Ένα σχόλιο για την φημολογία περί πρότασης αγοράς της Π.Α.Ε


Νέα πρόταση λέει έχει φτάσει στα χέρια του Αλαφούζου από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και έχει να κάνει με ενδιαφέρον της Qatar Petroleum International για αγορά της Π.Α.Ε Παναθηναϊκός. Αυτή η φημολογία έχει φτάσει μέχρι σε δημοσίευση αρχικά σε κάποια blogs και έπειτα σε μια στήλη της Sportday το Σάββατο που μας πέρασε.


Η άποψη μου εμένα είναι μια και συγκεκριμένη. Ότι τις σοβαρές προτάσεις τις μαθαίνουμε μόνο όταν ολοκληρώνονται και δεν διαφημίζονται σε νησάκια για να δημιουργείται κλίμα. Και πως όποιος δείχνει το "χαρτί", παίρνει και την Π.Α.Ε. Κανένας δεν μπορεί να του πει "δεν την παίρνεις" και κανείς δεν μπορεί να κρύψει ένα τέτοιο γεγονός όταν ο ενδιαφερόμενος αγοραστής είναι όντως αγοραστής και όχι μαριονέτα μιας παρτίδας σκάκι.

Θέλω όμως να εκφράσω και μια απορία μου. Πως γίνεται όσες προτάσεις έχουν δει το φως της δημοσιότητας να προκύπτουν στις αρχές και στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου; Γιατί καμία από αυτές δεν έγινε με την λήξη της σαιζόν ή λίγο πριν από αυτήν ή έστω μέσα στο καλοκαίρι; Τόσο προχωρημένα μυαλά είναι στην Αραβία που κάνουν τις προτάσεις τους μόλις ξεκινάει η σαιζόν;

Αυτά τα ολίγα. Αν τρέξουν κάπως οι εξελίξεις, θα το ξανασυζητήσουμε το θέμα.

ΥΣ: Μανία με τον Βοτανικό,ε;

ΥΣ2: Σε μια εκπομπή της Θύρας 13 την ημέρα που τελείωσε το παραμύθι με τον Τσάκα (πέρυσι Ιανουάριο) αναφέρθηκαν συγκεκριμένα γεγονότα που εξηγούσαν γιατί ο Τσάκας ήταν μπροστινός της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Κανένας δεν σχολίασε ποτέ τίποτα. Μόνο και μόνο αυτό δείχνει πόσο κακοστημένα είχε στηθεί η όλη παράσταση.

ΥΣ3: Ο πολύς κόσμος δεν ενδιαφέρεται ποιος έχει την Π.Α.Ε και αν τρέφει Παναθηναϊκά αισθήματα. Τους ενδιαφέρει η ομάδα να έχει μεγάλους παίκτες, να παίρνει κούπες και να κάνει πορείες στην Ευρώπη. Τρανή απόδειξη το καλοκαίρι του 2010 που ενώ ο Τζίγγερ βγήκε ξανά στο προσκήνιο τα διαρκείας πουλούσαν σαν τρελά. ΔΥΣΤΥΧΩΣ το χρήμα μιλάει και μόνο. Ελπίζω να μην χρειαστεί να αναφερθώ ξανά και να συσχετίσω τα κοινά σημεία Βαρδινογιάννηδων και Μελισσανίδη. Γιατί πολλοί θεωρούν πως τον ρόλο του Μελισσανίδη ετοιμάζεται να τον παίξει ο Δ.Γιαννακόπουλος.

Σχόλια