Σχετικά με τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του γαύρου


Πάρτι κανονικό πρέπει να έκανε χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον αποκλεισμό του Πάοκ απο τους ομίλους του Champions League. Τεράστια χαρά και φάνηκε στα σημερινά πρωτοσέλιδα τους που είχαν το χθεσινό αποτέλεσμα κεντρικό θέμα. Εφημερίδες (Φως, Πρωταθλητής και Γαύρος) που και οι τρεις τους είναι πλήρως ελεγχόμενες από τον πρόεδρο του γαύρου και παρουσιάζουν τις θέσεις του.

Είναι όμως τόσο ηλίθιοι που δεν καταλαβαίνουν πως αυτό που έγινε χθες το βράδυ δεν τους συμφέρει. Σε λίγο θα παίζουν και αυτοί προκριματικά και κανείς δεν θα τους εγγυάται τα εκατομμύρια των ομίλων. Ξυπνάτε ζώα...δεν υπάρχει πλέον ο Παναθηναϊκός για να δουλεύει για εσάς!

Σχόλια

  1. Μια χαρά πάμε . Ευτυχώς έχασε κιόλας χθες ο ζμπαουγκ και δεν πήρε κανένα βαθμό η ελλάδα . Άγια η ημέρα που ο χάρτινος πρωταθλητής των υπόδικων αλκοολικών και φυλακισμένων προέδρων , που με την ανοχή του κράτους και των μπάτσων έχουν διαλύσει τον αθλητισμό ολόκληρο αλλά και τον οπαδισμό από τότε μπου του ΧΑΡΙΣΑΝΕ το κοκκαλισκάκι με το "κόψιμο" των εκδρομών , θα χρειάζεται προκριματικά για να μπει στους ομίλους . Και τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τις δικαιολογίες που θα βρει ο υπόδικος .. επενδυτής για να μην βάζει χρήματα , όταν δεν θα έχει το στανταράκι των 20μυρίων κάθε χρόνο . Ρόδα είναι και γυρίζει . Πάμε γερά ρε Ελβετία και λοιπές χώρες με κοντινές βαθμολογίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λες για τον γαύρο.. Βέβαια το οτι δεν υπάρχει πλεον ο Παναθηναικός στην Ευρώπη ..δεν ειναι για να χαιρόμαστε..απλά επειδή θα ειναι πιο δύσκολο να πάρει ο γαυρος τα λεφτά.Ειναι περίεργο επειδή οι γαύροι εκμετελλευόμενοι τις καλές μας παρούσιες στην Ευρώπη παίρνοντας το πρωτάθλημα παίζανε και αυτοί στο τσου λου ...Όμως ας μη ξεχνάμε οτι επι χρόνια παίζαμε και εμείς..και παίρνοντας καλές βαθμολογίες είχαμε καλές κληρώσεις κτλ κτλ..



    Το οτι ειναι πιθανό να μη παίζουνε και αυτοί πλεον ως αποτέλεσμα ΚΑΙ της δικής μας ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ( μια και η βαθμολογία είναι συνολική ) δείχνει πόσο έχουνε κατεβάσει τον πήχη από την ομάδα. Αντι να λέμε δηλαδή να είμαστε εμεις δυνατοί όπως είμασταν παλιότερα στην Ευρώπη για 10 χρόνια στα τόπ 30 κλαμπ λεμε να χαλάσει το κτήμα τού γείτονα μπας και ΑΝ καταστραφεί και αυτός..( εντελώς υποθετικό ..γιατι μπορει απλά να μη γίνει..αφου και πάλι ως πρωταθλητες εστω και αν παίζουνε προκριματικά θα είναι με εύκολους αντιπάλους)..


    Συμπερασματικά λοιπόν ειναι κατάντια να χαιρόμαστε ..γι αυτό το λόγο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ξεχνατε οτι σε τετοια περιπτωση ο γαυρος θα παιζει προκριματικα μεν, αλλα στο champions path δε, που ειναι απειρως πιο βατο τα προκριματικα του 2ου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου