O διάλογος μεταξύ Αγγελόπουλων και επιστημόνων


Διαβάστε τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο πλευρών.


- Αγγελοπουλοι: "δεν ειπαμε ρε παιδια να μην κανετε φασαρίες?"
- Οπαδοι: "μα δεν ειδατε τι φάπα τρώγαμε πάλι? Μας γλεντάγανε κανονικα, πως να αντεξουμε δευτερο πάρτυ στο εξοχικο τους?"
- Αγγελοπουλοι: "ναι αλλά εμεις πηραμε Ευρωπαικο!"
- Οπαδοι: "τι να το κάνουμε το Ευρωπαικο, αυτα ειναι για τον ΠΑΟ, εμεις ειμαστε γαυροι και θελουμε να κερδιζουμε στην Ελλάδα, με κάθε τρόπο, η Ευρώπη δεν ειναι για εμας, αφου είδατε, με Κιμκι και Εφές ουτε 7000 δεν ειμασταν, ενω με τον ΠΑΟ το γεμισαμε σχεδον"
- Αγγελοπουλοι: "δεν έχετε δίκιο, η Ευρώπη ειναι μεγάλη τιμή για την ομάδα"
- Οπαδοι: "τιμή ξε-τιμή εμεις ζουμε για να νικάμε τον ΠΑΟ, συμβαίνει σπάνια, δεν αντεχουμε άλλες φάπες απο Παναθηναικους"
- Αγγελοπουλοι: "εντάξει ρε παιδια, καταλαβαινουμε οτι υπάρχει καποιο κομπλεξ εναντι του αντιπαλου μας, αλλά αυτο δεν σημαινει οτι πρέπει να σπάτε το ΣΕΦ και να τιμωρειται η ομάδα μας"
- Οπαδοι: "δεν ηταν μόνο η ήττα, αλλά και η διαιτησια! Μας έπαιζε μονάχα 60-40, πού ειναι το 100-0 του ποδοσφαίρου? Πότε επιτέλους θα γίνετε Μαρινακης και Κοκκαλης να στήνετε και εσεις τα παιχνιδια?"
- Αγγελοπουλοι: "μα πως να τα στησουμε, το μπασκετ δεν ειναι ποδοσφαιρο να σφυριζουμε οφσάιντ, κάνουμε οτι μπορουμε, κοτζάμ μπλουζάκια φτιάξαμε!"
- Οπαδοι: "αν δεν μπορειτε να στήσετε τα παιχνιδια ρίξτε δηλητηρια στα νερά τους, κάντε κάτι τέλος πάντων για να πάρει ο θρυλος πρωταθλημα Ελλάδας απο τον δυνάστη του"
- Αγγελοπουλοι: "οκ παιδια, θα ζητησουμε απο τον Μαρινακη να μας διδάξει ήθος, θα δουμε"

Από σχόλιο στο gazzetta

Σχόλια