Να δείτε που η ανάπλαση της Λεωφόρου δεν θα είναι θαύμα...

ΤΟ 2003 ΤΟ ΖΗΤΑΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ, ΤΟ 2013 ΘΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!



Από την αρχή αυτού του blog δεν βαρέθηκα να γράφω για την ιστορία με την ανάπλαση της Λεωφόρου. Τα σχέδια του 2003, τα διατάγματα που την γκρεμίζανε κτλ κτλ. Η Λεωφόρος είναι το πιο Παναθηναϊκό μέρος που υπάρχει και για αυτό ανέκαθεν άποψη μου ήταν ότι έπρεπε να συνεχίσουμε εκεί να γράφουμε ιστορία. Για αυτό και δεν πορώθηκα ποτέ με την ιδέα να πάμε στον Βοτανικό. Συμβιβάστηκα η αλήθεια είναι, όσο καιρό μιλάγαμε για πραγματικό Παναθηναϊκό αθλητικό κέντρο και όχι για ποδοσφαιρικό γήπεδο μόνο. Συμβιβάστηκα με την ιδέα αυτή γιατί θα ήταν σωτήρια για τον Σύλλογο και θα τον ανέβαζε πολλά επίπεδα πάνω. Αλλά η ανικανότητα της οικογένειας Βαρδινογιάννη και η μη χρηματοδότηση έπειτα από τους διάφορους εμπλεκόμενους, μας κάνανε ΕΥΤΥΧΩΣ να συζητάμε σιγά-σιγά πάλι το θέμα της Λεωφόρου και το πως θα γίνει η πολυπόθητη ανακατσκευή του γηπέδου αυτού. Πως θα μπορέσει ο ερασιτέχνης και το ποδοσφαιρικό γήπεδο να γίνει ένας σύγχρονος ναός με μεγαλύτερη χωρητικότητα.


Μην ξεχνάτε πως πλέον έχουμε στην διοίκηση του Ερασιτέχνη την Θύρα 13 όπου κι αυτή ψάχνεται προς αυτήν την λύση, έχουμε την ΠΑΕ που δεν δείχνει αντίθετη στο σενάριο να γίνει το νέο μας γήπεδο εκεί και αναμένουμε τις αρχιτεκτονικές μελέτες για το εν λόγω έργο που έχουν γίνει προς χάριν του Παναθηναϊκού Κινήματος. Ίσως να έχω και γω κάτι να ανεβάσω τις επόμενες εβδομάδες σχετικά με το θέμα αυτό, αλλά δεν θέλω να το γκαντεμιάσω.

Να δείτε λοιπόν που η ανάπλαση της Λεωφόρου θα γίνει εφικτό σενάριο και θα προχωρήσει. Διαίσθηση...

Όσο για αυτούς που κλαίγονται σαν πουτάνες από χθες που ανέλαβε η Θύρα 13 την διοίκηση του ερασιτέχνη, ελπίζω να έχουν έναν καλό λόγο να του κάνουν και να πληρώνονται με κάθε μαλακία που γράφουν. Γιατί αλλιώς τζάμπα ο κόπος...

Σχόλια

  1. Ολα τα τσατσονια το ριξαν στο κλαμα γιατι η διπλη κομπίνα απομακρύνετε σιγα-σιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΙΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΙΩΝΑ ..

    ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ .

    υ.γ: όσον αφορά τα πουστράκια που από χθες έχουνε ξαμολυθεί και βελάζουν επειδή η Θύαρ 13 είχε τα ΑΡΧΙΔΙΑ να βγει μπροστά και ΠΑΛΙ για να σώσει τον Παναθηναϊκό , όταν ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ έκλασαν τον Ερασιτέχνη μας , τα λόγια είναι περιττά . Οι αλήτες που αφήνανε υον κόσμο έξω από το γήπεδο , οι αλήτες που βάφτιζαν τον σέριτς παίτη κλάσης , οι αλήτες που παίρνανε τα τζάμπα διαρκείας , οι αλήτες που ένα εξάμηνο μας τα ζαλίζαν με τον Τσάκα και τους γύφτους επενδυτές του ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ . Έκοψε και ο ΜΑΓΚΑΣ ο Αλαφούζος τα εισιτήρια στον σύνδεσμο των 20 ΤΣΑΤΣΩΝ και σκούζουν και αυτοί .

    ΞΥΔΑΚΙ ΤΟΠ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ . Τραβάτε να κλαφτείτε παρέα με τον Τουλούμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η σιγουρια καποιων ανυπαρκτων που το παιζουν μηχανικοι , πολεοδομοι , αρχιτεκτονες κτλ οτι γηπεδο στη λεωφορο δεν γινεται ειναι υποπτη

    καλυτερα να παραδεχτουν οτι τους εταξαν χοντρο ψωμακι απτη διπλη αναπλαση ή εστω οτι ο ανικανος ηθελε το βοτανικο για βολεψει το φιλο του απτα ραλι στην αναπλαση , παρα να αμολανε παπατζες



    υγ , οσο για το αλλο τους γαμηθηκαν οι μανες και οι κορες παλι γιαυτο και σκουζουν , περαστικα στις τουλουμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσα χρόνια έγραφα Πρες για την Λεωφόρο; Πόσες αναρτήσεις έχω κάνει γιαυτό το γήπεδο;

    Ευτυχώς ο κόσμος του Παναθηναϊκού συνήλθε και βλέπει την αξία του να έχεις δικό σου γήπεδο. Τρανό παράδειγμα η ΑΕΚ.

    Ένα νέο γήπεδο θέλει πολλά λεφτά, ακόμα και ένα αντίστοιχο 17000 θέσεων σαν αυτό της Λεωφόρου, όπως το ΑΦΑΣ στάντιουμ της ΑΖ Αλκμαάρ κοστίζει περί τα 40 εκατομμύρια. Γιαυτό να είμαστε προσεκτικοί , να μην βγει καμία άδεια κατεδάφισης του ιστορικού μας γηπέδου , αν πρωτίστως δεν εξευρεθεί αυτό το ποσό των χρημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Makari na proxorisei to 8ema kai na ginei to podosfairiko gipedo stin leoforo, antaksio tis istorias mas. dld toulaxiston 40000 8eatwn. makari na ginei. elpizw ta paidia na kanoun kiniseis kai na volepsoun ola ta alla tmimata tou erasitexni stis egatastaseis tou panelliniou. nomizw pws eixe pesei san protasi auto, etsi den einai? kai an einai dinaton na tis agorasoume ki'olas.




    YS: elpizw kapoia stigmi to kleisto tou OAKA na perasei stin katoxi mas gia na exoume kai meis to diko mas gipedo basket. kalo 8a itan o dimitris na tin epsaxne ligo panw se auto. einai drastirios kai arkei na tou mpei i idea.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ σωστό σχόλιο , μπράβο φίλε 3D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου