Δημήτρη το γάμησες και ψόφησε!



Δυστυχώς η συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είχε και ατάκες που δύσκολα χωνεύονται. Για την ακρίβεια δεν χωνεύονται. Η μία είχε να κάνει με τον Μαρινάκη και η άλλη με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.


ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Δημήτρη να μας αποθεώνεις τον Μαρινάκη για το πόσο νοιάζεται για την ομάδα του. Νοιάζεται πως; Γαμώντας το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό. Έτσι νοιάζεται. Και πολεμάει τον Παναθηναϊκό σε όλα τα επίπεδα με μηχανισμούς χειρότερους και από τον πράκτορα. Ο Παναθηναϊκός είναι και το ποδόσφαιρο και εκεί μαρτυράμε από τις άρρωστες διαθέσεις του οικογενειάρχη φίλου σου που ακούει να καταθέσει για τα στημένα και δεν αναφέρει πουθενά το όνομα του στα τόσα εγκλήματα που έχουν γίνει.

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να μας λες για το πόσο καλύτερα ήμασταν με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Αυτή που εσύ ζητούσες να φύγει από την Π.Α.Ε. Επειδή φάνηκαν λίγοι εκ του αποτελέσματος οι υπόλοιποι που μπήκαν -και που δέχθηκαν πόλεμο απο τα Μ.Μ.Ε τα δικά σου και των Βαρδινογιάννηδων, όλοι όσοι μπήκαν μηδενός εξαιρουμένου- δεν σημαίνει ότι οι Βαρδινογιάννηδες γίνανε και καλύτεροι στα μάτια μας. Η θέση τους είναι έξω από τον Σύλλογο γιατί τον μπλέξανε στα παιχνιδάκια τους ώστε να πάνε καλά άλλες business και τον αφήνανε να ματώνει από τον κάθε πράκτορα.

Μεγάλα fouls και τα δύο τα οποία είμαι σίγουρος πως δεν θες να τα καταλάβεις. Δυστυχώς.

Σχόλια

  1. dimpaogate131/7/13 4:53 μ.μ.

    Καλά αυτά που είπε για τον μαριδάκη και τον φίλο των βαρδ. δεν προξενούν εντύπωση , γενικώς όλοι οι παράγοντές μας είχανε φιλίες με απέναντι ( οι Αφοί με τον Πράκτορα πχ , ή ο Πατέρας με τον χοντρό , είτε οι βαρδ. που ήταν οι τάνες του κρόκους ) .

    Αυτές τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που είπε για τους βαρδήδες , είναι ντροπή και αηδία .
    Γιατί κάποιοι δεν τον μάθαμε φέτος τον δημήτρη επειδή έγινε πρόεδρος .
    Ντροπή ρε να λες τέτοιες αηδίες .
    Ντροπή να μας αγιοποιείς αυτούς που ΒΡΙΖΑΜΕ ΜΑΖΙ μέχρι να κάνεις κωλοτούμπα .
    Ντροπή ρε να αποθεώνεις τους βαρδ. και να κράζεις τον Πατέρα .
    Νιώσε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .
    Ξεφτιλίκια ολκής και πικραίνεις πολύ κόσμο .

    υ.γ: στο μπασκετικό σε στηρίζω με τα χίλια . Αλλα ΦΥΓΕ ΑΝΙΩΘΕ , εσύ έγραψες στην Πράσινη . Οι Παναθηναϊκοί έχουμε κρίση και όχι μνήμη χρυσόψαρου .



    ΟΙ ΒΑΡΔΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ . Ότι κι αν λες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου