Υπάρχει προγραμματισμός φέτος στα ομαδικά τμήματα του Ερασιτέχνη



Παράλληλα με την νέα διοίκηση του ερασιτέχνη, τρέχουν και τα μεταγραφικά των ομαδικών τμημάτων σε πολύ ικανοποιητικό ρυθμό. Και αυτό είναι πολύ ενθαρυντικό αν σκεφτεί κανείς πως τα τελευταία καλοκαίρια -πλην του γυναικείου μπάσκετ- τα ρόστερ κλείνανε...Οκτώβρη!


Στο αντρικό βόλεϊ ήδη έχουν γίνει οι πρώτες μεταγραφές Ελλήνων παικτών ύστερα από εισηγήσεις του προπονητή Γ.Λάϊου και με την οικονομική υποστήριξη επιχειρηματιών.

Στο γυναικείο βόλεϊ επίσης έχουν κλείσει κάποιες παίκτριες ελληνίδες και υπάρχει ένας προγραμματισμός αν και εκεί είναι λίγο πιο ρευστά τα πράγματα αφού δεν υπάρχει από πίσω ένα σίγουρο πορτοφόλι.

Στο γυναικείο μπάσκετ ο κορμός που κατέκτησε το πρωτάθλημα παρέμεινε ο ίδιος και γίνονται επιλεκτικές κινήσεις ώστε να ενισχυθεί κι άλλο το ρόστερ. Εκεί λογικά το budget θα καλυφθεί από τον Αχιλλέα Μακρόπουλο.

Μόνη παραφωνία το πόλο που κανείς ακόμη δεν ξέρει τι γίνεται.

Πάντως σκεφτείτε πόσο πιο ρευστά ήταν τα πράγματα πέρυσι στα συγκεκριμένα τμήματα και θα καταλάβετε για ποιο λόγο μπορούμε να αισιοδοξούμε λίγο παραπάνω για φέτος.

Σχόλια

  1. Όσον αφορά το πόλο και τον ύγρο στίβο γενικότερα ανακοινώθηκε ως επικεφαλής ο Ανδρέας Ζώτος καταξιωμένος καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητή. Οπότε πιστεύω ότι θα έχουμε καλά νέα απο εκεί μέσα στην εβδομάδα.
    Υ.Γ. Για το βόλει γυναικών διάβασα ότι η Μερτέκη είναι πολύ κοντά στην ομάδα μας ενώ και ο Λιόντας ανανέωσε για ένα ακόμα χρόνο στο αντρικό βόλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου