Έχει μπει κανείς στην Α.Μ.Κ;



Για όσους δεν το γνωρίζουν η Α.Μ.Κ που εγκρίθηκε πριν 3 μήνες για 15.000.000 ευρώ λήγει σε 11 μέρες (21/7). Αν και οι λεφτάδες Παναθηναϊκοί αποδείχθηκαν λεζάντες και Γ.Τ.Π (δεν θέλω να βρίζω για αυτό και τα αρχικά...) και πλέον δεν περιμένω τίποτα από αυτούς, έχω να κάνω κάτι ερωτήσεις έτσι για να γίνεται κουβέντα..


Καταρχάς έχει μπει κανείς μέτοχος στην Α.Μ.Κ;

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος που διέψευδε στις 20/5 στο Gazzetta δημοσίευμα της Sportday περί αποχώρησης του από τον Σύλλογο και μη συμμετοχής του στην Α.Μ.Κ έβαλε το ποσοστό του;

Ο νέος επιχειρηματίας -είχε ενημερώσει η κ.Μπαλωμένου- που θα έμπαινε στην Α.Μ.Κ έβαλε τελικά τα λεφτά του;

Γιατί περνάνε οι μέρες και δεν ακούω καμία κίνηση...

Σχόλια

  1. Να ζήσουμε να την θυμόμαστε.. Μόνο κάτι γραφικοί καθόμαστε και ρωτάμε για την ΑΜΚ .. Η Παε όφειλε να βγάλει ενημέρωση από τις 22 Ιουνίου γιατι τοτε είχε λήξει το δικαίωμα των παλιών μετόχων.. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση..Καλά για τον νεο επενδυτή που είπε η Μπαλωμένου και τα 2 ζεστά εκατομμύρια που θα έβαζε μιλάμε για ψιλά γράμματα.. Τα εκατομμύρια του Αλαφούζου επίσης μείνανε όπως εκείνα που θα έβαζε ο Βγενόπουλος και ο Πατέρας .. στις εφημερίδες !!

    Ζούμε με δανεικά .. και το παρουσιάζουνε και ως επιτυχία παναθέμα τους..Ξεπουλάμε τώρα και οτι καλό μας έχει περρισέψει.. για 2 εκατομμύρια και αγωνιούμε να πουλήσουμε και άλλους παίχτες.. Αυτή είναι η αγωνία των νεοΠαναθηναικών πλεον.. Παλιότερα. .. ούτε ψιλό στο κόρφο τους για τέτοιο ρόστερ που κατεβάζουμε φέτος.. Τώρα ξεπουλάνε τον Μαυρία πάνε να σπρώξουνε τον καλύτερο τερματοφύλακα που βγάλαμε μετά τον Νικοπολίδη με κάτι χιλιαρικάκια.. και οι χειροκροτητες και οι τσάτσοι της διοικησης μαζί με τους αρδ φωνάζουνε μπράβο.. Όσο κρατάνε τις καρέκλες αυτοί .. όλα πάνε τρίκαλα.. άμα τυχον τους ξεκουνήσει κανένας ίσως να θυμηθούνε οτι κάποτε ήταν "Παναθηναικοί "..τώρα " Παναθηναικάρες "..

    Έχουμε μπλέξει χοντρά με απατεώνες λίγους και τον συρφετο που τους ακολουθά και τους στηρίζει.. Ελπίζω σήμερα η ομάδα να δείξει κάτι καλύτερο στο φιλικό σε μια ώρα από την απογοητευτική εικόνα του πρώτου φιλικού.. Όταν θα γυρισει η ομάδα πίσω θα γίνει και μια πρώτη εκτίμηση για τις δυνατότητες των παιχτών και του ροστερ.. Καλο κουράγιο στους Παναθηναικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ:

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ.
    Ο κ. Βαρδινογιάννης έφυγε από τον Παναθηναικό. Επομένως οποιαδήποτε συζήτηση περί ύπαρξής του στον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό , δεν έχει νόημα.
    Ο κ. Βγενόπουλος σύμφωνα με τις ειδήσεις των ΜΜΕ έχει μεγάλο μπλέξιμο στην Κύπρο , τόσο που να απειλείται η περιουσία που ως στιγμής έχει κάνει.
    Ο κ. Πατέρας αφανώς βοηθάει τον κ. Αλαφούζο , αν και αυτό περισσότερο τείνει να είναι φήμη παρά πραγματικότητα.
    Μένει μόνο ο κ. Αλαφούζος και καλώς ή κακώς με αυτόν θα προχωρήσουμε. Περασμένα μεγαλεία δεν θα δούμε, όμως η ομάδα θα βαδίσει βάσει πλάνου και σκληρής δουλειάς. Οι απαιτήσεις μας , δυστυχώς , θα είναι εκ των πραγμάτων χαμηλές μιας και το μπάτζετ της ομάδας θα είναι μικρό.

    Ως προς τους παράγοντες άλλων ομάδων. Αν εξαιρέσει κανείς τον κ. Σαββίδη , που πραγματικά έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές , οι υπόλοιποι (ΟΣΦΠ και ΑΕΚ) , δεν έχουν κάνει καλές μεταγραφές. Βέβαια υπάρχει ακόμη χρόνος για να παρουσιάσουν κάποια καλή μεταγραφή , αλλά όσο προχωράει ο καιρός οι καλοί παίκτες κλείνουν και μένουν οι φθηνοί.

    Ο πρόεδρος της ΑΕΚ , ο κ. Μελισσανίδης έκανε μία κίνηση που καλόν είναι να πιάσουμε το μήνυμά της. Το 50% των εισπράξεων από τα διαρκείας θα πηγαίνει για την τράπεζα χρημάτων ανέγερσης του νέου γηπέδου. Στο κόλπο και οι οπαδοί , θα βάνουν και αυτοί λεφτά.

    ΤΙ ΜΈΛΛΕΙ ΓΕΝΈΣΘΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ
    Η άποψή μου συνίσταται στο ότι ο κ. Αλαφούζος θα εκμεταλλευτεί εις το έπακρον τα δύο υπάρχοντα της ομάδας που εν μέρει τα ανέδειξε και ο ίδιος. Την Λεωφόρο και τις Ακαδημίες.

    Με τη Λεωφόρο θα προχωρήσουμε τα επόμενα 5 χρόνια και μάλλον θα αποδειχθεί γήπεδο έδρα. Με την βοήθεια του κόσμου -αν πάει στο γήπεδο και φωνάξει- θα γίνει ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας ενισχύοντας τους παίκτες στην προσπάθεια που θα κάνουν.

    Οι Ακαδημίες θα παράσχουν το φρέσκο και φθηνό υλικό που θέλει ο κάθε πρόεδρος για την ομάδα του. Αν το σύστημα δουλέψει καλά , παίρνοντας ταλέντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας και μαθαίνοντας τους τα μυστικά της μπάλας με πολύ καλούς προπονητές (Σαμαράς Ρότσα , Βονόρτας) , τότε η ομάδα μπορεί να έχει παίκτες που θα πρωταγωνιστούν. Δύσκολο μεν , αλλά όχι ακατόρθωτο.Το έκανε την δεκαετία του 70 και του 80 ο Ερυθρός Αστέρας , αλλά εκεί υπήρχε ποδοσφαιρική παιδεία.

    Οι οπαδοί και οι φίλοι της ομάδας πρέπει οικειοθελώς να την βοηθήσουν , βάζοντας τον όποιο οβολό τους ή στην Παναθηναϊκή Συμμαχία ή στον Ερασιτέχνη. Αυτή είναι η άποψή μου. Ο επιχειρηματίας θα βάνει τα όποια λεφτά του , αλλά από την άλλη μεριά πρέπει να βοηθά και ο κόσμος της ομάδας (οπαδοί - φίλοι). Αυτό θα γίνεται , όσο δεν υπάρχει στο προσκήνιο κάποιος σοβαρός επενδυτής που να έχει συγκεκριμένο πλάνο ανάκαμψης της ομάδας διοχετεύοντας μεγάλα ποσά ρευστότητας. Πάντως και στην περίπτωση του Ιβάν Σαββίδη υπήρξαν κάποιες σταθερές: το γήπεδο και οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με τον εμπλουτισμό της ομάδας από τις καλές μεταγραφές παικτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερό post ! Μπράβο φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ φίλε Δημήτρη για τα καλά λόγια που μου γράφεις. Μακάρι ο Παναθηναικός να πάει καλά την νέα χρονιά, γιατί έχει κάνει μία μικρή επανάσταση. Αυτή είναι η άποψή μου , σε άλλους θα αρέσει και σε άλλους όχι. Η επανάσταση έγκειται στο ότι φέτος , θα έχει ως έδρα την Λεωφόρο , ως προπονητικό κέντρο το Απήλιον , ή όπως αλλιώς ονομαστεί και ως βάση της ποδοσφαιρικής του ομάδας θα είναι τα παιδιά των Ακαδημιών.

    Εμένα μου αρέσουν πολύ όλα αυτά όπως εν γένει μου αρέσει και η επανάσταση στην πραγματική ζωή. Διώχνει όλα τα κατάλοιπα και δημιουργεί κάτι εντελώς νέο. Μακάρι να πετύχει στον Παναθηναικό , γιατί δυστυχώς , όλα δεν πετυχαίνουν. Υπάρχουν και αποτυχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι είναι , ρεαλιστικά και πέρα από λαϊκισμούς των καιρών .
    Ο Παναθηναϊκός απαγκριστώθηκε από την οικογένεια - δυνάστη του εδώ και 30 και πλέον χρόνια , και αυτό θα είναι δύσκολο στην αρχή αλλά όπως είπε και ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη , " ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ" .
    Όποιος το ενστερνίζεται και το καταλαβαίνει θα είναι εκεί .
    Στα ιερά τσιμέντα της Λεωφόρου , στους συνδέσμους παντού .
    Όποιος πάλι όχι , ας κάνει παραπέρα στην άκρη .
    Τον Παναθηναϊκό θα τον σηκώσει ξανά εκεί που πρέπει ο λαός του .


    Καλό βράδυ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου