Γιατί κράζετε τους Βαρδινογιάννηδες για την Παιανία;



Διάβασα ότι στην Π.Α.Ε ξίνησαν με την κίνηση του Γιώργου Βαρδινογιάννη να ξεκινήσει επαφές με την Ε.Π.Ο του Γ.Σαρρή για την παραχώρηση της Παιανίας, μιας και ο δεύτερος είναι...ορκισμένος φίλος του Β.Μαρινάκη.

Και ρωτώ εγώ τώρα. Τι μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι Βαρδινογιάννηδες; Έχουν καμία σχέση πλέον με την ομάδα ή τους έχουμε πάρει εφ'όρου ζωής προίκα;

Κάποιοι το πάνε μάλιστα και παραπέρα χαρακτηρίζοντας τους γαύρους και αντιπαναθηναϊκούς σαν οικογένεια.

Φίλοι μου αυτούς τους χαρακτηρισμούς θα μπορούσαμε να τους αποδώσουμε στην οικογένεια Βαρδινογιάννη μόνο αν είχαν στην κατοχή τους την ομάδα και πχ:


-παίζαμε ματς πρωταθλήματος στην έδρα του αιώνιου μας αντιπάλου και άφηναν σαν πρόβατα επί σφαγή τους παίκτες μας, γράφοντας έτσι μια απίστευτης ντροπής σελίδα για τον Σύλλογο μας.

-ξηλώνοντας μια ομάδα που έκανε πράγματα και θαύματα στην Ευρώπη, κολλώντας στην ομάδα την στάμπα που τους είχαν βάλει οι αντίπαλοι. Και παράλληλα ενίσχυες τον αντίπαλο σου.

-η Ε.Π.Α.Ε σε τιμωρούσε με κεκλεισμένων των θυρών για τα τελευταία σου παιχνίδια και παιζόταν το πρωτάθλημα και εσύ δεν έκανες καν έφεση για να μειωθεί η ποινή και να παίξεις ένα δυνατό ντέρμπι που είχες προτελευταία αγωνιστική με κόσμο. Και την ίδια χρονιά ο αιώνιος σου αντίπαλος έσπαγε ένα γήπεδο και του παίρνανε πίσω ποινές και πρόστιμα.

-επέτρεπες σχεδόν σε όλους τους αντίπαλους οπαδούς να έρχονται στην έδρα σου και ούτε για αστείο δεν άφηνες τους δικούς σου να πάνε στις αντίστοιχες έδρες.

-έφτιαχνες μαζί με τους ανταγωνιστές σου μια νέα ιδιωτική λίγκα με πρόσχημα την καλύτερη οργάνωση και προστασία των ομάδων και παρόλα αυτά τα ίδια εγκλήματα που γινόντουσαν πριν την σύσταση αυτής της λίγκας συνεχιζόντουσαν στον ίδιο ρυθμό.

-ψήφιζες δις παράγοντες του αιώνιου σου αντιπάλου για προέδρους στην λίγκα αυτή.

-ευχαριστούσες δημόσια αυτούς που έκλεβαν τόσα χρόνια τίτλους από την ομάδα σου και κορόϊδευαν on air την ιστορία σου.

-δήλωνες δημόσια πως σε άλλο άθλημα και σε ματς που κρίνεται τίτλος, θα υποστήριζες την αντίπαλη ομάδα και όχι τον Παναθηναϊκό.

-τραγουδούσες στοίχους που χαρακτήριζαν καμάρι μιας πόλης τον αιώνιο σου αντίπαλο.


Αν αυτά τα υποθετικά γεγονότα συνέβαιναν ποτέ, τότε ναι, να πίστευα και εγώ πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι γαύροι και αντιπαναθηναϊκοί. 

Σχόλια

  1. Μεστό και γεμάτο ουσία κείμενο. Για μένα κακώς η ΠΑΕ ασχολείται σε ποιόν θα δώσει ο Βαρδινογιάννης την Παιανία. Με το καλό και να μας γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να συμπληρώσω.

    - Αν έβαλαν τον Παναθηναϊκό να πληρώνει τις χρηματικές δόσεις για την Παιανία ενώ την είχαν γράψει στο όνομά τους.

    Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο, επίσης δικαιολογημένα να τους κατηγορούμε. Τώρα όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1)apo ti stigmi pou o Alafouzos k ta tsirakia tou molis pire o Panathinaikos to apilion legan oti den tous endiaferei h paiania k borei na tin vali ston k..o tis h na kanei sunavlies o nino k tora to paizoun thigmenoi sumenei ksekathara aresei den aresei oti einai pseutes 2)mipos h ksafniki enoxlisi gia paiania exei na kanei toso me to nauagia Kastigion toso k meayta pou sumvenoun ston Panathinaiko gia apoprosanatolismo 3)gia na katalavo ayti pou i enoxloude oi idioi vrizan vardinogianni gia tin xeiroteri tou apilion paiania theoroun exthro tou panathinaikou ton Sari h tin ethniki h k tous 2?k ean theoroun exthro tin ethniki(apo oso ksero ean ginei to deal etsi tha anoiki)theoroun k exthrous aytous pou ypostirizoun e6thniki?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ είμαι της άποψης από την στιγμή που το κεφάλαιο Παιανία έκλεισε για τον Παναθηναϊκό δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε περαιτέρω. Σε περίπτωση πάντως που ενοικιαστούν οι εγκαταστάσεις θα ήθελα να δω πόσο θα ορίσει το ενοίκιο και αν θα είναι ανάλογο με αυτό που ζητούσε από τον Παναθηναϊκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχόλια σε greeklish γειώνονται. Η Πανάθα ανήκει στους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nikos Lazarou28/8/13 9:27 μ.μ.

    από πού κατέβηκες εσύ ρε καραμήτρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου