Ο Νίνης στον ΠΑΟΚ




Δε θέλω να σχολιάσω κάτι πάνω σ αυτό. Θα κυκλοφορήσουν τριγύρω διάφορες απόψεις και μόνο ανούσιο θα είναι να σκεφτεί κανείς ποιες είναι σωστές και ποιες λάθος, οπότε ας κρατήσει ο καθένας τη δική του.

Το μόνο που θέλω να δω που είναι και το μόνο ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου, είναι ότι πέρα από τα της Ομάδας μου, έχω μια μικρή περιέργεια να δω πώς θα τα πάει φέτος ο παοκ (ή πιο συγκεκριμένα οι πρώην "πράσινοι" του παοκ) μια και στην ενδεκάδα του θα βρεθούν αρκετές φορές οι Τζιόλης-Κατσουράνης-Σπυρόπουλος-Σαλπιγγίδης-Νίνης. Κι αν στους 2 τελευταίους είχαμε όντως δείξει αγάπη και υποστήριξη, για τους 3 πρώτους δε νομίζω να υπήρχαν πολλοί παναθηναϊκοί με καλή γνώμη γι αυτούς. Καιρός είναι λοιπόν να φανεί έστω κι έτσι αν όντως τους παρεξηγήσαμε κι είμαστε τρελοί ή αν δικαιολογημένα αυτοί οι παίκτες δεν άρεσαν.

Υ.Γ. Η μέχρι τώρα ευρωπαϊκή πορεία (γιατί ποτέ δεν ξέρεις) των περισσοτέρων ήταν πάντως ενδεικτική.


Σχόλια

  1. Άν και για τον Σπυρόπουλο ο Στέφενς δεν έχει και την καλύτερη άποψη, δεν είναι τυχαίο ότι στην κρίσιμη ρεβάνς με την Σάλκε χρησιμοποίησε τον Σκόνδρα για αριστερό μπάκ. Οπότε δεν νομίζω ότι θα τον θαυμάσουμε στους αγωνιστικούς χώρους άσε που μάλλον θέλουν να τον στείλουν δανεικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο νικολάκης μόνο στον Παναθηναϊκό του βαρδινογιάννη μπορούσε να στεριώσει . Παντελώς προκλητικός παίκτης που αν και ξέρει μπάλαγια τα ελληνικά δεδομένα , έχει "κρεμάσει" πολλάκις την ομάδα . Παράδειγμα πέρσι στην Βέροια που στα γκολ που φάγαμε ήταν μπροστά από την σέντρα χωρίς καν να κάνει προσπάθεια να καλύψει την θέση του . Για να μην θυμηθώ τα επικά που είχε πει στον Χ.Τ.Κάτε του στυλ "ξέρεις ποιος είμαι εγώ" κτλ κτλ .

    Τζιόλης αστείος παίκτης ο Άντριτς ήταν πιο χρήσιμος χωρίς πλάκα . Κατσούρ δημοσιοσχεσίτης που ξέρει πολύ μπάλα όμως , Σαλπιγγίδης οπαδικά παιρνά απαρατήρητος προσέφερε αυτό και τέλος . Όσο για τον νινάκο πήγε σε αυτούς που τον λέγανε αλβανό με εμετικά συνθήματα . ΞΕΦΤΙΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άκυρο με το θέμα ..... αλλά press κάνε αν μπορείς μια σχετική ανάρτηση για τους ρεζίλιδες της κεδ και του παραρτήματος της βέροιας

    http://img21.imageshack.us/img21/9550/0pxn.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου