Αλαφούζο, καλά το πας!



Έχω καιρό -νομίζω- να κάνω κριτική στις κινήσεις του Αλαφούζου. Δεν το κάνω γιατί δεν έχω άποψη ξεκάθαρη. Όπως κάθε Παναθηναϊκός έτσι κι εγώ, αλλάζω τις απόψεις μου σαν τα πουκάμισα κάθε τρεις και λίγο. Αυτό όμως έχει να κάνει με τα... εντός των τειχών θέματα. Στα εκτός η άποψη μου είναι ξεκάθαρη και δεν αλλάζει. Ο Αλαφούζος έχει κηρύξει ,από την αρχή της ενασχόλησης του με την Π.Α.Ε, πόλεμο με όσους απαξιώνουν καθημερινά την ομάδα. Δηλαδή, σχεδόν με όλους τους φορείς που εμπλέκονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και εγώ του βγάζω το καπέλο.


Πιο φρέσκια εξέλιξη η αντίδραση της Ε.Π.Ο για το σποτάκι που παίζει στον ΣΚΑΪ και καυτηριάζει τα όσα γελοία συμβαίνουυν στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ετοιμάζουν εξώδικα, δικαστήρια κτλ κτλ. Για να σας θυμίσω ο Αλαφούζος έχει ανοίξει μέτωπο, εκτός της Ε.Π.Ο, με την Κ.Ε.Δ, με την Σούπερ Κλίκα, με πολλές ομάδες που συμμετέχουν σε αυτήν (και τυχαίνει να είναι παραρτήματα του Ολυμπιακού), με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (αν και έχει ηρεμήσει η κόντρα τους τον τελευταίο καιρό), με την Nova, με την Sportday, με τον κόσμο του παράνομου στοιχήματος και δεν ξέρω αν έχω ξεχάσει και κάποιον άλλο. Με λίγα λόγια ο Παναθηναϊκός πλέον βρίσκεται σε "πόλεμο" με όσους καθορίζουν τις τύχες του Ελληνικού ποδοσφαίρου και διαμορφώνουν απόψεις σε πολύ κόσμο. Δεν γνωρίζω αν η κατάληξη αυτής της ιστορίας θα μα βρει κερδισμένους, αλλά είναι δεδομένο πως κάτι τέτοιο δεν έχουμε ξαναζήσει σαν Παναθηναϊκός οργανισμός. Και είναι ότι ακριβώς ζητούσε η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου μας τόσα χρόνια. Να σταματήσουμε πλέον να είμαστε τα πιόνια μιας στημένης σκακιέρας και να αντιδράσουμε. Και αν μπορούμε να είμαστε εμείς που θα αλλάξουμε και τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η συνεχής ενημέρωση μέσω του ΣΚΑΪ για τα...περίεργα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τα έξυπνα σποτάκια που γελιοποιούν την στημένη δομή του και εκτίθενται στα μάτια/αυτιά εκατοντάδων χιλιάδων τηλεθεατών/αναγνωστών/ακροατών (και όχι σαν τα DVD και τα κρασιά που πηγαίναν σε αυτόν που ιδρύαν μαζί την σημερινή σούπερ κλίκα) καθώς και η καθημερινή εγρήγορση στα παραπάνω θέματα από μεριάς Π.Α.Ε, δείχνουν πως ο Αλαφούζος το πάει καλά και κινείται προς την σωστή κατεύθυνση. Με τον στόχο όμως να είναι δύσκολο και να απαιτείται αρκετός χρόνος για να φανούν αποτελέσματα, αν υπάρξουν. Στην Ελλάδα ζούμε και δεν είναι καθόλου εύκολο να κερδίσει αυτήν την μάχη.



Το άσχημο είναι πως η αφραγκιά και τα χρέη της Π.Α.Ε λειτουργούν ως τροχοπέδη στην προσπάθεια του αυτή. Γιατί όταν είσαι αγωνιστικά αδύναμος και γκελάρεις με την Βέροια ενώ το αποτέλεσμα έχει διαμορφωθεί καθαρά απο διαιτητικό λάθος, τότε κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς γραφικός ακόμη και από μερίδα του κόσμου της ομάδας σου. Ό,τι συμβαίνει δηλαδή και ό,τι κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί. Για αυτό και δεν έχω κουραστεί να λέω πως πρέπει σαν κόσμος να διαχωρίζουμε τα προβλήματα. Άλλο το ελλιπές ρόστερ και άλλο η παράγκα. Όταν τα μπουρδουκλώνουμε στο μόνο που βοηθάμε είναι να σαμποτάρουμε τον πόλεμο προς την βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου και να βάζουμε κι άλλα στο ήδη γεμάτο χαλί της αμαρτίας.


ΥΣ: Συμφωνώ σε πάρα πολλά πράγματα με την νοοτροπία του Αλαφούζου (υπάρχουν και οι χοντρές μαλακίες που έχει κάνει), απλά δεν τα γράφω γιατί αντιλαμβάνομαι (και δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεται και ο ίδιος) πως αρκετά από αυτά δεν είναι εφικτά να υλοποιηθούν στην παρούσα φάση στον Παναθηναϊκό. Και να σας υπενθυμήσω και κάτι άλλο.. ο Αλαφούζος στο κοινό της Ελλάδας έχει τσαλακώσει την εικόνα του. Δεν την έχει φτιάξει. Δεν ξέρω αν έχει άλλα επιχειρηματικά κέρδη με την ενασχόληση του με την ομάδα που εμείς δεν τα ξέρουμε ή χρησημοποιεί τον κόσμο της ομάδας σε κάποια θέματα. Αλλά μια τρέλα την έχει αποκτήσει με την ομάδα. Δεν τον υποχρεώνει κανείς να τρέχει τα πρωϊνα να βλέπεις την U20 ομάδα μας. Γιατί πχ εμένα αυτό μου έχει κάνει εντύπωση...

Σχόλια

  1. Ο Αλαφούζος έχει όρεξη να ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό . Όπως πολύ σωστά γράφεις στο ποστ σου , τρέχει μαζί με τον Μητσάρα , τον Αναστασίου και λοιπούς συνεργάτες στα ματσάκια της Under 20 ομάδας . Και ρωτάω εγώ ποιος άλλος επιχειρηματίας - πρόεδρος ομάδας έχει κάνει κάτι παρόμοιο ;
    Ο Αλαφούζος ξεκίνησε στραβά πέρσι , αλλά πλέον έχει μάθει πράγματα ακούει τον κόσμο ( παραφωνία η επιλογή Νταμπίζα φυσικά ) , και έχει αγοράσει στο όνομα του Παναθηναϊκού το πρώτο περουσιακό στοιχείο έπειτα από 32 χρόνια προεδρίας των καταραμένων τσιφλικάδων της Επισκοπής . Ξέχωρα από τα πλάνα για επέκταση της Λεωφόρου , απαγκίστρωση από την διπλή κομπίνα του Ελαιώνα και την συνεργασία με τον Παναθηναϊκό Κίνημα ( που πρέπει να σαρώσει στις δημοτικές ) .
    Έχει βάλει λεφτά μέσω χορηγιών , ταξίδια στην Ουέφα για την αδειοδότηση κτλ κτλ .


    Φυσικά υπάρχει ένα ποσοστό ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΩΝ ελληναράδων κριτικών του καναπέ , που ούτε μέλη είναι ούτε στα δύσκολα είναι παρών που μιλάνε για τον .. καταστροφέα Αλαφούζο . Ξεχνάνε βέβαια να μας πούνε ότι ο Αλαφούζος παρέλαβε καμμένη Γη από τον πρώην ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ Γ.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ , μια ομάδα χωρίς προπονητικό ( 1 μύριο μ.ο ΕΝΟΙΚΙΟ στην μούμια ) , χωρίς γήπεδο , χωρίς ρόστερ . Αυτή η θλιβερή μειοψηφία ευτυχώς υπάρχει μόνο στα σχόλια των sites και μόνο , μακριά από το γήπεδο δηλαδή τον νο1 χώρο έκφρασης του οπαδού/φιλάθλου . Αυτό φάνηκε στην αντίδραση του κόσμου μετά το Χ με τον αρβανιτίδη . Πάντως τα μέλη είναι τραγικά σαν αριθμός και ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του .


    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστα ολα τα παραπανω αλλα το προβλημα ειναι πως σε αυτον τον πολεμο ο Παναθηναϊκός εχει μονο εχθρους και κανεναν σύμμαχο .....και χωρις καποιον να σε στηρίζει ειναι σαν να πολεμας εναντια σε αρματα με σφεντονα....
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΉ ΨΥΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αλ είναι πολύ καλός Πρες. Έχει κάνει πολλά που αναφέρονται εκτενώς από τον Δημήτρη και από τα άλλα παιδιά.



    Παρακολούθησα στην Τιβί το β ημιχρόνιο του αγώνα Ελλάδα-Λετονία και έβγαλα κάποια συμπεράσματα ως προς τους ποδοσφαιριστές που ήταν παίκτες του Παναθηναικού στο παρελθόν.


    Είδα τον Κατσουράνη , μου φάνηκε βαρύς και δυσκίνητος. Ο Λάζαρος μου φάνηκε ατομιστής και με κακές επιλογές. Ο Βύντρα και ο Σπυρόπουλος δεν ξέρω αν συμπεριλήθησαν στην αποστολή της Εθνικής.


    Ο Καραγκούνης ήταν εξαιρετικός , αλλά έχει δυνάμεις για τα τελευταία 30 λεπτά ενός ματς συμπεριλαμβανομένου και των καθυστερήσεων. Δεν θεωρείται πλέον βασικός.



    Ο Καρνέζης δεν πιέστηκε , έκανε όμως στο τέλος μια άστοχη έξοδο , δείγμα ότι δεν είναι βασικός στην ομάδα που τον αγόρασε από τον Παναθηναικό. Επαναλαμβάνω ότι ήταν καλύτερος από τους υφισταμένους γκολκήπερ του Παναθηναικού και κατά την ταπεινή μου άποψη έπρεπε να μείνει.


    Στον αντίποδα το παιγνίδι της Εθνικής Νέων με την Μάλτα όπου ο Παναθηναικός έχει ως στελέχη της 5 παίκτες. Εκεί ο Καρέλης , -που όλοι τον βρίζουμε- , έβαλε 2 γκολ και δημιούργησε ακόμη ένα. Όλοι οι παίκτες που παίζουν στον Παναθηναικό είναι βασικοί στην Εθνική Νέων.


    Τι να τους κάνει ο Αλ τους μεγάλους σε ηλικία παίκτες; Μπάλα ημιώρου θα παίζουν και στα αποδυτήρια θα κάνουν τους νταήδες. Δεν θέλει τέτοιους ο Αλ. Φαίνεται και από τον ΣΚΑΙ. Θέλει παίκτες δουλευταράδες , που να κατεβάζουν το κεφάλι , που δεν θα λένε πολλές κουβέντες και να δείχνουν την αξία τους στο γήπεδο.


    Και κάτι άλλο που πιστεύω ακράδαντα. Έχει πολλά λεφτά , αλλά δεν γουστάρει να τα πετάει στο βρόντο. Έχει την αγγλική λογική. Οτιδήποτε γίνεται , να ελέγχεται οικονομικά και να μην ξεφεύγει από τα δεδομένα στάνταρτ.


    Αγωνιστική αξία ομάδας 20~25 εκατομμύρια ευρώ , χωρίς να πάμε Τσου ΛΟυ ή Γιουρόπα Λιγκ και με χρέη δεν θα βρεις εύκολα κάποιον επιχειρηματία να την συντηρεί.



    Μακάρι η ομάδα να ξελυθεί , να δουλέψει το πλάνο του Αναστασίου και όλα να πάνε κατ' ευχήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αλαφούζος το πάει καλά μονο σε έναν μοναδικό τομέα αυτού του δημόσιο ξεφωνήματος του γαυροσυστήματος και σε αυτό όντως φαίνεται να το προσπαθεί γιατι άλλωστε ειναι και το μοναδικό που ΘΕΛΕΙ να κάνει . Αν ο τιτλος λοιπον περιορίζεται μόνο σε αυτό συμφωνώ . Θα μπορούσε λοιπόν να είναι κάτι σαν γραφείο Τύπου της ομάδας ή να ανοίξει ένα κανάλι / site για τον Παναθηναικό ..
    ΑΛΛΑ μη τρελαθούμε και εντελώς αν ο τιτλος το πάει και παραπέρα και υπονοεί οτι το πάει γενικότερα καλά γιατι θα πέσει φωτιά να μας κάψει ..

    Κάποιος που έχει το τίτλο τιμής να είναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ δε μπορεί οι απαιτησεις να περιορίζονται σε 10 έξυπνα βιντεακια 10 ανακοινωσεις και 20 tweets .

    - Οφείλει να βάλει ΧΡΗΜΑΤΑ . ( τα το υποσχεθηκε δε το υποσχεθηκε δε μου λεει κατι και δεν ειναι καν επιχείρημα ) . Αμα ηταν ετσι να γινει και ο καθενας μας προεδρος που δεν αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τον Παναθηναικο στα 50 μας οπως ο Αλαφούζος ..Γιατι σας κανει εντύπωση οτι πηγαινει στα παιχνίδια νέων όταν δεν είχε βρεθεί σε κανενα παλιότερο παιχνίδι ποτέ του ? Οταν δε γνωριζε καν πράμματα για το ποδόσφαιρο και δεν ασχολιόταν ποτέ ! Είναι λοιπόν αφελές εντελώς να πιστεύει κανεις οτι ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ο Αλαφουζος λατρεψε την ομαδα και άρχισε να πηγαινει στα παιχνιδια νέων..

    - Οφείλει να έχει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ πρωταθλητή και οχι 6-7ο αθλητή ...
    -Οφείλει να λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ στο κόσμο και οχι να έχει κάνει 45 κωλοτούμπες απο την πρώτη μέρα που ανέλαβε την ομάδα . Τι για 40 .000 μέλη στη Π.Σ .. Τι για 12 εκατομμυρια .. Τι για γηπεδάρα στο Βοτανικό..τι να πρωτοθυμηθεί κανείς...

    - Οφείλει να έχει τον Παναθηναικό ΠΡΟΤΥΠΟ ως Ελληνική ομάδα στην Ευρώπη και οχι να τον έχει την μια σεζόν κομπάρσο και την επόμενη να ειναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΩΝ !

    Στα θέματα της παράγκας δεν είναι αρκετό να βγάλεις 30 ανακοινωσεις και 10 σποτακια και να τα δούνε οσοι βλέπουνε ΣΚΑΙ ..Εξάλλου οι Παναθηναικοί δε περιμέναμε απο τον Αλαφούζο για να κατάλαβουμε την παράγκα ούτε την ανακαλύψαμε όπως την ανακάλυψε αυτός δηλαδή τώρα που ασχολήθηκε με την ομάδα..Ποιοι δηλαδή είναι αυτοί που θα πληροφορηθούν..για τα αίσχη της παράγκας ..ωστε να παιξει τοσο ρολο αυτα που δειχνει το Σκαι.. Το κοινο του γαυρου ? Το κοινο του Παοκ ..? Το ουδέτερο κοινό ? Δηλαδή τι επιτυγχάνει με όλο αυτό το κράξιμο σε ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ?

    Άλλαξε τον πρόεδρο της ΕΠΟ ... ?? ΟΧΙ !!
    ΆΛλαξε τον πρόεδρο ή διαιτητες της ΚΕΔ ? ΟΧΙ !
    Ο τιμωρημένος Γιάχος ξανασφυρίζει

    Αλλαξανε τροπαρι οι ομαδες που ολο και περισσότερο ΓΕΜΙΖΟΥΝΕ με δανεικούς ?? ΟΧΙ !!!
    Ειναι ο Παναθηναικος περισσότερο ΜΟΝΟΣ απο ΠΟΤΕ αφου μειοψηφει σε ολες τις συνεδριάσεις ? ΝΑΙ !!
    Καθε μικρη ομαδα..ερχεται και παιρνει σφυρίγματα στη Λεωφόρο ??? ΝΑΙ !!!!

    Τρώει η ομάδα πρόστιμα για πλάκα ενώ ο γαύρος μένει ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ ?? ΝΑΙ !!

    Λοιπον ωραία τα ευχολογία ..αλλά ΠΡΑΚΤΙΚΑ και με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΕ ΚΕΡΔΙΖΑΣΑΜΕ ..Και οποιος δε το βλεπει ας ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΛΕΥΡΟ ..

    Και ας δει ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ !

    Υ.Γ Να μη πιάσουμε συνολικά τα τραγικά που έχει κάνει..γιατι θα μου πάρει ..μεχρι αύριο να φύγω..Δυστυχώς το πρόβλημα δεν ειναι αυτά τα λίγα που κάνει αλλά αυτά που δεν κάνει..Και αν εισαι ευχαριστημένος με αυτά ..ε τότε καλό θα ειναι να αναθεωρήσεις γιατι μάλλον αυτά ειναι πολύ λιγότερα στη ζυγαρια των οσων δεν κανει και των οσων τραγικων εχει κανει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Έχω καιρό -νομίζω- να κάνω κριτική στις κινήσεις του Αλαφούζου. Δεν το κάνω γιατί δεν έχω άποψη ξεκάθαρη. Όπως κάθε Παναθηναϊκός έτσι κι εγώ, αλλάζω τις απόψεις μου σαν τα πουκάμισα κάθε τρεις και λίγο. Αυτό όμως έχει να κάνει με τα... εντός των τειχών θέματα. Στα εκτός η άποψη μου είναι ξεκάθαρη και δεν αλλάζει. Ο Αλαφούζος έχει κηρύξει ,από την αρχή της ενασχόλησης του με την Π.Α.Ε, πόλεμο με όσους απαξιώνουν καθημερινά την ομάδα. Δηλαδή, σχεδόν με όλους τους φορείς που εμπλέκονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και εγώ του βγάζω το καπέλο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.leoforos.gr/sites/default/files/article/2013_09/1023091.jpg



    Μούμιας ο .. Παναθηναϊκάρας . Τυχαία τα κολλητιλίκια με τους αντι-παναθηναϊκούς , μην χαλιέστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ Β! ΕΘΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ είσαι Παναθηναϊκός και μιλάς για β' εθνική ; Σα δε ντρέπεσαι . Τι νομίζεις ότι είναι ο Παναθηναϊκός μας , ομάδα της γειτονίας σαν την Αεκούλα ;


    Και ναι με τους αντιπαναθηναϊκούς βαρδήδες κάποιοι θα ασχολούμαστε για πάντα . Μέχρι να καταλάβει και ο τελευταίος Παναθηναϊκός τι ρόλο βαράγανε τόσα χρόνια στο τιμόνι της ΠΑΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ , ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ , ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τύπος που βάζει στην ίδια πρόταση τις λέξεις ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και β' εθνική έχει πρόβλημα αντίληψης στην καλύτερη.
    Για αυτούς που παίζουν σήμερα , αναζήτα ευθύνες στον Γιάννη Βαρδινογιάννη που διέλυσε την πολυμετοχικότητα που ο ίδιος πρότεινε ( μάη του 2010 με 2-3 προσθήκες πηγαίναμε για τρομερή πορεία στην ευρώπη αν θυμάσαι ) , που έχει αφήσει τον σύλλογο χωρίς γήπεδο ( μέχρι και πηλαδάκης έφτιαξε ) , που υπάρχει μαύρη τρύπα στα οικονομικά λόγω του ενοικίου της Παιανίας εδώ και χρόνια , που απέσυρε τα μέλη του από το ΔΣ πριν δυο έτη με σκοπό να μας οδηγήσει στο πρωτοδικείο και στην ολική απαξίωση στα χνάρια της ΑΕΚότας . Εκεί αναζήτα ευθύνες και όχι στην τωρινή διοίκηση που παίζει μπάλα με μαύρη τρύπα , χωρίς μετόχους να βάζουν λεφτά και χωρίς γήπεδο με εμπορικές χρήσεις που θα φέρουν τρελά έσοδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν σταματήσεις να γράφεις ψέμματα , ίσως να πιστέψουμε ότι είσαι Παναθηναϊκός !!

    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι τις εποχές εκείνες δεν ήσουν Παναθηναϊκός !!!
    Αν θέλεις μας λες ποιους υποστήριζες !!
    Στα δύο ρόστερ που αναφέρεις υπάρχουν πάνω από 25 διεθνείς ποδοσφαιριστές που έπαιζαν στις εθνικές τους ομάδες ενώ φορούσαν και την φανέλλα με το τριφύλλι !!!
    Δεύτερο συμπέρασμα , λοιπόν, δεν γνωρίζεις την αξία των ονομάτων που αναφέρεις !!!

    Μήπως ξέρεις πόσους , εν ενεργεία , διεθνείς έχουμε σήμερα ;;;


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά !!!
    Τράβα δεν σε ποιους έδινε χορηγίες ο ... καρδούλας ,ενώ είχε γίνει μέτοχος στην ΠΑΕ , και ξαναέλα με τον ... κηδεμόνα σου !!


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εντελώς τυχαία !!!
    Μόλις έδειξε τον δρόμο στον κολλητό του , έγινε ... μπουχός !!


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQBKJd7NUJDOZ84Rnmpv3_EVzk_GBmV9eh1kaqHoInIC6D1zkxs

    https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuezT6RYyPeMaEuuHyctaXXfPtCOEpLvH1oaPUJkgz_UTTVpUb0w

    https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ_J3YbjOEcFgxbYR7qP_YRM5G1OfPPxMK24nDad35iN1jnWjr85w

    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSkhljKqlIyhGdFpKcJknJdExFSijfES2WEZTQG0cUTs96sblaX

    Από φωτογραφίες , όσες θέλεις ... και με νόημα !!!

    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για λέγε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ .
    Τι είδους χορηγίες ;
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ .
    Ποιος σε ποιον .
    Με ονόματα έτσι .


    Για πες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποιο από τα παραπάνω είναι ψέματα , οπαδέ του 1/12 και της συνδιοίκησης τζίγγερ - μήτσου - βδέλιτς - τουλούμπα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έλα , μη μου πεις ότι πέφτεις από τα σύννεφα και ακούς για πρώτη φορά ότι ο ΠΑΟΚ πήρε χορηγία από την Marfin ;;; Τότε , από το καλοκαίρι του 2008 και μετά !!!

    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η πολυμετοχικότητα δεν διαλύθηκε , ίσα - ίσα που σήμερα είναι πιο αντιπροσωπευτική !!! Όσοι μπήκαν το 2008 , συνεχίζουν να είναι μέτοχοι - το αν πάρκαραν ή όχι τις μετοχές τους είναι δική τους απόφαση , κανείς δεν μπορεί να τους εμποδίσει να λειτουργούν όπως νομίζουν - και να έχουν ΟΛΑ τα δικαιώματά τους !!
    Επίσης αντί για μια οικογένεια ( Βαρδινογιάννη ) , έχουμε - μέσω Π.Σ. 2012- πάνω από 7.500 μετόχους !!!!
    Το σημερινό γήπεδο , στην κατάσταση που είναι - με 16.000 καθίσματα , ηλεκτρονικό πίνακα , σύγχρονα δημοσιογραφικά , δύο σκέπαστρα και όλες τις άλλες βελτιώσεις σε σχέση με αυτό που υπήρχε το 1979 - έγινε με έξοδα της ΠΑΕ - στο μεγαλύτερο μέρος τους . ( Η Λάρισα δεν έχει γήπεδο στην ιδιοκτησία της , μάθε το ιδιοκτησιακό και μην λες τόσα ψέμματα).
    Όταν λες για ενοίκιο στην Παιανία εδώ και χρόνια , σε πόσα χρόνια αναφέρεσαι ;;; Ένα ή δύο ;; Εκτός αν εννοείς ότι εδώ και χρόνια πριν , πληρώθηκε κάποια σαιζόν ενοίκιο σε χώρο ιδιοκτησίας ιδιώτη , τον οποίο επί περίπου 30 χρόνια χρησιμοποιούσε η ΠΑΕ ΔΩΡΕΑΝ !!
    Και γιατί δεν οδηγήθηκε στο Πρωτοδικείο η ΠΑΕ ;; 54,3 % είχε 13 μέλη διόριζε στο Δ.Σ. , όποτε ήθελε την έστελνε Πρωτοδικείο !!! ( Σημ. Οι λιμανίσιοι και ο μέχρι πριν τρία χρόνια πρόεδρός τους - που τόσο θαυμάζαν κάποιοι - με διοίκηση πρωτοδικείου διοικούσε την ΠΑΕ gay-ρος για πολλά χρόνια !!!).
    Ετοίμασε μεγαλύτερο πανώ , για το επόμενο παιγνίδι στην Λεωφόρο , γιατί ο Αντρίκος - και λόγω ηλικίας - δεν είδε καλά το .. προχθεσινό ή δεν κατάλαβε ότι τον αφορούσε !!! Οι μοναδικές αλήθειες που γράφεις είναι ότι οι μέτοχοι σταμάτησαν να βάζουν χρήματα - εκτός αν είχαν την εντύπωση όταν ήρθαν ότι θα δώσουν ότι έδωσαν στην αρχή και μετά το καράβι θα πηγαίνει μόνο του - και ότι το γήπεδο της Λεωφόρου δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ εμπορικές χρήσεις - με εξαίρεση την μπουτίκ της ΠΑΕ !!
    Για την μαύρη τρύπα , ας δώσει η ΠΑΕ στην δημοσιότητα κατάλογο χρεών , να δούμε σε ποιους χρωστάει και ποιοι τους έφεραν αυτούς στην ομάδα και τους άφησαν απλήρωτους !!! Για την περυσινή σάρα και μάρα που έφεραν και τώρα δεν μπορούν να ξεφορτωθούν μάλλον ο Τζίγγερ τους φταίει , ε ;;;
    Υ.Γ. Αυτό το ένα δωδέκατο ( 1/12 ) πως σου ήρθε ;;; Τι θέλεις να πεις , δεν καταλαβαίνω !!!


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μάλιστα . Για τσέκαρε εδώ

    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=385365



    και προφανώς δε γούσταρα υην χορηγία βγενόπουλο στην μπουγάτασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η πολυμετοχικότητα με την αρχική μορφή φυσικά και διαλύθηκε . Όταν έβγαινε η ΠΡΑΣΙΝΗ και έλεγε άλλο μέτοχο πρόεδρο γλάστρα , όταν ο τσίκεν άφηνε υπόνοιες για άλλους μετόχους κτλ , η κατάσταση έγινε μπουρδέλο και κάποιοι φάγανε τόση λάσπη από την αυλή των τσάτσων που δεν ξανα βάλανε λεφτά . Παράδειγμα ο Ζολώτας που έχει βάλει κάτι λιγότερο από 10 "χαρτιά" και έβλεπε το όνομά του πρωτοσέλιδο στον Τουλούμπα να τον κράζει . Τα ίδια και για Ξυλά και σια . Μια χαρά καταλαβαίνεις καις το παίζεις χαλαρουά και ότι έχουμε 7500 μετόχους . Μονομετοχικός είναι πλέον ο Παναθηναϊκός και αυτό είναι ευθύνη κατά 90% του τσίκεν .

    Όσον αφορά την Λεωφόρο , εξαιτίας του τσίκεν βαρδηνογιάννη , φτάσαμε στο σημείο να αμφισβητούν την κυριότητά της .
    http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/312712/i-leoforos-den-anikei-ston-panathinaiko
    Η Λεωφόρος χάρις στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε τον περασμένο Ιανουάριο πήρε μια περίοδο χάριτος για 5 χρόνια . To " χώρος πρασινού" που οραματίστηνακ τα φιλαράκια του βαρδ. δεν έχει φύγει . Ντρέπεσαι να τα πεις αυτά εσύ που τα ξέρεις τατ ου γηπέδου ;
    με το νόμο Μπιρμπίλη που συμφώνησε να νομιμοποιηθεί το γκρέμισμα της Λεωφόρου και ο χαρακτηρισμός του ως χώρος πρασίνου, παρ' ότι δεν είχε εξασφαλιστεί η κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό τι έχεις να μας πεις ; Ποια πλευρά χαιρόταν και έκανε πάρτυ τότε μ' αυτό το νόμο ;
    Το γηπεδικό να θυμήσω ότι το ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο εγγυητής των επιτυχιών του κοκκαλιστάν , ο βαρδηνογιάννης και να τα αποτελέσματα . Εκτός και το γηπεδικό το ανέλαβε ο ... Δάβαρης και ο .. Πλυτάς ( που σκούξετε στην αυλή με αυτόν χαχαχα ) ΄.

    Το 2011 ο υπάλληλος του βαρδ. ο γόντικας είπε στο δσ ότι αξία ενοικίασης των εγκαταστάσεων ανέρχεται σε 1.3 εκατομμύρια ευρώ. Όσο για φέτος ο καπετάνιος του γλυκού νερού ζήτησε αυτό : http://www.pamesports.gr/244522/12-ekat-eyrw-enoikio-20-ekat-eyrw-gia-agora-ths-paianias από τον οικονομικά διαλυμένο Παναθηναϊκό . Για τόσο μίσος εναντίον του Παναθηναϊκού μιλάμε . Αν έχεις γενικά το ενοίκιο που πληρώθηκε ΌΛΑ αυτύ τα χρόνια , πόσταρέ το .

    Για τα μέλη γιατί λες ιστορίες ; H πλευρά Τζίκεν τότε ( 2012 ) διέδιδε πως η παραίτηση όλου του συμβουλίου προκλήθηκε από την αποχώρηση της Λομβάρδου. Κάτι τέτοιο διαψεύστηκε φυσικά από τα περισσότερα μέλη, αλλά και από την ίδια, που με δήλωσή της αποκάλυψε πως η σειρά των παραιτήσεων ήταν η εξής: Τζήμας, Χατζηνικολάου, Λουμίδης, Γόντικας και μετά τις ίδιας. Με 9 μέλη έμεινε το ΔΣ αλλά δεν τα λες αυτά ....



    Αυτά και τέλος δεν απαντώ ξανά . Κάλυψα τα πάντα πιστεύω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. http://www.piraeusbankgroup.com/el/investors/corporate-governance/board/bod-composition


    Δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχει η Τράπεζα Πειραιώς ,στο θέμα με τις χορηγίες από μετόχους της ομάδας , σε ανταγωνίστριες ΠΑΕ !!


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στο είπα και στα Πράσινα Νέα. Λίγα τα λόγια σου για την Λεωφόρο. Όποιος έχει λεφτά τα βάζει και την ανακαινίζει. Μόνο ο Αλ μπόρεσε να την αναγνωρίσει και να την κάνει γήπεδο από χώρο πρασίνου που ήταν , όταν κάποιοι άλλοι ήθελαν να την κατεδαφίσουν.



    Για τον Βοτανικό τα είπαμε στα Πράσινα Νέα. Δεν χρειάζεται περισσότερο να το συζητάμε , κανείς δεν τον θέλει.


    Την Λεωφόρο ο Τζίγγερ την έφτιαξε , -είναι σωστό αυτό- , από το χάλι που ήταν πριν. Εμένα μου φαίνεται μια χαρά με τους 16003 θεατές που έχει ως χωρητικότητα. Ειναι το 4 γήπεδο της Σούπερ Λίγκας σε χωρητικότητα και με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα που είναι από 13000 θεατές και κάτω. Μακάρι να ήταν 25000 θέσεων , αυτή την στιγμή λόγω κυρίως οικονομικού κόστους είναι δύσκολη η παραπέρα αυξησή της.


    Μου είναι πολύ προτιμότερη από το σχεδόν άδειο και παγερό ΟΑΚΑ. που πέρυσι μετα βίας είχαμε μαζέψει 8000 θεατές κατά μέσο όρο.


    Μια χαρά είναι η Παναθηναική Συμμαχία. Έφτασε τα 8000 μέλη και συνεχίζει. Αν δεν σου γουστάρει , ή είσαι άφραγκος τράβα παρακάλεσε τους αφέντες σου να σε βοηθήσουν. Εδώ μέσα μην μπαίνεις για να δηλητηριάσεις κόσμο με τις απαξιωτικές σου απόψεις. Γράψε ότι θες , όμως είναι χώρος οπαδών του Παναθηναικού και όχι κάποιων δήθεν που θέλουν να εκφέρουν την αιρετική άποψή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν κατάλαβα τι σε ενόχλησε από όσα έγραψα για την Λεωφόρο !!
    Η ΠΑΕ , κατ΄ αρχήν δεν έχει καμμία σχέση με το ιδιοκτησιακό της Λεωφόρου !!
    Στον ερασιτέχνη ανήκει , αυτός είναι υπεύθυνος να την διαχειριστεί κατά το δοκούν και να την "προστατεύσει" !!! Ο Αλ ως τι και με ποιο τρόπο την "αναγνώρισε" ;;; Νόθο το τέκνο είναι ;; Απ΄ ότι ξέρω εδώ και πάρα , μα πάρα πολλά , χρόνια γήπεδο είναι η Λεωφόρος !!! Εκτός αν πέρασες και είδες καμμιά πλατεία εκεί !!
    Τώρα , αν εσύ μένεις ικανοποιημένος η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα , να έχει το 4ο γήπεδο σε χωρητικότητα , δικαίωμά σου !!! Αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι οι υπόλοιποι να ασπάζονται την γνώμη σου και φυσικά να θέλουν και να απαιτούν κάτι καλύτερο !!
    Επίσης γήπεδα οι ομάδες δεν κατασκευάζουν ανάλογα με την περυσινή σαιζόν ,αλλά σύμφωνα με την δυναμική τους !!!
    Εγώ δεν παρακαλάω κανένα , λάθος κάνεις !! Άλλοι παρακαλάνε και επαιτούν τα χρήματα του κόσμου , για να το παίζουν πρόεδροι στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας!
    Αιρετικές απόψεις όπως ;; Θα αναφέρεις μία ;;


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φίλε , διάβασε προσεκτικά αυτά που θα σου γράψω. Ο Αλ έσωσε την Λεωφόρο που πήγαινε για κατεδάφιση. Πέρασε το νομοσχέδιο περί τροποποίησης του Π.Δ. περί Διπλής Ανάπλασης τον περασμένο Φλεβάρη. Την απόφαση για την κατεδάφιση της Λεωφόρου την είχαν συμφωνήσει με την ηγεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ τα αφεντικά σου , - ξέρεις ποιοί.

    Ο Αλ μπορεί να τον θεωρείς νόθο τέκνο , εσύ και τα αφεντικά σου , αλλά πρόταξε τα στήθη του ακόμη και για λογαριασμό του Ερασιτέχνη , που ήταν ο ιδιοκτήτης της Λεωφόρου και απέτρεψε την κατεδάφιση της. Πρίν 40 χρόνια πήγαιναμε με το αυτοκίνητο του πατέρα μου στην Κηφισιά και περνούσαμε σχεδόν κάθε Κυριακή από το γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας. Τότε ήταν γήπεδο , εδώ και καμιά δεκαριά χρόνια είναι αλάνα. Αυτό στο λέω για την σαχλαμάρα που έγραψες αν πέρασα από την Λεωφόρο και είδα πλατεία. Τα πράγματα αλλάζουν ανάλογα με τα θέλω του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ από μέρα σε μέρα.

    Εγώ είμαι ικανοποιημένος από την πρώτη ομάδα , τουλάχιστον , αν και χρεωμένος ο Παναθηναικός αγόρασε 12 παίκτες που πολλοί είναι διεθνούς επιπέδου , ενώ σε παλαότερες εποχές που δεν είμασταν χρεωκοπημένοι όπως π.χ. το 2005 , διώξαμε βασικούς παίκτες και αγοράσαμε Μπικόφκι , Ιρισμέτοφ , Μίτου και του κώλου τα εννιάμερα μετά συγχωρήσεως, σε εποχές μάλιστα Τσάμπιονς Λίγκ. Δες αναφορά στο σάιτ Αιώνια Πιστός.

    Όχι δεν θέλουμε κάτι καλύτερο , θέλουμε την Λεωφόρο μας όπως είναι , οι υπόλοποι που δεν την γουστάρετε , πείτε στα αφεντικά σας να σας φτιάξουν τον Νέο Βοτανικό , μιας και τώρα θα έχουν πολλά λεφτά από τις χορηγίες της ΕΠΟ.

    Ο Αλ συντηρεί ομάδα αγοραστικής αξίας 25 εκατομμυρίων ευρώ , και μάλιστα οταν η ΠΑΕ είναι χρεωκοπημένη. Όταν η ομάδα πήγαινε Του Λου και αγοράζαμε Μπικόφσκι , Μήτου , Ιρισμέτοφ και είχαμε αγοραστική άξια παικτών 10 εκτατομμύρια , αυτοί το έπαιζαν πρόεδροι στηριζόμενοι στην φήμη που είχαν από τα ΜΜΕ.

    Αιρετικές απόψεις: Βοτανικός γήπεδο , Παναθηναική Συμμαχία , Λεωφόρος και άλλα που δεν θέλω να αναφέρω με το όνομά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. http://www.youtube.com/watch?v=yNmQk1He1x4
    Αυτή είναι στήριξη !! Όχι υπόνοιες , στο .. δόξα πατρί !!

    Πόλεμο δέχτηκαν τα παιδάκια από τις εφημερίδες και ... λάκησαν !!!
    Φαντάσου να τους έβριζε εν χορώ ολόκληρη εξέδρα τι θα έκαναν !!!


    Στο πρώτο link που αναφέρεις , διαβάζω για το υπουργείο ΠΕ.ΚΑ. , τον Δήμο Αθηναίων , τον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Παναθηναϊκό και τον Οργανισμό Αθηνών !!! Τώρα που είδες τον Τζίγγερ , και δεν ξέρω και δεν μπορώ να σε βοηθήσω !! Τα οράματα ελεύθερα είναι !!


    Το γήπεδο , αν δεν το ξέρεις , σήμερα κατασκευάζεται και κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει !!! Τώρα αν η ΠΑΕ σε συνεργασία με τον ερασιτέχνη ΔΕΝ θέλουν διότι δεν μπορούν να το φτιάξουν ,και σε αυτό ο Τζίγγερ φταίει ;;; Ή πρέπει να τους στείλει καμμιά εκατοστή εκατομμύρια ευρώ , για να τον βρίζουν περισσοτερο ;;


    Μια χρονιά είναι γνωστό ότι πληρώθηκε ενοίκιο από την ΠΑΕ !!! Τις πολλές που τις είδες ;;; Όσο για το πόσα ζητάει σήμερα ένας ιδιώτης , που ΚΑΜΜΙΑ πλέον σχέση δεν έχει με την ΠΑΕ , για την περιουσία του ,εμένα δεν με ενδιαφέρει !!!


    Τελικά πήγαμε πρωτοδικείο ;;
    Εάν όχι , ποιος μας ... έσωσε ;;


    Υ.Γ. Έμεινε με 9 μέλη η ΠΑΕ και δεν μπόρεσε ο ... πολυχρονεμένος να βάλει τον οβολό του στην ΑΜΚ !! Στην τελευταία ;;; Κράταγες και συ το πανό που τον έψαχνε;;



    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εγώ διαβάζω προσεκτικά , εσύ δεν το κάνεις !!!

    Έγραψα εγώ ότι ο Αλ είναι νόθο τέκνο ;;; Να προσέχεις τις ημερομηνίες στα χάπια σου , όλα έχουν ακριβή ημέρα λήξης , μετά η κατανάλωσή τους επιφέρει παρενέργειες!!

    Επίσης έχεις ασφαλείς πληροφορίες ότι ορκίστηκε βουλευτής ο Αλ , εκτός από ...βολευτής στην θέση του προέδρου της ΠΑΕ ;; Ή μήπως έγινε υπουργός ;;;

    Διότι , από τα λίγα που γνωρίζω , αυτοί έχουν το δικαίωμα να καταθέτουν νόμους προς ψήφιση ,στο Ελληνικό κοινοβούλιο !! Εκτός αν κάτι έχει αλλάξει στο Σύνταγμα ( της Ελλάδος , όχι την γνωστή πλατεία ) και δεν το εμαθα !

    Αυτό για συμφωνία ΥΠΕΧΩΔΕ με κάποια ... αφεντικά μου ( αυτοαπασχολούμενος είμαι - άρα δεν έχω από αυτά ) για γκρέμισμα της Λεωφόρου ( αυτό έχει αποφασιστεί από το 2006 ) δεν τα καταλαβαίνω !! Έχεις κάποια έγγραφα ή επίσημες ανακοινώσεις ή της φαντασίας σου είναι και αυτή η συμφωνία ;;

    Το 2004-05 το ρόστερ της ομάδας ήταν το παρακάτω !!

    Κωνσταντίνου, Βύντρα, Μπασινάς, Παπαδόπουλος, Μόρις, Γκονσάλες, Μινχ, Κωνσταντινίδης, Γκούμας, Μάριτς, Γκαλίνοβιτς, Σκάτσελ, Κώτσιος, Χαραλαμπίδης, Σαπάνης, Γκέκας, Ολισαντέμπε, Κυργιάκος, Βόουτερ, Χαλκιάς, Άντριτς, Μπικόφσκι, Σανμαρτεάν, Μίτου, Ρουμπάκης, Ντεμπά, Άντερσον

    Το 2005-06 το ρόστερ της ομάδας ήταν το παρακάτω !!

    Γκαλίνοβιτς, Γκέκας, Γκονσάλες, Χαραλαμπίδης, Παπαδόπουλος, Μόρις, Βύντρα, Μάντζιος, Γκούμας, Τζιόλης, Σέριτς, Μπίσκαν, Δάρλας, Κώτσιος, Νίλσον, Κονσεϊσάο, Λεοντίου, Άντριτς, Τόργκελε, Βόουτερ, Ολισαντέμπε, Θεοδωρίδης

    Δεν νομίζω ότι αντέχουν σε καμμία σύγκριση με το σημερινό !!! ( Και δεν βλέπω και κανένα Ιρισμέτοφ!). Τώρα που είδες εσύ ότι αυτοί είχαν αξία 10 εκ ευρώ , ενώ οι σημερινοί έχουν 25 εκ ( !!!!!!!! ) δεν ξέρω !! Αν ισχύει πάντως το 25 εκ , ας τους πουλήσει , ξεχρέωσε !!!

    Εσύ θέλεις την Λεωφόρο , εγώ θέλω ένα μεγάλο και σύγχρονο γήπεδο !!! Είναι θέμα αντίληψης και των καιρών και των μεγεθών !!

    Αιρετικές απόψεις είναι αυτές του στύλ " Η ΠΑΕ κάνει ότι θέλει στο γήπεδο που ανήκει στον ερασιτέχνη" !! Τα "Βοτανικός γήπεδο , Παναθηναική Συμμαχία , Λεωφόρος " δεν συνιστούν αιρετικές απόψεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΧΑΣΕΣ το νόημα του θεματος φιλε μου ανοιξε τα ματακια σου και δες σε τι αναφερομαι.....να σου ξαναθυμίσω λοιπον οτι η κουβεντα γινετε για της εποχες με τα ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ και αν θα θυμασαι καλα γιατι το παιζεις κ εξυπνος Μπασινα Καραγκουνη Φυσσα και λοιποί διεθνής επαιζαν στον παναθηναικο για ενα κομματι ψωμι με συμβολαια 100 και 150 χιλ ευρο ισως και λιγοτερα.....ο αγαπημενος σου προεδρος βαφτιζε παιχταραδες κατι απιστευτους αμπαλους τυπους .Πες μας εσυ λοιπον που ξερεις , ποδοσφαιριστες απο το 98' μεχρι το 2008 να θυμηθουμε και εμεις βρε αδερφε την αξια τους........ Βεβαια αν σε μερικα χρονια το μισο σημερινο ροστερ του παναθηναικου παιζει στην εθνικη θα κανουμε την γνωστη ελληνικη κολοτουμπα κ ολα θα ειναι καλα και θα εισαι ξανα υπερήφανος Παναθηναϊκός με διεθνεις παιχτες ..


    Υ.γ υπαρχουν τελικα και αυτοι οι Παναθηναικοι που δεν τους ενδιέφερε τα παρει τιτλους οι ομαδα παρα μονο ποσοι διεθνεις παιζουν σε αυτοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πρώτα γράφεις την ... λαλακιούλα σου , γιατί δεν διάβασες αυτό που έγραψα - αλλά διάβασες αυτό που ήθελες , εν συνεχεία συνεχίζεις να λες για "αφεντικά" μου ( υποννοώντας σαφέστατα ότι δεν εκφράζω προσωπικές μου απόψεις , αλλά μεταφέρω - επ΄ αμοιβή - γνώμες τρίτων ) , ενώ σου είπα ότι είμαι αυτοαπασχολούμενος και στο τέλος μου γράφεις να προσέχω και τις εκφράσεις μου !!! Θα το προσπαθήσω , εγώ δεν είμαι καραγκιόζης !!
    Όπως κατάλαβα φέτος έχουμε ομάδα αντίστοιχη αυτής του 2007-08. Οπότε , μιας και εκείνο το πρωτάθλημα το έχασε ο ... ανίκανος , εκεί στο τέλος στα ματς με Ξάνθη και ΟΦΗ , φέτος ο ... ικανός δεν πιστεύω να το χάσει και αυτός !!!
    Επίσης μιας και η Εθνική του Euro2004 είχε σαν βάση τους παίκτες που αναφέρεις παραπάνω , και αφού το φετεινο ρόστερ είναι κατά 70% μεγαλύτερης αξίας , μάλλον δεν μας ξεφεύγει το Παγκόσμιο της Βραζιλίας !!!

    Υ.Γ. Αφού ο ΑΛ ( μόνο με κεφαλαία από δω και πέρα σε τέτοια προσωπικότητα ) έχει τόσες διασυνδέσεις και περνάει νόμους , δεν κάνει κάτι και για την διαιτησία ;;;

    ΣΗΜ. Εκτός συναγωνισμού , το κορυφαίο κείμενο-σχόλιο που έχω διαβάσει εδώ και καιρό !!!

    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. παλι απαντηση δε περνω για τα ποσα χρηματα εβαζε η αγαπημενη σου οικογενεια στην ομαδα αυτα τα χρόνια κ με τη συμβόλαια ειχε τους διεθνεις...καλες οι πορειες και οι νικες που μου λες δε λεω (γεμιζαν και τα ταμεια της ΠΑΕ βεβαια με μπολικο χρημα.Που να πηγαν αραγε τοσα εσοδα? για πες μας εσυ που ολα τα ξέρεις) αλλα αυτα φιλαρακο ειναι για τα λεμε στους γαυρους και να ξεχναμε τα χρονια ξηρασιας χωρις ουτε ενα τιτλο....Και κατι τελευταίο,θα ξερεις βεβαια σαν γνησιος παναθηναϊκός που εισαι οτι η αγαπημενη σου οικογενεια παρελαβε εναν παναθηναικο ΠΡΩΤΟ σε τιτλους και με παρακαταθήκη εναν τελικο Ευρώπης... Θύμισε μας λοιπον φωτινε παντογνώστη σε τι κατασταση αφησε την ομαδα 32 χρονια μετα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τηλέφωνο χρησιμοποιείς στην ζωή σου ;;;
    Μόλις τα ακούμπησες στον ... Κρόκους !!


    Υπήρχαν και κάτι παικτάκια ακόμα μεταξύ 2000-2004 , τα οποία φυσικά θα έδεναν τα παπούτσια του Κλωναρίδη , αν υπήρχαν και σήμερα στο ρόστερ !!!
    Κάτι Βαζέχα , Βλάοβιτς , Γκαλέτο , Σάριτς , Μπόατεγκ , Κόλκα , Μικάελσεν , Μάριτς , Σανμαρτεάν και η μισή Εθνική Ελλάδος , δηλαδή άλλη μια δεκάδα τουλάχιστον !!!


    Τώρα τα άλλα για γήπεδα που παίζει η εθνική ομάδα , μένουν ασχολίαστα ... δεν χρειάζεται . Ενημερωτικά πάντως το ... τηγάνι ανήκει κατά 50% σε εταιρεία συμφερόντων Μαρινάκη ( κάτι αντίστοιχα με την Παιανία τόσα χρόνια - ανήκε σε μέτοχο της ομάδας και όχι στην ομάδα !!! ) και κατά 50% στο ελληνικό δημόσιο μιας και έχει κατασχεθεί από αυτό το μερίδιο του Λαυρεντιάδη !!



    Ο ΑΛ αν μπορέσει φέτος να σπάσει το περυσινό ρεκόρ του -35 , θα σου αρέσει ακόμα περισσότερο φαντάζομαι !!!


    Περιμένω και άλλα θεϊκά του τύπου παίκτες με αγωνιστική αξία , αλλά όχι αγοραστική !!!


    Αν υπάρχει η δυνατότητα να πουληθούν οι σημερινοί ποδοσφαιριστές και να εισπραχθούν 25 εκ , ο ΑΛ κάνει το μεγαλύτερο έγκλημα που δεν προχωράει , ώστε αύριο να έχει μια ομάδα καθαρή από χρέη !!!


    Διεθνείς ποδοσφαιριστές τώρα καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν έχει η ομάδα !
    Για να μην συνδιαλέγονται με τον.. Σαρρή !!!


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρώτησες κάπου για τα χρήματα που έμπαιναν στην ΠΑΕ , και δεν το βλέπω ;;;
    Οι απορίες σου στους ισολογισμούς της ΠΑΕ !!!
    Θα τους βρεις στο διαδίκτυο !!
    Το 1979 παρέλαβαν μια ομάδα που ήταν 5η και εκτός ευρωπαϊκών αγώνων την προηγούμενη σαιζόν και είχε ένα τίτλο τα τελευταία 7 χρόνια !!! Τα χρέη δε που ανέλαβε ήταν τουλάχιστον 30 εκ !!! Η ομαδάρα που σάρωνε τίτλους για 13 χρόνια είχε τελειώσει - αγωνιστικά- από το 1972 !!!
    Η παρακαταθήκη του τελικού αξιοποιήθηκε στο έπακρο κάνοντας την ομάδα Panathinaikos και τον κόσμο του να τραγουδάει " Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ " !!!
    Και για να καταλάβεις την διαφορά , τελικό έπαιξε και το 1979 η Μάλμοε !!!
    Το 2011 την άφησε με ένα σωρό υποψήφιους εκτοξευτές στην μετοχική της σύνθεση , ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά την ομάδα και θα την πάνε εκεί που την αξίζει και όχι εκεί που την είχαν αυτοί οι .. άχρηστοι 32 χρόνια !!!


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το αστείο σου είναι μάπα.

    Το είπες και εσύ , ήταν παικτάκια. Ο μόνος που ήταν καλός και παρέλειψα να τον αναφέρω ήταν ο Γιαν Μικάελσεν. Ο Βαζέχα ήταν το 2000-2004 γέροντας , εφόσον ήρθε στα 27 του χρόνια το 1993 , αν δεν κάνω λάθος , στον Παναθηναικό , ο Βλάοβιτς ήταν παλιά καραβάνα της Εθνικής Κροατίας , -καλός παίκτης αλλά καμμία σχέση με Πράνιτς-, ο Γκαλέτο δεν ακούμπησε μπάλα , ο Σάριτς τον ξεφώνιζε όλη η Λεωφόρος ,ο Κόλκα ήταν σχετικά καλός , ο Μάριτς δεν ακούμπησε μπάλα , ο Σαμαρτεάν πεσκέσι του Ιλιέσκου για τα πετρέλαια που έφερναν από την Ρουμανία οι αφεντάδες σου. Α ξέχασα , μήπως έφεραν στον Παναθηναικό τον Μαραντόνα των Βαλκανίων από την Ρουμανία;

    Για τα άλλα γήπεδα που παίζει η Εθνική ομάδα δεν έκανα ουδεμία αναφορά. Τα περί τηγανιού , Μαρινάκη & Λαυρεντιάδη δεν με ενδιαφέρουν. Λεωφόρος και ξερό ψωμί.

    Αν το σπάσει , θα είναι ένα ευχάριστο γεγονός. Εδώ φαίνεσαι πόσο ραγιαδάκος είσαι.

    Δεν θα κάνει αυτό που γράφεις ο Αλ , γιατί αν το κάνει , θα ξεφτυλιστεί στους οπαδούς μας. Αυτό θέλουν οι αφεντάδες σου , τρελαίνονται να ξεφτυλιστεί ο Αλ και να φανούν ότι ήταν οι μοναδικοί σωτήρες και οι παντοτινοί ιδιοκτήτες της ΠΑΕ.

    Αυτό που έκανε ο δικός σου ήταν απαράδεκτο , έγινε ρεντίκολο των σκυλιών , αντί να βοηθήσει και να συμφωνήσει με τον Αλ τον περασμένο Μάιο σε μια λογική τιμή ενοικίου της Παιανίας , έστω λέγω εγώ στο ποσό 500 χιλιάδων ευρώ τον χρόνο , προτίμησε αυτούς που τον ταπείνωναν.

    Αν κάνω κάποιο λάθος την στιγμή που γράφω και αντί για αγοραστική αξία βάλω αγωνιστική , νομίζω ότι κάποιος νοήμων άνθρωπος θα καταλάβει τι εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δεν είναι αστείο !

    Είπαμε παικτάκια ήταν !!! Μπεεεεεεεεεε!

    Ε , όχι δεν σε ενδιαφέρουν !! Πρώτα γράφουμε πατατιά και μετά δεν μας ενδιαφέρει !!

    Σωτήρες λέμε υπάρχουν πολλοί !! Ψάξε λίγο στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ , εκεί είναι !!

    ( Στο πανώ ακόμα δεν απάντησαν ;;; ).

    Κτηματομεσίτης ή λογιστήςείσαι ;;; Για να κρίνεις λογική μια τιμή προπονητικού , με κάτι τέτοιο πρέπει βγάζεις το ψωμί σου !!

    " Την ομάδα του 2000~2004 την θεωρώ εξαιρετική. Η ομάδα στηρίχθηκε σε
    παιδια από τις Ακαδημίες της ομάδας και από άλλους νέους ηλικιακά
    παίκτες που και αυτοί ήρθαν από μικρές ομάδες. Η αγοραστική αξία των
    παικτών ήταν χαμηλή με μόνες εξαιρέσεις τους Κωνσταντίνου , Σόουζα ,
    Λυμπε , Έκι , Ολιζαντέμπε και Χένρικσεν. ............ Το ότι πήρε το EURO 2004 , αυτό οφείλονταν στην αγωνιστική αξία των παικτών και δη αυτών του Παναθηναικού."


    Έλα κάνε μια κωλοτούμπα πάλι !!! Εσύ γράφεις για χαμηλή αγοραστική αξία αλλά υψηλή αγωνιστική !!! Που έκανες λάθος ;;; Μια χαρά τα έγραψες !!!
    Εκτός αν ήθελες να γράψεις για ποδοσφαιριστές με χαμηλή αγοραστική αξία που γινόταν υψηλή όταν έπαιζαν στην εθνική ομάδα και ξαναγινόταν χαμηλη όταν γύριζαν στον Παναθηναϊκό !!
    Το πολύ σανό αυτά έχει !!! Τα βλέπαμε στον Πειραιά και τα λέγαμε ότι ανηφορίζουν προς Λεωφόρο , αλλά δεν μας πιστεύατε !!! Μπεεεεεεεεεεεεε


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Είχαν υψηλή αγωνιστική αξία οι παικτες που προέρχονταν από τις Ακαδημίες και κάποιοι λίγοι που αγοράστηκαν σχετικά ακριβά από την ΠΑΕ. Οι παίκτες που προέρχονταν από τις Ακαδημίες είχαν μικρή αγοραστική αξία , μέχρι το Γιούρο του 2004. Μετά τους γνώρισαν οι απέξω και έφυγαν από τον Παναθηναικό. Η ΠΑΕ κανέναν δεν κράτησε. Το 2005 η ομάδα στηρίχθηκε σε Εκι , Κωνσταντίνου , Παπαδόπουλο. Οι υπόλοιποι ,ο Μπασινάς , ο Καραγκούνης , ο Φύσσας , ο Κυριάκος , ο Νικοπολίδης , ο Σειταρίδης , ο Λύμπε έφυγαν. Η ΠΑΕ δεν μπόρεσε να κρατήσει κανέναν από αυτούς.

    Δεν έχω κάνει καμία κωλοτούμπα , στο εξήγησα αναλυτικά στην προηγούμενη παράγραφο.

    Επίσης ουδεμία σχέση έχω με τους πολυμετοχικούς και θεωρώ την στάση τους απαράδεκτη ως προς τον Παναθηναικό.

    Νομίζω ότι εξαντλήσαμε το θέμα , εγώ αγαπώ Αλ , εσύ τα αφεντικά σου , ας αφήσουμε τους αναγνώστες να κρίνουν.

    Καλό σου Βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το λάθος που επικαλέστηκες , που το έκανες τελικά ;;; Σε ποια φράση σου ήθελες να γράψεις "αγοραστική" και έγραψες "αγωνιστική" ;;;
    Και όταν μια ΠΑΕ δημιουργεί ποδοσφαιριστές με αγοραστική αξία , δεν μετράει ;;;


    Πάλι μπερδεμένα τα γράφεις !!
    Όταν λες 2005 σε ποια σαιζόν αναφέρεσαι ;; 2004-05 ή 2005-06 ;;
    Το 2004-5 ήταν ο Μπασινάς , το 2005-6 δεν ήταν ο Κωνσταντίνου !!! Ο Καραγκούνης είχε πάει στην Ίντερ από το 2003 !!!
    Κουράστηκα , περασμένη η ώρα , μαθήματα τέλος !!!


    Εσύ αγαπάς τον ΑΛ , εγώ τον Παναθηναϊκό !!!


    Καλό ξημέρωμα !!


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μαθήματα από εσένα δεν δέχομαι. Αρκετά τράβηξε το αστείο σου , δεν θα μου βγείς και από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. http://www.youtube.com/watch?v=bZSUhEFwQbM

    Αυτή είναι στήριξη !! Όχι υπόνοιες , στο .. δόξα πατρί !!

    Πόλεμο δέχτηκαν τα παιδάκια από τις εφημερίδες και ... λάκησαν !!!

    Φαντάσου να τους έβριζε εν χορώ ολόκληρη εξέδρα τι θα έκαναν !!!

    Στο πρώτο link που αναφέρεις , διαβάζω για το υπουργείο ΠΕ.ΚΑ. , τον Δήμο
    Αθηναίων , τον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Παναθηναϊκό και τον Οργανισμό Αθηνών !!! Τώρα που
    είδες τον Τζίγγερ , και δεν ξέρω και δεν μπορώ να σε βοηθήσω !! Τα οράματα
    ελεύθερα είναι !!

    Το γήπεδο , αν δεν το ξέρεις , σήμερα κατασκευάζεται και κανείς δεν μπορεί
    να το σταματήσει !!! Τώρα αν η ΠΑΕ σε συνεργασία με τον ερασιτέχνη ΔΕΝ θέλουν
    διότι δεν μπορούν να το φτιάξουν ,και σε αυτό ο Τζίγγερ φταίει ;;; Ή πρέπει να
    τους στείλει καμμιά εκατοστή εκατομμύρια ευρώ , για να τον βρίζουν περισσοτερο
    ;;

    Μια χρονιά είναι γνωστό ότι πληρώθηκε ενοίκιο από την ΠΑΕ !!! Τις πολλές που
    τις είδες ;;; Όσο για το πόσα ζητάει σήμερα ένας ιδιώτης , που ΚΑΜΜΙΑ πλέον
    σχέση δεν έχει με την ΠΑΕ , για την περιουσία του ,εμένα δεν με ενδιαφέρει !!!

    Τελικά πήγαμε πρωτοδικείο ;;

    Εάν όχι , ποιος μας ... έσωσε ;;

    Υ.Γ. Έμεινε με 9 μέλη η ΠΑΕ και δεν μπόρεσε ο ... πολυχρονεμένος να βάλει τον οβολό του στην ΑΜΚ !! Στην τελευταία ;;;
    Κράταγες και συ το πανό που τον έψαχνε;;

    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σαιζόν να έχει η ομάδα στο ρόστερ Εκι , Παπαδόπουλο , Κωνσταντίνου και να μην έχει Μπασινά ΔΕΝ υπάρχει !!! Αποφάσισε σε ποια σαιζόν αναφέρεσαι και μετά έλα να σου δώσω το ... πτυχίο !!!


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Επειδη το εχω διαβάσει 45 φορες ..και ειπα τη μια δε θα σχολιασω..την αλλη δε θα σχολιασω..αλλα τοσο μπουρδολογια πραγματα δεν αντεχεται..Λεει λοιπον και ξαναλεει ..για 20 εκατομμυρια αξια της φετινης ομαδας ..Kατι που ειδε στο γνωστο site transfermarkt..Eπειδη ομως απο μπαλα ειναι οπως ο ΑΛαφουζος και τη βλεπει σαν βομβα..δεν γνωριζει οτι αυτο το site κανει ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ στην αξια των παιχτων καθαρα προσωπικες και τις γράφουνε ελευθερα ατομα . Ειναι free το site και μπορω και εγω να παω να αλλαξω χαρακτηριστικα.Ένα το κρατούμενο ..


    Πάμε στο παρακάτω.. Μέσα σε αυτη τη τρομερη αξια παιχτων ..αυτοι που έχουνε το συγκεκριμενο site εξακολουθουν να εχουνε μεσα τον Κουινσι ( 1.750.000 ) η αξία του και καλα... 1.500.000 του Πιντο ( και καλα )1.250.000 η αξια του Τοτσε ( και καλα ) 700.000 του Βελασκεζ η αξια . Δηλαδη απο τα θεωρούμενα 21 εκατομμυρια που εχει ως ΕΚΤΙΜΗΣΗ αξιας το site ..αν αφαιρεσουμε τους παιχτες που δεν υπολογιζονται γιατι ΔΕ ΒΡΗΚΑΝ ΟΜΑΔΑ παμε περιπου στα 5 εκατομμυρια... Αρα η ΕΚΤΙΜΗΣΗ αξιας του ροστερ ειναι 16 εκατομμυρια..δηλαδη οσο ακριβως ειναι η ΕΚΤΙΜΗΣΗ αξιας του ροστερ του Αστερα Τριπολης και ελαχιστα πιο πανω απο τον Ατρομητο !! Οτι ο Ολυμπιακος εχει ΕΚΤΙΜΗΣΗ αξιας 68 εκατομμυρια και ο Παοκ 50 εκατομμυρια..για τον κυριο αυτον ειναι ψιλα γραμματα..


    Λοιπόν για όσους δεν πιστεύουν οτι η μπαλα ειναι βομβα και εχουνε μια αλφα επαφη με την πραγματικοτητα..η αξια της ομαδας φετος ειναι οσο το αγωνιστικο μπατζετ και ειναι 5 εκατομμυρια οποτε λιγο η μπουρδολογια να κοπει..Γιατι με το μάτωμα του Αλαφουζου που συντηρει ομαδα 20 εκατομμυριων..θα με παρουνε τα ζουμιά.. Τι και αν ακομα ψάχνουμε να δούμε τελικά ποσα εβαλε..και τι γινεται με αυτο το δάνειο..εκει ο συγκεκριμενος κυριος προπαγανδιζει για αξια 20 εκατομμυριων !!!! Ε εχει και η μπουρδολογια και τα ορια της .. Δεν ηθελα να το πω αλλα το εχω διαβασει ισα με 20 φορες σε διαφορετικα τοπικς και δεν αντεχα..


    Γενικοτερα εχει πεσει πολυ μπουρδα απο τα σχολια στη συγκεκριμένη ανάρτηση..
    Μετά κάθονται και λενε μερικοι οτι δεν ειχαμε ομαδα..καλη το 2004 η οτι ο Βαζεχα ηταν γερος ..Εντάξει και η βλακεία έχει όρια ρε παιδιά μαζευτειτε λίγο..Αφήστε που ειναι εντελώς παράλογο να κάθεστε και να μαλώνετε για πράμματα που πλεον ειναι παρελθον . Και σε κάθε περιπτωση αμα γουσταρετε τοσο συγκρισεις καλως κακως τα περισινα αρνητικα ρεκορ δε τα ειχαμε το 2004 ούτε το 2005 ούτε το 2006 ουτε το 2007 ουτε το 08 .. Τωρα αν σε καποιους δεν αρεσε ο Μπασινας ο Καραγκουνης και ο Φουφουτος περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Την περίοδο 2004 - 2005 η ομάδα στηρίχθηκε σε αυτούς που σου έγραψα , δηλαδή στον Εκι στον Παπαδόπουλο και στον Κωνσταντίνου. Δεν σου έγραψα τίποτα για τα μέλη που αποτελούνταν το ρόστερ του Παναθηναικού, αλλά σε ποιούς παίκτες στηρίχθηκε η ομάδα. Έτσι και αλλιώς ο Μπασινάς δεν υπήρχε , μιας και τα αφεντικά σου μόλις έμαθαν τις απαιτήσεις του , τον έβαλαν στην απομόνωση να προπονείται μόνος του και να χτυπάει την μπάλα σε ένα τοίχο για τιμωρία.


    Δεν φταίω εγώ που είσαι χαζός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Συμμετοχές Μπασινά την περίοδο 2004-05 ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΙΣ και 3 ΓΚΟΛ !!!
    Φαντάσου και να υπήρχε Μπασινάς αυτή την περίοδο !!!
    Ίσα με 300 συμμετοχές θα έκανε !!! Keep walking με ψέμματα !!!



    Για το ποιος είναι χαζός , δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο !!


    Υ.Γ. Τελικά το λάθος με την "αγωνιστική" αξία που το έκανες ;;; Το βρήκες ή το ψάχνεις ακόμα ;;;


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΟΡΤΆΣΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΗ (7 ΟΛΑ Κ ΟΛΑ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΚΑΛΑ...7 ΣΕ 32 ΧΡΟΝΙΑ ) ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ...ΕΥΤΥΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ,Ο ΟΓΚΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΛΙΓΑ ΚΑΡΚΙΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ Κ ΑΥΤΑ... ΠΑΡΕ ΤΑ 7 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ,ΤΗΝ ΓΗΠΕΛ ΒΑΛΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Άκου μεγάλε !!
    Εγώ έχω τα ούμπαλα και απαντώ στις ερωτήσεις σου !
    Εσύ πας από το ένα θέμα στο άλλο , διότι μάλλον το μόνο που διαθέτεις από ούμπαλα είναι αυτά που σου βουλώνουν τρύπες !!! Άιντε παλιοαδελφή που θα με ονομάσεις και "καρκίνωμα" !
    Πρώτη φορά βλέπω να φεύγει ο όγκος από τον ασθενή και αυτός αντί να "πετάει" ,,, βουτάει !!! Να μαζευτείτε , να βρείτε και αυτούς που ψάχνεται με τα πανώ σας και να πάτε , όχι στο διάολο ,αλλά όσο ακόμα πιο μακρυά γίνεται !!!
    1979 + 32 = 2011

    84 , 86 , 90 , 91 , 95 , 96 , 04 , 08 . Όσες φορές και αν τα μετρήσω 8 τα βγάζω !!!
    Ποιο από όλα σε έχει πονέσει περισσότερο και το ξεχνάς ;;;
    Η ΓΗΠΕΛ , επειδή εκτός των άλλων , είσαι και άσχετος , ανήκει κατά 100% στην ΠΑΕ !!
    Τα υπόλοιπα , αν είσαι σκυμμένος - για να μην κουράζομαι ιδιαίτερα - στα βάζω εκεί που ξέρω πολύ ευχαρίστως !!!


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δες τον ισολογισμό της χρονιάς 2007-08 και την μεταβολή του μετοχικού κεφαλαίου , εντός της χρήσης ,πριν την ΑΜΚ του 2008 . Σχεδόν 11,5 εκ ευρώ ήταν η ΑΜΚ !!

    Εγώ δεν έκανα καμμία αναφορά στα οικονομικά !!! Εσύ το ξεκίνησες !! Μην ξεχνιέσαι !

    Ρωτάς

    Γιατί υπέστη το κραχ η ΠΑΕ; ( Λόγω μη κάλυψης των ανοιγμάτων μέσω ΑΜΚ)
    Λογώ σπαταλών σωστά; ( Αυτό δεν είναι ερώτηση , θέση είναι )
    Πόια σαιζόν υπήρχαν χρέη στην ΠΑΕ και με τι άνοιγμα; ( Σου απάντησα αναλυτικότατα , ανά έτος )

    Λοιπόν σε τι θέλεις απάντηση ;; Έχεις κάνει και άλλες ερωτήσεις και δεν τις βλέπω ;;

    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μπορείς να μου πεις από που διάβασες ότι ο Τζίγγερ κάλυψε μέσω αμκ άνοιγμα 11.5 εκατομμυρίων πριν μπουν οι πολυμετοχικοί; Γιατί αυτό σημαίνει ότι οι πολυμετοχικοί δεν κάλυψαν με την ΑΜΚ και τα λεφτά που έβαλαν καμία τρύπα και όλα τα λεφτά που μπήκαν εκείνο το καλοκαίρι πήγαν στα της ομάδας και όχι σε ζημίες της προηγουμένης περιόδου,
    Δεν ειρωνεύομαι. Απλά θυμάμαι διαφορετικά νούμερα και για αυτό ζητάω να μου στείλεις το λινκ.


    Σχετικά με το κραχ. Άρα θεωρείς πως η ΠΑΕ το υπέστη επειδή οι μέτοχοι δεν καλύπταν τα ανοίγματα με τις ΑΜΚ και όχι επειδή σπατάλησε λεφτά ο Πατέρας. Σωστά κατάλαβα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μπορείς να βρεις τους ισολογισμούς της ΠΑΕ ή θέλεις βοήθεια ;
    http://www.express.gr/misc/legal/1003oz_200804141003.php3?keimeno=%E5%EB%E1%E9%F9%ED&submit=%A0%A0%C1%ED%E1%E6%DE%F4%E7%F3%E7%A0%A0&what=comp_name
    Στο πεδίο αναζήτησης επιλέγεις , αντί για την επωνυμία που εμφανίζεται , ΑΡΜΑΕ και δεξιά βάζεις τον ΑΡΜΑΕ της ΠΑΕ (99126).
    Σου ανοίγει καρτέλλα με τους ισολογισμούς
    Πας σε αυτόν του 2008 ( Νο5 ). Τον ανοίγεις . Τερμα δεξιά επάνω έχει το ΠΑΘΗΤΙΚΟ
    Εκεί θα δεις το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο του 2008 , το μετοχικό κεφάλαιο που οφείλεται ( από την ΑΜΚ του 2008 ) και είναι περίπου 25,6 εκ ευρώ ( διατέθηκαν σε εκείνη την ΑΜΚ περίπου 8,5 εκ μετοχές προς 3 ευρώ η μία ) και ακριβώς από κάτω η διαφορά υπέρ το άρτιον που προσθέτει άλλα 38,9 εκ ευρω στο Μετ. Κεφ. ( σύνολο αυτών των δύο τελευταίων ποσών 64,5 εκ ευρώ - όσο η ΑΜΚ του 2008 ).

    Σχετικά με το κραχ.
    Μισοσωστά κατάλαβες !!! Το γεγονός ότι δεν καλύφθηκαν τα ανοίγματα , μέσω ΑΜΚ , από τους μετόχους , δεν αναιρεί το γεγονός της σπατάλης χρημάτων !!
    Αυτά όμως συμβαίνουν όταν την οικονομική διαχείριση την έχει , εν λευκώ , κάποιος που κατέχει το 5% των μετοχών !!! Δεν βλέπω να πολυστεναχωρήθηκε για την διαχείρησή του ,και στις ΑΜΚ μετά από το 2010 είναι εξαφανισμένος !!! Ούτε το ποσοστό του έβαλε στην τελευταία !!!
    Σπαταλήθηκαν λοιπόν τα χρήματα από την διαχείρηση του Πατέρα , δεν κάλυψαν οι μέτοχοι τα ανοίγματα , είχαν λιγότερα από τα προσδοκόμενα έσοδα από την Ευρώπη , και ήρθε και έδεσε το ... γλυκό !!

    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Άρα οι ζημίες της αγωνιστικής περιόδου καλύφθηκαν απο τα λεφτά που μπήκαν από την ΑΜΚ της πολυμετοχικότητας ή πριν την ΑΜΚ είχε προηγηθεί άλλη που έβαλε μόνο η οικογένεια λεφτά;


    Σχετικά με το κραχ.
    Άποψη μου είναι πως για να κάνεις μεγάλες ομάδες σε γρήγορο χρόνο οι σπατάλες είναι αναπόφευκτες. Παράδειγμα τα πρώτα χρόνια των Γιαννακκόπουλων στο μπάσκετ πριν καταφέρουν να φέρνουν τις κούπες στον Παναθηναϊκό. Πόση σπατάλη έκαναν; Αλλά έβαζαν συνεχώς λεφτά και κάλυπταν αυτές τις σπατάλες. Πράγμα που δεν έγινε στην μπάλα από τους μετόχους, για αυτό και θεωρώ πως βασική αιτία του κραχ ήταν η απουσία τους από τις ΑΜΚ.


    Εσύ θεωρείς ότι είναι 50-50.
    Πάμε στο υποθετικό σενάριο που έχεις την πλειοψηφία μιας επιχείρησης και βάζει για πρόεδρο της έναν μέτοχο. Εσύ σαν ιδιοκτήτης δεν γνωρίζεις τι γίνεται; Δεν δίνει το πράσινο φως για να γίνονται οι ενέργειες; Και ενώ κρίνεις τις ενέργειες του προέδρου ,που εσύ πρότεινες, ως πολυέξοδες πως συνεχίζεις να τις εγκρίνεις; Και όταν παραιτείται ο πρόεδρος σου και αναλαμβάνει εσύ την διαχείριση πως παρουσιάζεις μια δημοσιονομική πολιτική με παράλογα συμβόλαια και ανανεώσεις;


    Εμένα λίγο περίεργα μου φαίνονται αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πριν την "πολυμετοχική" ΑΜΚ του 2008 προηγήθηκε άλλη ( ή άλλες - δεν ξέρω και δεν μπορώ να βρω αν ήταν μία ή δύο ) με συνολική αύξηση του Μ.Κ. κατά 11,4 εκ ευρώ ( η οποία και καλύφθηκε από την οικογένεια )!
    Από τον ισολογισμό ( νομίζω ότι τον είδες ) προκύπτει ότι οι συσσωρευμένες ζημιές τον Ιούνιο του 2008 ( τελευταία χρήση με την οικ. Βαρδινογιάννη να έχει το 89,5 % ) , μόλις ξεπερνούσαν το Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ !!!


    Φυσικά και ο ιδιοκτήτης είναι αυτός που ασκεί τον έλεγχο και έχει τις ευθύνες , ασχέτως με ποιος διοικεί ,αλλά εδώ είχαμε μια ιδιάζουσα περίπτωση !!
    Η αρχική συμφωνία των 7 μερών ( Βαρδινογιάννης ,Βγενόπουλος, Γιαννακόπουλοι,Πατέρας,Ζολώτας, Δάβαρης και η ομάδα Πολέμης-Ξυλάς-Νικας) ήταν να διοικήσουν οι νεοεισερχόμενοι , με την σιωπηρή ανοχή της πλειοψηφίας ( Οικ.Βαρδινογιάννη ) επί μια διετία και στην συνέχεια θα επανεξεταζόταν τα πάντα !! Άλλωστε απώτερος στόχος ήταν η απεμπλοκή της οικογένειας από την ΠΑΕ !!
    Στο τελευταίο αναφέρεσαι στο δίμηνο του Τζίγγερ που μεσολάβησε των δύο προεδριών Πατέρα !! Για καραμελίτσα μου μοιάζει η πολιτική με παράλογα συμβόλαια !! Δες ποιοι έφυγαν την εποχή που ήρθαν οι Γκοβού , Πλεσίς , Γκαρσία και Φερνάντες και θα καταλάβεις !! Άλλωστε από τον ισολογισμό της σαιζόν 2010-11προκύπτει ότι το μπάτζετ της ομάδας μειώθηκε σχεδόν 4 εκ ευρώ !!
    Επίσης έχω την εντύπωση ότι ο λόγος της σπατάλης δεν ήταν η δημιουργία μεγάλης ομάδας σε σύντομο διάστημα , αλλά να δείξουμε στον κόσμο ότι τώρα λεφτά υπάρχουν !!!



    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μέσα στα έξοδα της ομάδας και στα συμβόλαια δεν έχουν να κάνουν μόνο με τους παίκτες αλλά και με τα διοικητικά στελέχη με ποσά άκρως παράλογα.


    Οι παίκτες που έφυγαν ήταν ο Σαλπιγγίδης (που είχε αποφασίσει ότι θα φύγει και δεν ήταν επιλογή της διοίκησης), ο Γκαλίνοβιτς, ο Γκάμπριελ, ο Ρουκάβινα (που έφερε λεφτά στην ομάδα) και ο Δάρλας. Και ήρθαν οι Γκοβού, Μπουμσόνγκ, Πλεσίς, Γκαρσία και Φερνάντες. Κινήσεις που κόστισαν περισσότερο στην ομάδα οικονομικά.


    Για τον λόγο της σπατάλης θα συμφωνήσως μέχρι ενός σημείου και μόνο για το πρώτο καλοκαίρι της πολυμετοχικότητας καθώς στο δεύτερο οι μεταγραφές είχαν 100% επιτυχία.


    Το δίμηνο που ανέελαβε ο Τζίγγερ ήταν όταν πάρθηκαν όλες οι αποφάσεις για την επόμενη σαιζόν. Δεν ήταν απλά ένα δίμηνο.


    Επίσης ότι απώτερος σκοπός της οικογένειας ήταν να απεμπλακεί απο την ομάδα σταδιακά είναι δικιά σου εκτίμηση. Αν ήθελε να απεμπλακεί θα το έκανε το καλοκαίρι του 2008.


    Αν θες την προσωπική μου άποψη -που απότι βλέπω δεν συμφωνεί με την δική σου- ο Τζίγγερ προκάλεσε να δημιουργήσει αυτήν την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Η διαφορά των 4 εκ στο μπατζετ αφορά αποκλειστικά τα έξοδα για το ποδισφαιρικό team. Όλα τα υπόλοιπα πο έχουν να κάνουν με το διοικητικό κομμάτι και τα έξοδα μετακινήσεων κλπ είναι σε διαφορετικούς κωδικούς στον ισολογισμό .


    Αποχώρησαν επίσης εκείνο το καλοκαίρι (2010) και οι Μπιαρσμιρ και Κλέιτον.
    Δεν νομίζω ότι το ισοζύγιο αφίξεων -αποχωρήσεων είναι τόσο τραγικό . Υπ΄ όψιν ότι κεντρικό αμυντικό έψαχναν απο τον Ιανουάριο ( άρα έναν "Μπουμσόγκ" θα έπαιρνε όποιος και να ήταν πρόεδρος και επίσης ήθελαν τουλάχιστον αντικαταστάτη του Σάλπι).


    Οι κινήσεις και οι συμφωνίες ( που έπεσαν τελικά στο κενό ) αυτό δείχνουν. Ότι έψαχναν τρόπο να φύγουν . Τον Σεπτέμβριο του 2010 ήθελαν να χαρίσουν ένα 25% ακόμα , οι "αγοραστές" φάνηκαν large και θα το έπαιρναν μέσω ΑΜΚ τον Μάιο του 2011. Ή ήθελαν να μείνουν στο κεφάλι της ομάδας ή να αποχωρήσουν . Ποια κατάσταση ήθελε να δημιουργήσει , δεν καταλαβαίνω ! Όταν αποχωρείς δεν μπορείς να ελέγχεις πλέον τίποτα. Όποιος θέλει έρχεται σήμερα στην ομάδα και κάνει ότι θέλει!! Μπορεί να τον σταματήσει ο Τζίγγερ με τις 246 μετοχές που έχει ;;


    Υ.Γ. Τα υπερβολικά έξοδα για διοίκηση τα είχε δει ο Πατέρας ( διότι αυτός τα προκάλεσε ) και έλεγε λίγο πριν την πρώτη παραίτησή του ότι πρέπει να τα μειώσουν.

    2007-08 4,3 και 4,2 ( διοίκηση - μετακινήσεις κλπ)
    2008-09 8,4 και 5,8
    2009-10 8,1 και 4,5
    2010-11 6,4 και 3,5 εκ ευρώ .....και αυτά μειώθηκαν



    ΠΑΝ - ΟΣ



    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Οι κινήσεις και οι συμφωνίες που λες έγιναν μετά το καλοκαίρι και μετά τις αποδοκιμασίες στο ματς με την Τζένοα. Το καλοκαίρι δεν είχε δείξει πως είχε τέτοιο σκοπό. Εκτός ξαναλέω αν ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν το ξέρω.


    Τα έξοδα που έγιναν επί πολυμετοχικότητας έχουν υπεύθυνους και η αναλογία της ευθύνης φαίνεται στην τότε μετοχική σύνθεση. Αν και γω ξανατονίζω πως δεν θεωρώ πως ήταν λανθασμένη πρακτική το ξόδεμα χρημάτων, αλλά αναγκαίο κακό για να φτιάξουμε μια μεγάλη ομάδα σε άμεσο χρονικό διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αυτά που μου έστειλες με αυτά που σου είπα, που κολλάνε δεν καταλαβαίνω.


    Ο Βγενόπουλος είπε πως είναι διατεθειμένος να πάρει τις μετοχές του. Όχι ο Τζίγγερ πως αποχωρεί με την οικογένεια του.


    Στα περί σπαταλών σου είπα και πιο πάνω πως τα θεωρούσα αναπόφευκτα. Είναι και αυτό που λέει ο Βγενόπουλος σε αυτά που έστειλες. Το διετές πλάνο πέτυχε και αν οι μέτοχοι βάζανε λεφτά θα έμεναν οι παικταράδες κτλ κτλ κτλ


    Δεν βάλανε. Τελείωσε το παραμύθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Γράφεις ότι οι συμφωνίες για αποχώρηση της οικογένειας έγιναν μετά την Τζένοα .
    Ο Βγενόπουλος τον Ιούνιο του 2010 , πριν καν αρχίσει η νέα περίοδος και δύο ολόκληρους μήνες πριν την Τζένοα , είχε ζητήσει να αγοράσει την ΠΑΕ στην καθαρή της θέση !!! Την ίδια ή επόμενη μέρα του απάντησε ο Τζίγγερ και του έδωσε μια προθεσμία να το κάνει πράξη !!! Γι΄ αυτό σου έστειλα και τις σχετικές δηλώσεις ή ανακοινώσεις του Βγενόπουλου ( και κάποιες άλλες με την ευκαιρία ).
    Το παραμύθι τελείωσε διότι κάποιοι είχαν την απαίτηση να συνεχιστεί η ίδια - οικονομικά λάθος - πολιτική και ο ένας να βάζει το 60 % των απαιτούμενων χρημάτων , αλλά να τα διαχειρίζεται ΕΝ ΛΕΥΚΩ ο κατέχων και συμμετέχων με το 5 % των μετοχών !! Όπως καταλαβαίνεις κανένας δεν δίνει τα χρήματά του ( και μάλιστα όταν έχουμε να κάνουμε με τέτοια ποσά ) για να τα κουμαντάρουν άλλοι !!


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. oresths makrys16/9/13 12:43 π.μ.

    tselekidh mas ta exeis kanei tsoyrekia
    se kathe sait se kathe blog p mpaino vlepo na sxoliazeis
    24 ores to 24oro eisai online
    vres mia sxolia kai stamata to trolarisma ektos an eisai se yphresia kai ta lefta einai kala , tote sygxorhse logo mnhmoneioy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μεθυσμένος είσαι , οράματα βλέπεις !!
    Αυτό το tselekidh τι είναι ;;


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. oresths makrys16/9/13 1:51 π.μ.

    axxaxaxaxaxax
    aparnhse ton idio s ton eyato ?
    esy p eleges sto greenzone oti to panos makrys einai pseydonymo kai se lene kosta sthn pragmatikothta ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Και ο Γκόντζος , Κώστας είναι - λέγατε τότε εκεί !! Μαζί με άλλες 300.000 με το ίδιο όνομα στην Ελλάδα !

    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 7 στα 29 επί οικογένειας, και 1 στα 6 (για την ώρα) επί πολυμετοχικότητας. Ξερεις να βγάζεις ποσοστά ή να συγκρίνεις κλάσματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου