Kαλό για την ομάδα η παραμονή του Καρνέζη


Η Ουντινέζε λέει απέσυρε την πρόταση της για τον Καρνέζη και έτσι ο τερματοφύλακας παραμένει στην ομάδα. Σε αντίθεση με όσους πιστεύουν πως τα 800.000 ευρώ ή το 1.000.000 ευρώ θα μας έσωζαν, θεωρώ πως η παραμονή του Ορέστη λειτουργεί μόνο θετικά για την ομάδα. Είναι θεμιτό να μην λέμε όχι σε πωλήσεις παικτών και να ψιλοψαχνόμαστες όταν είμαστε σε τόσο χάλια οικονομική θέση, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε και το ρόστερ μας το οποίο πρέπει να αποτελείται και από παίκτες εμπιστπσύνης (ποιος θα το φανταζόταν ότι θα το λέγαμε αυτό για τον Καρνέζη πριν 3 χρόνια... μαγκιά του!) που θα πρωτοστατήσουν στο κουπί φέτος.

Σχόλια

  1. Τι έγραψα στο ... pregame.

    Πιστεύω πολύ στον παίκτη. Θεωρώ ότι αν πάει σε ομάδα βιτρίνα (στους ομίλους του Τσαμπιολί), καταφέρει να πάρει θέση βασικού και αποδώσει όπως με την Πανάθα, το χειμώνα θα κοστίζει 5 εκ. ακατέβατα. Αλλά δανεικός στη θυγατρική της Ουντινέζε, τη Γρανάδα, δεν τη λες σωστή επιλογή για τον παίκτη. Τώρα πάντως η αξία του είναι στο μύριο, μύριο και κάτι. Αλλά ομάδα που δηλώνει γύρω ολούθε ότι είναι μπατήρω, δεν πρόκειται να πληρωθεί πραγματικές αξίες.

    Ο παίκτης παίρνει μόνο 120.000 το χρόνο. Αν αποφασίσουν ότι δεν πωλείται, πρέπει να τον ανανεώσουν με αυξημένες αποδοχές. Κάτι που είχε μείνει στη μέση όταν - σε παλιότερη συνάντησή τους - του υποσχέθηκε ο Αλαφούζος αύξηση, αλλά ακόμα μπα. Διαφορετικά του χρόνου, που λήγει το συμβόλαιό του, θα κουνήσει μαντήλι … κερκυραίικο. Χωρίς έσοδα για το κλαμπ. Και καλά θα κάνει σαν επαγγελματίας.

    Και το postgame.

    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Την καλύτερη μονάδα σου, αν δεν την πουλήσεις την ανανεώνεις. Για να πιστέψει και ο παίκτης ότι εκτιμάς την αξία του και δεν κοιτάς να τη βγάλεις τσάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kάθε νορμάλ ποδοσφαιριστής -όσο άσχημο κι αν μας ακούγεται- ψάχνεται για να την κάνει έξω. Θα εκτιμήσει κι αυτός μόνο αν τον δώσουμε στο εξωτερικό περισσότερο από το να τον κρατήσουμε. Πικρή αλήθεια αλλά έτσι -νομίζω- είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανανέωση σημαίνει και επένδυση, εκτός από διατήρηση στο ρόστερ. Για να καταλάβουν όλοι ότι δεν θα περιμένουν μερικούς μήνες να τον πάρουν τσάμπα. Δίνει δε το χρόνο να ψαχτεί ατζέντης και ομάδα να του βρει καλύτερη πρόταση από δανεικός στη Γρανάδα και όλες τις αλεπουδιές της Ουντινέζε. Που δεν ήθελε ούτε ποσοστό μεταπώλησης να παραχωρήσει, ούτε το σωστό ποσό να δώσει, ούτε να δεχτεί δέσμευση για την Ελλάδα.

    Να τον πάει ας πούμε μέχρι το Γενάρη στη θυγατρική και μετά να τον πουλήσει στο Γαύρο του Βορρά ή του Νότου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mhdenikh anoxh18/7/13 1:42 π.μ.

    Καλο για την ομαδα η παραμονη Καρνεζη οποτε καλα κανουν και τον πουλανε ε? Εχω δελτιο αν χρειαστει να μου το πουν. Ειμαι πολυ περιεργος να δω ποιος θα μεινει στο τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τερματοφύλακες είμαστε μια χαρά . Έχουμε 3 παιδιά παικταράδες και Παναθηναϊκούς σε αυτή την θέση . Ορέστης - Καπίνο - Ταμπάκης . Με αυτή την σειρά σε επίπεδο κατ' εμέ . Όποιος από τους δυο πρώτους και να φύγει , δεν θα έχει πρόβλημα η ομάδα σε αυτή την θέση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελικα μαλλον φευγει
    τεσπα το κυριοτερο θεμα δεν ειναι για μενα τα λεφτα ουτε με ποιον θα τον αντικαταστησουμε
    το θεμα ειναι οτι βγηκες στη αγορα να δωσεις τον καρνεζη και η μονη ομαδα που ενδιαφερθηκε ειναι καποια γραναδα


    τροφη για σκεψη


    μηπως ζουμε στο συννεφακι και ολα αυτα περι βασικου τερμα της εθνικης , ολοκληρωμενου τερματοφυλακα σε καλη ηλικια κτλ ειναι μονο για εσωτερικη καταναλωση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου