Ρε Νικολάκη γιατί δεν μας είπες για τα κλέμμενα του πράκτορα με την ομάδα της βρωμιάς;;

"Δεν θέλω να αναφερθώ πολύ αλλά επειδή έχει πάρει έκταση το θέμα να πω πως όντως υπήρξε ένα επεισόδιο και με πήρε κόσμος ανήσυχος για την υγεία μου. Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει σοβαρότερα προβλήματα από το εάν υπήρξε μεμονωμένη αντίδραση τεσσάρων οπαδών εν ώρα δουλειάς. Αυτή θα συνεχίσω να κάνω. Ξέροντας το χαρακτήρα μου επειδή έχω περάσει πολλές δυσκολίες στην ποδοσφαιρική μου ζωή, ξέρω ότι αυτά μου δίνουν μεγαλύτερο κίνητρο για να πετύχω. Αυτό έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου και σε όσους με επέλεξαν στον Παναθηναϊκό. Η αντίδρασή μου έχει να κάνει με σεβασμό στο ρόλο που έχω και στους γονείς που ήταν εκεί. Δεν περιμένω καθολική αποδοχή. Θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό με τον τρόπο μου και να πω ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει χώρο να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα. Ο καθένας μπορεί να λειτουργήσει με γνώμονα τη σκέψη και την προσωπικότητά του. Συνεχίζουμε."



Έλα γιατί τα πάντα έχουν και τα όρια τους.

ΠΑΠΑΡΙ Νταμπίζα ο Παναθηναϊκός όπως είπες έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα από το να ασχολείται με την πάρτη σου. Ήρθες μαλάκα να κάνεις το αγροτικό σου σε μια ομάδα που όποτε έπαιζες αντίπαλος της σκύλιαζες και είχες δηλώσει ότι την αντιπαθείς. Και σαν παρθένα που είσαι δεν περίμενες τέτοιου είδους αντιδράσεις. Αλλά κατανοείς ότι δεν θα έχεις την καθολική αποδοχή από τον κόσμο. Τι μαλάκας Θεέ μου...

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

ΒΓΕΣ ΡΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΟΣΟ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.
ΒΓΕΣ ΡΕ ΝΤΟΜΠΡΕ ΚΑΙ ΛΑΪΚΕ ΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΓΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΤΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΝΤΕΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ...ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ...

ΠΡΟΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ: Ποτέ δεν θα διαβάσετε εδώ πέρα να επικροτώ επεισόδια. Γιατί δεν μου άρεσε ποτέ σαν πράξη να πας να κάνεις κακό στον άλλον. Και το χω και σαν στάση ζωής. Όμως θα διαβάσετε κάποια να τα δικαιολογώ. Γιατί έτσι είναι η ανθρώπινη φύση και έτσι λειτουργεί ο άνθρωπος όταν είσαι μέρος ενός συστήματος που του ξεφτυλίζει κάτι που λατρεύει.

Σχόλια

  1. "Σε όσους με επέλεξαν" λέει.. Ένας ήταν ρε παπάρα και αυτός έγραψε τον κόσμο στα αρχ!δια του. Τί μαλάκες έχει μαζέψει αυτή η ομάδα ρε πούστη. Οι αστείοι του ποδοσφαίρου μάς εγκαλούν στην τάξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dimpaogate133/9/13 4:30 μ.μ.

    Εξαιρετικό άρθρο .
    Συνεχίζει να προκαλεί και να κόβει βόλτες στην Λεωφόρο ο αρειανός δηλωμένος αντι-Παναθηναϊκός και μέλος της ομάδας του Παπουτσέλη .


    ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΝΤΑΜΠΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Giannis Anastasiadis3/9/13 6:22 μ.μ.

    δεν ηρθε μονος του,τον φερανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Giannis Anastasiadis3/9/13 6:23 μ.μ.

    και να μην ξεχναμε....κ εμεις παλαιοτερα τα ιδια καναμε......πιστολερο ημασταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεκολλήστε από αυτή την λογική. Άλλο τι ήταν πριν 16 χρόνια και τι του απένειμε ο Κόκκαλης και άλλο τι είναι τώρα. Αυτή την στιγμή είναι τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναικό και δόξα τω Θεώ έχουμε 11 καλούς νέους παίκτες με διάθεση να προσφέρουν. Κατά βάση αυτός τους βρήκε και τους επέλεξε μαζί με τον Αναστασίου.


    Άλλο το συναίσθημα και άλλο η λογική. Τα πράγματα πρέπει να τα βλέπουμε με την λογική και εκεί να κρίνουμε. Τον Νταμπίζα θα τον κρίνω στο τέλος της περιόδου βλέποντας τις μεταγραφές που έγιναν. Δεν θα τον κρίνω με βάση το συναίσθημα.



    Να μην ξεχνάμε ότι ο κ. Αλαφούζος έκανε μεταγραφές αγοραστικής αξίας περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ για φέτος. Έφτιαξε την Λεωφόρο και αγόρασε το προπονητικό κέντρο Γ Καλαφάτης. Η ομάδα παρότι είχε άτυχα αποτελέσματα δείχνει ότι έχει τσαγανό και διάθεση να παίξει καλή μπάλλα. Ας την βοηθήσουμε και να την στηρίξουμε ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Christos Napoli Argentina3/9/13 7:49 μ.μ.

    Νταμπιζα γραψε τους χουλιγκανους στα παπαρια σου και κανε τη δουλεια σου. Οι χουλιγκανοι δολοφονοι, οι barra bravas της Ελλαδας, ειναι κοινοι εγκληματιες και δεν μπορεις να συνενοηθεις μαζι τους. Αλαφουζε συναναστρεφεσαι με χουλιγκανους δολοφονους, προσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Christos Napoli Argentina3/9/13 7:51 μ.μ.

    Και για να τελειωνουμε. Το 96/97 το πρωταθλημα κλαπηκε απο την ΑΕΚ και οχι απο τον ΠΑΟ. Το 97/98 η ΑΕΚ ειχε και παλι την καλυτερη ομαδα νικωντας δυο φορες τον ΠΑΟ και 2 φορες τον Ολυμπιακο. Μετα ο Νταμπιζας πηγε Αγγλια. Δεν εκλεψε κανενα πρωταθλημα απ τον ΠΑΟ. Χουλιγκανια, το παραμυθακι σας αλλους. Εσεις στηριξατε το βλακα το Τζιγγερ στη διαλυση της ομαδας το 2003, απο σας ξεκινησαν ολα. Δε σας παιρνει να μιλατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. dimpaogate133/9/13 8:44 μ.μ.

    τράβα στο γκαζζέτα να διαβάζεις νικολογιάννη και αποδυτηριάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Christos Napoli Argentina3/9/13 9:02 μ.μ.

    KKE εχετε καταντησει.... Γελαει ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Christos Napoli Argentina3/9/13 9:06 μ.μ.

    Και για να τελειωνουμε, για το αταντημα του ΠΑΟ η ευθυνη ειναι 99% στον ''υπεροχο' λαο του και στις αχρηστες διοικησεις του. Ο Ολυμπιακος εκμεταλλευτηκε τη μαλακια που εδερνε τον Παναθηναικο σε ολα τα επιπεδα. Οσο δεν το καταλαβαινετε ο ΠΑΟ θα ειναι παντα 8ος και ο αλλος θα κανει παρτυ χωρις να προσπαθει καθολου. Με τα μυαλα που κουβαλατε τοσα χρονια ειστε οι μεγαλυτεροι συμμαχοι του Μαρινακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. dimpaogate133/9/13 9:31 μ.μ.

    Tότε τι γυρεύεις στο Panathinaikos Press ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. dimpaogate133/9/13 9:45 μ.μ.

    Αφοπλιστικό επιχείρημα



    o πληθυντικός σε ποιος απευθύνεται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δε θέλω να χαλάσω το κλίμα..Αλλά το τελευταίο πρόβλημα μας είναι ο Νταμπίζα.. Επίσης είναι κωμικό να έχουνε βγει τόσα άρθρα για Νταμπιζα.. αλλά ένα να μη λέει ρε Αλαφούζο εσύ τον έφερες.. πάρε την ευθύνη και παραιτησου.. μόνο Νταμπίζα παραιτήσου μόνος σου φύγε και βρισιες.. Λες και ήρθε ουρανοκατεβατος λες και ειδε φως και μπήκε..


    Όπως είπα και σε προηγούμενο σχόλιο.. Ο Αλαφούζος παίζει το ρόλο του αναχωματος μέχρι να μην αντέχει άλλο .. Είναι εντελώς αναλώσιμος και στη πρώτη πραγματικά μεγάλη κρίση θα είναι το εύκολο θύμα.. Είτε σας χειρίζεται ο Αλαφούζος σαν παιχνιδι είτε είστε πολύ αφελείς όσοι δε το βλέπετε...


    Σε κάθε περίπτωση στο θέμα Νταμπιζα ταιριάζει ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ και το ... ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ..
    ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΕ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ .. έρχονται προσφυγες.. τα χρεη παραμένουνε η ομάδα ολο-ενα χάνει παίχτες - στόχους και θα χάσει ΤΙΤΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ και ΧΡΟΝΙΑ..


    συνεχιστε τα του Νταμπίζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν έχεις άδικο σε γενικές γραμμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι είναι αυτά που γράφεις Πρες; Αναπαράγεις τις σαχλαμάρες του Βαγγέλη Παρρά που δεν έχει καμία πρόταση να αντιπαραθέσει. Ανοησίες του τύπου να φύγει ο Αλ , να διαλυθεί η Παναθηναική Συμμαχία λες και υπάρχει κάποιος άλλος επενδυτής να βάλει λεφτά.


    Αν δεν του αρέσει του Παρρά , η ομάδα μας να φτιάξει άλλη δικιά του με τα λεφτά του. Εμείς βάλαμε τα λεφτά μας ενισχύσαμε την ομάδα και αγοράσαμε διαρκείας. Δεν θα μας χαλάσει τη μαγιά με τους δηλητηριώδεις σχολιασμούς που κάνει , είτε πριν ένα χρόνο που έλεγε να βάλει ο Αλ 10000 θέσεις επιπλέον για την Λεωφόρο για να πάμε εκεί , ούτε το Μάιο που έλεγε ότι η ομάδα είναι για β Εθνική επειδή έχει παίκτες Κ20 και Κ17.



    Αγοράστηκαν παίκτες για την πρώτη ομάδα που είναι αξιόλογοι και καλοί με διάθεση προσφοράς. Θα πάει η ομάδα στην β Εθνική;


    Ας κάνουν προσφυγές όσοι θέλουν , να δούμε πόσο Παναθηναικάρες είναι. Αρκετά ο Παναθηναικός πληρώνει τα λάθη επιλογών προηγούμενων διοικήσεων που τα φόρτωσαν όλα στον Αλ. Αν κάνουν κιχ κάποιοι ποδοσφαιριστές ο Αλ ας το παίξει όπως η Γερμανία με την Ελλάδα. Ας καλέσει τους προηγούμενους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ να πληρώσουν τα χρέη προς τους παίκτες, ώστε να αναλάβουν αυτοί την ευθύνη.


    Αρκετά με την λογική να πληρώσει ο Αλ τα λάθη των προηγούμενων. Ας υπάρχει και λίγο τσίπα και αγάπη προς τον σύλλογο για να μην φτάσουμε στο μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου