Δεν είμαστε πρόβατα! Έλεος!



Ομάδαρα, βράχη, θηρία, αρτίστες και κρυφτό με την μπάλα.
Έλεος ρε μάγκες.
Οκ, θέλετε να πουλήσετε φύλλα αλλά περιμένετε να δούμε ένα γαμημένο παιχνίδι και πως θα παίζει η ομάδα και μετά ξεκινήστε την αποθέωση.

Σχόλια

  1. dimpaogate136/7/13 7:37 μ.μ.

    Σωστό , λες και απευθύνονται σε γαύρους . Τα ίδια κάνανε το καλοκαίρι και στο μπάσκετ με πυραυλοκίνητους και θηρία και δε συμμαζεύεται .


    υ.γ: Κάνε ρε φίλε ένα restart στα Green Blogs που έχεις δίπλα . Αν είναι δυνατόν να προτείνεις 2-3 blogs που υβρίζουν την Θύρα 13 όλη την μέρα και όλη την νύχτα . Δε καταλαβαίνεις ότι αυτό αντανακλά άσχημα στο μάτι του 95% των αναγνωστών ( εξαιρώ τους τσάτσους και τους νοσταλγούς ) ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ6/7/13 11:03 μ.μ.

    ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-13.ΑΠΟ ΤΑ 100 ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΜΑΣ ΠΑΝΤΑ .ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ... . σημ.PRESS μπραβο για την παναθηναικη σταση σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρες , συμφωνώ με την εν γένει λογική σου , όμως δεν παύουν να είναι 3 πολύ καλές μεταγραφές. Δεν είναι μεταγραφές αεροδρομίου , ούτε έχουν δαπανηθεί τόσα πολλά λεφτά , εξάλλου το ταβάνι των απαιτήσεών μας ως προς τις μεταγραφές για φέτος είναι χαμηλό , λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ.

    Αυτή την στιγμή , δεν υπάρχουν σωτήρες για την ΠΑΕ , οι πρώην ( μεγαλομέτοχος και πολυμετοχικοί) έχουν φύγει. Μακάρι να είχαμε και εμείς έναν Ιβάν Σαββίδη που να μην υπολόγιζε το χρήμα και να αγόραζε ότι κυκλοφορεί στην πιάτσα. Κάτι τέτοιο όμως στο άμεσο μέλλον δεν είναι ορατό , επομένως μένουμε με την υφιστάμενη κατάσταση.

    Τουλάχιστον , οι νέες μεταγραφές να αποδειχθούν στην πράξη καλοί παίκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://matigarrida.gr/2013/07/06/apo-mikro-kai-apo-trelo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου