Ό,τι να ναι^2. Την έκανε ο Σεϊταρίδης!



Η Π.Α.Ε νόμιζε πως τον είχε ανανεώσει και ο Σεϊταρίδης είχε βρει συμβόλαιο στο εξωτερικό που δεν μπορούσε να του το δώσει ο Παναθηναϊκός. Ποιος έριξε ποιον μαντέψτε εσείς.

Η ουσία είναι ότι η ομάδα έχασε έναν βασικό της παίκτη και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τον αντικαταστήσει με κάποιον ισάξιο του.

ΥΣ: Ο Νταμπίζας όλα υπό έλεγχο τα έχει, έτσι;

Σχόλια

  1. δηλαδη μιλαμε για 2η απωλεια παιχτη εντεκαδας μεσα στην ιδια μερα
    και οι αποδεσμευσεις εχουνε κολλησει
    και αυριο αρχιζει προετοιμασια
    ...........................................................................................................


    και ο αλαφουζος συνεχιζει το ιδιο λαθος με φερειρα
    δηλαδη να στηριζει τον προπονητη μονο στα λογια και οχι με πραξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς για μια ακόμα φορά ο Αλαφούζος κάνει το απροσδόκητο !! Καταφέρνει ακόμα έναν "ΣΙΓΟΥΡΟ παίχτη " να μην καταφέρει να κρατήσει !! Δυστυχώς μιλάμε για παίχτη ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για την ομάδα..Οχι ποσοτικά αλλά ποιοτικά.. Είχες κάνει ένα θέμα με Γιούρκα Καραγκούνη και Κυργιάκο ..όπως βλέπεις πολύ δύσκολα να έχουμε κάποιον από αυτούς στην ομάδα.. Η ομάδα φεύγει αύριο για προετοιμασια με μόνο έμπειρο τον Καρνέζη.. ..αντε και τον Ζέκα και φουλ πιτσιρικαρία..+ απο νεους Μπαιράμι..

    Αν δεν κάνουμε τιποτα τρελές κινησεις στο επόμενο διάστημα κάτι που φαίνεται αυτή τη στιγμή όνειρο απατηλό σύμφωνα με τα δεδομένα που δεν μπορείς να κλείσεις παίχτη και περιμένεις να έρθει στο τσάμπα και με διακανονισμούς..θα μιλάμε για ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...

    Δείτε λίγο πόσοι έχουνε φύγει με τον ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙΑ μέχρι τώρα.. Από τότε που ήρθε ο
    Αλαφούζος.. η ομάδα συνέχεια χάνει οτι καλό έχει και οτι καλό μπόρεσε η ίδια να φέρει βλέπε Σισόκο..Κάντε μια λίστα για τι παίχτες είχαμε και τι παίχτες θα
    φύγουνε αύριο στη προετοιμασία ( σχεδον η ακαδημία μόνο) . Φύγανε παίχτες από
    τοτε που ήρθε ο Αλαφούζος όπως ο Γιούρκας ο Λέτο ο Σιμάο ο Κλέιτον ο
    Κατσουράνης ο Καραγκούνης ο Βιτόλο ο Σο ο Σισόκο ακόμα και ο Φιγκερόα για να
    έρθουνε μέχρι στιγμής ο κανένας..!!! Ο τελευταίος να
    κλείσει την πόρτα..και αυτός δε πρέπει να είναι κανένας άλλος πέρα από
    τον ίδιο τον Αλαφούζο..

    Ο Αλαφούζος πρέπει να ανοίξει την πόρτα και να φύγει άμεσα πριν διαλύσει τελείως την ομάδα. ¨Ηδη την έβγαλε εκτός Ευρώπης ..Και ας σταματήσουνε τα ψευτοδιλημματα για το ποιος θα έρθει έπειτα.. Θα βρεθεί κάποιος όπως βρέθηκε και ο κ. Αλαφούζος.. Όμως ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ας αφήσει λοιπόν την καρέκλα για τον επόμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λεφτά για να κάνουμε σχεδιασμό έχεις βάλει εσύ ; Γιατί επειδή είσαι πανάσχετος , μεγαλομέτοχος δεν είναι ο Αλαφούζος , αλλά η λαϊκή βάση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας . Δηλαδή ο κόσμος και όποιος βάλει το γελοίο ποσό των 50 ευρώ για 365/χρόνο . Δηλαδή 50ευρώ/365ημέρες = 0,136.... ανα ημέρα .

    Απάντα λοιπόν . Έχεις βάλει λεφτά για να πάμε να πάρουμε Σισέ , Μπορέλι και σια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω ξεκάθαρη άποψη για την λαική βάση και υπάρχει στο ιστολόγιο από την αρχή ..Πόσο μαλλον γι αυτή τη λαική βάση του Αλαφούζου που τα κανονικά μέλη είναι 3000 και αυτοί που ψήφισαν ειναι 1000 !Αν αυτο το πράμμα εκφάζει το συνολο του Παναθηναικού κόσμου και φταίω εγώ που δε συμμετέχω σταυρωστε με.

    Και ενώ ο Παναγόπουλος δε ψηφίστηκε.. παρόλα αυτά ειναι παράγοντας στον Παναθηναικο με πρωτοπαλικαρό τον Βασιλάρα..Πλάκα μου κάνεις .. ? Λες και εσένα αν είσαι μέλος σε ρωτήσανε για όλες αυτές τις κινήσεις που γίνονται.. Εκτος αν εισαι και εσυ στο κογκλάβιο του Αλαφούζου μαζί με τη πλευρα των οργανωμένων και του Βασιλαρά και παίρνετε απο κοινού τις αποφάσεις.. Αν σε ρώτησε εσένα ο Αλαφούζος για όλους τους παίχτες που φύγανε για το πως ξοδεύουνε αυτοι τα λεφτά του κοσμου τα 600 χιλιάρικα επαναλαμβάνω στο πρώτο εξάμηνο για διαφημιστικά.. ε εντάξει.. Αν εισαι ευχαριστημένος εσύ δώσε και παραπάνω κάνε και δωρεα ρε φιλε..Εγώ δεν έχω λεφτά για πεταμα και ουτε σου πεφτει και κανενας λογος για
    το που τα δινω . Δε σε τοποθετησε κανεις δερβεναγα στα οικονομικα μου .

    Πες κατι σοβαρο ρε παιδι μου μια φορά ήμαρτον δηλαδή..Ολο με τσιτάτα μιλάς.. Γράψε μια φορα μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ..Για ποιους Μπορέλι και Σισέ όταν δε μπορούνε τον Φαλκεμπεργκ να πάρουνε τον Ανάκογλου τον Γιαννάκη Παππαδόπουλο.. Οταν ο Βιτόλο και ο Σο ειναι ακριβοι .. Ποιος ζήτησε Σισέ μωρε..Τα αυτονόητα ζητάμε και δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ..

    Αν εσύ εισαι ευχαριστημένος συνεχίζε να τα δίνεις φιλε .. Εμένα αυτό το πράγμα του Αλαφούζου δε με εκφράζει και δε θα μου απαγορεύσεις ούτε εσύ ουτε κανένας απο το δικαιωμα μου να το λέω.

    Επειδή μιλάμε από παλιά .. δυστυχώς βλέπω οτι έχεις γινει φερέφωνο του
    Αλαφούζο..Κοντράρεσαι με Βασιλαρά και Αθανασίου παλεύοντας στήθος με
    στήθος. Προφανώς οταν βλέπω τι κάνουνε στην ομάδα από τοτε που αναλάβανε
    οχι 50 ευρώ δε θα βάλω ..αλλά ούτε μονό - ευρώ στη Συμμαχία και τα έχω
    εξηγησει πολλάκις .. Να δίνω εγώ τα ωραία τα λεφτά μου για να δίνουνε
    αυτοί σε ένα 6 μηνο 600 χιλιάρικα από όσα μαζεύτηκαν σε διαφημιστικά
    έξοδα της Συμμαχίας.. Να βρούνε αλλού κορόιδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φρου-φρου και αρώματα το σχόλιό σου όπως πάντα .
    Προσπερνώ τα ψέματα που λες για μέλη ( άκου 3.000 ) , και σου λεω πώς με τον Αλαφούζο παίζει να διαφωνώ σε πάααααρα πολλά , αλλά ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ και ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ .
    Να ήσουν μέλος να πήγαινες στην Γ.Σ να έλεγες την γνώμη σου .
    Πέρσι κάποιος στην αίθουσα έλεγε για τον κακό Φερέιρα που μας διαλύει .
    Διαφωνούσα 100% , δαγκωνόμουν με τις μλκιες που έλεγε , αλλά ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ κυρ πούθεν .
    Και αυτό το μέλος για μένα έλεγε τα δικά του αλλά ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ .
    ΠΑΡΩΝ και όχι ΑΠΩΝ σαν εσένα ΤΟΝ ΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ .

    Που ανοίγεις το pc και κρίνεις του ΠΑΡΟΝΤΕΣ .
    Εκφράζεις τον μέσο ελληνάρα φίλαθλο , που θεωρεί άκουσον άκουσον ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ , λεφτά που θα πάνε για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού .
    Που τον ενοχλεί το καπνογόνο γιατί χάνει 145 mili second θεάματος . Κτλ .


    Φερέφωνο είσαι ΕΣΥ , με μπουρδολογία στα όρια του τουλούμπα , του νικολογιάννη που συμφωνούσες κιόλας τις προάλλες και με ρητορική καφενείου δεκαετίας του '90 "ανεξάρτητων μπαναθων" .
    Κοινώς μάλιστα , είσαι και ΨΕΥΤΗΣ με μυθικά ψεύδη όπως ότι γαι το βόλεί φταίει ο κακός ο κόσμος που έλεγε να ανοίξουν οι πόρτες .
    ΨΕΥΤΗ ούτε ξέρεις ότι η Θύρα για πάνω από 5 χρόνια ήταν σε ευθεία κόντρα με την διοίκηση του ανδρικού βόλεϊ .
    Και μιλάς ΕΣΥ ; Ρε κάνε μας την χάρη .


    Κάποιοι παλέυουν κάθε μέρα για τον ΠαναθηναΪκό , κάποιοι δίνουν λεφτά για να φυτοζωούν ιστορικά τμήματα όπως η τοξοβολία και η επιτραπέζια αντισφαίριση , κάποιοι πηγαίνανε από το μαρούσι στην γλυφάδα για βόλεϊ με την αλεξανδρούπολη με τα μμμ , κάποιοι παίζουν τα πάντα τους για τον Παναθηναϊκό , κάποιοι τρώγανε δακρυγόνα από μπάτσους στο Παρίσι και κάποιοι πήγανε εκδρομή στο Γέσι για να δουν ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΙ .
    Κάποιοι είναι εκεί και έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κρίνουν .


    Άντε με τον κάθε πουθενατζή , τον φίλαθλο του internet .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Έστω και αν καθυστέρησαν, οι πρώτες εκλογές στην ιστορία του σωματείου
    είναι γεγονός. Από τις 10:00 έως τις 19:00 (έως τις 15:00 για την
    επαρχία και το εξωτερικό) τα περίπου 3.300 κανονικά μέλη θα προσέχονται
    στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. "

    Αυτο για τα ψέμματα περι μελών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8.500 ήταν τα μέλη , τα κανονικά και τα ακανόνικα να τα βράσω . γενικώς πάντως δεν διαφωνώ σε αυτό , ότι τα μέλη δεν ήταν αυτά που αρμόζουν στον Παναθηναϊκό κόσμο . Φέτος τα 50 γιόυτα ψηφιζόυν πάντως αν γι' αυτό τσινάς


    υ.γ: για την ταμπακέρα κλασικά τίποτα . Πολύ προβλέψιμος κατάντησες .
    Βάλε και καμιά αρνητική ψήφο να χαρείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tι να απαντησω μωρε στα υπολοιπα με εχεις κουράσει..τα ίδια και τα ίδια αναφέρεις συνέχεια. Λες και εσύ απάντησες..Απάντησες τα γνωστά που συνεχίζεις να αναφέρεις και όλο στην κόντρα , καμία δική σου άποψη..Φαίνεσαι ανίκανος να πεις κάτι δικό σου από την αρχή πάντα τις δικές μου απόψεις σχολιάζεις.. Αν σε καλύπτει αυτό ..εντάξει. Εγώ ψέμματα δε λέω ποτέ . Γι αυτό καλό ειναι να μη δημιουργείς εντυπώσεις.

    Από το site της Συμμαχίας

    Εγγεγραμμένα μέλη: 3.557 (τρεις χιλιάδες πεντακόσια πενήντα επτά)

    Ψήφισαν: 1096 (Καταμετρήθηκαν 1094)

    Άκυρα: 7

    Λευκά: 1

    Σύνολο εγκύρων: 1088

    Αυτοί βγάλανε τον Αλαφούζο πρόεδρο λοιπον ( 1088).. Αλλά ακόμα και αυτοί τον Παναγόπουλο δε τον ψήφισαν ..


    Αλλα συμφωνα με εσένα όλοι οι υπόλοιποι ειμαστε Πουθενάδες και μόνο 1000 ειναι οι Παναθηναικοί που ψηφίσαν.. 600 ψήφους πήρε ο Αλαφούζος αν δε κάνω λάθος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχω ξαναπεί πώς τις απόψει μου τις λεω εκεί που πρέπει και εκεί που έχουνε νόημα . Από τον σύνδεσμο στον οποίο ανήκω , μέχρι την Γ.Σ , έξω από τα Δ.Σ σε κάποιους και στο γήπεδο φυσικά .
    Οι ιντερνετικές αποψάρες είναι δικό σου-σας παράσημο . Λόγια του αέρα δηλαδή που δε βοηθήσανε ουσιαστικό τον Παναθηναϊκό . Απλά μπορείς να πεις ότι "ξέρεις το είχα γράψει τον δημήτρη από το paanthinaikos press στις 1/7/13 . Σιγά τα ωα ρε μεγάλε .
    Εσύ λες ψέματα πολλάκις με κορυφή αυτά που λες για τον ερασιτεχνικά που γελάει ολόκληρη η πλάση ( περι βόλει + γυν αθλημάτων ειδικά έχεις δόσει επικά ρεσιτάλ μεγάλε) .
    Και με βάζεις στο τρυπάκι να απαντάω , όχι για να στην πω αλλά για να μην δημιουργείς εντυπώσεις στους αναγνώστες που δεν είναι και λίγοι .



    Ο Παναγόπουλος μπήκε επειδή πήρε πούλους ο εκλεγμένος Γόντικας . Έτσι για να μην νομίζεις ότι έγραψες καμία τρελή επιχειρηματολογία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αν ισχυει τοτε Γιουρκα εισαι μεγαλος προδοτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αναπόφευκτη η συγκριση με το μπασκετ, οσο διαφορετικα κι αν ειναι τα δεδομενα. Λιγο πιο κατω διάβασα οτι κρατησαμε τελικα τον Λασμε, παικτη που ελαμψε φετος στην euroleague και τον ηθελε μεταξυ αλλων και η CSKA. Δεν ειναι μονο θέμα budget, είναι και θέμα χειρισμών. Προφανως στην ΠΑΕ ΔΕΝ το εχουν τα παλικαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λάθος εκτίμηση έκανε ο Γιούρκας Σειταρίδης και έφυγε από τον Παναθηναικό. Ο Παναθηναικός τον ανάστησε , ήρθε πελιδνός και κακομοίρης από το εξωτερικό και ο κ. Φερέιρα με τις προσπάθειες που έκανε τον έφερε στο επίπεδο που έπρεπε. Όλοι το θυμάστε , το συζητούσαμε , για το πως αναγεννήθηκε αυτός ο παίκτης και πόσο θα βοηθήσει στον Παναθηναικό , αν πραγματικά πιστέψει στον εαυτό του . Τον έφτιαξε ο Παναθηναικός και μόλις πήρε λίγο τα πάνω του , μας λέει ότι παίρνει το καπελάκι του και φεύγει.

    Σίγουρα τα 300 χιλιάρικα που θέλει δεν είναι μεγάλο ποσόν , αλλά στην Ελλάδα του Μνημονίου βρισκόμαστε , η ΠΑΕ το είχε δηλώσει , ότι το μεγαλύτερο συμβόλαιο δεν θα είναι πάνω από το προαναφερθέν ποσό. Δεν μπορούσαν να δώσουν στο Γιούρκα τα 300 , του δώσανε 200 , εκεί ήταν το πρόβλημα; Εξάλλου δεν είναι και 25 χρονών , 32άρης είναι , τα χρόνια που θα παίξει μπάλα είναι μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού. Τέλος πάντων , νομίζω ότι τον συμβούλευσαν λάθος. Θα έπαιρνε τα 200 χιλιάρικα και θα έκλεινε αξιοπρεπώς την καριέρα του στον Παναθηναικό.

    Σε κάτι άλλο τώρα. Πρες , επειδή το έβγαλες ως ανακοίνωση , στο δεξί πάνω άκρο του σάιτ σου και απορείς με το ποσό των διαρκείας που έχουν διατεθεί ως τώρα από την ΠΑΕ , δηλαδή τα 3500 εισιτήρια διαρκείας.

    Νομίζω ότι κάθε σωστός Παναθηναικός θα πρέπει να είναι χαρούμενος και να έχει κάψα να βοηθήσει την ομάδα του. Όχι μόνο , να την παρακολουθήσει στο γήπεδο ή να την δει από τον καναπέ του σπιτιού του , αλλά με τις οικονομικές δυνατότητες που έχει , να την στηρίξει. Ανέκαθεν , αυτό θα έπρεπε να γίνεται ανεξάρτητα ποιος είναι πρόεδρος της ΠΑΕ. Θα έπρεπε το πλάνο της Παναθηναϊκής συμμαχίας να υπήρχε εδώ και πολλά χρόνια ,ώστε να υποβοηθείται οικονομικά η ΠΑΕ , στο φτιάξιμο της ομάδας ή στο φτιάξιμο των γηπεδικών εγκαταστάσεων ή οπουδήποτε αλλού. Το σκέφτηκε πρώτος ο κ. Αλαφούζος , καλό θα ήταν να βοηθήσουμε όλοι , με βάση το πορτοφόλι μας , την συμμαχία.

    Πιστεύω ότι σταδιακά θα εφαρμοστεί και σε άλλες ΠΑΕ , σχεδόν όλες θα ακολουθήσουν αυτό το μοντέλο , γιατί λεφτά δεν υπάρχουν , ούτε οι επιχειρηματίες που ασχολούνται στο χώρο του ποδοσφαίρου , θα κάνουν τις μπίζνες που έκαναν στο πρόσφατο παρελθόν.

    Επίσης να τονίσουμε σε μερικούς, ότι ο κ. Αλαφούζος δεν είναι ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙΑΣ , αν ήταν οπαδός αυτής της λογικής, τότε ο κ. Σαμαράς θα του έταζε 20 εκατομμύρια ευρώ για το γήπεδο όπως έταξε στον κ. Μελισσανίδη της ΑΕΚ , ή θα τον άφηνε να κάνει κουμάντο στο Ελληνικό πρωτάθλημα, όπως κάνει ο κ. Μαρινάκης του ΟΣΦΠ.

    Τέλος όσοι δεν γουστάρουν την Παναθηναϊκή Συμμαχία , ας μην συμμετέχουν , δημοκρατία έχουμε , αλλά να μην βρίζουν την ΠΑΕ Παναθηναικός και ειδικά τον κ. Αλαφούζο. Διότι ,αν δεν υπήρχε αυτός, τώρα θα είμαστε στη Γ' Εθνική , η Λεωφόρος θα ήταν υλικά κατεδάφισης και τα απομεινάρια της θα πωλούνταν στα παλιατζίδικα του Μοναστηρακίου , ή της Εθνικής Αθηνών Κορίνθου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα μας!

    Μια ομάδα τη λες μεγάλη σύμφωνα με το ρόστερ, γήπεδο, υποδομές, ιστορία, οπαδούς, τρόπαια, διακρίσεις, αφεντικά. Η σειρά είναι τυχαία. Για τα 3 πρώτα θλίβομαι και για τον καράφλα-πιόνι προτιμώ να μην σχολιάσω. Μήπως θα παίζουμε στη Β' του χρόνου? Η Δ' καταργήθηκε. Δηλαδή, βλέπε αεκ, παίζω Γ' και χρέη ZERO. Έλα όμως που ακούγεται οτι και στη Β' υπάρχουν ομάδες "προβληματικές. Κι έτσι απλά επειδή δε συμπληρώνουμε 3 επαγγελματικές κατηγορίες , θα τις κάνουμε 2....ας μη μακρηγορώ ο νοών νοείτω...Μακάρι να είναι απλά ανησυχίες και παιχνίδια του μυαλού μου. Όσο αισιόδοξος κι αν είμαι σαν ανθρωπος, με βάση τα δεδομένα και τις κινήσεις εδώ και 1 χρόνο η λογική με πάει εκεί. Ίδια τακτική όπως γίνεται με τις εταιρίες και οργανισμούς στη χώρα μας. Έχουμε και το παράδειγμα της κούλας. Ξαφνικά κρίση, προβλήματα, ξεφτιλίσματα και ξεπούλημα, ώσπου έρχεται ο σωτήρας. Ρεαλιστικά όλα, άλλωστε τα βιώνουμε καθημερινά στη ζωη μας, στην κοινωνία μας.

    Καλό κουράγιο στους πιτσιρικάδες και προς θεού να τους σεβαστούμε όπως και ότι και να κάνουνε. Οι μοναδικοί που δε φταίνε σε τίποτα.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου