Να σέβεστε τον κόσμο του Παναθηναϊκού!


ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ...ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΕΡΑΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ...ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ...

Από την σελίδα φίλων του Παναθηναϊκού στο Facebook "ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ"

Σχόλια

  1. "ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ"

    Αλλιώς θα γίνει τι;;;
    Όλοι οι υγιείς σκεπτόμενοι παναθηναϊκοί αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα και την προσφορά των οργανωμένων, αλλά μερικοί έχετε μπερδέψει εντελώς το ρόλο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν σκάνε 400+ άτομα για να δουν την ομάδα σε ένα φιλικό μέσα στο κατακαλόκαιρο, δεν είναι παράλογο να ζητάς από την ομάδα να σέβεται και να χειροκροτεί την παρουσία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλο να το ζητάς και να επισημαίνεις κάτι φίλε, και άλλο να το απαιτείς με τέτοιο τρόπο και ύφος. "ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ".
    Και ξαναρωτάω, αλλιώς θα γίνει τι;; Όποιος το έγραψε αυτό θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι αναφέρεται στην ομάδα του Παναθηναϊκού, kai δεν δίνει εντολή στον υπηρέτη tου να μην ξανακάνει κάτι που δεν σου άρεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς υπάρχουνε και Παναθηναικοί όπως εσύ Μάρκο. Όσο θα υπάρχουνε οι σκεπτόμενοι Παναθηναικοί σημαίνει οτι κάποια ελπίδα υπαρχει..Μερικοί νομίζουνε οτι ο Παναθηναικός έχει γίνει το τσιφλικί του. Τα ιδια παλικαράκια είναι που κατηγορήσουνε άλλους για κλειστο club. Και αυτος ο σπάσε τα δεσμά είναι αυτος που είχε τα inside infos ο ψαγμένος για Άραβες επενδυτές . Βγάλε συμπέρασμα τώρα. Ο κάθε ανοήτος το παίζει Παναθηναικάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου