Κρίμα για τον Λάσμε



Ο Παναθηναϊκός ,όπως θα διαβάσατε, απέσυρε την πρόταση ανανέωσης που είχε καταθέσει στον Λάσμε και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και του χρόνου.

Σωστή κίνηση από την ΚΑΕ μιας και πρέπει η ίδια να καθορίζει τους όρους του παιχνιδιού και όχι ο κάθε παίκτης. Συγκεκριμένες προτάσεις με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα. Αν γίνονται δεκτά καλώς. Αν δεν λαμβάνουν απάντηση ή γίνονται αρνητικά όπως αυτό του Γκαμπονέζου σέντερ πάλι καλώς. Αλλά είναι κρίμα γιατί θα μπορούσε να δημιουργηθεί κάτι καλό από αυτήν την ανανέωση. Και είναι κρίμα πιο πολύ για τον Λάσμε, αφού αυτός θα βγει πιθανότατα περισσότερο ζημιωμένος από αυτήν την εξέλιξη. Είχε βρει ένα μέρος που ανέβηκε επίπεδο μπασκετικά, που κατέκτησε τίτλους, που υπήρχαν φιλοδοξίες και που τον γούσταρε ο κόσμος. Και τώρα θα έπαιρνε και καλύτερα λεφτά. Τώρα αν αυτά θα τα βρει σε συνδιασμό στην Ρωσία πολύ αμφιβάλω.


Σχόλια

  1. Περιμενετε λιγο να δουμε τι θα γινει... Στον Παναθηναϊκο λογω της τεραστιας διαδρομης του στο ευρωπαικο μπασκετ και λογω του Μανου Παπαδοπουλου ειναι αριστοι στις διαπραγματευσεις με αθλητες και μανατζερ και καθε κινηση μπορει να κρυβει πολλα απο πισω. Θυμιζω οτι προκειμενου να κλεισουν τον Λασμε το φθινοπωρο διερευσαν στον τυπο οτι εκλεισε ο Μασει και ερχεται να υπογραψει με αποτελεσμα να αναγκαστει ο Λασμε να απαντησει αμεσα θετικα ενω πριν ζητουσε περισσοτερο χρονο. Επισης αποσυροντας την προσφορα του ο Παναθηναικος, αφαιρει απο τα χερια του Λασμε ενα μεγαλο διαπραγματευτικο ατου στις συζητησεις του με τις αλλες ομαδες. Επισης τον φερνει προ τετελεσμενου και εξηγω: Η τσσκα φαινεται να εχει πρωτη επιλογη τον Χαινς. Ο Λασμε μεχρι τωρα εδειχνε να περιμενει την τσσκα εχοντας καβατζα εμας. Δηλαδη περιμενε να δει τι θα γινει με Χαινς ωστε αν δεν παει τσσκα (ο Χαινς) να παει ο ιδιος (ο Λασμε) και να συνδυασει τα χοντρα φραγκα με τον επαναπατρισμο της γυναικας του. Με την κινηση του αυτη ο Παναθηναϊκος τι του λεει? Οτι φιλε να ξερεις οτι ετσι και η τσσκα παρει Χαινς, εγω μετα δε θα υπαρχω για σενα...και οχι μονο αυτο, αλλα χωρις να εχεις προταση απο μενα και χωρις να εχεις προταση και απο τσσκα θα βρεθεις στην καλυτερη σε καμια τουρκια με χρηματα ισως και λιγοτερα απο αυτα που σου δινω εγω τωρα... Αυτο που θα αλλαξει τα δεδομενα θα ειναι να κινηθει ο γαυρος για Λασμε, αλλα δε νομιζω να μην το εχουν σκεφτει αυτο στην Καε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου