Ό,τι να ναι...

ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ ΟΧΙ.
ΜΠΕΡΓΚ ΙΣΩΣ.



Συνειδητά έχω αποφασίσει να μην εκφράζω την άποψη μου για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας στην μπάλα και γενικά όλες τις σχετικές εξελίξεις. Γιατί προφανώς όταν πριν 1,5 μήνα τα Μ.Μ.Ε που έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Αλαφούζο σου γράφουν πως στόχος της ΠΑΕ είναι να έχουν τελειώσει όλες οι μεταγραφές μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας και εσύ έχεις κάνει μόλις 1+1 μεταγραφές τότε καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.


Όταν φέρνεις τον μαλάκα τον Νταμπίζα και το μόνο που ακούς είναι ότι κάνει ταξίδια και κλείνει αλλά δεν κλείνει παίκτες τότε πάλι νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν έρχεται ο άλλος Ελλάδα για να υπογράψει και φεύγει πίσω στην πατρίδα του να το σκεφτεί ώστε να σε χιώσει, τότε πάλι ψάχνεις να βρεις τον σωστό προγραμματισμό που διαφημίζει εδώ και μήνες ο Αλαφούζος.

Δεν ξέρω τι θα γίνει με τις μεταγραφές, ούτε αν εν τέλει θα φτάξουμε καλό σύνολο. Μέχρι στιγμής όμως δεν φαίνεται να τρέχει σωστά το πράγμα και φοβάμαι μην την βγάλουμε με τεταρτόπεμπτες σειρές παικτών.

Είδωμεν και θα κάνω σχόλιο μόνο αν γίνει κάτι super ουάου. Αλλιώς μόλις ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις...

Σχόλια

  1. Μακάρι να ήταν οι μεταγραφές ο μόνος τομεάς που ο Αλαφούζος και το επιτελείο μας έχουνε γεμίσει με φούμαρα . ανακρίβειες και λάθη.. Αυτο μάλλον είναι το κεράσακι στη τούρτα.


    .Όταν όμως βλέπεις οτι ακόμα και ο Άρης κάνει κάποιες κινήσεις ( σχετικά καλές ) και γενικά όλες οι ομάδες κάτι έχουνε κάνει και εσύ μένεις με τη μεταγραφή του Μπαιράμι και πιθανότατα και του Κουτρούμπη καταλαβαίνεις οτι εισαι αρκετά πίσω ..


    Χάσαμε το μοναδικό πλεονέκτημα που είχαμε αγωνιστικά.. Δηλαδή τον χρόνο να χτίσουμε μια ομάδα λόγο ελλειψης Ευρώπης..Η ομάδα φεύγει για προετοιμασία με τα τσικό ..


    Κοιτώντας δε τους ανταγωνιστές μας ο γαύρος έχει κάνει ήδη αρκετές κινήσεις το ίδιο και ο Παοκ ακόμα και ο Ατρόμητος..Υποτίθεται κύριε Αλαφούζο πως είμαστε οργανωμένοι..εφέτος.. Πάντως αν ειναι να κάνουνε ντεμαράζ με Φορναρόλι Βελάσκεζ Πίντο.. προτιμώ να το καθυστερήσουνε και άλλο ..μήπως κατά τύχη φέρουνε κανένα καλό παίχτη .. αν και όταν δε δίνεις προκαταβολες και μιλάς για διακανονισμους είναι δύσκολο κάποιος παιχτης με μελλον να σε προτιμήσει ..απλα και μόνο φανέλας και παλιών καλών εποχών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tora einai malakas o ntampizas?isxiun ola auta pou eleges tote?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Νταμπίζας είναι μαλάκας για λόγους που βαριέμαι να ξαναγράφω. Μαλάκας και ανεπιθύμητος.


    Ο μεταγραφικός σχεδιασμός πέτυχε φέτος. Τηρουμένων των αναλογιών, μετα τις μεταγραφές του 09 είναι οι πιο αποδοτικές μεταγραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to na einai anepithimitos logo kokkinou parelthontos einai logiko..alla den ton les kai malaka,ekane mazi me ton anastasiou kales epiloges

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου