Κρίμα, αλλά πάλι καλά!


Ευτυχώς η ομάδα νίκησε 2-1 τον Εργοτέλη με γκολ των Κλωναρίδη και Σίλντεφελντ, δυστυχώς όμως δεν πίστωσε την καλύτερη της φετινή εμφάνιση -στο πρώτο ημίχρονο- με ένα καθαρό σκορ που θα μας έδινε μια σχετική ασφάλεια για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Καλή μπάλα σήμερα από τον Ντίνα και πολύ καλό ντεμπούτο για τον Φιγκερόα που με κάθε του επαφή στην μπάλα, δημιουργούσε και αναστάτωση στην αντίπαλη άμυνα.

Αν δεν πάρουμε την πρόκριση στις 30/10 στην Κρήτη δεν θα έχει νόημα η σημερινή νίκη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έδωσε έξτρα ψυχολογία για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

ΥΣ: Ο Διαμαντάκος να ελπίζει να μην λέει στα εγγόνια του μετά από χρόνια για το γκολ που έβαλε στην Λεωφόρο ως highlight της καριέρας του.

Σχόλια

  1. Η ομάδα έκανε εχτες την καλύτερη της εμφάνιση . Στα μέτρα βέβαια αυτού του νέου Παναθηναικού του μνημονίου και οχι στα γνωστά Standards του Παναθηναικού. Αρκετά καλή η κυκλοφορία της μπάλας με εξαίρεση λίγο την αρχή του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ένα 15 λεπτο κενό διάστημα . Πάρα πολύ όμορφο το γκολ και όλη η προσπάθεια ενώ ήταν το μόνο παιχνίδι που κάναμε και άλλες φάσεις και είχαμε και σουτ ! Γι αυτό άλλωστε βάλαμε και δύο γκολ !


    Καθοριστικός παράγοντας της ανάτασης της ομάδας ήταν ο Κλωναρίδης ο οποίος έδειξε οτι ειναι ποιοτικός παίχτης και ίσως ο μόνος σε αυτό το ροστερ ακραίος επιθετικός με δυνατότητα να μπουκάρει ! Εννοείται πως με τη χτεσινή εμφάνιση έδειξε 10 φορες καλύτερος από τον Μπαιράμι..


    Πάρα πολυ καλός ο Χουχούμης ..αυτος ο τραγικός Νάνο γιατι να παίζει ? Τι προσφέρει τελικά .. ? Τα ίδια και ο Μέντεζ.. Για μια ακόμα φορά ο χειρότερος του γηπεδου.. Αυτός ο Μέντεζ που οι αυλικοί μας γράφανε για νέο Ζιλμπέρτο Σίλβα και πανηγυριζανε..Συνεχίζει να κάνει 10 εύκολες πάσες..και στις 6 να κάνει λάθος ! Σίγουρα ο χειρότερος παίχτης που είχαμε ποτέ στο κέντρο και βασικός και αναντικατάστατος αφού άλλους δε φρόντισαν να πάρουν ( φέρανε 13 παίχτες και μόνο έναν πρωην ποδοσφαιριστη για αμυντικό χαφ)!!


    Καλά θα κάνουνε λοιπόν να βάζουνε τα νέα παιδιά τον Χουχούμη τον Λαγό τον Κλωναρίδη και τους άλλους ( Μαρινάκη , Τριάντα ) και να αφήσουν τους γυρόλογους τύπου Μέντεζ - Νάνο στη κερκίδα..


    Δυστύχως η ομάδα αν και έκανε την καλύτερη της εμφάνιση πάλι έδειξε αρρυθμίες στην άμυνα και το γκολ και το καρδιοχτύπι δε το γλιτώσαμε .. Η ομάδα είναι τόσο χαμηλοτάβανη που κάθε ματς θα ειναι ντέρμπι και σκληρή μάχη για την νίκη ακόμα και εντός έδρας ..


    Να σημειώσω επίσης οτι αρκετά καλή παρουσία είχε και ο Φιγκερόα στο λίγο που έπαιξε.. Πάντως θα πρέπει να βρεθεί μια λύση στα χαφ για να είμαστε πιο κλειστοί όταν αμυνόμαστε και να πατάμε περισσότερο περιοχή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gruenerteufel26/9/13 5:54 μ.μ.

    ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΟΤΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΗ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ 4 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΓΚΟΛ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΕΣ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΟ
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΧΑΟΣ
    ΑΜΥΝΑ ΠΕΛΑΓΟΔΡΟΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΜΟΙΑΖΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΑΛ, ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΟ ΜΕΝΤΕΖ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ!!!! ΠΑΛΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ!!! ΟΛΟ ΤΡΥΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ, ΠΕΡΑΣΑΝΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΗ ΠΛΑΝΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΥΦΛΟ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΜΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΦ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ!!! ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!
    ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΕΝΤΟΣ Η ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ!!! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΜΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΑΕΡΑ ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσυ ή εισαι γαυρος ή τρυπαρεις δεν εξηγειται αλλιως
    ακου να παλεψουμε για την παραμονη , που τις διαβαζεται αυτες τις μλκς ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. gruenerteufel26/9/13 7:38 μ.μ.

    ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, Η ΓΝΩΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΓΑΥΡΟΣ ΒΑΛΤΟΣ ΤΖΙΓΓΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ?? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ?? Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΕΙΡΑΞΕ??? ΤΟ ΟΤΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΟΛΑ ΑΙΩΡΟΥΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ???ΕΙΠΑΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΥΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σε ειπα εγω τυφλο ρε μαγκακο με τα κεφαλαια ; σου ειπα εγω οτι δεν βλεπω καποια πραγματα που δεν γινονται σωστα ;;;;;; για κοψε λιγο ρε γιατι πηρες φορα και εβαλες μπροστα τον αυτοματο ........αντε με τον καθε βλακα που τσιμπαει στις μλκς των αρδ και γραφει για παραμονες και αρχιδιες ......το παιζεις και οσιος ιερομαρτυρας ....αντε απο εδω .....κατι τετοια σαν και εσενα φταινε που ο καθε αρδ πουλαει παπα εις βαρος μας και παιζει με τον συλλογο ........γιατι νομιζεις οτι ο αλλος εγραφε ψεματα για τιμωρια της εδρας με γαυρο ?γιατι νομιζεις οτι ο καθε αποδυτηριακιας παιζει με τον συλλογο και γραφει ψεματα ? γιατι υπαρχουν καποιοι σαν και εσενα ετοιμοι να φανε την προπαγανδα τους..........ξεκολα απο τις μλκς ........στον ονομα του δεν γουσταρω αλαφουζο εχουνε γραφτει επικες πιπες ταχα ψαγμενες και ταχα δεν αναπαραγω το χαρτακι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. gruenerteufel26/9/13 8:36 μ.μ.

    ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΡΕ ΜΠΟΥΛΚΟΥΜΕ???
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ??? ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ!! ΔΕΝ Σ'ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ?? ΨΕΥΔΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ??? ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ???
    ΟΥΤΕ ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΠΑΠΑ ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΑΖΩ ΣΠΟΡΙΑ!! ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ !!! ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΙΛΑΣ ??? ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΗΝ Η ΝΥΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αντε βρε νουμερο και πολυ ασχοληθηκα ουτε ελληνικα δεν ξερεις να διαβαζεις, κατσε γραψε για υποβιβασμους κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. gruenerteufel26/9/13 9:37 μ.μ.

    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΜΠΕΜΠΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με δεύτερη ομάδα έπαιξε ο Παναθηναικός και ίσως να έκανε την πιο καλή του εμφάνιση , σύμφωνα με τα λόγια των περισσότερων ειδικών , στα διάφορα σάιτ. Δεν ήμουν στο γήπεδο , επομένως δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

    Θα ήθελα όμως να γράψω κάποια πράγματα για το περιστατικό που έγινε το Σάββατο με τον ΟΦΗ και παρολίγο να έμπαινε λουκέτο στη Λεωφόρο , ίσως για 1~2 αγωνιστικές.

    Επειδή , έχει τεθεί από πολλούς "ειδήμονες" , ότι το γήπεδο του μπάσκετ , που βρίσκεται σε απόσταση 15~20 μέτρων από την Λεωφόρο , είναι μέρος του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου. Γιατί με την λογική αυτή πήγε να τιμωρηθεί ο Παναθηναικός.

    Στην πολεοδομία , περιβάλλων χώρος μιας μονοκατοικίας ή μιας πολυκατοικίας είναι ο χώρος που βρίσκεται ΕΝΤΟΣ των ορίων του οικοπέδου που ανήκει το οίκημα. Δηλαδή σε μία κατοικία που βρίσκεται εντός οικοπέδου με καθορισμένα όρια , ο κήπος , ο εσωτερικός πεζόδρομος (αν υπάρχει) και το γκαράζ (αν είναι υπαίθριο) αποτελούν τον περιβάλλοντα χώρο.

    Με την παραπάνω λογική , στο οικόπεδο των 17 στρεμμάτων που οικοδομήθηκε το γήπεδο της Λεωφόρου , το μόνο , που θα μπορούσε να ανήκει στον περιβάλλοντα χώρο ( καθ' υπερβολή) είναι το περιμετρικό πεζοδρόμιο και τίποτε άλλο.

    Βάσει του νόμου , η ΠΑΕ θα πρέπει να διαφυλάξει , ότι υπάρχει εντός αυτού του τμήματος. Δηλαδή ότι βρίσκεται στο πεζοδρόμιο του Απόστολος Νικολαίδης. Τα γήπεδα μπάσκετ , που σημειωτέον έχουν γύρω - γύρω συρματόπλεγμα , το πάρκινγκ με την βενζίνη της ΒΡ , η ενδιάμεση νησίδα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και διάφορα άλλα κοντινά σημεία δεν αποτελούν κομμάτι του πειβάλλοντα χώρου του γηπέδου και ουδεμία ευθύνη φέρει η ΠΑΕ.

    Η ΠΑΕ , με βάση το γράμμα του νόμου , δεν έχει ευθύνη και για τυχόν συμβάν με τις απέναντι πολυκατοκίες , εφόσον τα οικόπεδά τους δεν έχουν κάτι κοινό με το οικόπεδο της Λεωφόρου. Ανήκουν σε διαφορετικό περιβάλοντα χώρο. Όμως , η ΠΑΕ , είναι καλόν , να κάνει συστάσεις στους φιλάθλους και δη στους οργανωμένους , ώστε να προσέχουν πιο πολύ , γιατί το Απόστολος Νικολαίδης βρίσκεται εντός του αστικού ιστού , επομένως υπάρχει αυστηρότητα από πλευράς νόμου.

    Δεν είναι το ίδιο με το να έχεις έδρα σε ένα χώρο που είναι απομωνομένος στα άκρα μιας πόλης.

    Συμπεραίνοντας , βάσει της παραπάνω λογικής , η ΠΑΕ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιστατικό που έγινε.

    ΟΜΩΣ , επειδή το γήπεδο είναι εντός αστικού ιστού , οι φίλαθλοι , (φανατικοί και μη) ωφείλουν να το προστατεύσουν , ακόμη και από προβοκάτσιες. Την επόμενη φορά η Πολιτεία δεν θα μας επιβάλει μόνο χρηματικό πρόστιμο , μπορεί να μας κλείσει το γήπεδο. Το ίδιο προσεκτική πρέπει να είναι και η ΠΑΕ , γιατί ωφείλει να προστατεύσει την Λεωφόρο , εφόσον δαπάνησε κάποιο σοβαρό ποσόν για την επισκευή της και περισσό χρόνο και υπομονή για τον αποχαρακτηρισμό της από χώρο πρασίνου που ήταν πριν.

    Νομίζω πως , για την ποδοσφαιρική ομάδα και τα Ερασιτεχνικά τμήματα , η αύρα της Λεωφόρου είναι θετική και καλόν είναι το ΟΑΚΑ , ως έδρα της ομάδας μας , να μείνει για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου