Ρ.Ντουμιτρέσκου: Δέθηκα πάρα πολύ με την κερκίδα

Από ένα μαγικό απόγευμα στον Τάφο πριν 5 χρόνια όπου γράφτηκε μια χρυσή σελίδα για τον Σύλλογο και τον κόσμο μας

Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο. Απλά διαβάστε τι δήλωσε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου για αυτούς...τους τρελούς που τρέχουν να υποστηρίξουν τον Παναθηναϊκό σε κάθε τμήμα αυτό που αγωνίζεται.


Όταν υπέγραψες στον Παναθηναικό το 2003 περίμενες να εξελιχθεί αυτή η σχέση σε επίπεδο στιγμών και δεσίματος με αυτό τον τρόπο;

"Όχι το έχω πει πολλές φορές ότι αυτό που έχω ζήσει στον Παναθηναϊκό έχει ξεπεράσει και τα πιο τρελά μου όνειρα. Δέθηκα πάρα πολύ με την κερκίδα γιατί θεωρούσα ότι τα παιδιά που έρχονται σε κάθε αγώνα και φωνάζουν όσο κρατάει το παιχνίδι δεν έχουν καμία υποχρέωση να το κάνουν.

Το κάνουν μόνο και μόνο από την τρέλα τους από την αγάπη που έχουν για το σύλλογο είναι τρόπος ζωής για αυτούς και το εκτιμώ αυτό γιατί ούτε πληρώνεσαι για αυτό ούτε είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις και όχι μόνο το κάνουν, το κάνουν και τόσο καλά και τόσο ωραία.

Και τρέφω σεβασμό για αυτούς τους ανθρώπους γιατί είναι η ζωή τους. Έρχονται και βοηθάνε, μας έχουν βοηθήσει σε πολλά παιχνίδια. Που δεν ήμασταν στα καλά μας που η κερκίδα μας ξύπνησε. Πολλές φορές. Μας έχουν ακολουθήσει παντού.

Έχουμε παίξει Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Ιταλία. Όπου κι αν έχουμε πάει έχουν έρθει. Μια χρονιά είχαμε παίξει στην Ελβετία και είχαν έρθει κάτι Έλληνες που έμεναν μόνιμα εκεί οι οποίοι ήταν παναθηναϊκοί και ήρθαν στο γήπεδο με κασκόλ"

Όλη η συνέντευξη της εδώ.

Σχόλια