Γιατί δεν φέρνετε τον Σισέ;



Επειδή ωραίες οι αερολογίες αλλά σε κάποια φάση πρέπει να μιλάμε με ονόματα και συγκεκριμένα, για ποιο λόγο Πατέρα και Βγενόπουλε δεν βάζετε λεφτά να φέρετε τον Σισέ; Εσείς δεν ήσασταν οι ίδιοι που βάζαμε για πάρτη του τα φράγκα για να γυρίσει στην ομάδα τον Ιανουάριο; Για ποιο λόγο να μην τον φέρετε τώρα; Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Και αν δεν ήταν ο Βγενόπουλος εμπλεγμένος στο δώρο Σισέ στην αρχή της χρονιάς, ο Πατέρας ήταν. Που είναι τώρα λοιπόν;

Παναθηναϊκοί είμαστε για όλη μας την ζωή και εμείς που έχουμε μείνει σκάμε ακόμη στο γήπεδο. Δεν είμαστε εξαφανισμένοι. Μπορεί να τραβάμε ζόρια στην καθημερινότητα μας, αλλά είμαστε παρών στην καψούρα μας. Και πληρώνουμε για την καψούρα μας όπως και όποτε μπορούμε. Σε όλα τα αθλήματα. Και χαιρόμαστε και λυπόμαστε σε όλα το ίδιο. Το έχετε πάρει πρέφα;

Ο κόσμος θέλει τον Σισέ στον Παναθηναϊκό. Να μην τον μπριζώνατε τον Ιανουάριο με την βόμβα Σισέ για να μην τον ζητάει τώρα.

Και αφήνω το θέμα στον Σισέ και δεν το πάω παραπέρα περί Α.Μ.Κ και ΓΗΠΕΛ...

Σχόλια

  1. opos tote me ton Gallas pou o Pateras evaze orous gia na voithisi stin metagrafi tou kserodas oti den tha ginoun apodexti etsi k perisi ton ianouario vazan gia parti tou fraga epidi kseran oti den tha erxotan k to olo thema itan koroidia pros ton kosmo tou Panathinaikou. poli sosto athro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άρθρο - ντροπή φίλτατε .. πιο ανούσιο δεν γινότανε ..

    υ.γ: ενημερωτικά μέτοχοι της ΠΑΕ είναι και οι Γιαννακόπουλοι και ο Πολέμης και διάφοροι άλλοι . Δε σε βλέπω να ασκείς ίδια κριτική προς τις "κάλτσες Γιασικεβίτσιους" και τα σχετικά . Ας πουλήσουμε μια κάλτσα του Σάρας έλεγε κάποιος ... κάποτε ... αλλά εκεί κάνει τζιζ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αδερφε δικαιολογιες τελος για ολους...ο Γιαννακοπουλος να κατσει εκει που ειναι,σκατα τα εκανε στην μπαλα.ο Πολεμης ειναι γνωστος τσιγκουνης(ο πατερας).Βγενοπουλος-Πατερας οφειλουν να βοηθησουν εστω και λιγο την ΠΑΕ,που εχουν αφησει τον Αλαφουζο μονο του ολοι.και το λεω εγω που εχω στηριξει απειρως αυτους τους δυο στον πολεμο που δεχοντουσαν.αλλα φτανει φτασαμε 2013...προσωπικα δεν με πειραζει να μην ερθει ο Σισε.νιωθω ντροπη ομως να μην παιρνω αδεια για να παιξω Ευρωπη.οκ δεχομαι το αγκαθι της ΓΗΠΕΛ.αλλα ας βαλει εστω και λιγα ρε γαμωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το άρθρο ειναι σωστό . Με την ευκαιρία όμως για το σημερινό θέμα με το Απήλιον . Δημιουργήθηκε για μια ακόμα φορά μεγάλη ανάστατωση. Και για να μη λεει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του μπορεί ο Αλαφούζος να δείξει τα στοιχεία που αποδυκνείουν αυτή την αγορά ? Γιατι να με συγχωρεί ο Αλαφούζος and fans αλλά οι ανακοίνωσεις και οι νουθεσίες της ΠΑΕ για " πλήρη φάκελο " και " Ευρωπαική Συμμετοχή " όπως και αυτή για προσφυγή στο Cas αποδείχτηκαν ΨΕΜΜΑΤΑ.. Για να μη τρέχουμε και δε φτάνουμε με το Απήλιον στο μέλλον μπορεί η διοίκηση να δείξεις στους κακοπροαίρετους αν θέλετε την αγορά του Απηλιον ? Και για να προλάβω τους.. γνωστούς οχι δε πιστευω την Livesport αλλά να με συγχωρείτε αλλά δε πιστεύω ούτε τον Αλαφούζο.. Σόρρυ για το άσχετο κάπως σχόλιο αλλά το θέμα με το Απηλιον το θεωρώ σοβαρό και θα ήταν μια καλή επένδυση και δεν εχεις ασχοληθει στο site με αυτό ..


    Τέλος , την ΠΑΕ και τους μετοχους δε μπορουμε να τους εμπιστευτούμε έχουνε τάξει πολλά και έχουνε κάνει τα ελάχιστα.. Είναι όμως απρέπεια και κοροίδια ειδικότερα για όσους αποφάσισαν να βάλλουν τα λεφτά τους στη Συμμαχία να υπάρχει αυτή η διοικηση που διαχείριζεται τα λεφτά τους ..Όπως επίσης η ΠΑΕ οφείλει να βγάλει τα έσοδα και έξοδα γιατι μέχρι τώρα το είχε κάνει αν δε κάνω σοβαρό λάθος για το πρώτο 6 μήνο.. Με 600.000 ευρώ έξοδα σε λειτουργικά έξοδα του Σωματείου και διαφημίσεις..


    Φοβάμαι οτι ο Αλαφούζος αργά η γρήγορα με μια ακόμα φούσκα που θα γίνει θα την κάνει και θα έχει αφήσει την ομάδα με δάνεια και υποχρεώσεις διακανονισμούς..που δε θα τους ξεπλένει κανείς.. Ο δρόμος της ΑΕΚ..είναι πιο κοντά από οτι πιστεύουμε...


    ΞΥΠΝΑΤΕ...Παρακαλώ μόνο σοβαρές απόψεις..προς απάντηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδερφέ δεν κατάλαβες το νόημα της απάντησής μου νομίζω .
    Και για μένα μετά την συνέντευξη του Ααλαφούζου στο Κεντρικό , τελείωσαν κατά πολύ οι δικαιολογίες κια τα "αγκάθια" ειδικά για τον Βγενόπουλο .
    Του είπε τα αναλαμβάνω όλα δημόσια και γραπτά και ούτε φωνή ούτε ακρόαση .
    Προφανώς ο άνθρωπος έχει πιο σοβαρά θέματα σήμερα και είναι σεβαστό .
    Αλλά όχι δεν θα μπω στο τρυπάκι των τσάτσων και του τουλούμπα , να αρχίσω να κράζω άτομα που έχουνε βάλει 67 χαρτιά στην ΠΑΕ γιατί δεν ήρθε ο Σισέ και ο Κυριάκος και ο ερμής είναι ανάδρομος ( δεν αναφέρομαι σε εσένα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ) .
    Απλά αυτός ο διαχωρισμός δεν είναι σωστός .
    Ο Πατέρας έχει ξεκαθαρίσει σε κάθε μήκος κύματος ότι δεν θα ξανασχοληθεί .
    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ γιατί τα έβαλε με ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ και βγήκε και ζημιωμένος .
    Ο Γιαννακόπουλος ναι 100% μαζί σου να κάτσει εκεί που είναι και τον στηρίζουμε γιατί έκανε έργο , αλλά άλλο βάζω λεφτά σαν ΜΕΤΟΧΟΣ και άλλο υπονομεύω ( όπως έγινε το '10) . Αυτός λέει ότι στηρίζει .
    Παρόλα αυτά κράζουμε τους ΒγενόΠατέρες που "στηρίζουν στα λόγια" ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ . Δίκαιο;
    Αυτό έγραψα εγώ .
    Και ο Πολέμης και όλοι έχουν ΙΔΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΩΣ ΜΕΤΟΧΟΙ .
    Στο τρυπάκι ττου τουλούμπα δεν θα μπω .


    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ . Φιλικά και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε dimpaogate 13 θα συμφωνήσω μαζί σου ότι θα πρέπει να αποδώσουμε στον καθένα τα του καίσαρος το καίσαρι από την άλλη όμως εξακολουθούν να είναι μέτοχοι του Παναθηναικού και δεν αναφέρομαι μόνο στους Πατέρα και Βγενόπουλο. Κάποια στιγμή θα πρέπει να βγούν και οι ίδιοι και να ξεκαθαρίσουν στον κόσμο τι προτίθεται να κάνουν. Στην τελική εάν δεν θέλουν να ασχοληθούν ξανά με τα κοινά του Παναθηναικού τι το πιο τίμιο να δώσουν τις μετοχές του σε κάποιον άλλον που θα θελήσει να ασχοληθεί πιο ενεργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου