Και τώρα παίζουμε μπάλα ΕΜΕΙΣ! Η Θύρα 13 ανέλαβε τον Ερασιτέχνη!



Η Θύρα 13 ανέλαβε κι επίσημε τον Ερασιτέχνη με το ψηφοδέλτιο που κατέβασε. Τον γλίτωσε από το πρωτοδικείο και πλέον ξεκινάει μια νέα εποχή που πιθανότατα δεν θα έχει τίτλους και διακρίσεις. Θα έχει όμως σίγουρα μια συνεχή προσπάθεια για να σταθεί ξανά στα πόδια του το πιο σημαντικό κομμάτι του Συλλόγου.


Η παρουσία του κόσμου και τα όσα νούμερα ακούσαμε κυμάνθηκαν σε τραγικά επίπεδα. Mε μόνη εξαίρεση το ποσό που έδωσε την φετινή σαιζόν η Κ.Α.Ε και ξεπέρασε τις 100.000 ευρώ. Την ίδια ώρα που η Π.Α.Ε έδωσε 280.000 και κάτι χιλιάδες για παλαιές τις οφειλές και μόλις 60.000 και κάτι ψιλά για τα εισιτήρια, αφού όπως μάθαμε (προσωπικά δεν το ήξερα) τα μισά λεφτά πάνε στην Συμμαχία και όχι στην ίδια την Π.Α.Ε. Μαντέψτε τι μου θυμίζει αυτό...

Πλέον η Θύρα 13 αναλαμβάνει τον Σύλλογο και ελπίζω αυτό να αποτελέσει και μια αφορμή για να πλαισιώσουν τα παιδιά Παναθηναϊκοί επενδυτές.

Και μάγκες... γραφτείτε στον Ερασιτέχνη. Μόλις 71 (αν δεν κάνω λάθος) άτομα είχαν δικαίωμα σήμερα να ψηφίσουν...

Σχόλια

  1. 83 ήταν τα ταμειακώς εντάξει μέλη που είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν στην σημερινή Γενική Συνέλευση.
    Για να πω την μαύρη μου αλήθεια υπολόγιζα στον Βλάση Σταθοκωστόπουλο να μπει κάποια στιγμή μπροστά και να αναλάβει τον Ερασιτέχνη αλλά η ιστορία εκείνου του καλοκαιριού του 2008 τον ξενέρωσε τόσο που έστω και αν έδινε κάποια χρήματα δεν επιθυμούσε να λάβει πιο ενεργό ρόλο.
    Από εκεί και πέρα η λύση των οπαδών ήταν η πιο εφικτή και θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία σε όλους όσους ανέλαβαν το δύσκολο αυτό έργο.
    Επίσης μία επισήμανση μιας και δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στο κλειστό της Λεωφόρου μου έκανε άσχημη εντύπωση που κανένα από τα πράσινα σαιτ δεν μπήκε στον κόπο να έχει απευθείας μετάδοση των τεκταινόμενων στον χώρο της Συνέλευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dimpaogate138/7/13 9:57 μ.μ.

    Ιστορική ημέρα για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό . Κομβικής σημασίας !

    Η Θύρα 13 βγήκε μπροστά δείχνοντας τα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ @@ που διαθέτει γαι να σώσει ότι σώζεται .

    Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο μπάλα και μπάσκετ .

    Τον Ερασιτέχνη τον γράψανε στα παπάρια τους όλους οι λεφτάδες που δεν κερδίζουν λεζάντα απο εκεί και μπράβο στην ΚΑΕ για το ωραίο ποσό που κατέβαλλε , και σήμερα μιλάμε για άθλια παρουσία κόσμου και δυστυχώς για 83 μέλη με δικαίωμα ψήφου .

    ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΓΑΙ ΤΗΝ ΣΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ .

    Για να γίνει ο Παναθηναϊκός μας ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΝΤΙΝΟΣ .

    ΠΑΟ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΘΥΡΑ 13 .

    υ.γ: όποιος μιλήσει για ... ΑΕΚ και τουρκορίτζιναλ είναι ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΣ. Oι Παναθηναϊκοί είμαστε άλλη κλάση και άλλη πάστα παιδιών . Solo noi !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου