To θετικό δεν ήταν η νίκη


Τα θετικά στοιχεία που είδα στην ομάδα δεν προήλθαν από το χθεσινό τελικό αποτέλεσμα και τους 3 βαθμούς που πήραμε. Ήταν στην συμπεριφορά όλης της ομάδας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Έβλεπες παίκτες να τρέχουν, να μαρκάρουν, να βγαίνουν πρώτοι στην μπάλα, να μην φοβούνται να βάλουν τα πόδια στην φωτιά...Και το ακόμη πιο θετικό έρχεται από την φωτογραφία αυτή. Μετά το πρώτο γκολ όλη η ομάδα αγκαλιά να πανηγυρίζει. Εγώ προσωπικά τέτοιο ομαδικό και παθιασμένο πανηγυρισμό δεν θυμάμαι από πότε έχω να δω...

Μακάρι να συνεχίσουν έτσι. Γιατί με την θέληση θα κρύψουν και τις αδυναμίες που έχουν.

Σχόλια

  1. Όντως η ομάδα έδειξε μεγάλη ψυχή και φιλότιμο . Μου άρεσε που πίεζαν πολύ σε κάθε φάση και γίναν επιτέλους και αρκετά τάκλιν κάτι που έμοιαζε απαγορεύμενο.. Αμυντικά επισης η ομάδα ήταν συμπαγής κατι που έδειξε βελτίτωση απο τα φιλικά.



    ΑΡΝΗΤΙΚΑ : Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δε μπορούσε να βγει μπροστά με ευκολία και περιοριζόταν σε προσωπικές ενέργειες κυρίως από τον Ντίνα και τον Μπαιράμι. Εμφανώς απουσιάζε ο παίχτης που θα κάνει το παιχνίδι θα ανεβάσει ρυθμό και θα κατεβάσει όποτε χρειάζεται..


    Εμφανώς απουσιάζει ενα δευτερο φορ γιατι ο Καρέλης προσπάθησε με φιλότιμο αλλά δεν είναι επιθετικός.. Και επειδή καλύτερο είναι τα καλά να τα λέμε στις νίκες αν ο Μπεργκ τραυματιστεί η ομάδα με καλύτερους αντιπάλους φαίνεται οτι θα δυσκολευτεί αρκετά στο γκολ και στη δημιουργία φάσεων.Γιατι δεν υπάρχει άλλος επιθετικός στο ροστερ περά από τον Αποστόλοπουλο που είναι τραυματίας και δεν έχει δοκιμαστεί σε υψηλό επίπεδο . Θα είναι λοιπόν σφάλμα μεγάλο να μην ενισχυθούμε με έναν ακόμα καλό επιθετικό ..


    Eνώ και στα αμυντικά χαφ ο Μέντεζ στη συνέχεια του αγώνα και προς το τέλος έδειξε κουρασμένος .. Είναι ουσιαστικά ο μόνος αμυντικός μέσος στο ροστερ με εμπειρία..χρειάζεται και εκεί μια δεύτερη προσθήκη.



    Επισης η ομάδα δε επαιξε κάτω απο δυσκολες συνθηκες. Ευχήθηκε να προηγηθει νωρίς κάτι που έδωσε φτερά στους νέους παίχτες και στο δεύτερο ημίχρονο μόλις ζορίστηκε έμεινε ο αντίπαλος με 10.. Επισης η διαιτησια ηταν δικαια κάτι που δυστυχως δε ξέρουμε αν θα ειναι ετσι και στα άλλα ματς.. Γι αυτο λοιπον η ομάδα χρειάζεται ΕΝΙΣΧΥΣΗ ποιοτική για να πούμε οτι πραγματικά πάμε με αξιώσεις.


    Κάναμε μια καλή αρχή και όντως το πνεύμα και το φιλότιμο φαίνεται να είναι στοιχεία της ομάδος..Όμως αντικειμενικά η ομάδα έχει ελλειψείς εμφανείς θέλει δουλεια και ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου