Όχι δεν λες και μεγάλα λόγια...



Να ξεκαθαρίσω πως σαν μεταγραφή, αυτή του Μαυροκεφαλίδη μου άρεσε. Αρκεί να μην πάμε για του χρόνου με αυτόν για δεύτερο πεντάρι γιατί προσωπικά δεν τον θεωρώ τόσο αξιόπιστο. Όμως επειδή κοντή μνήμη ευτυχώς δεν έχω και επειδή διάβασα τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτη του Παναθηναϊκού που έλεγε ότι δεν του αρέσει να λέει μεγάλα λόγια, να θυμίσω τις μαλακίες που δήλωνε μόλις είχε αποχωρήσει από τον γαύρο πριν δύο καλοκαίρια.


Τόσο χρόνια στον Ολυμπιακό ήθελες πολύ, αλλά πέραν των δύο Κυπέλλων, δεν καταφέρατε να πάρετε ένα πρωτάθλημα. Tι έφταιξε;

«Με τον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια σαν ομάδα ήμασταν αποτυχημένοι όλοι μας. Αν δεν υπήρχαν “βρομιές” που γίνονται κάθε χρόνο θα μπορούσαμε να μιλάμε διαφορετικά. Θεωρώ πως μας στερήθηκαν πρωταθλήματα».

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στο Gazzetta, 9/7/2011

Να βοηθήσει την ομάδα και όλα τα σχετικά αλλά είναι αστείο πόσο εύκολα ξεφτιλίζονται για τα χρήματα και τις κούπες τυπάδες σαν τον Μαυροκεφαλίδη. Τέλος πάντων... σε κάποια φάση μακάρι να τον ρωτήσει κάποιος σε μια συνέντευξη, αν υπάρχουν ακόμη αυτές οι βρωμιές...

Σχόλια

  1. οπως και περσι δεν γουσταρα τον Σκλαβενιτη που καποτε εκανε χειρονομιες στο ΟΑΚΑ,ετσι και τωρα εγω προσωπικα δεν ξεχναω αυτες τις δηλωσεις του τεως πελατη.οποιος θελει ας κανει κωλοτουμπα κι ας τον αποθεωσει,ουτως η αλλως ζουμε σε μια χωρα που τα παντα ξεχνιουνται πολυ γρηγορα και το κυριοτερο πολυ ευκολα.και να πω οτι ηταν και κανας παικταρας...παει στο διαολο.αλλα σιγα την μετριοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε κάνεις λάθος , είναι πολύ καλός παίκτης ο Μαυροκεφαλίδης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουτε ο χοντρος ουτε ο μαυροκεφ ειναι περιπτωσεις που αξιζει τον κοπο καποιος να χαλαστει επειδη τους πηραμε. Αλλο πρωην παικτης του γαυρου και αλλο πουτ.νας γιος (Μπουρουσης, Τεοντοσιτς, Τομιτς κλπ). Καθαρα αγωνιστικα μετα τη ληξη της καριερας του Κωσταρα Τσαρτσαρη και μετα το "ευγενικο" διωξιμο του χοντρου, η ομαδα επρεπε οπωσδηποτε να παρει Ελληνα πρωτης γραμμης και καλα εκανε και πηρε τον συγκεκριμενο. Απο κει κ περα με καθαρα μπασκετικη διαισθηση, αναμενω μεταγραφη ξενου καθαρου 5αριου και ανανεωση Μασιουλις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου