Είσαι ή όχι μαλάκας;

Sport 24


Σε μια φάση που 3(!!!) παίκτες ήταν offside, το Sport24 είναι εδώ για να μας διαφωτήσει αν εν τέλει έπρεπε ή όχι να μετρησει το γκολ της Βέροιας. Πως αλλιώς θα υπονομεύσεις ένα γεγονός; Θα κάτσεις να κάνει ανάλυση σε μια φάση που ακόμη και ένα 8χρονο παιδάκι βλέπει και καταλαβαίνει.

Αλλά ας δούμε την τρομακτική (από κάθε άποψη) ανάλυση του Ηρακλή Τσίκινη.


Υπάρχει οφ-σάιντ ή όχι στην φάση του γκολ της ισοφάρισης της Βέροιας; Το γκολ που πέτυχε ο Μπεν στο 54, σηκώνει πολλή κουβέντα. Με τη βοήθεια του βίντεο του αγώνα, αξίζει να αναλύσουμε τη φάση.
Τι βλέπουμε λοιπόν;

Ο Πέρεθ εκτελεί το φάουλ. Όπως δείχνει το ριπλέι με τη γραμμή (στο 2:05 του βίντεο) όταν εκτελείται το φάουλ υπάρχουν δυο εκτεθειμένοι ποδοσφαιριστές της Βέροιας, ενδεχομένως και ο ίδιος ο σκόρερ Μπεν.

Ο Κουτρουμπής δεν μπορεί να διώξει, γίνεται καραμπόλα και ο Μπεν βρίσκει τον τρόπο να κάνει το 1-1.

Απ΄ό,τι φαίνεται ο βοηθός αφήνει την φάση να εξελιχθεί για να δει που θα πάει η μπάλα. Όταν αποκρούει η άμυνα του ΠΑΟ, θεωρεί ότι αλλάζει η φάση οπότε ο Μπεν, που έτσι κι αλλιώς όταν σκοράρει, καλύπτεται και το γκολ της Βέροιας μετράει κανονικά. Άλλοι και κυρίως οι άνθρωποι του ΠΑΟ θεωρούν ότι η φάση έπρεπε να σταματήσει την ώρα που εκτέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας και εμπλέκεται μάλιστα στη φάση και ο σκόρερ των φιλοξενουμένων.


Ηρακλή Τσικίνη αυτό που δεν σηκώνει πολύ κουβέντα είναι πως είσαι πάπαρος. Ή εσύ ή κι αυτοί που σε βάλανε να γράψεις αυτήν την μαλακία.

Σχόλια