Σε ευχαριστούμε!



Βάζεις λεφτά, ο Σύλλογος κατακτάει κούπες και ο κόσμος γεμίζει χαρά.

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Σχόλια

  1. Μπράβο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο , για την πολύ καλή ομάδα μπάσκετ που έφτιαξε. Τα ίδια μπράβο και στον εξαιρετικό προπονητή μας τον κ. Πεδουλάκη. Πήρε ντάμπλ απέναντι στη ομάδα που πήρε 2 συνεχόμενες ευρωλίγκες και έσπασε την λογική που ήθελε τον Ολυμπιακό να είναι ο κυρίαρχος στο μπάσκετ τα επόμενα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χίλια μπράβο σε όλους.. Τεράστια επιτυχία κοντρα σε όλους.. Και όχι μόνο πρωτάθλημα έτσι double κάναμε στη πρώτη σεζόν του Δημήτρη και με όσες δυσκολίες παρουσιάστηκαν..Το πιο καρυδάτο πρωτάθλημα και Κύπελλο αφού το 3-0 με μειονέκτημα έδρας δεν έχει ξαναγίνει !

    Μπράβο στον Δημήτρη που κάλλιστα θα μπορούσε να τα παρατήσει μετά τα όσα άκουσε από την ντροπή των " οπαδών ".


    Έβαλε τα ζεστά εκατομμύρια διόρθωσε τα λάθη μέσα στη σεζόν και σήκωσε δύο κούπες..ενώ και στην Ευρώπη η πορεία ήταν κατι παράπανω από άξια !


    Αφιερώμενο αυτό το πρωτάθλημα σε όσους βρίζανε τον Πεδουλάκη και τον είχανε βγάλει αποτυχημένο από την αρχή της χρονιάς..Αφιερωμένο σε όσους βρίζανε όλους τους παίχτες της ομάδας..και λέγανε με έπαρση και τι παραπάνω κάνει ο Δημήτρης.. εδώ δε μπορεί να κερδίσει ούτε τον Ηλυσιακό..


    Αφιερωμένο σε αυτούς που βρίζανε τον Ούκιτς που ήταν ο MVP στους αγώνες με τον Ολυμπιακό που μαζί με τον Δημήτρη τον Διαμαντίδη κρατήσανε την ομάδα στα δύσκολα ελλείψη άλλων λύσεων..
    Αφιερωμένο σε κάθε έναν παίχτη ξεχωριστά και στη νέα ομάδα που μπορεί με όραμα σχέδιο να γίνει ξανά νέα αυτοκρατορία !


    Αυτή η ομάδα έχει το μαγικό ραβδί να μετατρέπεται σε παρέα τίτλων..
    Πόσο γουστάρω το τρομερό δίδυμο Λάσμε Γκίστ..Ειδικά ο Λάσμε έχει τα φοντα να γίνει ο νέος Μπατιστ..Συγχαρητηρια στο τεχνικο επιτελείο που τους διάλεξε και στον Δημήτρη που τους πλήρωσε !!
    Συγχαρήτηρια και στον Μπράμος που ξεχωρίζει από τους νέους Έλληνες για τον δυναμισμό και τις τριποντάρες ! Μπράβο στον Ματσιούλις που και αυτός έδωσε το 100 % ..

    Ευχαριστώ τον Δημήτρη τον Διαμαντίδη γιατι είναι ο ακρογωνιαίος λίθος αυτής της ομάδας..Όπως και τον Κώστα τον Τσαρτσαρή που έκανε μια εμφάνιση εχτες βγαλμένη από τα παλιά !
    Μπράβο και στον Σοφοκλή που το προσπάθησε ..
    Και στον Ραμελ τον Κάρι που ήρθε προς το τέλος αλλά έβαλε μεγάλο λιθαράκι για το πρωτάθλημα..
    Μπράβο και όσους συμπλήρωσαν αυτή την ομάδα..τον Γιαννόπουλο τον Σκορδίλη και τον Ξανθόπουλο ..


    Είμαι πεπεισμένος οτι μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου