To θέμα δεν είναι ποιος κοιτάει το αύριο αλλά ποιος προγραμματίζει το μεθαύριο


Επειδή από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν οι θεωρίες με επενδυτές, δικηγορικά γραφεία και χορό εκατομμυρίων, να κάνω ένα σχόλιο σχετικά με τον Παναθηναϊκό.

Έχει σημασία να βλέπουμε πως θα πάει η ομάδα φέτος στην μπάλα, αν θα πάρει αποτελέσματα, αν θα βγει Ευρώπη κτλ κτλ, αλλά η λύση του Συλλόγου δεν βρίσκεται εκεί. Βρίσκεται πιο μπροστά εκεί που όλοι μας ξεχνάμε να σκεφτούμε. Βρίσκεται μετά από 2-3 χρόνια, βρίσκεται στο γηπεδικό, βρίσκεται στην νέα επιχειρηματική κατάσταση στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός είναι μαγαζί γωνία για τον λαό που κουβαλάει από πίσω και όχι για τα πρωταθλήματα και τις ευρωπαϊκες του διακρίσεις. Μπορεί να κάνουμε 20 χρόνια να πάρουμε κούπα αλλά ο κόσμος θα υπάρχει. Μην το ξεχνάτε αυτό. Όπως μην ξεχνάτε πως ενώ εμείς τρελαινόμαστε μετο 3-0 από τον Πανιώνιο κάποιοι άλλοι έχουν σαφή πλάνο για το πως θα τρέξει ο Παναθηναϊκός τα επόμενα χρόνια. Πείτε το θεωρία συνομωσίας αλλά έτσι πιστεύω πως πάει.

Καλημέρες.

Σχόλια

  1. Το πρόβλημα θα είναι να συρρικνωθεί ο κόσμος που γουστάρει Παναθηναικό μετά από χρόνια και αποτυχίες χωρίς να έχει από κάτι να κρατηθεί .. Η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια σε έρευνες που γίνονται δείχνει να έχει όλο και λιγότερους φιλάθλους ενώ σε αντίθεση ο ΠΑΟΚ φαίνεται να τους αυξάνει γραμμικά..Οπότε μη το θεωρείς θέσφατο αυτό που λες γιατι αν μια ομάδα είναι πολύ καιρό σε παρακμή σίγουρα θα χάσει οπαδούς αφού τα νέα παιδιά δε θα βρίσκουν κίνητρο για να διαλέξουν πλέον αυτή την ομάδα. Θα μείνουμε όσοι έχουμε να θυμόμαστε από τον Παναθηναικό τα όμορφα χρόνια..



    ΑΛΛΑ ποιο είναι το σαφές πλάνο για το πως θα τρέξει ο Παναθηναικός τα επόμενα χρόνια . ?? Μόνο μη μου πεις οτι το έχει ο Αλαφούζος θα πηδηχτώ από το παράθυρο.. Πέρα από πλάκα ξέρεις κάτι ? Γιατι πολλά ακούγονται τελευταία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ''ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ''ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ;Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΙΚΡΙΝΕ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ .ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω τίποτα. Απλά θεωρίες κάνω όπως όλοι μας. Πιο αποστασιοποιημένα να τα δεις λίγο τα πράγματα, όποιος έχει μια Π.Α.Ε σαν τον Παναθηναϊκό, του ανοίγονται πολλοί δρόμοι στον επιχειρηματικό τομέτα και στις σχέσεις του με το κράτος. Ασχέτως αν το σύστημα για τους δικούς του λόγους θέλει ευνοημένο και "χαρούμενο" τον Ολυμπιακό. Ο Σαββίδης που πήρε τον ΠΑΟΚ ξεκινάει τις δουλειές με το κράτος; Θα συνεργαστεί με την κυβέρνηση, θα κάνει 1-2 επενδύσεις και θα διακανονήσει και με το έτσι τα χρέη του Πάοκ. Έτσι έγινε και με τον Κόκκαλη. Ο Ολυμπιακός αποτελούσε την βιτρίνα του και το προστατευτικό του για να κάνει τις χρυσές δουλειές με το ΠΑΣΟΚ, για να κάνει τα "θαύματα" με την SIEMENS και το αποτέλεσμα ήταν μόλις έσκασε η μπάμια και τελείωσαν τα λεφτά την έκανε από τον γαύρο, δίνοντας τον στην επόμενη κατάσταση.

    Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να τα βλέπουμε και λίγο πιο ψυχρά τα πράγματα ή μάλλον λίγο πιο από την επιχειρηματική σκοπιά. Οι ομάδες δυστυχώς και με τον κόσμο που κουβαλάνε από πίσω τους παίζουν άλλους ρόλους στην κοινωνία και λειτουργούν πολλές φορές και ως αποδιοπομπαίοι τράγοι. Και το λέω έγω που το αμελώ συνέχεια αυτό γιατί βλέπω τα πράγματα ρομαντικά. Για αυτό και με βλέπεις να υποστηρίζω την Θύρα 13 που βγήκε μπροστά πήρε τον ερασιτέχνη και ακούγεται και η άποψη της μέσα στην Π.Α.Ε. Γιατί γνωρίζω τα άτομα που έχουν βγει μπροστά και ξέρω από παλιά τι μυαλά κουβαλάνε για τον Παναθηναϊκό και πόσο ρομαντικά βλέπουν την όλη φάση. Σαν και μένα δηλαδή.

    Το τελευταίο που σου γράφω σκέψου το γιατί εσύ ειδικά κριτικάρεις αρνητικά την 13. Νιώθω καλύτερα να έχω παιδιά να τρέχουν τον Σύλλογο με τα σωστά και τα λάθη τους, παρά πχ με τον Αλαφούζο και τον κάθε Αλαφούζο που μπορεί κάποια μέρα να παίξει με τον Παναθηναϊκό τα παιχνίδια της κυβέρνησης.

    Καλημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί οι Βαρδινογιάννηδες φίλε μου δεν μίκραιναν τον Παναθηναϊκό επειδή δεν γινόντουσαν πιο κλέφτες από τον Κόκκαλη, αλλά επειδή έπαιζαν κατά γράμμα το παιχνίδι αυτό με τον Κόκκαλη και χρησημοποιούσαν τον Παναθηναϊκό.


    Κάθε αλλαγή μεγάλη έχει και σοβαρές επιπτώσεις. Αυτές περνάμε τώρα. Θα μπουν όλα σε μια σειρά και θα φτιάξει η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βαρδηνογιάννηδες πούλο .. και σε όποιον αρέσει .


    να γραφτούν μέλη στην συμμαχία ή να πάρουν ένα διαρκείας δυσκολεύονται όλοι βλέπω .


    ρε όσοι θέλετε στηρίχτε την ομάδα , οι άλλοι είστε απλα περαστικοί κριτικοί του καναπέ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πιστεύω ότι θα στηριχθεί στον φειζάλ στον αλ σαουντ και στην πριγκιπισα νούρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οποιος λεει να στηριξουμε τον καραφλο ειναι σαν να λεει να στηριξουμε το οργανο του τζιγγερ για την εκδικηση του.Ο καραφλος ειναι οργανο για να μας εχουν να φυτοζωουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχαχαχαχαχαχα ! Ο Αλαφούζος δεν είναι όργανο κανενός και φυσικά ούτε τον τζίγγερ και της φαμίλιας μαφιόζα . Δεν είναι πυρηνική φυσική να το σκεφτείς μεγάλε . Έχει κατονομάσει δημόσια ως υπεύθυνο της τραγικής κατάστασης του παναθηναϊκού τον βαρδηνογιαννη , εχει συγκρουστεί με τον πλεον μάχιμο κομμάτι της αυλής του , σηκώθηκε και έφυγε από το άνδρο της ρουφιανιάς και του βαρδηνογιαννισμου , την Παιανία και έκανε τον μούμια να κλαίγετε σαν παρθένα στα sites .


    Αυτά και επίσης το 13 τι συμβολίζει στο username ; Την ηλικία ; Γιατί αυτά που λες αποτελούν αιτία γέλιου στο 99,9% της Θύρας 13 . Έλεος με το κυνήγι των φαντασμάτων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου