H "υπόσχεση του Αναστασίου"

ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ



Σκέφθηκα σήμερα,μέσα σ όλα αυτά τα όχι και τόσο ευχάριστα που συμβαίνουν να ασχοληθώ με το ποδοσφαιρικό κομμάτι ,διότι υπάρχει και ποδόσφαιρο εκτός των άλλων.Ο τίτλος ήρθε αβίαστα γιατί φέτος το προπονητικό τιμ δείχνει να προσπαθεί να συνεφέρει ένα άρρωστο σώμα και μυαλό με μια δυνατή καρδιά όσο αυτή μπορεί να το στηρίξει.


Υπάρχουν δύο βασικές παράμετροι στην προσπάθεια να βελτιώσεις το ρόστερ.Τα λεφτά που είναι λιγότερα και το είδος της ενδεκάδας που θέλεις να φτιάξεις.Τ ο πρώτο δε σηκώνει ανάλυση.Απλά λεφτά δεν υπάρχουν.Στο δεύτερο όμως παρότι δεν έχουν γίνει παρα μόνο 3 κινήσεις ενδεκαδάτων η λογική φαίνεται από τις αποδεσμεύσεις που ο Αναστασίου θέλει να γίνουν.Και εξηγούμαι.

Ο προπονητής δεν ήθελε στην ομάδα τους Σο Βιτόλο Σισοκό Τοτσέ. Αν δεν κάνω λάθος ούτε με μείωση,Και αυτή είναι η υπόσχεση."Διώξ τους,θα σου φέρω καλύτερους με λιγότερα λεφτά."Στο παιχνίδι δε βάζω τους Φορναρόληδες,αυτούς θα τους έδιωχνε και ο Καρούλιας!

Μιλάμε για τον Βιτόλο που χωρίς αυτόν και τον Καρνέζη μέχρι που θα κινδυνεύαμε πέρυσι.αλλά αυτό που δείχνει την ποδοσφαιρική λογική του κόουτς είναι οι Σο Σισοκό και αυτό είναι το αισιόδοξο.Δεν του αρέσει ένα αμυντικό χαφ τηλεγραφόξυλο αργό που ξέρει το ένα πέμπτο της μπάλας που ξέρει ο Γκαρσία του Παοκ αλλά χτυπάει καλά στο άμπαλο μάτι λόγω παρουσίας και μιας συμπαθητικής μεταβίβασης προς τα εξτρέμ.Στοιχιματίζω ότι σε τόσο φθηνό Παο αν είχε το Σιμάο θα ξεκινούσε απ αυτόν την ομάδα.Το Σισοκό δεν τον θέλει γιατί θέλει παίκτη τύπου Μαυρία που μπορεί και σε κλειστούς χώρους να ντριπλάρει και να συνεργαστεί.Ο Σισοκό είναι για κόντρα και κει πάλι δεν τελειώνει σωστά. Κάλλιο Μουζακίτη που λέει ο λόγος δηλαδή.Αν τον κρατήσει θα είναι από αδυναμία να βρουν καλύτεροΓια το Βιτόλο τι να πω;Εγώ θα έτρεμα να τον διώξω μη μου ανοίξει καμμιά τρυπάρα εκεί και υποβιβαστώ.Αν του βγει ο αντικαταστάτης θα είναι πολύ μεγάλος μάγκας
μόνο και μόνο λόγω ρίσκου.Καλύτερο Τοτσέ με τα λεφτά του Τοτσέ εννοείται ότι βρίσκεις.Ο Μπέος θα έπαιρνε παικτάρα με μισό εκατομμύριο το χρόνο!

Για την άμυνα νομίζω ότι το βλέπει όπως θα το βλεπε ο καθένας.Το οκταροδεκάρι θα είναι πολύ δύσκολο γιατί το ιδανικό είναι ο Καραγκουνοιμπαγάσα οπότε σε φθηνό κάτι τέτοιο είναι κομματάκι ζόρικο.Μακάρι...

 Γενικά νομίζω ότι προσπαθεί να φτιάξει έναν Ατρόμητο ή Αστέρα Τρίπολης με βαριά φανέλλα και έδρα,χωρίς να συγκρίνω το στυλ.Θα είμαι ικανοποιημένος με τέτοιο αποτέλεσμα γιατί αν αρχίσω τα άλλα θα γκρινιάξω θα βρίσω και δεν το θέλω.

Οσοι πηγαίνετε φέτος στη Λεωφόρο μην αποδοκιμάσετε και μην αποθεώσετε όλο το χρόνο.

Τάσος

Σχόλια

  1. .Το Σισοκό δεν τον θέλει γιατί θέλει παίκτη τύπου Μαυρία που μπορεί και
    σε κλειστούς χώρους να ντριπλάρει και να συνεργαστεί.Ο Σισοκό είναι για
    κόντρα,
    Eλεος ρε φιλε,παρακολουθησες παο φετος ή ετσι το εγραψες αυτο?ο Σισοκο ηταν ο καλυτερος ντριπλερ στο πρωταθλημα και σε ανοιχτους και κλειστους χωρους,σε αντιθεση με τον Μαυρια που ουσιαστικα δεν εχει ντριπλα παρα μονο σε ανοιχτο χωρο(και τιποτα το ιδιαιτερο).Μεγα λαθος που δεν ανανεωσαμε στον Σισοκο που θα μας ανεβαζε επιπεδα φετος.Στο ενας με εναν δεν τον εκοβε κανεις.Οσο για τα τελειωματα οντως δεν ειχε,οταν ηταν να βαλει γκολ ομως,οσων αφορα τις ασιστ ηταν πολυ καλος και ειχε καλο τελειωμα.Επρεπε να ειχαμε κρατησει βιτολο-σισοκο απο την περσινη ομαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου