Οι Παναθηναϊκοί του καναπέ δεν έχουν δικαίωμα να κρίνουν τους Παναθηναϊκούς του γηπέδου



Επειδή γίνεται ένας χαμός με σχόλια στα πιο δημοφιλή sites πράσινης απόχρωσης από τύπους που κράζουν την κατάσταση γενικά στον Σύλλογο και ρίχνουν ό,τι χαρακτηρισμό υπάρχει στην Θύρα 13, θέλω να πω ένα πράγμα. Καταρχάς δημοκρατία υπάρχει και ο καθένας είναι θεμιτό να έχει την άποψη του και να την εκφράζει. Σε κανέναν δεν αρέσει το τώρα που ζούμε στον Σύλλογο. Γιατί είναι μέσα στην μετριότητα και γιατί κανένα τμήμα -πλην δύο- δεν κάνει πρωταθλητισμό. Σε κανέναν!

Όπως είναι γνωστό οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. Όλοι έχουν από μία. Έτσι κι εγώ. Και θεωρώ πως όταν η άποψη γίνεται στοχοποίηση σε άτομα που έχουν διαρκή παρουσία στα γήπεδα, τότε είναι λάθος. Δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα ο Αθηναίος που κάθεται και παρακολουθεί τα ματς από τον καναπέ και επιλέγει σε ποια τρία ματς θα πάει, να κρίνει -και μάλιστα με απόλυτο τρόπο- αυτόν που πατάει συνέχεια στο γήπεδο και ασχολείται πολύ περισσότερο με τον Σύλλογο. Όπως το ίδιο δικαίωμα δεν έχει ο επαρχιώτης που δεν έχει βοηθήσει ποτέ με τον οποιοδήποτε τρόπο τον Σύλλογο.

Όταν θες να λέγεσαι Παναθηναϊκός πρέπει να το δείχνεις και στην πράξη. Επανάσταση πίσω από ένα pc και από μια τηλεόραση ποτέ δεν έγινε. Θες να διαμαρτυηθείς με το να μην πατάς στο γήπεδο; Μην πατάς. Αλλά δεν θα υπάρξει διαφορά γιατί οι περισσότεροι εξ αυτών που κράζουν την Θύρα 13 έτσι κι αλλιώς δεν πατάνε. Σχόλια από Παναθηναϊκούς φαντάσματα πιάνονται άκυρα.

Επανάσταση είναι σαν αυτήν του 2008. 40.000 κόσμος στον δρόμο και 3.000 μέσα στο γήπεδο και να κράζουν. Όχι 40.000 nicknames σε 15 sites απλά να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους.

Όλοι θέλουμε να βρεθεί ο Παναθηναϊκός λεφτάς και να απογειώσει την ομάδα. ΟΛΟΙ! Αλλά τον έχετε βρει και δεν το ξέρω;

Σχόλια

  1. Εγώ ξέρω έναν , που έχει τάξει μάλιστα λαγούς με πετραχήλια !!! ΜπαινοΒγαινό το όνομά του !!! Που είναι ;; Έβαλε τον οβολό του στην ΑΜΚ , όπως έχει υποχρέωση και όπως είχε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ότι θα κάνει ;;


    Το 2008 αυτοί που έκραζαν - κατά τα λεγόμενά σου - ( και η απορία είναι πως ξέρεις ότι έκραζαν , αφού ήσουν εκτός γηπέδου ; ) , γιατί έκραζαν ;; Μηπως επειδή η ομάδα διεκδικούσε πρωτάθλημα ( μια λέξη άγνωστη στην σημερινή κατάστασή της ) ;;


    Αυτές οι 40.000 ( καλά κόψε κάτι ) που είναι σήμερα που πραγματώθηκε ο στόχος τους , να προσφέρουν τον οβολό τους στην ομάδα ;;


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝ-ΟΣ,

    στο παιχνίδι με τον Άρη που αναφέρομαι διεκδικούσες πρωτάθλημα; Πίσω από τον γαύρο και την άεκ με διαφορά 4 και 2 βαθμών αντίστοιχα; Προφανώς έχουν ανατραπεί πολλά πρωταθλήματα κατά του γαύρου την προτελευταία αγωνιστική.



    Αυτοί οι 40.000 (λέω να βάλω και κάτι) κατέβηκαν για ένα καλύτερο μέλλον σχετικά με τον Σύλλογο. Άσε λοιπόν τις μαλακίες για επίτευξη στόχου και λοιπές αρλούμπες. Κανένας δεν είναι ευχαριστημένος με το σήμερα. Κάτσε και βρες έναν επιχειρηματία που θέλει να πάρει την ομάδα. Γιατί εγώ πλην του Αλαφούζου (που θεωρώ μια εκδοχή Τζίγγερ απλά πιο ανοιχτό με τον κόσμο) δεν βλέπω κάτι άλλο στον ορίζοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί οι όσοι ήταν ( για να έχεις 40.000 κόσμο στην Λ.Αλεξάνδρας , πρέπει να είναι γεμάτη από το Πεδίο του Άρεως μέχρι το γήπεδο ) , άρα έκαναν λάθος , αφού το καλύτερο που κατάφεραν είναι η σημερινή κατάσταση !!!
    Αυτοί είναι υποχρεωμένοι να βρουν τον επιχειρηματία , αφού ο μέντοράς τους τους πούλησε και όχι εγώ !!
    Όσο για το παιγνίδι με τον Άρη , ναι ξέρω η μάζωξη την προηγούμενη μέρα διοργανώθηκε , δεν την προγραμμάτιζαν από τον Ιανουάριο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από το καλοκαίρι του 1990 την προγραμμάτιζαν. Όχι από τον Ιανουάριο.


    Όταν πας να αλλάξεις μια κατάσταση που αντικειμενικά δεν ήταν καλή για τον Σύλλογο (εκτός αν δεν συμφωνείς εσύ) δεν μπορείς να ξέρεις αν το μέλλον θα είναι καλύτερο ή όχι. Δεν στο εγγυάται κανείς. Δε γίνεται να πεις πως το συλαλλητήριο απέτυχε επειδή φτάσαμε όπως φτάσαμε στο σήμερα, ούτε να βγάλεις άγιο και καλύτερο τον Τζίγγερ επειδή φάνηκαν λίγοι οι άλλοι.


    Από το ΠΕδίο μέχει το γήπεδο, γεμάτος κόσμος και στα δύο ρεύματα,μόνο 40.000; Κάτι κάνεις λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι έχεις δίκιο !! Κάνουμε πρώτα την επανάσταση και μετά ότι βρέξει ας κατεβάσει!!
    Φυσικά εντέχνως ξεχνάς ότι χωρίς τον πρωτεργάτη της επανάστασης ( διότι κάθε επανάσταση έχει και τέτοιους ) , καμμιά επανάσταση δεν θα γινόταν !! Απλά πιστέψατε "τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα" και σήμερα δεν έχετε το θάρρος να παραδεχτείτε ότι σας πούλησε !!! Και δεν είναι άλλοι , ένας είναι ο .. επαναστάτης !!


    Πλάτος Λ.Αλεξάνδρας ( μαζί με το διάζωμα ) περίπου 20 μέτρα . Απόσταση από την είσοδο του Πεδίου μέχρι την διασταύρωση του Αρείου Πάγου ( εκεί που σταμάτησε η πορεία ) 1700 μέτρα , Συνολικό εμβαδόν 34.000 τ.μ. . Για να είναι 40.000 κόσμος πρέπει η πυκνότητα της πορείας να είναι πάνω από ένα άτομο το τετραγωνικό !!! Αυτή δεν θα ήταν πορεία , κολλητιλίκια εφαψιών θα ήταν !!


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωχ ωχ ο κωστα .που λεγεται πανος μετα το greenzone θα μας τα κανει τσουρεκια και εδω περα


    ρε κωστα που γραφεις ως πανος δεν βαρεθηκες να λες τα ιδια και τα ιδια
    κουρασες με τα ψεματα ρε αξιοθρηνητε τουλουμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάν΄τε το πριβέ , όπως πάτε να καταντήσετε και την ομάδα , να έχετε την ησυχία σας , να ζείτε στην νιρβάνα σας !!!


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ακου κωστα που γραφεις σα πανος καλο ειναι να λεει ο καθε φιλαθλος την αποψη του αλλα εσυ εχεις φτασει επιπεδα μεγιστου τρολερ


    εχεις παρει σβαρνα τα σαιτ και ολο λες τα ιδια και τα ιδια , ποια ιδια να μου πεις οτι λεει η τουλουμπα παπαγαλιζεις , ξεφορτωσε λιγο απτο καλαμι του ειδημονα-τρολερ γιατι αν θυμασαι στο greenzone κανενας δε σε παιρνε πλεον στα σοβαρα και ολοι προτιμουσαν να σου ριξουν χριστοπαναγιες αντι για ενα πολιτισμενο διαλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια ( ποια αλεπού ; - τέλως πάντων - για χάρη της συζήτησης !! ).


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καταλαβα κωστα , δεν υπαρχει γιατρεια για σενα
    ελπιζω τουλαχιστον ο ελευθερος χρονος σου για να βαρας 24ωρα online να μη προερχεται απο αναδουλειες ή οαεδ

    keep trolling .....1200 σχολια και συνεχιζουμε δυναμικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπα ... ΟΑΕΔ άλλοι είναι !!
    Έλλειψη χρηματοδότησης , παύση εργασιών !!


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. To έχεις πάρει χαμπάρι ότι δεν μιλάς με εκπρόσωπους του Βγενόπουλου και του Πατέρα; Γιατί γράφεις την μια μαλακία μετά την άλλη. Οκ θες να κράξεις τέλος. Μην πρήζεις.


    Ραντεβού στο γήπεδο. Εκτός κι αν είσαι Παναθηναϊκός ανάλογα με τον ιδιοκτήτη, την αντίπαλη ομάδα και την μεγάλη νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. λιγο σεβασμο στο συνονοματο σου τον κουωστα που περναει δυσκολα

    μη τα ισοπεδωνεις ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά , το καλοκαίρι του 90 τι τους χάλασε και προγραμμάτιζαν από τότε τις .. μαζώξεις ;; Τους ενόχλησε το πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς ;;
    Σας είπα εγώ εκπροσώπους ;;; Πεπλανημένους σας λέω !! Δεν είναι το ίδιο !
    Τελικά χωράνε 40.000 στην Λ. Αλεξάνδρας ;;
    Όσο για την παρουσία στο γήπεδο και τα κριτήρια , μην κρίνετε εξ ιδίων ...


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχεις μπει στο auto τώρα εσύ.


    Μη πεπλανημένε άνοιξε μας τα μάτια. Φαντάζομαι ήξερες τι θα συμβεί μετά το 2008 και πως θα καταλήξει ο Σύλλογος. Άρα δώσε μας τώρα τα φώτα σου και μην μας ταλαιπωρείς άλλο.


    Και μετά να σε ρωτήσω και για μια γκόμενα που την κυνηγάω εδώ και μήνες αλλά με έχει στο φτύσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το που θα πήγαινε το καράβι ήταν ορατό από το 2010 ( τα έλεγε το πόρισμα και της Deliotte αλλά και της Grand Τhornton που έβαλε ο ΒγαινοΜπαινό και έγινε Λούης όταν πήρε τα αποτελέσματα ) , όταν οι μεν ήθελαν να διοικούν εν λευκώ με το 60% της χρηματοδότησης να προέρχεται από τον άλλον !!
    Τότε έπρεπε να πάρετε θέση !!!


    Τώρα αν κυνηγάς μήνες κάποια που σε φτύνει , είσαι άξιος της μοίρας σου !!!


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για τους δυστυχείς του GreenZone αναφέρομαι !
    Κρίμα και ας με έκοψαν γιατί ήταν κρίσιμη η κατάσταση στο γηπεδικό !!! ( Όπως βλέπω πάμε full για κατασκευή παλατιού !! ).


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κωστα που δε γραφεις ως κωστας αλλα ως πανος μακρης ακομα να καταλαβεις γιατι σε εκοψαν ?
    γιατι εισαι τρολ ρε δυστυχισμενε ανθρωπακο χωρις ζωη , ΤΡΟΛ


    μπηκες και εδω μεσα μετα απο εκατο αλλα σαιτ να τρολαρεις, να ξαναγραψεις τα ιδια , να ξαναπαρεις τις ιδιες απαντησεις στο μπουκωμενο στομα σου και να συνεχισεις ακαθεκτος να σπας τα ρεκορ στα σχολια


    τι προσπαθεις να αποδειξεις ακριβως μετα απο 1500 σχολια? να τερματισεις το disqus θελεις ? να παρεις βραβειο απτη τουλουμπα και να σου δωσει στηλη στο μπλογκ ?


    ολα εχουν ενα οριο ρε ανθρωπακο
    ΨΟΦΟΣ ΣΤΑ ΤΡΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν ξέρεις τι σημαίνει ΤΡΟΛ ;;
    Εσύ φαντάζομαι ότι κάθε μέρα λες και διαφορετικά πράγματα κατά το ΟΦΑ !!



    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Nαι αλλά την γουστάρω ρε συ. Δεν περνάει μέρα που να μην την σκέφτομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δικαίωμα για αποχή έχουνε μόνο οι καλοί οργανωμένοι .

    Όπως αυτοί έχουνε δικαίωμα να βρίζουνε και να προπυλακίζουνε παίχτες και προπονητές της ομάδας. Οι καλοί οργανωμένοι .. έχουνε δικαίωμα να καταστρέφουνε το γήπεδο σπάζοντας όλα τα καθίσματα .

    Οι καλοί οργανωμένοι έχουνε δικαίωμα να γλύφουνε όποια διοίκηση " επιθυμούνε " πάντα κατά το " δοκούν ".

    Οι καλοί οργανωμένοι ξέρουνε να διαμαρτύρονται οταν δε παίρνουνε οι ίδιοι εισητήρια αλλά γουστάρουνε όταν αποκλείονται άλλοι.

    Οι καλοί οργανωμένοι γουστάρουνε 6 θέσεις και ροστερ ΑΟ Ζωνιανών και οχι ομάδα που πάει στο τσου λου..

    Γιατι αυτοί ξέρουνε και επειδή ζουνε απο τον Παναθηναικό .. και τις συμμετοχές των διαρκείας που ο καλος Αλαφούζος τους έδωσε είναι πάντα στο γήπεδο .

    Αυτοί είναι πιο Παναθηναικοί από έναν που μένει στον Έβρο και δε γούσταρε ούτε Βαρδινογιάννη ούτε βέβαια Αλαφούζοβασιλαράδες και πήγαινε στο γήπεδο φώναζε για την ομάδα του και πάντα την στήριζε χωρίς αντάλαγματα και συμμετοχές.

    Το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ κείμενο που έχω διαβάσει στο site. Εντελώς διχαστικό κείμενο ανευ ουσίας . Οι απόψεις είναι όπως είπες . Και αυτή ειναι δική μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μικρό το κακό !!! Το χεράκι σου να είναι καλά , να μπορεί να διεκπεραιώνει καταστάσεις , και όλα μια συνήθεια είναι !!
    Η τακτική πάντως είναι η ίδια παντού , απ΄ ότι βλέπω !!
    Γράφω κάτι , υπάρχει μια απάντηση αλλού γι΄ αλλού και γίνεται και ένα σχόλιο σε ένα εντελώς διαφορετικό θέμα !!
    Ε , στην δευτερολογία ξεχνιέται το βασικό θέμα , για να αναδείξουμε το δεύτερο , μήπως και καταφέρουμε να ξεφύγουμε !!!
    Κάτι σχετικό με Delloite και Grand Thornton ;; Για να μην ξεχνιώμαστε δηλαδή !! Την γκόμενα θα την ξεπεράσεις - η χείρα σου με τα πέντε ορφανά να είναι καλά !!!


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν ξεπερνιέται ρε συ... λες να την πάρω τηλέφωνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν είναι ελεύθερο το χέρι σου , γιατί όχι ;;
    Για τα άλλα , συνεχίζουμε το κοκοκο ;;


    Υ.Γ. Έχεις σκεφτεί ότι αυτή η συνεχής απόρριψη έχει και την καλή της πλευρά ;;
    Ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να γράψεις ολόκληρο βιβλίο με θέμα την ρήση των ... εμπειρογνωμόνων ότι " αν πετύχει η μαλακία , τύφλα νά΄χει το γαμήσι " !!
    Μάθε να σκέφτεσαι θετικά και να μην χαλιέσαι !!


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. E oxi ρε Βαγγέλη να χαρακτηρίζει το κείμενο διχαστικό και άνευ ουσίας. Σέβομαι κάθε άποψη αλλά εσύ μετά από κάθε χαρά που μας προσέφερε οποιόδηποτε τμήμα, όποτε έμπαινες στην διαδικασία να σχολιάσεις κάτι έβρισκες να κράξεις πάντα. Δηλαδή λίγο έλεος, γιατί ακόμη τα θυμάμαι κάποια εντελώς άνευ ουσίας και διχαστικά σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Άντε επειδή με ιντριγκάρεις θα μπω στην διαδικασία να σου απαντήσω αν και είναι ξεκάθαρος ο σκοπός σου να μπεις να γράψεις/κράξεις, να πουλήσεις την τρέλα σου και τέλος.

    Τέλος πάντων. Λοιπόν...

    Η Delloite και η Grand Thorton μέσα στις προβλέψεις που κάνανε δυστυχώς πέσανε μέσα. Αλλά για ποιο λόγο; Επειδή είχαν θέσει 2 προυποθέσεις. Να πάρει στα επόμενα 3 χρόνια δύο πρωταθλήματα και οι μέτοχοι να είναι συνεπείς στις Α.Μ.Κ. Τίποτα από τα δύο δεν έγινε αφού ο γαύρος το καλοκαίρι του 10 μετρούσε 90.000.000 ευρώ χρέη και αν έχανε ο Βαγγέλας και αυτή του 11 τότε η τρύπα θα άνοιγε επικίνδδυνα πολύ. Ούτε το 11 μας άφησε, ούτε το 12 και αντί να έχουμε έναν καταχρεωμένο γαύρο έχουμε έναν καταχρεωμένο Παναθηναϊκό. Βοnus και η απουσία μετόχων στις Α.Μ.Κ.

    Αυτό για το σχόλιο στην ανάρτηση με τα χρέη που έκανες.

    Από το καλοκαίρι του 10 ήταν ορατό λες το σήμερα. Το καλοκαίρι του 10 έτρεξε την ομάδα ο Τζίγγερ. Ο Τζίγγερ που έλεγε πως γινόταν κακοδιαχείρηση. Πήγαινε δες τι συμβόλαια έκανε και πόσο καλή διαχείριση.

    Σχετικά με το συλαλλητήριο και τα μαθηματικά σου. Εγώ δεν ήμουν στην κεφαλή της πορείας, ήμουν λίγο πιο πίσω. Όταν περνάγαμε την πλατεία Αργεντινής ακόμη έμπαινε από Πεδίο στην Αλεξάνδρας κόσμος. Με τα 2 ρεύματα γεμάτα κόσμο. Δεν ξέρω τι έχεις κατα νου για το πόσος κόσμος υπήρχε σε μια πορεία που φαντάζομαι δεν ήσουν και δεν είδες από τις κάμερες κάποιο γενικό πλάνο. Μπορεί να ενστερνίζεσαι τις 6.000 του Γκόντζου ή τις 10.000 της Αστυνομίας. Δεν ξέρω.

    Για Βγενόπουλο και Πατέρα μην κάθεσαι και μου γράφεις με τουπέ "σας παράτησε" "σας πρόδωσε" κτλ. Κάτσε και διάβασε αν τους κράζω ή όχι και για ποιους λόγους. Και τον Βγενόπουλο δεν τον κράζω τώρα, αλλά από τότε που άνοιξε το blog, το 2009.

    Ελπίζω να σε κάλυψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου