Mια γροθιά και όπου βγει...

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ



Σήμερα διεξήχθη το φιλικό με τον Ηρακλή Ψαχνών και κατ εμέ το ενδιαφέρον βρισκόταν στην κερκίδα, όπου και βγήκαν τα πιο ουσσιαστικά μηνύματα. Η Θύρα 13 έδωσε το παρών και κατέστησε σαφές πως θα είναι 100% στο πλευρό της ομάδας, αφήνοντας γκρίνια και μιζέρια στην άκρη.


Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο σε περίπτωση που η ομάδα δεν βλέπεται στο γήπεδο και τα αποτελέσματα της είναι αρνητικά, αλλά πρέπει όλοι να δείξουμε ωριμότητα και να δούμε στην παρούσα φάση πως θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά την ομάδα.

Την φετινή χρονιά την περιμένουμε πως και πως για την επιστροφή μας στην Λεωφόρο και εκεί, στο σπίτι μας, πρέπει να είμαστε μόνο όσοι έχουμε σκοπό να βοηθήσουμε. Αν θέλουμε να γκρινιάξουμε για τις μεταγραφές, για τα συστήματα που δεν βγαίνουν και για το λίγο ρόστερ, μπορούμε να το κάνουμε τις υπόλοιπες μέρες ή στην τελική να μην το κάνουμε και καθόλου. Τουλάχιστον μέχρι να δούμε κάποια πρώτα δείγματα. Δεν λέω ότι είναι εύκολο. Λέω τι πρέπει να κάνουμε. Να λειτουργούμε στην Λεωφόρο ως ασπίδα της ομάδας. Απλά σκεφτείτε πόσο πιο πολύ θα καυλώνουμε την νεανική ομάδα μας αν είμαστε μέσα στα συνθήατα, τις σημαίες, τα πλακάτ και τις χωρογραφίες και πόσο κακό θα τους κάνουμε αν ξεκινάμε την γιούχα.

Όσον αφορά την ομάδα έχω ξαναγράψει πως το ρόστερ είναι επικίνδυνα λίγο και όπως φαίνεται πάνω-κάτω έτσι θα είναι και στην διάρκεια της χρονιάς.

Σχετικά με τον Αλαφούζο προσωπικά δεν πρόκειται να τον κράξω ξανά σχετικά με τα φράγκα. Έχει πει πως δεν μπορεί να ρίξει ρευστό γιατί δεν το χει διαθέσιμο και είναι μόνος του στην προσπάθεια που κάνει. Αν θέλει κάποιος την Π.Α.Ε ας έρθει να την πάρει. Όσο δεν υπάρχει κανείς μένουμε με αυτόν. Αν λέει ή κάνει μαλακίες στο μέλλον προφανώς και θα τον κριτικάρω ανάλογα. Αλλά σχετικά με τα φράγκα όχι γιατί είναι και ηλίθιο πλέον.

Όπως έγραφε και το πανί που σηκώσαμε σήμερα "SIDE BY SIDE". Και όπου βγει ρε μάγκες. Έτσι κι αλλιώς όσο δύσκολη κι αν είναι η χρονιά, Παναθηναϊκοί δεν θα είμαστε; Ενωμένοι λοιπόν και κόντρα στο ρεύμα και μπορεί να πετύχουμε και θαύματα..

ΥΣ: Γιατί δεν κάναμε υπομονή με τις επιλογές των Βαρδινογιάννηδων και να κάνουμε τώρα;

Καταρχάς με τους Βαρδινογιάννηδες κάναμε άπειρα χρόνια υπομονή. Υπομονή κυρίως στην μαλθακότητα και στημένη απάθεια απέναντι στον πράκτορα. Αλλά και όσοι δεν κάναμε, στηρίζαμε την ομάδα. Γιατί ήταν ο Παναθηναϊκός. Και αν δεν κάναμε υπομονή ήταν γιατί τότε υπήρχε κάτι καλύτερο στον ορίζοντα. Τώρα δεν υπάρχει τίποτα.

Σχόλια