Σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων


Επειδή πολύ λόγος γίνεται για τις τιμές των εισιτηρίων σχετικά με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό την Κυριακή, θέλω να σχολιάσω και γω με την σειρά μου το πως μου φάνηκαν.


Ορθώς υπάρχουν παράπονα και φυσιολογικό να γίνεται θέμα η τιμολόγηση των εισιτηρίων. Όσα χρόνια υφίσταται αυτό το blog, γράφω για τις απαράδεκτα υψηλές τιμές που υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς πάντοτε υπήρχαν και ελάχιστες φορές η κάψα μας για τον Σύλλογο δεν έγινε αφορμή για εκμετάλλευση.

Αν και κατανοώ απόλυτα το σκεπτικό της διοίκησης να προσφέρει χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων στα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ώστε αυτή με την σειρά της να έχει και μεγαλύτερη ανταπόκριση, δεν μου αρέσει καθόλου ο διαχωρισμός σε Συμμάχους και μη. Αν κάποιος θεωρεί απατεώνα ή το οτιδήποτε άλλο τον Αλαφούζο και το μοντέλο διοίκησης που προσπαθεί να φτιάξει και δεν γράφεται σε αυτήν γιατί να πρέπει να σκάσει 20 ευρώ; Δεν είναι πολλά; Και το λέω εγώ που θεωρώ ως Παναθηναϊκή υποχρέωση να στηριχτεί αυτό το μοντέλο διοίκησης από την στιγμή που δεν φαίνεται κάτι άλλο στον ορίζοντα.

20 ευρώ είναι πολλά. Να βάζανε την διαφορά στα 5 ευρώ και όχι στα 10. Όπως και να χει αυτό το πρόβλημα υπάρχει συνολικά στο ελληνικό πρωτάθλημα που πληρώνουμε δυσανάλογα ποσά με αυτά που βλέπουμε και τις ανέσεις που μας προσφέρει το κάθε γήπεδο. Ένα πρόβλημα που δυστυχώς δε νομίζω να λυθεί.

ΥΣ: Δικαίωμα να παραπονιούνται έχουν μόνο όσοι πατάνε γήπεδο και όχι όσοι δεν θα πατούσα έτσι κι αλλιώς και απλά κράζουν για να κράξουν.

ΥΣ2: Τα ίδια ισχύουν και με τα διαρκείας. Ποιος ο λόγος να πληρώσεις αναγκαστικά και για την Συμμαχία;

Σχόλια

  1. Deja vu.. Θα υπάρξει πανό άραγε το Σβκ.. ? Μπαα..η Μάλλον Μπεεε για τους " αγνούς "..Πετάει ο γάιδαρος..Μια εικόνα χίλιες λέξεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί !!!
    Για τα .. οργανωμένα προβατάκια !


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τότε για τους οργανωμένους το φθηνότερο εισιτήριο ήταν στα 15 ευρώ στο ΟΑΚΑ των 65.000 θέσεων.
    Τώρα είναι στα 10 ευρώ στην Λεωφόρο.


    Άκυρη η φωτογραφία που πήρες από το site τσάτσων του Τζίγγερ Βαγγέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ειναι μέλη στην Συμμαχια .. να τα λες όλα .. Εκτος αν προδιαγραφεις οτι ολοι ειναι μέλοι στη Συμμαχία..κατι που προφανως δεν ισχυει.. Εκτος αν οι 6 - 7 χιλιαδες π γραφτηκαν στη Συμμαχια ειναι ολοι οργανωμενοι ..Κατι που προφανως δεν ισχυει ..όπως έδειξαν τα στοιχεία και πέρυσι



    Σε κάθε περίπτωση καθολου ακυρη δεν ειναι. ..ισα ισα ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ. Όταν το φτηνοτερο εισητηριο ειναι 20 ευρώ και διαμαρτύρονταν τοτε όπως ξεκάθαρα δείχνει το πανό για 15,20 , 25 , 30,35 ευρώ ως " ακριβά " και τώρα κάνουνε μόνο.. Αλλά έτσι και αλλιώς αυτό είναι ένα μικρό δείγμα της τσιμουδιάς που έχει πέσει αφού τα έχουνε κάνει πλακάκια με την διοίκηση ..



    Αλλα ακομα και αν ειναι μέλη στη Συμμαχια και εχουνε δικαιωμα να παρουνε με 10 ευρω το εισητηριο για τους υπολοιπους που δεν ειναι μέλη δηλαδή τι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πλειοψηφία των οργανωμένων είναι μέλη στην Συμμαχία. Άρα το φθηνότερο είναι 10 ευρώ.

    Το αν συμφωνώ ή διαφωνώ με τον διαχωρισμό σε συμμάχους και μη συμμάχους θεωρώ πως αξίζει να διαβάσεις το κείμενο γιατί δε νομίζω πως το έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα το φθηνότερο είναι 20 ευρώ !
    Για να πληρώσεις 10 , πρέπει να δώσεις και ένα 50άρικο ακόμη , σύνολο 70 ευρώ !!
    Ακόμα και για όλα τα παιγνίδια ( 17 ) να αγοράσεις εισιτήριο ( των 10 ευρώ ) μαζί με το 50άρικο ,έχεις κόστος 220 ευρώ !! Αυτό σημαίνει 13 ευρώ το παιγνίδι , σήμερα , με αυτές τις οικονομικές συνθήκες και όχι την κατάσταση το 2006 !!! Τώρα , αν αποφασίσεις να πας σε 10 παιγνίδια , 15 ευρώ το ματς πάει το κόστος !!
    Όπως και να το κοιτάξεις , για πανώ είναι η κατάσταση !!!

    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου