Όπου υπάρχουν ρομαντικοί Παναθηναϊκοί...



Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια εξαιρετική μεταγραφική κίνηση και απέκτησε την Τζάκι Γέμελος και με αυτόν τον τρόπο έκλεισε το ρόστερ του. Η συγκεκριμένη παίκτρια αν και είχε κάποιους τραυμταισμούς στην καριέρα της, έρχεται με πάρα πολύ καλές συστάσεις και είναι δεδομένο πως αν είναι υγιής θα κάνει την διαφορά τόσο στην ομάδα, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εκεί που όμως θέλω να δώσω έμφαση είναι στα άτομα που έχουν πλαισιώσει το τμήμα και μέσα σε 3 χρόνια έχουν κάνει παπάδες. Φυσιολογικότατο αν σκεφτεί κανείς πως έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που ζουν για τον Σύλλογο και όχι από τον Σύλλογο. Ρομαντικούς τυπάδες που όπως βλέπουμε εμείς την φάση με τον Παναθηναϊκό, έτσι την βλέπουν κι αυτοί. Πως είναι δυνατόν λοιπόν να μην κάνουν κινήσεις μεγάλες;

Στόχος για φέτος το νταμπλ και ελπίζω του χρόνου να εκπληρωθεί το όνειρο μου και να ξαναδούμε το τμήμα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις της Τζάκι Γέμελος:

http://panathinaikos1908.gr/news.php?type=womensBasket&id=276

Σχόλια

  1. Έχει βγει ενιαίο διαρκείας για τον Ερασιτέχνη στα 70 ευρώ για τα τμήματα βόλεϊ ανδρών γυναικών , μπασκετ γυναικών και του πόλο . Γίνεται τιτάνια προσπάθεια από άτομα της θύρας 13 στον Ερασιτέχνη , και πρέπει ο κόσμος ο απλός κόσμος να αγγαλιάσει την προσπάθεια . Όλοι δίπλα στον Ερασιτέχνη .


    ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ - ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
    ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου