Στο τέλος τους χειροκρότησαν


Η αντίδραση του κόσμου που βρίσκεται στο γήπεδο στο τέλος του αγώνα είναι ο καθρέφτης της ομάδας. Το χειροκρότημα και η γιούχα αποτελούν το αλάνθαστο κριτήριο και σήμερα ο κόσμος χειροκρότησε. Και χειροκρότησε γιατί είδε τους ποδοσφαιριστές να παλεύουν και να μάχονται σε κάθε προσπάθεια. Δυστυχώς σήμερα είχαμε το πρώτο ...ανθρώπινο λάθος και ο επόπτης Βέρρης δεν μπόρεσε να δει τους 3 παίκτες της Βέροιας που βρίσκονταν σε θέση offside στην αρχή της φάσης του γκολ. 1-1 λοιπόν, 4 βαθμοί σε 3 αγωνιστικές και ο κόσμος με την αντίδραση του έδωσε ραντεβού στο επόμενο εντός.


Μετά το ματς με τον Παναιτωλικό είχα γράψει πως ο κόσμος που πατάει στο γήπεδο είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος -ή τέλος πάντων η συντριπτική τους πλειοψηφία- για το τι ομάδα έρχεται να δει και το χει πάρει και πατριωτικά το όλο θέμα, υποστηρίζοντας την με πάθος σε κάθε φάση. Γνωρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την μεγαλύτερη αλλαγή της σύγχρονης ιστορίας του, έχει κατέβει απότομα πολλά επίπεδα ποιότητας στο ρόστερ του και κάθε ματς θα είναι ντέρμπι. Αυτό που θέλει να βλέπει και είναι και ο πιο σημαντικός παράγοντας που θα καθορίσει την στάση του, είναι η μαχητικότητα και η προσπάθεια από τους παίκτες μας. Και αυτό ευτυχώς το βλέπουμε.

Χρήματα δεν υπάρχουν. Αν υπήρχαν θα είχαμε και καλύτερη ομάδα. Τώρα θέλει υπομονή και πολύ δουλειά από τους παίκτες μπας και βρούμε τον δρόμο της επιτυχίας από μια άλλη οδό. Δύσκολο εγχείρημα αλλά θα δείξει.

Τώρα έχει διακοπή και θα είναι μια καλή ευκαιρία για την ομάδα να δουλέψει. Επόμενο ματς με τον Πλατανιά στην Κρήτη.

ΥΣ: Καλή η κατοχή, καλά τα τριγωνάκια, καλή η ανάπτυξη από τα άκρα αλλά το γκολ για να επιτευχθεί θέλει και κάνα σουτ. Να μπούμε με την μπάλα στο τέρμα δεν είναι εύκολο.

Σχόλια

  1. dimpaogate131/9/13 1:37 π.μ.

    Στήριξη και όχι γκρίνια . Ο κόσμος σήμερα έδειξε τρομερή αντιμετώπιση απέναντι στην ομάδα .


    Με την ενσωμάτωση του παικταρά Πράνιτς και του μαυρούλη και σιντεφελντ θα φτιάξει η ομάδα .


    Ρεαλισμός πάνω από όλα , και όσοι δεν έχουν γερό στομάχι ας κάνουν στην άκρη .


    Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη κόσμο-μαχητή όχι κόσμο-κριτή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ. ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ...ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ...Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΕ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ...ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα έχει ανάγκη η ομάδα από κόσμο-μαχητή όχι κόσμο-κριτή ;;;;;;;;;;;;;;
    Πέρσυ και πρό περσυ φορούσε άλλη φανέλα ;;;;;;;;; Δέν είχε το τριφύλλι στο στήθος;;;;;;;
    Α ρε υποκριτές ... Επιλεκτικοί Παναθηναικοί των παθών και της ιδιοτέλειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς όσους κράζουν την ομάδα: Που ήσασταν ρε μάγκες όταν άνοιξε το θέμα με την Συμμαχία αν μαζευόμασταν όσοι είμαστε κανονικά οι Παναθηναϊκοί στην Ελλάδα τώρα δεν θα είχες παίχτες τρίτης κατηγορίας όπως λές. Ξέρεις και γω μπορώ να κάτσω στον καναπέ μου και να αμπελοφιλοσοφώ..... Όσο γι αυτούς που λένε ότι τώρα στηρίζουμε την ομάδα και όχι παλιά: Σοβαρά ήθελε την δικιά μου στήριξη ο Τζίγγερ για να βγάζει κι άλλα λεφτά και να κλείνει συμφωνίες? Που είναι τώρα θυμάσε τι έλεγε και αυτός ο "μάγκας" ? οτι θα εγγυηθεί το μέλλον του Παναθηναϊκού. Ναι εγγυήθηκε ότι θα προσπαθήσει να το γαμήσει και λέω προσπαθήσει γιατί τίποτα δεν θα καταφέρει. Δεν είμαι οργανωμένος ούτε υπέρ κανενός απλά τώρα είναι που πρέπει όλοι οι Παναθηναϊκοί πρέπει να είμαστε μια γροθιά, για να μην γίνουμε ΑΕΚ. Οπότε εσείς που έχετε παράπονο για την στήριξη να πάτε με πανό κάτω από τα γραφεία του Βαρδινογιάννη και να διαδηλώσετε υπέρ του. Και όσο για τους άλλους που σας φαίνεται ο Παναθηναϊκός μικρός γίνεται μέλη της Συμμαχίας ειδάλως αλλάξτε ομάδα. Την ομάδα την χαρακτηρίζεις από τους τίτλους και τους οπαδούς της και όχι από την αγωνιστική της κατάσταση σε μια τυχαία χρονική περίοδο. Οπόττε ο Παναθηναϊκός ήταν είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα όσο έχει αυτούς τους οπαδούς στο πλευρό του!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΑΡΑΚΟ kentaure ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΧΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΛΕΙΠΩΣ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΩ .ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΤΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ . Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ...ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΠΑΠΑΤΣΙΛΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτον και που ξέρεις αν εγώ έκραζα? Φίλε εγώ κράζω το γεγονός ότι δεν χρειαζόμαστε κανέναν μεγαλοεφοπλιστή ή μεγαλοεπιχειρηματία για να γίνουμε μεγάλη ομάδα!!! Εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός ο κόσμος του!!! Όσο για την άποψή σου σεβαστή και την δέχομαι, άλλωστε όλοι έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν την άποπψή τους είτε συμφουνούν οι υπόλοιποι είτε όχι!!! Το θέμα είναι πότε το κάνεις όμως, σίγουρα όχι μετά από μια γκέλα. Άλλωστε και γω διαφώνησα με κάποιες πωλήσεις παικτών ή αποδεσμέυσεις και μιλάω συγκεκριμένα για Μαυρία, Λέτο. Εσύ όμως σε ποιούς παίκτες αναφέρεσαι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχιλλέας1/9/13 1:01 μ.μ.

    Δυστυχως ετσι οπως ειναι ο συγχρονος αθλητισμος χωρις μεγαλο επιχειτηματια και πολλα εσοδα δεν κανεις μεγαλη ομαδα.Πειτε μου μια ομαδα που με τα δεδομενα του Παναθηναικου αυτη τη δτιγμη πρωταγωνιστει.Πρεπει ολοι να ζητησουμε απο την νυν διοικηση να προσπαθησει να βρει επενδυτες.Διαφορετικα ομαδα δεν γινεται.Ακομα και στην περιπτωση που βγουν φετος πεντε πολυ καλοι παιχτες θα αναγκαστουμε να τους πουλησουμε το καλοκαιρι και θα ξεκιναμε απο την αρχη παλι.Εψετε σκεφτει οτι και του χρονου θα ειμαστε στην ιδια κατασταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν στο εξωτερικό όμως??? Μπορώ να σου φέρω παραδείγματα ομάδων που στηρίχθηκαν στο τι έβγαζαν από τις ακαδημίες τους και κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν. Και δεν μιλάω για Μπαρτσελόνα που στηρίζεται σε φορολογικά παραθυράκια!!! Μιλάω για Πόρτο Ατλέτικο Μπορούσια και παλαιότερα τον Άγιαξ!!! Και πιστεύω ακράδαντα πως τα λεφτά που θα έδινες να φέρεις ένα μεγάλο όνομα αν τα ρίξεις στις ακαδημίες σου τότε θα βγάλεις 5 καλούς μικρούς!!!! Έτσι φτιάχνονται οι ομάδες!! Και ειδικά στο παράδειγμα τις Μπορούσια μην ξεχνάς ότι έφτασε ένα βήμα πριν την χρεοκοπία και κρατήθηκε με δάνειο της Μπάγερν. Εγώ ένα πράγμα θέλω να θέσω και κάθομαι και γράφω!!! Όπως είπε και το παιδί πριν, ας δείξουμε ομοψυχία εμείς οι Παναθηναϊκοί όπως κάναμε στο γήπεδο!!! Άλλοι είναι οι αντίπαλοι, όχι εμείς μεταξύ μας!!!! Χτές η ΓΑΥΡΟΚΕΔ μας έθαψε μια ακόμη φορά με αυτούς τους απαράδεκτους καραγκιόζηδες που λέγονται διαιτητές!!!! Και επειδή χτες παράλληλα με το γήπεδο άκουγα το ματς στο ραδιόφωνο σας πληροφορώ ότι πιο μεγάλη προπαγάνδα από αυτή που έστησε η nova δεν υπάρχει!!! Στο γκόλ δεν είπαν τίποτα για offside, σαν να μην συνέβη τίποτα. Και ρώταγα τον διπλανό μου μήπως δεν βλέπω καλά!!!! Για τις δύο περιπτώσεις που έγινε χέρι πάλι τίποτα!!!! Για τις κάρτες που δεν δόθηκαν τα ίδια!!!! Χώρια που σε κάθε φάση που μας κάνανε έλεγαν και τυχερός είναι ο Παναθηναϊκός!!! Γι αυτό σας λέω ομοψυχία να μην περάσει σε αυτούς τους μαλάκες αυτό το παιχνίδι που πάνε να παίξουν στις πλάτες μας!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε, καλησπέρα. Αυτά που λες για τις ξένες ομάδες και το μοντέλο -το ορθό- με τις ακαδημίες που πρέπει να αναπτυχθεί συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αλλά όπως είπες αυτά γίνονται και είναι εφικτά στο εξωτερικό. Εδώ, αν πετύχεις κάτι τέτοιο θα μιλάμε για ΘΑΥΜΑ. Ό,τι ώρα γουστάρει έτσι όπως είναι δομημένο το σύστημα του γαύρου σου καίει την προσπάθεια. Ένα "ανθρώπινο λάθος" χθες, μια κακή εμφάνιση στην Ν.Σμύρνη, μια γκαντεμοβραδιά στην Κρήτη με ήττα...ε δεν θέλει και πολύ μετά να βάλουμε στην μπουγάδα τα πάντα μέσα και να χάσουμε την μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανεκτίμητο που ο καθένας μεταφράζει το κάθε τι όπως τον βολεύει για να πετάξει την μαλακία του.


    Ανεκτίμητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ κι εγώ για την ομοψυχία που πρέπει να δείχνει ο ανιδιοτελής οπαδός-φίλαθλος. Όμως το θέμα της διαιτησίας είναι σημερινό; Τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε; Τότε δείξαμε την ανάλογη ομοψυχία;Το θέμα της διαιτησίας είναι στη ημερήσια διάταξη εδώ και δεκαεπτά χρόνια. Και σε ένα ακόμη συμφωνώ " ¨Άλλοι είναι αντίπαλοι, όχι εμείς μεταξύ μας", δυστυχώς όμως το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι οι μεταξύ μας σχέσεις. Έχουμε χωριστοί σε Τζιγγερικούς-Βγενοπουλικούς-Πατερικούς-Γιαννακοπουλικούς και δεν ξέρω και σε ποιους άλλους μετόχους. Όταν αυτοί οι μέτοχοι βγουν και πουν τέλος οι λαλακίες, όλοι μαζί, τότε ίσως η προσπάθεια που κάνει ο Αλαφούζος να βγει σε καλό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. dimpaogate131/9/13 3:13 μ.μ.

    Πέρσι και πρόπερσι εγώ ήμουν στην γωνιά του οακα και φώναζα για τον Παναθηναϊκό . Και για εξήγησε αυτό για την ιδιοτέλεια . Ντόμπρα και χωρίς υπεκφυγές .


    Γκε γκε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ιδιοτέλεια σημαίνει:

    1. Να κάνεις τα αίσχη για την ticket club (και σωστά) και να κάνεις το παγώνι για τα ίδια αίσχη της συμμαχίας ( της οποίας είμαι μέλος)
    2. Να ξανακάνεις το παγώνι για Νταμπίζα αλλά να ξεσκίζεις Παικτες που
    φόρεσαν 5 και 9 χρόνια τη φανέλα με το Τριφύλλι.
    3. Να φωνάζεις εχθές στο τέλος: ΠΑΟ θυμίσου μιά ζωή μαζί σου , αλλά να
    γιουχάρεις Παικτη με το ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ την ωρα που εκτελει πεναλτυ και
    σκοράρει για την ομάδα σου.
    4. Να ξανακάνεις το Παγώνι για τον περσινό διασυρμό του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΡΟΤΣΑ από
    τους" Παναθηναικάρες" τους οποίους προσωπικά δεν θυμάμαι στο γήπεδο
    ποτέ
    5. Να είναι η ζωή σου ο ΠΑΟ αλλά να καίς πανιά για πλάκα, να κάνεις μπάχαλα για πλάκα, να τιμωρείς την ομάδα(-2) και να έχεις Θεό το Καλαφάτη μη ξέρωντας ότι θα τρίζουν τα κοκκαλά του μόνο και μόνο που πιάνεις στο στόμα σου το όνομά του (ψαξε λίγο τη ζωη του)
    Κι επειδή το γκε γκε είναι ψιλοεπιθετικό , πρέπει να αποφασίσουμε: ΟΙ
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ που εκφραζουμε κατά καιρούς με πανία ( και σωστά)
    δημοκρατικών πεποιθήσεων , ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ
    ΜΑΣ;;;;;;;;;;;;;; Τότε έχει κράξιμο κια βία;;;; Κάπου τα μπλέξαμε φίλε . Για
    παραπάνω ΈΛΑ ΣΤΗΝ 1 σειρά 6 , θα με βρε'ις να στηρίζω την ομάδα τα τελευταία 27
    χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ , keep walking........ συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε αν κάποιος μπήκε επιθετικά εδω είσαι εσυ!!! Και αλήθεια τι περίμενες από τον κόσμο να μην αντιδράσει όταν ο άλλος του πουλάει φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες?? ή θεωρείς ότι ο Βαρδινογιάννης δεν έκανε αυτό ακριβώς?? Γιατί εγώ δεν μπορώ να δεχθώ ότι οι Βαρδινογιάννηδες σαν οικογένεια δεν είχαν την οικονομική επιφάνεια να τα βάλουν με τον Σωκράτη?? Ή μήπως ισχύει το παραμύθι που πουλαγε στον κόσμο ότι πάει με τον σταυρό στο χέρι??? Όχι φίλε και αν ήταν μάγκας θα έκανε τον Παναθηναϊκό μεγάλο όπως ήταν και δεν θα τα έριχνε στον κόσμο!! Τώρα ότι εσύ και ο οποιοσδήποτε μπαίνει στην λούπα να τσακώνεται με άλλους ομοϊδεάτες του και εφόσον είναι αυθεντικός Παναθηναϊκός πυ πάει κιόλας 27 χρόνια γήπεδο τότε τολμώ να πώ ότι ο Βαρδηνογιάννης πέτυχε το σκοπό του να μας διασπάσει... Και αυτό είναι το χειρότερο!!! Ότι υπάρχουν ακόμη οπαδοί μας που αντί να θέλουν να πάει η ομάδα μπροστά προτιμούσαν να είναι δευτεροτρίτοι με τον Τζίγγερ από πάνω!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. dimpaogate131/9/13 4:40 μ.μ.

    1 . Η ticket club ήταν ένας οργανισμός συμφερόντων της τότε διοίκησης , με σκοπό να βγάζει κέρδη από τα εισιτήρια . Η δημιουργία της φταίει σε μεγάλο βαθμό για την κατάσταση στον Ερασιτέχνη γιατί όπως έχει ειπωθεί το νόμιμο ποσοστό από τα εισιτήρια που πηγαίνει στον ερασιτέχνη , ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ . Κλέψιμο δηλαδή . Αυτό δεν ισχύει ούτε καν τώρα , η Συμμαχία είναι ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ της ΠΑΕ .
    2. Ο Νταμπίζας τα έχει ακούσει πολλάκις . Δεν χωρά στον Παναθηναϊκό , αλλά επειδή δεν διοικώ εγώ κι εσύ , τι να κάνουμε δηλαδή . Εγώ δεν θα τον αποδεχτώ ποτέ .
    3. Αν εννοείς το πέναλτι του Γκονζάλεζ , ΑΝΑΜΑΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ και ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ .
    4. Ο Ρότσα που κολλάει ; Καλός χρυσός τον αγαπάμε , αλλά μόνο για τα παικτάκια του τζίγγερ αντέδρασε πέρσι ( νο24 και νο 31 ) . Οι άλλοι σε πηγάδι κατούρησαν ;
    5 Αυτά είναι οπαδικά . Μπάχαλα για το τίποτα δεν έχουν γίνει ποτέ . Τα πανιά έχουν παρθεί μάγκικα και τα κάνουν ότι γουστάρουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν υπάρχουν παικτάκια τζίγγερ,ούτε Αλαφούζου. ΠΑΙΚΤΕΣ με το τριφύλλι στο στήθος είναι
    Δεν είναι προπαγάνδα, ήμουν μέσα, υπάρχει πολύ απλά το video
    Τι σημαίνει οπαδικά και κουραφέξαλα... και κάνουν ότι γουστάρουν;Με ποιού τις τσέπες; ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ τι διάολο προσφορά είναι αυτή στην ομάδα της καρδιά σου;;;;
    Ποιόςπληρώνει σύντροφε;;; ΓΙατί παντα δικαιολογίες;;;
    Διαφορά αντίληψης φίλε, ίσως και ηλικίας 47 άλλωστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. dimpaogate131/9/13 5:18 μ.μ.

    Φίλε , στην Θύρα 13 καθόμουν σε αυτό το ματς , όπως και τόσα χρόνια που με θυμάμαι στις εξέδρες . Αυτό το επιχείρημα ξέρεις ποιοι το έχουν εδραιώσει .
    Σίγουρα έχουμε διαφορά αντίληψης , γιατί εγώ το βλέπω πιο οπαδικά το θέμα .
    Πάντα καιγόντουσαν πανιά φίλε και τα σχετικά .
    Απλά τώρα δεν πάει καλά η ομάδα και κράζουμε και γι' αυτό . Λογικό .
    Την προσφορά της θύρας 13 στον Παναθηναϊκό , δεν μπορεί να την πιάνει κανε΄ςι στο στόμα του γιατί είναι ανεκτίμητη και πραγματικά λάθη που έχουν γίνει είναι πάντα ελέω ρομαντισμού και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ αγάπης για τον Παναθηναϊκό .
    Δες μόνο την πρωτοβουλία της θύρας 13 για τον Ερασιτέχνη φέτος .


    Πάντως μπορεί να διαφωνούμε , αλλά σεβαστές οι απόψεις σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στέλνεις μια το βίντεο και το σήμειο για το οποίο μιλάς όπου ακούγονται οι αποδοκιμασίες; Γιατί θέλω να σου θυμίσω κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι να μου θυμήσεις παλληκαράκι μου;
    Οταν μετά από γκέλα Δεν κοιμαμαι τα βράδυα(και κάποιοι φίλοι ακόμη)
    ξερω 18χρονα που μ ένα " δε γαμιέται" είναι μια χαρά και τους φταίει ακόμη ο τζίγγερ...
    Άστο , απλά άν μπήκα στο κόπο σήμερα , είναι γιατι βλέπω την ομάδα να έχει μικρύνει και να μην ανοίγει μύτη σε σχέση με λίγα χρόνια πρίν.
    Θα ήμουν ευχαριστημενος αν ήξερα οτι ο ΑΛαφούζος ΨΑΧΝΕΙ, για επενδυτή..
    ΨΑΧΝΕΙ άραγε ή δε γουστάρει;;;
    13/4/08 ήμουν κατω και μετά μπήκα γήπεδο (3000 ήμασταν) και του φώναζα ΜΕΣΑ στο γήπεδο Φύγε πούλα . Εκεί στις χαρές και στις λύπες , ανεξάρτητα προέδρου και ιδιοκτήτη.
    Το videaki παίζει you tube ...ακούγεται καθαρά το "βγάλτε τι Φανέλες......" σε ένα ματς που η ομάδα ισοφαρίστηκε στο τέλος με τρελές ευκαιρίες και κόντρα διαιτησία και ακυρωμένο γκόλ...
    Καλό απόγευμα, καλή δύναμη σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ένα ένα να μου τα λες γιατί συγκινήθηκα.
    Όταν λες κάτι θα μάθεις και να ακούς. Και αν δες να ακούσεις, να μην γράφεις εδώ πέρα. Όπως ακούω εγώ τις ανυπόστατες μαλακίες σου, έτσι θα ακούς και τις δικές μου.


    Το 2-2 στο οποίο αναφέρεσαι ήταν μετά το 5-1 από την Βέρντερ (από την Βέρντερ!!), ενώ είχαμε μείνει εκτός πρωταθλήματος από τον Αύγουστο, ενώ είχαμε αποκλειστεί από τον Εργοτέλη της Β Εθνικής για το κύπελλο. Η ομάδα αποδοκιμαζόταν καθόλη την διάρκεια του ματς. Κακώς έτσι;


    Η ομάδα το 2001 είχε φάει 4 μέσα στην Λεωφόρο από τον γαύρο. Λίγες μέρες μετά έπαιζε με τον Ηρακλή στην Λεωφόρο. Η κατάσταση μια από τα ίδια από μεγάλη μερίδα της Θύρας 13. Κράξιμο στην ομάδα, αποχωρήσεις από το γήπεδο κτλ κτλ. Τότε όμως μόκο γιατί ο κόσμος άθελα του έπαιζε μια χαρά το παιχνίδι των Βαρδινογιάννηδων και εκτός μια μικρής μερίδας δεν τους έκραζε.


    Φέτος η ομάδα έχει 4 βαθμούς σε 3 αγωνιστικές. Κράξιμο κανένα.


    Γιατί; Συνθήκες και προσδοκίες. Ακόμη δεν καταλαβαίνεις; Δεν σου φταίω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγώ λέω ανυπόστατες μαλακίες, εσύ τρομερά επιχειρήματα.
    Δε πειράζει ,μας διαβάζει κόσμος και κρίνει...
    Τα 5 απο τη Βερντερ σε χαλάνε , τα 3 απο το νιόνιο όχι
    Λίγο ακόμα και θα μας δείρεις ,
    Αντε διάβασε τη ζωή του Καλαφάτη, θα την έπεφτες και σ εκείνον αν μπορούσες
    Κατάντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Τα 5 απο τη Βερντερ σε χαλάνε , τα 3 απο το νιόνιο όχι"


    Χαίρομαι που επιβεβαιώνει την αρχική μου διαπίστωση για τα σχόλια σου. Ό,τι θες και όπως θες τα διαβάζεις για να πετάξεις την μαλακία σου.


    Το έκανες το κομμάτι σου. Στο καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σε ποια στρατιά μετόχου ανήκεις; Αν νομίζεις ότι με αυτή την νοοτροπία η ομάδα θα προσπεράσει τα προβλήματα κάνει μεγάλο λάθος. Και φυσικά το λάθος αυτό δεν το πληρώνεις εσύ αλλά η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου