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ. ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. No1 στόχος για φέτος το κύπελλο ! Στο πρωτάθλημα αρκεί η Ευρώπη ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ .


    ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ !


    OΛΟΙ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξυπνάτε ο καθένας τα ζωάδια που δηλώνουν Παναθηναϊκοί , και αγοράζουν αυτό το έκτρωμα προπαγάνδας με τους γαύρους εκδότες που πουλάει χειρότερη προπαγάνδα και από τις origina γαυροφυλλάδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε νοιάζεται ο κόσμος γενικότερα γι' αυτό την αγοράζει. Προσεγγίζει τα πάντα χαλαρά και έτσι πάμε κατά διαόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου