Ευχαριστώ!

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ


Ένα ειλικρινές ευχαριστώ προς αυτόν τον άνθρωπο που παρά την ηλικία του, προσέφερε στον Σύλλογο όσα άλλοι με μισά του χρόνια δεν κατάφεραν και δεν ήθελαν να πετύχουν. Για τα πολλά λεφτά που έβαλε, για τις αλλαγές που προσπάθησε και έφερε μέσα στα γραφεία του ερασιτέχνη και για την γενικότερη δράση του.

Εγώ απλά θα περιοριστώ στο ευχαριστώ και θα αφήσω να τον κρίνει με την πάροδο του χρόνου η Παναθηναϊκή ιστορία.

Σχόλια

  1. Να ειναι πάντα καλά.
    Σε αυτή την ηλικια και να έχει όρεξη και όραμα για την ομάδα , ειναι τρομερό..


    Το θέμα είναι να λογοδοτήσουνε και αυτοί που τον έδιωξαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος μετά τη Γ.Σ. Της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

    «Είχαμε μια ήρεμη Γενική Συνέλευση, ο κ. Αλαφούζος μας κατατόπισε πλήρως, οι αποφάσεις του και οι αποφάσεις μας θα είναι επωφελείς και το επιθυμητό θα έρθει πολύ γρήγορα. Θα συναντηθώ με τον κ. Αλαφούζο να τελειώσουμε οριστικά το θέμα του γηπέδου. Είμαι πολύ αισιόδοξος, αρκεί να έχουμε υγεία και να σταματήσουν οι ανακρίβειες που φέρνουν την διχόνοια. Η επιβίωση του Ερασιτέχνη εξαρτάται 100% από την επιβίωση της ΠΑΕ, η Λεωφόρος είναι το σπίτι μας και θα έρθουν αρκετοί οπαδοί που είχαν απομακρυνθεί από την ομάδα για διάφορους λόγους. Μπήκε το νερό στο αυλάκι, ο πρόεδρος είναι δυναμικός και αποφασιστικός, το έδειξε στην Γενική Συνέλευση».





    ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ .
    ΒΡΕΣ ΑΛΛΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ .


    υ.γ: αγοράστηκε το ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ; δε πήρα χαμπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ζητούμενο είναι να βρεθεί κάποιος ο οποίος θα έχει απο πίσω του ανθρώπους που μπορούν να τον στηρίξουν οικονομικά διότι αλλιώς θα έχουμε μία απο τα ίδια για να μην πω χειρότερη χρονιά απο την φετινή. Απο εκεί και πέρα ο κύριος Μακρόπουλος προσπάθησε με τα λίγα μέσα που διέθετε έκανε και αυτός λάθη και πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για το ότι σε αυτή την ηλικία μπήκε μπροστά ειδικά το καλοκαίρι του 2011 που φτάσαμε σε διοίκηση Πωτοδικείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παρακαλουνται οι χτεσινοι Παναθηναικοι που θυμηθηκαν τωρα τον ερασιτεχνη με αφορμη την παραιτηση του κ.Αχχιλεα να το βουλωσουν καλυτερα , γιατι οταν ο ερασιτεχνης τους χρειαζονταν πχ στα διαρκειας των 25 ευρω αυτοι ητανε αποντες , γκεγκε ???? αντε με τους οψιμους παναθηναικαρες που ψαχνουν αφορμη να μπαχαλεψουν και αν σπειρουν διχονοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοκο την ανακοίνωση της ΠΑΕ που ..μόνο που δε τον βρίζει ε γιατι δε την έκανες ένα copy paste ?? Εσύ έμεινες στη ΓΣ ε ?Εσύ ο πληροφορομενος ο γνώστης..δεν έιδες τη χτεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ? Δεν είδες την ανακοίνωση του ΙΔΙΟΥ του Μακρόπουλου ?

    Αν είχε γράψει ο Τζίγγερ ίδια ανακοίνωση.. κατά του Ερασιτέχνη θα είχαμε τώρα πόλεμο ή οχι ?

    Από πότε εσείς οι αγνοί .. παίρνετε το μέρος της ΠΑΕ..? και οχι του Ερασιτέχνη..που κάνετε πως κόπτεστε..?

    Για το προπονητικό οτι είχα να πω σε εκείνη τη φάση το είπα .. Τι θα λιβανίζω τον Αλαφούζο κάθε μέρα όπως εσύ και οι ομοίοι σου ? Είστε εσείς υπεύθυνοι γι αυτό και το κάνετε καλά..

    Αλλα μια που σε βρίσκω εύκαιρο για πες τι γίνεται τελικά με το Απήλιον ? Πότε θα πάει η ομάδα εκεί πέρα ? Γιατι εγώ διάβασα οτι θα καθυστερήσει ίσως για μήνες η μεταβίβαση γιατι έχει πολλές ελλειψεις...

    Εσύ που τα ξέρεις από μέσα.. γνωρίζεις οτι θα πληρώνονται οι δόσεις και το προπονητικό τελικά θα μας ανήκει ? Μπορείς να προβλέψεις τι θα γίνει σε 10 χρόνια ? Πιστεύεις δηλαδή οτι θα έχει η Συμμαχία τόσο έσοδα ...?


    Ή μήπως πρέπει να λιβανίζω τον Αλαφούζο για κάτι που θα το πληρώσει κατα πως φαίνεται η ίδια η ΠΑΕ με τα έσοδα της ??? Γιατι λεφτά και υποσχετικές από τον Αλαφούζο ..μια χαρά ακούμε στα λόγια αλλά στη πράξη δε τα βλέπουμε..


    Για να τελειώνουμε η αγορά αν τελικά γίνει σε 10 χρόνια θα είναι ΕΠΙΤΥΧΙΑ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και κανενας Αλαφούζος και κανένας αυλικός δεν μπορεί να τη σφετερίζεται .. Τώρα εντάξει καταλαβαίνω οτι εσείς σων και καλά θέλετε να δικαιωθείτε..και κρέμεστε από τα πάντα.. Αλλά μη περιμένεις να το κάνουμε αυτο οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΚΟΙ


    Μην απαντήσεις..οι ερωτήσεις είναι ρητορικές...
    Οι μάσκες έχουνε πέσει προ πολλου..και η προσπάθεια που κάνεις να διαστρεβλώσεις τα γεγονότα..είναι θλιβερή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατι κανεις σα πουστακι που το γαμησαν και δε το πληρωσαν ?
    εχασες κανα κοζι ρε ξεφτιλα και κανεις ετσι ?
    γιατι αυτα που αναπαραγεις τα γραφουν τσατσοι που εχασαν τα κοζια και τα φραγκα και τωρα σκουζουν σα πουτανες
    θα πλενεις το στομα σου οταν θα μιλας για τον κοσμο και τον ερασιτεχνη ρε ξεφτυλα ανυπαρκτε παντογνωστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. dimpaogate138/6/13 9:42 μ.μ.

    Παραλήρημα , στα πρότυπα του Κώστα του Τουλούμπα . Εύγε Βάγκο .

    Ας σου απαντήσω όμως , για να μην αφήνεις εντυπώσεις .

    Η μη υπογραφή της σύμβασης ΠΑΕ-Ερασιτέχνη , είναι ευθύνη και των δυο .
    Αφενός γιατί η ΠΑΕ παρά την τρισάθλια οικονομική της κατάσταση , έχει δώσει ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ ΟΦΕΙΛΩΝ προς τον Ερασιτέχνη .
    Ο Ερασιτέχνης είναι η μάνα του λόχου , αλλά θα πρέπει να προσαρμόζεται .
    Ο κύριος Αχιλλέας ( που δεν του έχεις μιλήσει ποτέ σαν καλός ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑΣ ) είναι ωραίος Παναθηναϊκός και αγαθός .
    Αλλά με προσκολλημένες απόψεις σε πολλά .

    Για πες όμως ..
    Σε πόσα ματς του ερασιτέχνη φέτος γαι πες ;
    Είχες κανένα διαρκείας ;
    Γιατί μιλάς με κάποιον με διαρκείας σε μπάσκετ + βόλεϊ γυν + πόλο .
    Θα μας πεις ΕΣΥ για Ερασιτέχνη . ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ .

    Στον ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ( Απήλιον το λέγανε οι Πανιώνιοι ρε Παναθηναϊκάρα μας , τι μπούρδες λες ) θα μπει όταν θα ετοιμαστεί .
    ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΜΡΑ μας πέταξε από το κοτέτσι του .
    Μέχρι τότε θα προπονούμαστε ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ο μόνος που άφησε περιούσια στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ .
    ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΙ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ ντάξει είσαι είδωλο μεγάλε !

    ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΒΟΛΕΪ ΦΤΑΙΝΕ .... ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ .. ΟΧΙ ΤΟ ΤΑΑ ΚΑΙ Ο
    ΘΑΝΑΣΗΣ ... Ψέματα όλα σου τα ποστ .


    υ.γ: Ο Νικόλας γλεντάει τσάτσους . Από εποχές Λεωφόρου , μέχρι στα επίσημα του ΟΑΚΑ . Γι' αυτό σκούζετε εκεί στο παρεάκι .
    Για πες τα ΟΝΟΜΑΤΑ των "συνδικαλιστών"-οπαδών ;
    Ή πάλι προπαγανδίζεις ;
    ΓΙΑ ΠΕΣ ...
    ΟΝΟΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταρχήν λυπάμαι για την αποχώρηση του κ. Μακρόπουλου , που για πάρα πολλά χρόνια προσφέρει , ανιδιοτελώς υπηρεσίες στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

    Επειδή γράφτηκαν αρκετά πράγματα για το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδα μας το Απήλιον , πολλά εκ των οποίων είναι ανακρίβειες , θα ήθελα να κάνω κάποια σχόλια.
    Το πιο σημαντικό σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός είναι η ύπαρξη μιας ισχυρής έδρας η οποία θα δίδει δύναμη και ώθηση στην ομάδα. Φέτος η ομάδα , καλώς εχόντων των πραγμάτων , θα επιστέψει στη Λεωφόρο. Μαζί , με την υποστήριξη του κόσμου , που φάνηκε κυρίως στο σάιτ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας με την υπερψήφιση της Λεωφόρου , φαίνεται πως η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη , που ήταν κάκιστη. Κάκιστη ήταν για τα μέτρα του Παναθηναϊκού , όμως με βάση την προσωπική μου άποψη ήταν ένα μικρό θαύμα , δεδομένης της οικονομικής κατάστασης της ομάδας. Παρόλα αυτά , η δημιουργία μιας ισχυρής έδρας δεν σταματάει στην υφιστάμενη Λεωφόρο. Προσωπικά , έχω ετοιμάσει σχέδιο με το πρόγραμμα Google Sketch Up , σύμφωνα με το οποίο η υφιστάμενη χωρητικότητα της Λεωφόρου μπορεί να φτάσει τις 25,000 θέσεις. Η σχεδίαση στηρίζεται στην θέση μου περί επέκτασης καθ ‘ ύψος με προσθήκη 2ου διαζώματος όπισθεν των θυρών 6 & 7. Η όλη λογική συνάδει πλήρως με όλους τους υφιστάμενους κανονισμούς (ΓΟΚ & κτηριοδομικό) και θεωρώ ότι είναι σχετικά οικονομική για τα μέτρα της ΠΑΕ. Πιστεύω ότι και κατά μήκος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και κατά μήκος της Τσόχα μπορεί να γίνει διώροφη κερκίδα , όμως έχει σημαντικό κόστος , διότι θα πρέπει να αφαιρεθούν τα μεταλλικά στέγαστρα και να μπουν άλλα , πράγμα που σε τελική ανάλυση αυξάνει κατά πολύ το κόστος.

    Για μένα αυτή θα πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή της ΠΑΕ , δηλαδή , η κατάργηση του Π.Δ. περί Διπλής Ανάπλασης και αύξησης της χωρητικότητας της Λεωφόρου.

    Η δεύτερη επιλογή της διοίκησης της ΠΑΕ είναι το προπονητικό κέντρο. Το βλέπουμε οι περισσότεροι ,δυστυχώς όχι όλοι , ότι το ενοίκιο της Παιανίας με το 1,2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο είναι πανάκριβο. Δηλαδή σε 10 χρόνια θα ήθελε η ΠΑΕ 12 εκατομμύρια ευρώ για ενοίκιο , χώρια τα λειτουργικά έξοδα που πιθανώς θα φθάνουν το 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.

    Έτσι η διοίκηση της ΠΑΕ επέλεξε το Απήλιον , το νυν προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου. Με κόστος 8 εκατομμύρια ευρώ και αποπληρωμή σε 8 χρόνια. Έτσι να είναι και να μην έχει πληρωθεί σε μετρητά , συμφέρει κατά πολύ περισσότερο από ότι η Παιανία , διότι είναι σαν ενοίκιο 1 εκατομμύριο το χρόνο και στο πέρας των 8 ετών μένει στην ΠΑΕ ως περιουσιακό στοιχείο.

    Προσωπικά διαφωνώ με τις απόψεις διαφόρων από το προπονητικό τιμ της ομάδας ότι το κέντρο δεν κάνει , ότι έχει ελλείψεις και τα άλλα τινά. Αν αναλογιστούμε πριν 30 χρόνια , στην αρχή της λειτουργίας της Παιανίας , οι τότε προπονητές της ομάδας , ο κ. Γκμοχ και ο κ. Πάκερτ είχαν τα σημερινά μηχανήματα και τις λοιπές εγκαταστάσεις; Αυτοί , προπονούσαν την ομάδα σε χωράφια και κανείς δεν παραπονούνταν. Γιατί , τώρα όλοι δυσκολεύονται με το Απήλιον; Προφανώς θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες εργασίες , όμως δεν είναι παιδική χαρά , γιατί χρησιμοποιούνταν από τον Πανιώνιο , ομάδας της Σούπερ Λίγκας και σίγουρα θα καλύπτει αν όχι όλες σίγουρα κάποιες σημαντικές προδιαγραφές.
    Το έγραψα με μαιλ στην ΠΑΕ , θα πρέπει σε πρώτη φάση τα γραφεία της ΠΑΕ διάφοροι άλλοι χώροι να είναι σε κοντέινερ. Δεδομένης της οικονομικής κατάστασης , και αυτό μπορεί να γίνει. Η σημασία του κέντρου είναι να προπονούνται σωστά όλες οι ομάδας του Παναθηναϊκού , με άψογους αγωνιστικούς χώρους . Η διαμονή είναι σημαντικό , αλλά δεν είναι το παν. Μπορεί να γίνει σε προκάτ κτίσματα , έτσι ώστε να ικανοποιηθούν για κάποιο χρονικό διάστημα οι ανάγκες της ομάδας.
    Το προπονητήριο δεν είναι ξενοδοχείο πολυτελείας , είναι χώρος προετοιμασίας τω ν ομάδων για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των.

    Συνεπώς θα μπορούν όλοι να διαμένουν σε προκάτ κτίσματα και με το πέρασμα του χρόνου να κατασκευαστούν κτήρια που θα εξασφαλίζουν την πιο άνετη διαμονή των παικτών του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαγκιά σου που έχεις τα φράγκα και παίρνεις διαρκείας παντού και βάζεις και στη Συμμαχία και αμα χαρτζηλικώνεις και τον Αλαφούζο ( τον Γιάνναρο ) χαλάλι σου..Πάλι διαφήμιση του εαυτού σου κάνεις ?Αυτά μας τα έχεις ξαναπεί.. Σε ρώτησα εγώ ποτε κάτι τέτοιο ? Γιατι πιστεύεις οτι με αφορά που πας και που δεν πας..Λογαριασμό θα σου δώσω.. ή είσαι η εφορία ? Μήπως προαλείφεσαι και εσυ για παραγοντιλικι γι αυτο και η ανωτερα διαφήμιση ? Ήμαρτον..

    Θες να σου δώσω μήπως πιστοποιητικο Παναθηναικοφροσύνης ? Σορρυ δε πουλάω..ούτε σε έβαλα να μου ..μετρήσεις την Παναθηναικοφροσύνη μου..Και αφού εισαι τοσο γνώστος και τόσο Παναθηναικάρας..μην ασχολείσαι μαζί μου..αλλά όλο από κάτω μου γράφεις και περισσότερο τα δικά μου σχολιάζεις παρά εκφέρεις την δική σου άποψη .. ( την ποια δηλαδή.. αλλά οκ .. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. dimpaogate139/6/13 1:56 π.μ.

    Εγώ την γνώμη μου την εκφέρω εκεί που πρέπει .
    Στον σύνδεσμό που ανήκω σαν ενεργό μέλος , στις συνελεύσεις , στις εκλογές , στο Κάραβελ χθες πχ , στο γήπεδο , στον δρόμο .
    Το ιντερνετ και το fb είναι για τους πουθενάδες .
    Το να σχολιάσω κάτι γενικό ή τα ψέματά σου είναι άλλο θέμα .
    Τα σχόλια κάτω από ένα άρθρο , είναι Παναθηναϊκό καθήκον ;
    Στο Κάραβελ ήρθες χθες ( πριν - μετά ) ;
    Ή και αυτό λεφτά θέλει ;


    Πουλάς ψεύτικο παναθηναϊλίκι , και δεν πείθεις .
    Το δείχνει το + και - κάτω από αυτά που γράφεις .
    Και σε βεβαιώ ότι δεν βάζω αρνητικές ψήφους σε αυτά που γράφεις ούτε και στα δικά μου φυσικά .
    Συνεπώς δεν πείθεις κανέναν αναγνώστη , γιατί αυτά που έχεις γράψει κατα΄
    καιρούς είναι προκλητικά , λασπολογικά και ψέματα .
    Kαι δεν απάντησες πάλι σε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ από όσα ρώτησα ΞΕΚΑΘΑΡΑ στο παραπάνω σχόλιο .
    Είσαι αναξιόπιστος και ρίχνεις λεκτικά πυροτεχνήματα .


    Άσχολούμαι μαζί σου ( με αυτά που γράφεις δηλαδή εδώ ) γιατί πας πλαγίως να περάσεις διχαστικές "γραμμές" με σχόλια που ( πλην του μπασκετ συνήθως ) τσιγκλάνε και επιδιώκεις απάντηση κιόλας .


    Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει με όσους είναι παρόντες . Τελεία και παύλα .
    Όσοι δεν θέλουνε , υπάρχει και το fb με το twitter να κράζουν τους παρόντες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχει πλακα που σου απανταει σε φιτιλια έβαλες προηγουμένως στα οποια αφησες και υπονοιες ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ οτι τα παιδια της 13 τα παιρνουν απο τον Αλαφουζο (ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!) και επειδη δε σε συμφερει τωρα το πας αλλου.


    Ευγε, η σχολη Γκοτζου ειναι περηφανη για σενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου