24 εκατομμύρια τσέπωσε πέρυσι ο γαύρος από την Ευρώπη!



24.000.000 ευρώ παρά κάτι κονόμησε ο Ολυμπιακός από την περυσινή του συμμετοχή σε Champions League και Europa League. Ενώ η ημί-διάλυση του Παναθηναϊκού και η αδυναμία του να μπει στους ομίλους τον οφέλησε κάτι περισσότερο από 10.000.000 ευρώ (11.646.000 ευρώ)!

Την ίδια στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να είχε έσοδα πάνω από 5.000.000 ευρώ για την περυσινή του ευρωπαϊκή παρουσία.

Για να κατάλαβετε για τι αποκλίσεις μιλάμε και ποιες είναι οι ευεργετικές συνέπειες της παράγκας...

Σχόλια

  1. ΛΗΜΝΙΟΣ24/7/13 3:30 μ.μ.

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ..........Α ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΨΕ ΤΟΝ ΛΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Giorgos Dogos Kafesakis24/7/13 3:49 μ.μ.

    Εγω νομιζω οτι μεγαλυτερη ζημια στην ομαδα μας κανουν οι παλαιμαχοι κ καποια μεριδα φιλαθλων μας,τωρα εσεις πειτε οτι θελετε απλα ενας Παναθηναικος σας λεει οτι τον εχετε κουρασει κ οτι ειμαι κ θα ειμαι Παναθηναικος οπως κ να ειναι η ομαδα οποιοι κ αν την δοιηκουν κ οποιοι κ αν παιζουν!!!Αυτα κ να πατε να μαθετε πως στηριζουν μια ομαδα κ να μην ξεχνατε οτι κατι τετοιες μ@λ@κιες εφεραν την ομαδα σ αυτα τα χαλια.Τελος δεν ειμαι τζιγκερικος ειμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέμα ηθικής είναι.
    Που κατάφερες και συνδίασες τον Τζίγγερ με το άρθρο αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε για αυτό καλό είναι να έχουμε ως ύψιστη προτεραιότητα τα θέματα ηθικής. Όπως δεν χειροκρότησα τον Σχορτσιανίτη φέτος ούτε μια φορά, έτσι και στην περίπτωση του Νταμπίζα να πα να γαμηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Giorgos Dogos Kafesakis24/7/13 11:38 μ.μ.

    Επειδη οταν εχω διαφορετικη αποψη μου λενε ολοι οι φανατικοι οτι ειμαι τζιγκερικος γι αυτο το ειπα γιατι μου τα εχουν κανει μπαλες...Για το θεμα ηθικης να μου πεις εσυ που διαμορφωνεις αποψεις στα δικα μας μπεεε(εχουμε κ εμεις απ αυτα) τι ομαδα ειναι ο καθε παιχτης παραγοντας κ οποιος αλλος θες κ μετα τα λεμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mhdenikh anoxh24/7/13 11:42 μ.μ.

    O ΑντιΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ τρωει ψωμακι απο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.. Ελπιζω να φαει και κατι αλλο μεχρι να φυγει απο την ομαδα μας.. ΟΥΣΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μακάρι να μπορούσα να διαμορφώσω άποψη, αλλά μόνο αυτό δεν κάνω. Μην με μπερδεύεις με sites που έχουν πολλαπλάσια επισκεψιμότητα και ο κάθε τίτλος τους γίνεται άποψη.


    Ο καθένας μπορεί να είναι ό,τι θέλει. Όμως μετράνε το παρελθόν και οι δηλώσεις τους. Και όταν υπάρχει κάτι εριστικό προς τον Σύλλογο από την μεριά τους είτε με πράξεις είτε με δηλώσεις, τότε θα πρέπει να μην γινόμαστε πρόβατα και να αποθεώνουμε τον κάθε μαλάκα. Αυτό προσπαθώ να αναδείξω από το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. OTAN PEIRAMAI TON GALAKO TON ZARKGANH TON APOSTOLAKH KAI TOSOUS ALOUS...APO TOUS DIORISMENOUS... POU OLOI AUTOI DHLWNANE ANTIPANA8HNAIKOI... TI LEGATE?? GIATI DEN TOUS KRAZATE ALA TOU APO8EWNATE.??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου