Βοηθάει τον ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος


Ο ερασιτέχνης κάνει ένα διαγωνισμό και δίνει 2 VIP διαρκείας για το ποδόσφαιρο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βοηθάει αφιλοκερδώς μέσω εταιρίας του στην τεχνική υποστήριξης των διαγωνισμών.


Προφανώς και μπράβο του. Το χω ξαναπεί πως με λίγα λεφτά (πολύ λίγα για τα οικονομικά δεδομένα τέτοιων ονομάτων) γίνεσαι πρώτος μάγκας στον ερασιτέχνη.

Τέτοιου είδους κίνησεις μπορούν να ερμηνευτούν ποικιλοτρόπως. Εγώ θα το ξαναγράψω πως όνειρο του Δ.Γιαννακόπουλου πιστεύω πως είναι να πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ. Και γενικότερα να ελέγχει όλο τον Σύλλογο. Μακάρι, αν έχει ως στόχο του να συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο όπως στο μπάσκετ. Αν θα δικαιωθώ δεν μπορώ να το γνωρίζω. Θα δούμε.

ΥΣ: Νομίζω πως θα αναλάβει και ένα τμήμα ή θα βοηθήσει οικονομική κάποιο ομαδικό του ερασιτέχνη.

Σχόλια

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ15/8/13 7:23 μ.μ.

    ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ SITE KAI BLOG ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

    Α)ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΑ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΕΝΝΙΑΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ
    Β) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΜΝΟΣ ΜΑΣ


    ΒΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΕ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ( ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ) ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
    ΕΛΕΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΝΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ!
    ΔΕ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ,
    ΝΑ ΚΑΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ(ΔΕ ΞΕΧΝΩ ΤΟΥΣ 5000 ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΕΛ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ!
    ΜΗ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ!!!!



    ΥΓ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου