Έχει διαφορά το 3-0 από το 3-0

Το περυσινό 3-0 στην Βέροια δεν είχε καμία σχέση με το χθεσινό στην Ν.Σμύρνη

Έγραψα χθες πως το σημαντικότερο από την βαριά ήττα στην Ν.Σμύρνη είναι να κατανοήσουν οι παίκτες τις αιτίες που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα και να χρησημοποιήσουν αυτό το 3-0 ως μάθημα για τους επόμενους αγώνες. Γιατί αν δεν μπήκαν σε αυτήν την διαδικασία από χθες τότε το πιο πιθανό είναι να αρχίζουμε από τώρα να μετράμε ήττες. Αυτά όσον αφορά την ομάδα που παίζει μέσα στο χορτάρι. Τώρα πάμε στους υπόλοιπους που δεν τσουλάμε το τόπι αλλά επηρεάζουμε και δημιουργούμε ψυχολογία με την κριτική και τα σχόλια μας.


Χθες το 3-0 δεν ήταν τόσο βαρύ και τόσο μεγάλη ξεφτίλα. Ξεφτίλα και ντροπή ήταν το 3-0 πέρυσι από την Βέροια που είχαν κατέβει στο ματς 11 άσπρες φανέλες και βολόδερναν στο γήπεδο χωρίς να προσπαθούν και να βγάζουν λίγο ψυχή. Χθες δεν είδαμε κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση. Είδαμε έναν Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή (ανούσια μεν αλλά την είχε), να προσπαθεί να δημιουργήσει, μετά το 1-0 να κάνει ευκαιρίες και να μάχεται σε κάθε φάση. Δεν είδαμε αδιάφορους παίκτες που δεν έτρεχαν και δεν έβαζαν το πόδι τους στην φωτιά. Και αυτοί είναι οι λόγοι που με κάνουν να αισιοδοξώ, να μην κράζω και να θεωρώ πως το 3-0 ήταν πλασματικό σχετικά με την εξέλιξη του ματς.

Μην βάζουμε τους πάντες και τα πάντα στο ίδιο καζάνι. Αν δούμε στην συνέχεια σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος τότε θα μιλήσουμε αλλιώς. Αλλά τώρα κάτι φαίνεται -θέλω να πιστεύω- πως δουλεύεται στην ομάδα.

Και όλα αυτά τα γράφει ένας τύπος που σιχαινόταν τέτοιυ είδους νερόβραστα κείμενα. Αλλά αν θέλουμε να δούμε ρεαλιστικά και ψύχραιμα την κατάσταση έτσι νομίζω πως πρέπει να συμπεριφερθούμε και να αξιολογήσουμε τις ήττες σαν την χθεσινή.

Για μένα τα συμπεράσματα θα βγουν τέλη Οκτώβρη. Εκτός κι αν με προλάβουν οι εξελίξεις...

Σχόλια

  1. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, τώρα δεν τρέχει τίποτα που για δεύτερη χρονιά έχουμε ένα διοικητικό σχήμα που έχει εξευτελίσει κάθε Παναθηναική έννοια και θα πρέπει να τους στηρίξουμε - τους διοικούντες εννοώ - σε αντίθεση με κάποτε που η ομάδα κέρδιζε με το πενιχρό 1-0 και κάποιο σαν κι εσένα υποθέτω καίγατε το γήπεδο, βρίζατε θεούς και δαίμονες και καταρρακώνατε υπολήψεις!


    Ενώ τώρα, με το -37 απ τους απέναντι, με την μη αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ, άρα εκτός Ευρώπης, με αρκετούς ερυθρόλευκων συναισθημάτων στην ομάδα, με "ιδιόκτητα" γραφεία (χα), με "ιδιόκτητο" προπονητικό κέντρο (χα χα), με μια εγγυητική 15.000.000 ευρώ που πρέπει να κατατεθεί μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου, με το όραμα της 5ης θέσης και με τόσα ακόμα, πρέπει να χειροκροτάμε τη συμμορία για το κατάντημα της ομάδας μας - γιατί ομάδα τους δεν είναι.


    Και μην μου πεις το παραμυθάκι που λέτε τόσο καιρό, το ξέρω. Αν το καραφλό αγόρι σας δεν είχε λεφτά να μην ασχολιόταν. Τζάμπα μάγκες μπορούμε να το παίξουμε όλοι μας με τα λεφτά των άλλων (στην περίπτωσή αυτή με τα λεφτά του κόσμου).


    Δεν συμφωνώ μαζί σου μ αυτά που γράφεις για την ομάδα και τους παίχτες. Είναι οι μόνοι που δεν φταίνε σε τίποτα. Αυτό είναι το ταβάνι τους.
    Αυτοί που φταίνε είναι το καραφλό αγόρι, η συμμορία του και ο συμφορέας που τώρα κάνει τουμπεκι ψιλοκομένο, για την κατάντια που μας έχει ρίξει το παρεάκι.


    Αλλά αυτούς δεν τους ακουμπάμε, κάνει τζίζ!!!!
    Και προετοιμάζεις και το έδαφος για να τους ξεσκίσουμε - τους παίχτες - μέχρι τέλους Οκτωβρίου, αφήνοντας το παρεάκι στο απυρόβλητο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eπειδή καίγομαι σήμερα και δεν έχω χρόνο, θα σου αφιερώσω ειδική ανάρτηση και θα απαντήσω στις μαλακίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίσα ρε τουλουμπορήτορα , που θα πιάσεις στο στόμα σου και την ΘΥΡΑ 13 ( δεν λέγεται πια Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13 ΑΣΧΕΤΕ ) . Ξυδάκι τοπ μαγκάκια , στις 13/4 του 2008 τα τσιράκια που κάνανε πλιάτσικο στην ΠΑΕ με τις ευλογίες του Τσίκεν , είπανε au revoir .


    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΚΟΥΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ Η ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΣΙΚΕΝ - ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ - ΜΗΤΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασικά γάμα το. Είσαι αρκετά πίπας για να σου κάνω την χάρη. Συμφωνώ σε ό,τι λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε dimp13 , έτσι όπως γράφεις και φαντάζομαι και όπως θα φωνάζεις , κάποια στιγμή θα φύγει ο Αλ και η συμμορία του , όπως εσύ την αναφέρεις. Τότε , δεν θα μείνει τίποτα όρθιο , η ομάδα θα διαλυθεί και οι οπαδοί θα ξενερώσουν.

    Ο Αλ εφαρμόζει μία συνταγή που στο εξωτερικό έχει επιτυχία , αλλά το εγχείρημά του θέλει υπομονή και στήριξη.

    Ποιά είναι η συνταγή;

    1. Αγόρασε έναν καλό προπονητή που περιστοιχίζεται από ένα αξιόλογο τιμ προσώπων (βοηθοί προπονητού , τεχνικός διευθυντής , γυμναστές ).
    2. Αγοράζει φτηνούς καλούς παίκτες (όχι α' επιλογής) που έχουν καλό χαρακτήρα και διάθεση προσφοράς.
    3. Αξιοποιεί την έδρα της Λεωφόρου που για χρόνια είχε απαξιωθεί από προηγούμενες διοικήσεις.

    Θα έχει επιτυχία η συνταγή;

    Στο εξωτερικό είχε επιτυχία. Χαρακτηριστική περίπτωση η Ντόρτμουντ. Για τη Ελλάδα δεν ξέρω. Πρέπει να πιστέψουμε στο εχγείρημα , να στηρίξουμε , να βάλουμε τον οβολό μας και σε περίπτωση ήττας να έχουμε το κουράγιο και υπομονή ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα.

    Εμένα ο Αλ μου αρέσει , γιατί με τα φθηνά και τα ταπεινά φτιάχνει ομάδα και σώζει την αξιοπρέπεια του συλλόγου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος επενδυτής επιχειρηματίας που θα βάλει ζεστό χρήμα αυτή την εποχή.

    Δεν είναι μόνο το ζεστό χρήμα που πρέπει να βάλει. Πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με την ομάδα και τους οπαδούς της. Αντίστοιχη περίπτωση με τον Σαββίδη του ΠΑΟΚ. Θέλει να αφιερώσει χρόνο απο την προσωπική του ζωή για τον Παναθηναικό. Μην νομίζεις , ότι για έναν επιχειρηματία η ενασχόληση με τον κόσμο είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί θυσίες και χρόνο για χάσιμο.

    Ο Αλ ένωσε τον κόσμο με την δημιουργία της νέας Λεωφόρου και του προπονητικού κέντρου. Οι προηγούμενες διοικήσεις είχαν γίνει έρμαιο του ΟΑΚΑ και με αυτόν τον τρόπο οι τρείς συνιστώσες του Συλλόγου , ΠΑΕ , ΚΑΕ , Ερασιτένης ήταν παντελώς ξεκομένες μεταξύ τους.

    Η έδρα της Λεωφόρου πέραν των οικονομικών κερδών που αφήνει στην ΠΑΕ βοηθάει έμεσα και τον Ερασιτέχνη. Παρατηρώ ότι όλα τα τμήματα υποδομής του Ερασιτέχνη άρχισαν να δουλεύουν. Για φαντάσου αυτή την δουλειά να γίνονταν συνέχεια τα 30 προηγούμενα χρόνια. Όλος ο Παναθηναικός θα δούλευε ρολόι. Τέλος πάντων κάλλιο αργά παρά ποτέ.

    Γιαυτό όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα με την παρουσία μας στη Λεωφόρο και την συμμετοχή μας στην Παναθηναική Συμμαχία. Αυτά έχουμε , με αυτά προχωράμε. Άλλοι , ή δεν τα έχουν καν , ή τα έχουν προ καιρού γκρεμίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Γιώργο, επέτρεψέ μου να μην συμφωνήσω με αρκετά απ΄όσα γράφεις.
    Έχω ζήσει αρκετές χαρές απ αυτή την ομάδα στα 51 χρόνια ζωής μου, που όσα γίνονται τώρα με κάνουν και λυπάμαι για την κατάντια της.
    Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποια παιδάκια που έγιναν παναθηναικοί τον Μάρτη του 2008, μιλάνε με τρουμπίσιο τρόπο σε Παναθηναικούς, προσπαθώντας να περάσουν κλίμα τρομοκρατίαςκαι ότι μόνο η δική τους άποψη είναι η σωστή (η τέλος πάντων αυτό που κάποιοι τους έχουν μάθει να λένε)..


    Ευχαριστώ για τον χρόνο σου που αφιέρωσες για να γράψεις τις καθ' όλα σεβαστές απόψεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε εκλιπαρώ σταμάτα να πετάς ατάκες που γράφουν σελίδες πρώην ή νυν έμμισθων του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ποιοι έγιναν Παναθηναϊκοί τον Μάρτη του 2008; Κράζεις την Θύρα 13. Ξέρεις ποια άτομα αποτελούν τον βασικό της πυρήνα; Ξέρεις πόσα χρόνια τραβιούνται με τον Σύλλογο; Ξέρεις σε πόσα γήπεδα έχουν πάει για ΟΛΑ τα τμήματα του Συλλόγου;Αυτούς κράζεις και λες πως αποτελούν την συμφορά του Παναθηναϊκού; Επειδή έβριζαν την οικογένεια το έκαναν γιατί δεν τους έσκαγαν φράγκα; Ξέρεις ότι είχε προσπαθήσει να το κάνει ο Τζίγγερ ένα καλοκαίρι πριν δημιουργηθεί ο Ενιαίος Φορέας και βρήκε κλειστές πόρτες; Επειδή τα ξέρεις όλα δηλαδή στα λέω.


    Μάθε να έχεις δικιά σου άποψη. Είναι ντροπή να είσαι 51 χρονών και να αναπαράγεις σαν απαίδευτο άτομο, ποιήματα προπαγάνδας που βγαίνουν από τυπάδες που έχουν οικονομικό συμφέρον.


    Δικαίωμα σου να μην γουστάρεις την Θύρα 13, αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να λες ψέμματα.
    Δικαίωμα σου να θεωρείς την τωρινή διοίκηση, γελοία, προβληματική και επικίνδυνη αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να διαστρεβλώνεις αυτά που λέω και να λες πως ετοιμάζω κλίμα και πως έκαιγα γήπεδα και καταρράκωνα υπολήψεις. Δεν με ξέρεις προσωπικά και δεν σου έχει δώσει κανένας αυτό το δικαίωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργο το πείραμα αυτό μπορεί και να πετύχαινε και στην ομάδα μας αν αγωνιζόμασταν σε ένα ξένο πρωτάθλημα. Στο ελληνικό οι πιθανότητες επιτυχίας είναι μικρότερες του 5%. Το 95% λέει πως θα διαλυθεί η ομάδα και θα ξανακαεί η ήδη καμμένη γη. Για αυτό γράφω από τον Μάη πως αν πετύχει αυτή η συνταγή θα είναι ένα θαύμα.


    Να είμαστε ρεαλιστές. Η Λεωφόρος πχ έχει τεράστια δυναμική σαν έδρα αλλά ό,τι ώρα γουστάρει το σύστημα την μετατρέπει σε δούρειο ίππο του Παναθηναϊκού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένεις να με θεωρείς τζιγγερικό. Ποτέ μου δεν υπήρξα προσωπολάτρης.
    Μάθε κι εσύ να μην θεωρείς τους άλλους απαίδευτους, χωρίς να ξέρεις το επίπεδο μόρφωσής τους.
    Τέλος πάντων, ζητάω συγγνώμη που μάλλον μόνο εγώ τα βλέπω τόσο στραβά και υπόσχομαι να μην σας ενοχλήσω ξανά.
    Καλό βράδυ και να είστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΙ ΜΥΑΛΟΠΩΛΗΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ -37 ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ , ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΠΟΥ ΤΟ 2008 ΜΕΤΑ ΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΕΣΣΑΡΑ( ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ YΟUTUBE ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ ) ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΟ ΤΡΟΠΟ ?

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ -37 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΟΞΗΣ ΤΟΥΛΟΥΜΠΑΣ ?

    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΨΤΕ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΤΩΣΤΕ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ



    ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να ζητάς συγνώμη για τις ανακρίβειες και τα ψέμματα που λες ή μάλλον καλύτερα αναπαράγεις. Ατάκες ακριβώς ίδιες με τσάτσους.


    Ότι τα πράγματα πάνε στραβά είναι άποψη σου και την ενστερνίζομαι κι εγώ, χωρίς όμως να ισοπεδώνω το πάντα-όσο μπορώ-.


    Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωχ ρε πούστη... Τελικά αυτοί οι περίεργοι που διαβάζουν τις βλακείες των τουλουμπαίων θα το βουλώσουν ποτέ από κάθε σάιτ που βρίσκουν στο δρόμο τους; Θα καταλάβουν ποτέ τί τους γράφουν και τί πιστεύουν; Στον αγύριστο πια, σιχάθηκα τις αντιπαναθηναϊκές τους μαλακίες. ΜΑΛΑΚΕΣ!!


    Πρες είσαι γαμώ τα άτομα ρε. Απλά να το ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε dimp13 , αυτή είναι η κτάσταση. Στην ομάδα πρέπει να στεκόμαστε δίπλα της όταν είναι στα κάτω της , όχι μονο όταν υπάρχουν χαρές.

    Ο Αλ , με τις πενταροδεκαρούλες του , με την Παναθηναική Συμμαχία κρατά ζωντανό τον Παναθηναικό. Οι κινήσεις του προς όλα τα επίπεδα δείχνουν αγάπη και σεβασμό για το σύλλογο.

    Έφτιαξε με μύριους κόπους ξανά την Λεωφόρο , αγόρασε προπονητικό κέντρο που το ονόμασε Γεώργιος Καλαφάτης. Σέβεται όλους τους ανθρώπους που είναι γύρω από τον Παναθηναικό.

    Όσο για τα παιδιά αυτά που όπως γράφετε από το 2008 και μετά έγιναν Παναθηναικοί οφείλουμε να τους δείξουμε τον σωστό τρόπο συμπεριφοράς και αγάπης προς τον Παναθηναικό. Δεν περισσεύει κανείς , όλοι χρειάζονται , αλλά πρέπει να σέβεται ο ένας τον άλλο.

    Ουδεμία σχέση έχω με τον Αλ , αλλά θα σε παρακαλέσω και εσένα φίλε , όπως και άλλους φίλους που μας διαβάζουν , να βοηθήσουν το εγχείρημα της Παναθηναικής Συμμαχίας.

    Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να ανακάμψει η ομάδα μας , αν δεν πετύχει , θα φύγει ο Αλαφούζος , η ομάδα θα πάει στην Γ Εθνική και μετά θα μας κλαίνε και οι ρέγγες. Κανείς επιχειρηματίας ή επενδυτής δεν θα στενοχωρεί αν υποβιβαστεί η ομάδα μας , παρά μόνο εσύ ο όποιος αγνός οπαδός που πας στο γήπεδο και με την φωνή σου και τον οβολό σου βοηθάς την ομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε Πρες γιατί καίς το εγχείρημα της Παναθηναικής Συμμαχίας; Ρεαλιστές είμαστε , θεωρείς ότι αν π.χ. ο ΟΣΦΠ κάνει την Ολυμπιακή Συμμαχία θα μαζέψει πάνω από 10000 οπαδούς του; Άλλο να λες ότι είσαι οπαδός της τάδε ή της δείνα ομάδας και άλλο να βγάζεις λεφτά από το πορτοφόλι σου για να την στηρίξεις.

    Το έχω πει πολλές φορές: Αν φύγει ο Αλ , η ομάδα θα πέσει στην ίδια κατηγορία με την ΑΕΚ. Επιχειρηματίας δεν θα υπάρξει να αναλάβει την ομάδα , αφενός γιατί υπάρχει έντονος διχασμός μεταξώ των οπαδών στην ομάδα μας , αφετέρου γιατί όλοι οι παράγοντες θα θελήσουν να δώσουν ένα καλό παράδειγμα στις υπόλοιπες ομάδες , για το που καταλήγουν ιστορικά σωματεία όταν οι οπαδοί κάνουν κουμάντο.

    Με τις πενταροδεκάρες του Αλ και την Παναθηναική Συμμαχία θα πρέπει να συμβιβαστούμε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ώσπου η ομάδα να ανανήψει από τα χρέη της. Να λέμε δόξα τω Θεώ που βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος να αναλάβει την ομάδα μας , την στιγμή που όλοι την εγκατέλειπαν.

    Ισχύει αυτό που γράφεις για την Λεωφόρο ,αλλά εμείς ως οπαδοί οφείλουμε να την προστατεύουμε από τα ακραία στοιχεία , να απομονώνουμε τους κάθε είδους τραμπούκους , έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε ότι η Λεωφόρος είναι μία έδρα που αγαπά και σέβεται τους παίκτες της κάθε αντίπαλης ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου